Μόνωση Ταράτσας με Hyperdesmo

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για την κατηγορία Μόνωση Ταράτσας με Hyperdesmo

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη μόνωση ταράτσας με Hyperdesmo

Αν ενδιαφέρεσαι για μόνωση ταράτσας, η στεγανοποίηση ταρατσών με Hyperdesmo είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείς.

Τι είναι η στεγανοποίηση ταρατσών;

Η στεγανοποίηση, στεγάνωση ή υγροποίηση όπως ονομάζεται, αποτελεί τη μια από τις τρεις κατηγορίες που συναντώνται στις μονώσεις. Τα άλλα δύο κομμάτια της μόνωσης απαρτίζουν η θερμομόνωση και η ηχομόνωση.

Η στεγανοποίηση χρησιμοποιείται κυρίως στη μόνωση ταράτσας, αφού κατά τον ορισμό της μεθόδου αυτής, εφαρμόζεται στα σημεία τα οποία έρχονται σε επαφή με νερό. Ένας τοίχος από μόνος του αδυνατεί να μπλοκάρει το νερό.

Απαιτείται, έτσι μια επένδυση στεγανοποίησης. Κατ’ αυτόν τον τρόπο το νερό εμποδίζεται από το να διαπεράσει τους τοίχους και να βρεθεί εντός του σπιτιού μας.

Τι είναι η μόνωση ταράτσας με Hyperdesmo;

Το Hyperdesmo είναι υλικό ενός συστατικού, που πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και παράγει μια ιδιαίτερα υδρόφοβη μεμβράνη. Πρόκειται για ένα συστατικό που θα σε απασχολήσει εάν θέλεις να πραγματοποιήσεις τη μόνωση της ταράτσας σου με επαλειφόμενα μονωτικά υλικά.

Το πλεονέκτημα των υλικών αυτών είναι ότι έχουν την ικανότητα να δημιουργούν μια ενιαία, ελαστική και στεγανωτική μεμβράνη πάνω σε μια επιφάνεια που απαιτεί υγρομόνωση, αποφεύγοντας κενά και ρωγμές.

Έτσι και το Hyperdesmo καθίσταται ιδανικό για γενική χρήση στεγανοποίησης ταρατσών, προσφέροντας άριστη πρόσφυση σε σχεδόν όλα τα υποστρώματα.

Αποτελείται από καθαρή, ελαστομερή, υδρόφοβη, πολυουρεθανική ρητίνη, η οποία μαζί με ειδικά ανόργανα συστατικά παρέχει στο προϊόν εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες.

Ποια διαδικασία ακολουθείται για την στεγανοποίηση της ταράτσας με hyperdesmo;

Αν και η ακριβής διαδικασία που ακολουθείται κατά τη μόνωση ταράτσας με Hyperdesmo μπορεί να διαφέρει ανά περίπτωση και ανά συνεργείο ή επαγγελματία που έχει αναλάβει την εργασία, τα βασικά βήματα στη στεγανοποίηση ταράτσας με Hyperdesmo είναι:

Βήμα 1.

Καθαρίζουμε την επιφάνεια από σαθρά υλικά και τα απομακρύνουμε με τα κατάλληλα εργαλεία.

Βήμα 2.

Πλένουμε την επιφάνεια με υδροβολή.

Βήμα 3.

Επαλείφουμε την επιφάνεια με εποξειδικό αστάρι δυο συστατικών (aquador).

Βήμα 4.

Στα ευαίσθητα σημεία, χρησιμοποιούμε πολυεστερικό οπλισμό για ενίσχυση της μόνωσης.

Βήμα 5.

Επαλείφουμε την επιφάνεια με δύο στρώσεις Hyperdesmo συνολικής κατανάλωσης από 900 έως 1200 gr/m2. Η επάλειψη της δεύτερης στρώσης γίνεται από 24 έως και 48 ώρες μετά από την εφαρμογή της πρώτης στρώσης.

Βήμα 6.

Αν υπάρχουν ρηγματώσεις επισκευάζονται πριν από την τελική στρώση με πολυουρεθανική μαστίχη.

Βήμα 7.

Για επιπλέον ενίσχυση της στεγανοποίησης, επαλείφουμε με αλειφατικό βερνίκι (hyperdesmo ady). Το υλικό αυτό αυξάνει την σκληρότητα της τελικής επιφάνειας κι ενισχύει την αντοχή στην βατότητα.

Επιπλέον, προστατεύει την κύρια στεγανωτική στρώση Hyperdesmo, από φθορά κατά την πάροδο του χρόνου.

Τα έμπειρα συνεργεία μονώσεων της πλατφόρμας μας, έχουν αναλάβει εκατοντάδες υγρομονώσεις ταρατσών και μπορούν να σου προτείνουν το κατάλληλο υλικό για την ταράτσα σου.

Τι θα κερδίσεις από την μόνωση της ταράτσας με Hyperdesmo;

Η εφαρμογή του μονωτικού υλικού Hyperdesmo, στις στεγανοποιήσεις ταρατσών, αποτελεί εγγύηση για μια μακροχρόνια στεγανοποίηση.

Υψηλή Μηχανική Αντοχή & Πρόσφυση στο Μπετόν

Το συγκεκριμένο υλικό είναι ικανό να καλύψει τις υπάρχοντες μικρορωγμές, ενώ παράλληλα διαθέτει υψηλές μηχανικές αντοχές κι έχει άριστη πρόσφυση στο μπετόν.

Ιδανική Στεγανότητα

Προσφέρει, επιπλέον, την απόλυτη στεγανότητα ακόμα και σε λιμνάζοντα ύδατα.

Αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες

Αντέχει σε ακραίες καιρικές συνθήκες και στη UV ακτινοβολία και διατηρεί τις ιδιότητές του σε θερμοκρασίες από - 40 έως 90 βαθμούς Κελσίου.

Συντελεί στην κατάλληλη θερμοκρασία στο εσωτερικό του κτηρίου

Τέλος, το λευκό του χρώμα αντανακλά την ηλιακή ακτινοβολία και μειώνει σημαντικά την εσωτερική θερμοκρασία του κτιρίου ή σπιτιού σου.

Αν ονειρεύεσαι μια επιτυχημένη και αποτελεσματική μόνωση ταράτσας η λύση είναι απλή.

Εμπιστεύσου τους έμπειρους κι αξιολογημένους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας και βρες τη λύση για ό,τι σε ταλαιπωρεί.

Είτε επιθυμείς θερμομόνωση ταράτσας, είτε στεγανοποίηση με διαφορετικά μονωτικά υλικά όπως ασφαλτόπανα, τα έμπειρα συνεργεία μονώσεων της πλατφόρμας μας, θα ολοκληρώσουν την εργασία, άμεσα και αποτελεσματικά.

Τα στεγανωτικά υλικά που χρησιμοποιούν, μπορούν να σου παρέχουν μακροχρόνια και ανθεκτικά στον χρόνο αποτελέσματα και να προσφέρουν άριστη προστασία του κτιρίου σου.

Αρκούν λίγα μόνο κλικ για να πάρεις προσφορές για το κόστος στεγανοποίησης της ταράτσας με Hyperdesmo και να κάνεις πράξη τη μόνωση που επιθυμείς!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Γιώργος Α.
55 αξιολογήσεις
πολυ καλη συνεργασια και καλος στην δουλεια του
Πέτρος Γ.
43 αξιολογήσεις
θα επέλεγα ξανά τη συνεργασία μαζί σας γιατί έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη.........
Εμμανουήλ Σ.
40 αξιολογήσεις
O Koς Στρουμπούλης ήταν άψογος στην μεταξύ μας επικοινωνία, συνεργασία, αποτέλεσμα εργασίας και προσοχή στον περιβάλλοντα χώρο. Η εργασία...
Μ. Group
34 αξιολογήσεις
Εργασία 5 ημερών συνεπείς γρήγοροι στην εργασία τους ευγενικοί και λογικές τιμές (τους συνιστώ ανεπιφύλακτα)
Σταμάτης Κ.
30 αξιολογήσεις
ΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΚΟ ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΣΚΑΛΩΣΙΑΣ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΑΚΡΙΒΗΣ, ΤΥΠΙΚΟΣ, ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ...
Γιώργος Σ.
28 αξιολογήσεις
Ο επαγγελματίας ήταν ιδιαίτερα συνεπής με εξαιρετική ποιότητα εργασίας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτόν και στην ομάδα του!
Σχετικά άρθρα
Η μόνωση ταράτσας είναι μία διαδικασία που εφαρμόζεται στην οροφή ενός κτιρίου για να το κρατά προστατευμένο από τις εξωτερικές επιδράσεις
Η μούχλα στο σπίτι αποτελεί, κατά γενική ομολογία, έναν από τους πιο δύσκολους εχθρούς που μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς.
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει