Πατητή Τσιμεντοκονία - Τοποθέτηση

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Πατητή Τσιμεντοκονία

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την πατητή τσιμεντοκονία!

Η πατητή τσιμεντοκονία αποτελεί ένα υλικό, το οποίο προσδίδει ξεχωριστή νότα και αισθητική σε όλο το φάσμα των εφαρμογών που χρησιμοποιείται και τα τελευταία χρόνια επιλέγεται ως μια μοντέρνα λύση για την ανανέωση του χώρου αφού συνδυάζεται με πολλά σχέδια και στυλ. Μπορείς να τοποθετήσεις πατητή τσιμεντοκονία σε κουζίνα, σε μπάνιο και σε οποιονδήποτε χώρο, θες να αναβαθμίσεις.

Οι επαγγελματίες τεχνίτες της πλατφόρμας μας, μάς απάντησαν σε βασικά ερωτήματα που θα απασχολήσουν οποιονδήποτε επιθυμεί να προχωρήσει με την εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας σε δάπεδα και τοίχους. Ποια είναι αυτά;

Τι είναι ακριβώς η πατητή τσιμεντοκονία;

Η πατητή τσιμεντοκονία, αποτελεί ένα κονίαμα σε μορφή σκόνης που με την ανάμειξή του με νερό, δημιουργεί ένα ρευστό υλικό το οποίο εφαρμόζεται σε τοίχους, δάπεδα, σκάλες, πάγκους, μπάνια κ.α. Η ονομασία της προέρχεται από την βασική μέθοδο με την οποία εφαρμόζεται. Ο τεχνίτης την τοποθετεί με μυστρί με το οποίο την πατάει. Στην συνέχεια, θα βρεις συγκεντρωτικά συστατικά και ιδιότητες της πατητής τσιμεντοκονίας:

  • Συστατικά πατητής τσιμεντοκονία: Ως συστατικά διαθέτει τη θηραϊκή γη, τη χαλαζιακή άμμο, το κεραμάλευρο & την υδράσβεστο,.
  • Χαρακτηριστικά πατητής τσιμεντοκονίας: Διαθέτει τέλεια αντοχή , είναι αδιάβροχο υλικό και βγαίνει σε πολλές χρωματικές αποχρώσεις. Επιπρόσθετα, δημιουργεί μια λεία επιφάνεια, χωρίς ρήγματα και εξασφαλίζει άριστη πρόσφυση σε μεγάλες μηχανικές αντοχές και επιστρώσεις για συστήματα θέρμανσης μέσα στο δάπεδο.
  • Χαμηλή τιμή: Αποτελεί γνήσιο ελληνικό προϊόν που δεν χρειάζεται χημικές ουσίες και γι’ αυτό η τιμή του είναι χαμηλή σε σχέση με άλλα παρεμφερή προϊόντα.
  • Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Αποτελεί φυσικό ελληνικό προϊόν που αντέχει στις κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας και δεν φθείρεται.

Γιατί να επιλέξεις την πατητή τσιμεντοκονία;

Τα οφέλη που θα κερδίσεις από την εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας, είναι πολλαπλά και την κάνουν να ξεπερνάει σε ποιότητα τα υπόλοιπα υλικά. Παρακάτω, θα βρεις μία λίστα μας τα βασικά πλεονεκτήματα της πατητής τσιμεντοκονίας:

  • Εφαρμόζεται σχεδόν σε όλα τα υποστρώματα: Ο μεγάλος βαθμός συγκολλητικής πρόσφυσης που διαθέτει, της δίνει την δυνατότητα να μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια όπως μωσαϊκό, τσιμέντο, πλακάκια κ.α.
  • Εντυπωσιακό Αισθητικά Αποτέλεσμα: Αποτελεί μία ξεχωριστή επιλογή καθώς το τελικό αποτέλεσμα μετά την τοποθέτησή της είναι εντυπωσιακό και καλαίσθητο. Οι επαγγελματίες μας, μπορούν να σου προτείνουν  διάφορες τεχνοτροπίες εάν επιθυμείς να πρωτοτυπήσεις.
  • Δεν είναι ορατοί οι αρμοί: Οι αρμοί έπειτα από την τοποθέτηση, δεν φαίνονται και αυτό βοηθάει στο να μην υποστούν αποχρωματισμούς αλλά και να αποφευχθεί η δημιουργία μικροοργανισμών στην επιφάνειά της.
  • Ανθεκτικότητα σε δονήσεις: Αποτελεί ένα υλικό που δεν επηρεάζεται από δονήσεις και συστολές του δαπέδου και έτσι πολύ δύσκολα παρουσιάζει φθορές.  

Οι έμπειροι τεχνίτες της πλατφόρμας μας, αναλαμβάνουν την εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας σε δάπεδα και τοίχους και εγγυώνται ότι θα σου προσφέρουν ένα μακροχρόνιο και ποιοτικό αποτέλεσμα. Ακόμη, συνιστούν ανά 3 ή 4 χρόνια να γίνεται συντήρηση της πατητής τσιμεντοκονίας ώστε να μην χάνει καθόλου από την αισθητική της.

Πώς γίνεται συντήρηση της πατητής τσιμεντοκονίας;

Η πατητή τσιμεντοκονία είτε εφαρμόζεται σε δάπεδα είτε σε τοίχους, απαιτεί τακτική συντήρηση ώστε να μην χάνει καθόλου από το χρώμα και την λάμψη της. Οι βασικές ενέργειες συντήρησης είναι το τακτικό καθάρισμα με ένα απορρυπαντικό καθημερινής χρήσης και όχι με χλωρίνη ή κάποια άλλη καυστική ουσία.

Παράλληλα, πρέπει να οργανώνεις με τους εξειδικευμένους τεχνίτες μας την ανανέωση της πατητής με ειδικό βερνίκι κάθε τρία χρόνια. Τέλος, ένας εύκολος τρόπος να εντοπίσεις εάν χρειάζεται συντήρησης η πατητή τσιμεντοκονία στο μπάνιο σου, είναι να κοιτάξεις για ρήγματα ή γενικότερα φθορές. Τα συγκεκριμένα σημάδια, μαρτυρούν ότι πρέπει να προγραμματίσεις άμεσα την συντήρηση της πατητής τσιμεντοκονίας.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις επαγγελματίες τεχνίτες για τοποθέτηση, επισκευή και συντήρηση πατητής τσιμεντοκονίας για δάπεδο και τοίχους. Με πολύ απλά βήματα, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου και να πάρεις προσφορές για τιμές στην τοποθέτηση πατητής τσιμεντοκονίας από τους πιο αξιόλογους και έμπειρους τεχνίτες στην περιοχή σου!


4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Σχετικά άρθρα
Η πατητή τσιμεντοκονία ή αλλιώς το τσιμεντοειδές πατητό κονίαμα, είναι εκείνο το υλικό που, ενώ δεν γνωρίζεις το όνομα του,
Η σπατουλαριστή, ή αλλιώς πατητή τσιμεντοκονία, είναι μια παραδοσιακή τεχνική διακόσμησης που έχει τις ρίζες της στη χώρα μας.
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές