Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Πατητή Τσιμεντοκονία - Τοποθέτηση

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Πατητή Τσιμεντοκονία

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εσωτερικό χώρο, Εξωτερικό χώρο
 • Εσωτερικό χώρο
 • Εξωτερικό χώρο
 • Κατασκευή μεμονωμένου αντικειμένου
 • Άλλο
π.χ.: 10 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • Έως 10 τ.μ.
 • 10 τ.μ. - 30 τ.μ.
 • 30 τ.μ. - 60 τ.μ.
 • 60 τ.μ. και άνω
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 27/5/2019

Πατητή τσιμεντοκονία: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Έχεις ακούσει για την τεχνική της πατητής τσιμεντοκονίας και σκέφτεσαι να την εφαρμόσεις για την διακόσμηση του χώρου σου; Η πατητή τσιμεντοκονία αποτελεί ένα υλικό, το οποίο προσδίδει ξεχωριστή νότα και αισθητική σε όλο το φάσμα των εφαρμογών που χρησιμοποιείται και τα τελευταία χρόνια επιλέγεται ως μια μοντέρνα λύση για την ανανέωση του χώρου αφού συνδυάζεται με πολλά σχέδια και στυλ. Μπορείς να τοποθετήσεις πατητή τσιμεντοκονία σε κουζίνα, σε μπάνιο και σε οποιονδήποτε χώρο θες να αναβαθμίσεις την αισθητική του.

Οι επαγγελματίες τεχνίτες της πλατφόρμας μας, μάς απάντησαν σε βασικά ερωτήματα που θα απασχολήσουν οποιονδήποτε επιθυμεί να προχωρήσει με την εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας σε δάπεδα και τοίχους. Ποια είναι αυτά;

Τι είναι ακριβώς η πατητή τσιμεντοκονία;

 

Η πατητή τσιμεντοκονία, αποτελεί ένα κονίαμα σε μορφή σκόνης που με την ανάμειξή του με νερό, δημιουργεί ένα ρευστό υλικό το οποίο εφαρμόζεται σε τοίχους, δάπεδα, σκάλες, πάγκους, μπάνια κ.α. Η ονομασία της προέρχεται από την βασική μέθοδο με την οποία εφαρμόζεται. Ο τεχνίτης την τοποθετεί με μυστρί με το οποίο την πατάει. Στην συνέχεια, θα βρεις συγκεντρωτικά συστατικά και ιδιότητες της πατητής τσιμεντοκονίας:

 • Συστατικά: Ως συστατικά διαθέτει τη θηραϊκή γη, τη χαλαζιακή άμμο, το κεραμάλευρο & την υδράσβεστο,.

 • Χαρακτηριστικά: Διαθέτει τέλεια αντοχή , είναι αδιάβροχο υλικό και βγαίνει σε πολλές χρωματικές αποχρώσεις. Επιπρόσθετα, δημιουργεί μια λεία επιφάνεια, χωρίς ρήγματα και εξασφαλίζει άριστη πρόσφυση σε μεγάλες μηχανικές αντοχές και επιστρώσεις για συστήματα θέρμανσης μέσα στο δάπεδο.

 • Χαμηλή τιμή: Αποτελεί γνήσιο ελληνικό προϊόν που δεν χρειάζεται χημικές ουσίες και γι’ αυτό η τιμή του είναι χαμηλή σε σχέση με άλλα παρεμφερή προϊόντα.

 • Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Αποτελεί φυσικό ελληνικό προϊόν που αντέχει στις κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας και δεν φθείρεται.

Γιατί να την επιλέξεις;

 

Τα οφέλη που θα κερδίσεις από την εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας, είναι πολλαπλά και την κάνουν να ξεπερνάει σε ποιότητα τα υπόλοιπα υλικά. Παρακάτω, θα βρεις μία λίστα μας τα βασικά πλεονεκτήματα της πατητής τσιμεντοκονίας:

 • Εφαρμόζεται σχεδόν σε όλα τα υποστρώματα: Ο μεγάλος βαθμός συγκολλητικής πρόσφυσης που διαθέτει, της δίνει την δυνατότητα να μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια όπως μωσαϊκό, τσιμέντο, πλακάκια κ.α.

 • Εντυπωσιακό Αισθητικά Αποτέλεσμα: Αποτελεί μία ξεχωριστή επιλογή καθώς το τελικό αποτέλεσμα μετά την τοποθέτησή της είναι εντυπωσιακό και καλαίσθητο. Οι επαγγελματίες μας, μπορούν να σου προτείνουν  διάφορες τεχνοτροπίες εάν επιθυμείς να πρωτοτυπήσεις.

 • Δεν είναι ορατοί οι αρμοί: Οι αρμοί έπειτα από την τοποθέτηση, δεν φαίνονται και αυτό βοηθάει στο να μην υποστούν αποχρωματισμούς αλλά και να αποφευχθεί η δημιουργία μικροοργανισμών στην επιφάνειά της.

 • Ανθεκτικότητα σε δονήσεις: Αποτελεί ένα υλικό που δεν επηρεάζεται από δονήσεις και συστολές του δαπέδου και έτσι πολύ δύσκολα παρουσιάζει φθορές.  

Οι έμπειροι τεχνίτες της πλατφόρμας μας, αναλαμβάνουν την εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας σε δάπεδα και τοίχους και εγγυώνται ότι θα σου προσφέρουν ένα μακροχρόνιο και ποιοτικό αποτέλεσμα. Ακόμη, συνιστούν ανά 3 ή 4 χρόνια να γίνεται συντήρησή της ώστε να μην χάνει καθόλου από την αισθητική της.

Τι πρέπει να προσέξεις στην τοποθέτηση για πατητή τσιμεντοκονία;

 

1. Εφόσον αποφασίσεις να εφαρμόσεις πατητή τσιμεντοκονία, θα πρέπει αρχικά, να αφαιρέσεις όλα τα αντικείμενα από το χώρο. Ο επαγγελματίας θα πρέπει να προετοιμάσει την επιφάνεια, είτε είναι δάπεδο, είτε είναι τοίχος. Θα πρέπει να είναι καθαρή και επίπεδη, γι’ αυτό το λόγο τρίβεται και μετά καθαρίζεται.

2. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, περνιέται με αστάρι και μόλις στεγνώσει μπαίνει η πρώτη στρώση με το κονίαμα, εφόσον πρώτα έχει ανακατευτεί με καθαρό νερό. Πρέπει να απλωθεί στην επιφάνεια ομοιόμορφα, χρησιμοποιώντας ειδικά σπάτουλα. Παράλληλα γίνεται και η τοποθέτηση του υαλοπλέγματος. Με την ειδική σπάτουλα στρώνεται και εγκιβωτίζεται. Αυτό γίνεται, μέχρι να καλυφθεί πλήρως και να λειανθεί η επιφάνεια. Αν χρειαστεί, μπορεί αργότερα (ίσως την επόμενη μέρα) να περαστεί και δεύτερο χέρι κονιάματος, ώστε να καλυφθεί πλήρως το υαλόπλεγμα.

3. Εφόσον, η επιφάνεια έχει στεγνώσει, τρίβει την επιφάνεια, για να είναι ομοιόμορφα λεία, περνάει το αστάρι και το αφήνει να τραβήξει. Στη συνέχεια, ετοιμάζεται η πατητή και περνιέται στην επιφάνεια με το χρώμα και το στυλ, που θες να της δώσεις. Τέλος, θα πρέπει να περαστεί ειδικό βερνίκι, για να προστατευθεί η επιφάνεια. Γενικά, αποτελείται από 5-6 στάδια.

4. Το κόστος εργασίας του επαγγελματία υπολογίζεται με βάση τα τετραγωνικά μέτρα και την κατάσταση της επιφάνειας. Εάν η επιφάνεια δεν είναι επίπεδη, καθαρή και έχει ρωγμές, τότε οι απαιτήσεις αποκατάστασής της θα αυξηθούν. Το κόστος θα επηρεαστεί, επίσης, από το είδος της επιφάνειας (μπάνιο, δάπεδο, τοίχος) και τις απαιτήσεις που έχεις (αποξηλώσεις, λεπτομέρειες, σχέδια). 

5. Σημαντική μεταβλητή είναι και η υγρασία. Πρέπει να βρίσκεται στα επιτρεπτά όρια, ώστε να γίνει σωστά το κάθε στάδιο της εργασίας. Γι’ αυτό το λόγο, μπορεί να διαρκέσει, η εργασία, μέχρι και 10 ημέρες και ο επαγγελματίας θα κάνει αρκετές επισκέψεις για να ολοκληρώσει όλα τα στάδια.

Πώς γίνεται η συντήρησή της;

 

Η πατητή τσιμεντοκονία είτε εφαρμόζεται σε δάπεδα είτε σε τοίχους, απαιτεί τακτική συντήρηση ώστε να μην χάνει καθόλου από το χρώμα και την λάμψη της. Οι βασικές ενέργειες συντήρησης είναι το τακτικό καθάρισμα με ένα απορρυπαντικό καθημερινής χρήσης και όχι με χλωρίνη ή κάποια άλλη καυστική ουσία.

Παράλληλα, πρέπει να οργανώνεις με τους εξειδικευμένους τεχνίτες μας την ανανέωση της πατητής με ειδικό βερνίκι κάθε τρία χρόνια. Τέλος, ένας εύκολος τρόπος να εντοπίσεις εάν χρειάζεται συντήρησης η πατητή τσιμεντοκονία στο μπάνιο σου, είναι να κοιτάξεις για ρήγματα ή γενικότερα φθορές. Τα συγκεκριμένα σημάδια, μαρτυρούν ότι πρέπει να προγραμματίσεις άμεσα την συντήρηση της πατητής τσιμεντοκονίας.

Που βρίσκει εφαρμογή;

 

Η πατητή, μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλούς και διαφορετικούς χώρους και να τους προσδώσει ένα μοντέρνο στυλ. Τα πατώματα, οι τοίχοι και τα είδη υγιεινής, αποτελούν ιδανική επιλογή για να τοποθετήσεις πατητή σε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείς. Ωστόσο, η πατητή τσιμεντοκονία σε μπάνιο, κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στον τομέα της ανακαίνισης του μπάνιου και ολοένα και περισσότεροι την επιλέγουν.

Μπορείς να τοποθετήσεις πατητή στην μπανιέρα, στην χτιστή ντουζιέρα στον νιπτήρα και να έχεις μία ματ ή ανάγλυφη απόχρωση. Το κόστος της εφαρμογής της πατητής μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα οικονομικό, όμως η απόσβεση πραγματοποιείται άμεσα αφού δεν έχει παρά ελάχριστα έξοδα συντήρησης ενώ λειτουργεί αποτρεπτικά στην ανάπτυξη βακτηρίων και μούχλας. Σίγουρα, η συγκεκριμένη τεχνική μόνο οφέλη έχει να σου προσφέρει και με την βοήθεια ενός εξειδικευμένου τεχνίτη, οι εργασίες θα ολοκληρωθούν άμεσα.

 

Διαφορά Απλής Τσιμεντοκονίας με Πατητή

 

Λόφω της κοινής ονομασίας πολύς κόσμος δεν μπορεί να αντιληφθεί τις διαφοράς αυτών των δύο τεχνικών. Η απλή τσιμεντοκονίας, αποτελεί κονίαμα από τσιμέντο. Το τσιμέντο, χρησιμοποιείται κατά την κατασκευή σκυροδέματος το οποίο διακρίνεται για την αντοχή του όμως τα τελευταία χρόνια πολλοί το επιλέγουν ως τενχική διακόσμησης.

Βασική διαφορά της απλής τσιμεντοκονίας με την πατητή τσιμεντοκονία είναι η απουσία του τσιμέντου. Η πατητή, αποτελείται από θηραϊκή γη, κεραμάλευρο, χαλαζιακή άμμος και υδράσβεστο και συνήθως την χρησιμοποιούν στα νησιά τα πολυτελή ξενοδοχεία.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις επαγγελματίες τεχνίτες για τοποθέτηση, επισκευή και συντήρηση πατητής τσιμεντοκονίας σε τοίχους και πατώματα. Με πολύ απλά βήματα, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου και να πάρεις προσφορές για τιμές στην τοποθέτηση πατητής τσιμεντοκονίας από τους πιο αξιόλογους και έμπειρους τεχνίτες στην περιοχή σου!

Παράγοντες κόστους

Η τσιμεντοκονία είναι μια εργασία, η οποία έχει ως κύριο υλικό, το τσιμέντο. Το τσιμέντο χρησιμοποιείται στην δημιουργία του σκυροδέματος. Αυτή η εργασία γίνεται για επιδιόρθωση και λείανση επιφανειών και κάλυψη σωληνώσεων.

Δεν αφορά μια τελική εργασία, διότι δεν σου δίνει κάποιο αισθητικό αποτέλεσμα. Μετά από αυτή την εργασία, καλείσαι να τοποθετήσεις το δάπεδο που θες, είτε ξύλινο, είτε μαρμάρινο είτε και πλακάκια.

Τετραγωνικά μέτρα

Τα τετραγωνικά μέτρα της επιφάνειας που θες να καλύψεις με τσιμέντο, θα επηρεάσουν το τελικό κόστος της εργασίας σου. Συνήθως, οι επαγγελματίες δίνουν μια τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο. Μέσα σε αυτή την τιμή εμπεριέχονται τα υλικά και η εργασία του. 

Όσο μεγαλύτερη επιφάνεια θες να καλύψεις, τόσο μεγαλύτερο αναλογικά θα είναι και το κόστος. Εάν όμως, η εργασία σου αφορά περισσότερες απαιτήσεις, τότε το κόστος μπορεί να αλλάξει. Καλό είναι να πάρει μια ιδέα ο επαγγελματίας, κάνοντάς σου μια επίσκεψη.

Τσιμεντοκονία

Η τσιμεντοκονία μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε επιφάνεια δαπέδου επιθυμείς. Μπορεί να γίνει είτε σε εσωτερικό, είτε σε εξωτερικό χώρο. Για να ξεκινήσει η διαδικασία, θα πρέπει να έχει καθαρισθεί ο χώρος. Θα πρέπει να αποφασίσεις, αν θες να έχει κάποια κλίση ή όχι, η επιφάνεια. Η κλίση εξυπηρετεί σε βροχοπτώσεις, ώστε να μην λιμνάζουν τα νερά και να διώχνονται εύκολα. 

Εφόσον ριχθεί το τσιμέντο, ο επαγγελματίας με την χρήση του εργαλείου “αλφάδι”, ελέγχει την κλίση της επιφάνειας. Εάν δεν είναι αυτή που πρέπει, τότε πρέπει ανάλογα την περίπτωση να παρέμβει και να την διορθώσει. 

Τέλος, ο επαγγελματίας περνάει, τις περισσότερες φορές, με ένα ξύλο ή άλλο εργαλείο, την επιφάνεια, με σκοπό να της δώσει την λεία εικόνα, που πρέπει να έχει.

Το συνολικό κόστος αυτής της εργασίας για μικρές επιφάνειες, καθορίζεται από το κόστος των υλικών και τα μεροκάματα του επαγγελματία. Δεν μπορεί να δοθεί μια τιμή εξ’ αρχής. Για μεγαλύτερες επιφάνειες το συνολικό κόστος, με εργασία και υλικά, μπορεί να κυμανθεί στα 10 - 12 €/τ.μ. *.

Συμβουλές

Δεν ξέρεις τι έπιπλα να βάλεις στον εξωτερικό σου χώρο; Δεν ξέρεις ποια θα είναι πιο ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και στον χρόνο;

Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί η ιδέα των χτιστών επίπλων. Το τσιμέντο εκτός από την διαδικασία της τσιμεντοκονίας, μπορεί να το χρησιμοποιήσεις και για χτίσιμο. Φτιάξε τα δικά σου έπιπλα (καναπέδες, τραπέζι) από τσιμέντο για τον κήπο σου. Δώσε το σχήμα και το μέγεθος που θες. 

Εφόσον ολοκληρώσει την διαδικασία ο επαγγελματίας, μπορεί να δώσεις, όποια στιλιστική νότα θες. Διακόσμησε τα έπιπλα, ανάλογα με τον κήπο και τα γούστα σου. Μπορείς να τα βάψεις, να τοποθετήσεις μαξιλάρια και να δημιουργήσεις τα δικά σου έπιπλα εύκολα, γρήγορα και με χαμηλό κόστος. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς αν βρέχει, αν χιονίζει, διότι αυτά τα έπιπλα θα σου χαρίσουν την αντοχή που ψάχνεις.

Πατητή Τσιμεντοκονία

Εφόσον, αποφασίσεις να εφαρμόσεις πατητή τσιμεντοκονία, θα πρέπει αρχικά, να αφαιρέσεις όλα τα αντικείμενα από τον χώρο. Ο επαγγελματίας θα πρέπει να προετοιμάσει την επιφάνεια, είτε είναι δάπεδο, είτε είναι τοίχος. Θα πρέπει να είναι καθαρή και επίπεδη, γι’ αυτό το λόγο τρίβεται και μετά καθαρίζεται.

Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, περνιέται με αστάρι και μόλις στεγνώσει μπαίνει η πρώτη στρώση με το κονίαμα, εφόσον πρώτα έχει ανακατευτεί με καθαρό νερό. Πρέπει να απλωθεί στην επιφάνεια ομοιόμορφα, χρησιμοποιώντας ειδικά σπάτουλα. Παράλληλα γίνεται και η τοποθέτηση του υαλοπλέγματος. Με την ειδική σπάτουλα στρώνεται και εγκιβωτίζεται. Αυτό γίνεται, μέχρι να καλυφθεί πλήρως και να λειανθεί η επιφάνεια. Αν χρειαστεί, μπορεί αργότερα (ίσως την επόμενη μέρα) να περαστεί και δεύτερο χέρι κονιάματος, ώστε να καλυφθεί πλήρως το υαλόπλεγμα.

Εφόσον, η επιφάνεια έχει στεγνώσει, τρίβει την επιφάνεια, για να είναι ομοιόμορφα λεία, περνάει το αστάρι και το αφήνει να τραβήξει. Στη συνέχεια, ετοιμάζεται η πατητή και περνιέται στην επιφάνεια με το χρώμα και το στυλ, που θες να της δώσεις. Τέλος, θα πρέπει να περαστεί ειδικό βερνίκι, για να προστατευθεί η επιφάνεια. Γενικά, αποτελείται από 5-6 στάδια.

Το κόστος εργασίας του επαγγελματία υπολογίζεται με βάση τα τετραγωνικά μέτρα και την κατάσταση της επιφάνειας. Εάν η επιφάνεια δεν είναι επίπεδη, καθαρή και έχει ρωγμές, τότε οι απαιτήσεις αποκατάστασής της θα αυξηθούν. Το κόστος θα επηρεαστεί, επίσης, από το είδος της επιφάνειας (μπάνιο, δάπεδο, τοίχος) και τις απαιτήσεις που έχεις (αποξηλώσεις, λεπτομέρειες, σχέδια). 

Σημαντική μεταβλητή είναι και η υγρασία. Πρέπει να βρίσκεται στα επιτρεπτά όρια, ώστε να γίνει σωστά το κάθε στάδιο της εργασίας. Γι’ αυτό το λόγο, μπορεί να διαρκέσει, η εργασία, μέχρι και 10 ημέρες και ο επαγγελματίας θα κάνει αρκετές επισκέψεις για να ολοκληρώσει όλα τα στάδια.

Για μια εργασία πατητής τσιμεντοκονίας, όπου δεν χρειάζονται ιδιαίτερες απαιτήσεις προετοιμασίας της επιφάνειας, διάφορες αποξηλώσεις, το κόστος εργασίας του επαγγελματία υπολογίζεται ανά τετραγωνικό μέτρο και κυμαίνεται, συνήθως, περίπου στα 12 - 20 €/τ.μ. *. 

Σε τέτοιες εργασίες, όμως, που ο επαγγελματίας αναλαμβάνει και τα υλικά, το κόστος που δίνεται, είναι συνολικό και αφορά τα υλικά και την εργασία. Συνεπώς, το συνολικό κόστος μιας απλής εργασίας, εφαρμογής της πατητής τσιμεντοκονίας, χωρίς λεπτομέρειες, μόνωση, αποξηλώσεις και ιδιαίτερες απαιτήσεις, μπορεί να κυμαίνεται στα 30 - 70€/τ.μ. *, με τον μέσο όρο των εργασιών να κυμαίνεται στα 35€/τ.μ. *

Τετραγωνικά μέτρα

Τα τετραγωνικά μέτρα της επιφάνειας θα επηρεάσουν το κόστος της εργασίας σου. Με βάση αυτά δίνεται το τελικό κόστος. Ο επαγγελματίας γνωρίζοντας, υπολογίζει περίπου το κόστος εργασίας του και των υλικών, για κάθε ένα τετραγωνικό μέτρο. Συνεπώς, οι τιμές που δίνονται στην αγορά, κυμαίνονται ανάλογα τα τετραγωνικά μέτρα.

Υλικά

Τα διάφορα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, θα επηρεάσουν ένα μέρος του τελικού κόστους. Τα υλικά αυτά μπορεί να είναι η πατητή, το κονίαμα, το αστάρι, το βερνίκι. Ανάλογα την ποσότητα που θα απαιτηθεί και την ποιότητα που επιθυμείς, θα επηρεάσουν το κόστος των υλικών. Εάν δεν γνωρίζεις από υλικά, μπορείς να πάρεις την γνώμη του επαγγελματία. 

Συνήθως το κόστος απλών υλικών, με καλή ποιότητα, για ένα τετραγωνικό μέτρο υπολογίζεται περίπου στα 15 - 25 €/τ.μ. *. Η αγορά των υλικών είναι προτιμότερο να γίνει από τον επαγγελματία, που γνωρίζει την ποιότητα και θα εργαστεί με αυτά. Αν θες μπορείς να προτιμήσεις φθηνά υλικά, αλλά θα πρέπει να ξέρεις πως δεν θα έχουν την ίδια απόδοση.

Συμβουλές

Ήξερες για την πατητή τσιμεντοκονία;

 • Αποτελεί ένα ελληνικό προϊόν και φιλικό για το περιβάλλον.
 • Εσύ θα αποφασίσεις την τελική εμφάνιση. Μπορείς να διαλέξεις το χρώμα και την υφή της επιφάνειας.
 • Αποτρέπει την εισχώρηση υγρασίας.

Εάν θες να κάνεις μια ανακαίνιση, αλλά θα σου βγει ακριβά, δοκίμασε την πατητή τσιμεντοκονία, για να αλλάξεις το στυλ και την εικόνα του χώρου σου. Μπορεί να εφαρμοστεί πάνω στα πλακάκια σου, ξεχνώντας την αποξήλωση τους και μειώνοντας σημαντικά το κόστος.

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
Art Wall - Β.
57 αξιολογήσεις

Απλά Άψογος τέλεια δουλειά καταπληκτικό παιδί οικονομικός με προτοποριακεσ ιδέες ενώ ήρθε στη μέση του έργου να αναλάβει κακοτεχνίες προη...

φωτογραφία επαγγελματία
ΒΑΣΙΛΗΣ Λ.
26 αξιολογήσεις

Η δική μου εργασία αφορούσε εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας σε έναν παλιό πάγκο κουζίνας συμπεριλαμβανομένου και του νεροχύτη. Ο Βασίλη...

φωτογραφία επαγγελματία
ΓΙΑΝΝΗΣ Τ.
6 αξιολογήσεις

Πολύ καλός μάστορας, με εμπειρία, συνέπεια και πολύ καλό αποτέλεσμα. Θα τον ξαναπροτιμήσω σίγουρα!!

Douleutaras.gr λογότυπο
Γιάννης Μ.
6 αξιολογήσεις

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΝΕΝΝΟΉΣΙΜΟΣ

Douleutaras.gr λογότυπο

Άψογη συνεργασία, εξαιρετική δουλειά, όλα τα παιδιά συνεργάσιμα κι εξυπηρετικά, ιδιαίτερα ο κ.Σπύρος Κουτρούλης

φωτογραφία επαγγελματία
Σκουλάς Κ.
3 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας, πρότεινε και δικές του λύσεις.

Σχετικά άρθρα

Πατητή τσιμεντοκονία: Πού εφαρμόζεται;

Η πατητή τσιμεντοκονία ή αλλιώς το τσιμεντοειδές πατητό κονίαμα, είναι εκείνο το υλικό που, ενώ δεν γνωρίζεις το όνομα του,

Περισσότερα
Πατητή τσιμεντοκονία σε μπάνιο: 4 τρόποι εφαρμογής & γιατί να την επιλέξεις!

Η σπατουλαριστή, ή αλλιώς πατητή τσιμεντοκονία, είναι μια παραδοσιακή τεχνική διακόσμησης που έχει τις ρίζες της στη χώρα μας.

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι Καλύτεροι Τεχνίτες για Πατητή Τσιμεντοκονία

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Γιώργος Β.

Πατητή Τσιμεντοκονία - Τοποθέτηση - Περιστέρι
24 αξιολογήσεις

Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα της πατητής τσιμεντοκονίας και μαζί με την έμπειρη ομάδα συνεργατών μου, αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτουμε την πείρα και την τεχνογνωσία να φέρουμε εις πέρας παντός τύπου εφαρμογές πατητής σε μπάνια, κουζίνες, σκάλες, τοίχους και πλακάκια, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η τιμή με τοποθέτηση της πατητής είναι ιδιαίτερα οικονομική και τα πλεονεκτήματα που θα απολαύσεις πολλαπλά. Το συγκεκριμένο υλικό, θα σου χαρίσει όχι μόνο αντοχή αλλά και ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Βασίλειος Π.

Πατητή Τσιμεντοκονία - Τοποθέτηση - Αθήνα
4 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των οικοδομικών εργασιών και εδώ και 20 χρόνια καλύπτουμε παντός τύπου εργασίες για τοποθετήσεις και εφαρμογές πατητής τσιμεντοκονίας σε μπάνια, σε κουζίνες, τοίχους και δάπεδα. Οι έμπειροι τεχνίτες μας, χρησιμοποιούν υλικά εγγυημένης αντοχής και ποιότητας σε πολύ οικονομικές τιμές. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια που δείχνουμε στο χρονοδιάγραμμα των εργασιών και την καλή συνεργασία που έχουμε με τους πελάτες μας.

WEPAINT

Πατητή Τσιμεντοκονία - Τοποθέτηση - Αχαρνές
3 αξιολογήσεις

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της πατητής τσιμεντοκονίας από το 2001, αναλαμβάνοντας υπηρεσίες χρωματισμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και επένδυσης κάθετων και οριζόντιων επιφανειών. Εφαρμόζουμε πατητή τσιμεντοκονία σε μπάνια και κουζίνες και εγγυόμαστε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η διάρκειά μας στο χρόνο αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα της ποιότητας και του επαγγελματισμού μας. Διαθέτουμε τον απαραίτητο σύγχρονο εξοπλισμό που μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε με επιτυχία κάθε εργασία, ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία.

Βασίλης Τ.

Πατητή Τσιμεντοκονία - Τοποθέτηση - Καλλιθέα
4 αξιολογήσεις

Είμαι εξειδικευμένος τεχνίτης με 12ετή εμπειρία στον τομέα της εφαρμογής πατητής σε όλους τους χώρους. Μαζί με την ομάδα μου, αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες τοποθέτησης πατητής σε κουζίνες, μπάνια, τοίχους και δάπεδα οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Η τιμή με τοποθέτηση της πατητής είναι ιδιαίτερα οικονομική.

Γιώργος Μ.

Πατητή Τσιμεντοκονία - Τοποθέτηση - Άγιος Δημήτριος
1 αξιολόγηση

Η επιχείρησή μας, βρίσκεται στον χώρο της εφαρμογής και εμπορίας πατητής τσιμεντοκονίας εδώ και 26 χρόνια, δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της. Η εξειδικευμένη ομάδα μας, αναλαμβάνει εργασίες που αφορούν πατητή για μπάνια, τοίχους, δάπεδα και αναδεικνύει τα πλεονεκτήματα του υλικού στο έπακρο. Οι εργασίες τοποθέτησης ολοκληρώνονται με βάση το χρονοδιάγραμμα και οι πελάτες μένουν πλήρως ικανοποιημένοι τόσο από τις υπηρεσίες όσο και από τις τιμές.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές