Μόνωση Ταράτσας με Πίσσα

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Μόνωση Ταράτσας με Πίσσα

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Μόνωση ταράτσας με πίσσα - Μάθε ποια είναι η διαδικασία!

Μόνωση είναι η διαδικασία ασφάλισης ενός χώρου από τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες. Έχει ως αποτέλεσμα τη στεγανοποίηση ενός κτιρίου καθώς και τη θερμομόνωσή του.

Οι τρόποι μόνωσης είναι πολλοί και εξαρτώνται από το χώρο και τις ανάγκες του.

Παρακάτω σου παρουσιάζουμε τη μόνωση ταράτσας με πίσσα, ώστε να μάθεις τι χρειάζεται να κάνεις εφόσον η μέθοδος είναι κατάλληλη για εσένα.

Με ποιο τρόπο μπορείς να μονώσεις την ταράτσα σου με πίσσα;

Μία από τις πιο οικονομικές λύσεις είναι η μόνωση ταράτσας με βερνίκι πίσσας. Ωστόσο το καλύτερο πριν προχωρήσει σε αυτή, είναι να ρωτήσεις τη γνώμη ειδικού για το αν ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις του χώρου σου.

Τα βασικά βήματα για τη μόνωση ταράτσας με χρήση πίσσας είναι τα εξής:

  • Πλύσιμο ταράτσας από χώμα, σκόνη, άμμο καθώς και φυτά που πιθανόν έχουν βγει σε ρωγμές. Αφήνεις μία μέρα να στεγνώσει το διεξοδικό πλύσιμο.

  • Εφαρμογή 5 λίτρα πίσσας ανακατεμένα με ½ λίτρο βενζίνης, στις ρωγμές και στις ενώσεις των πλακιδίων που πιθανώς υπάρχουν στην ταράτσα, μέχρι να καλυφθούν καλά.

  • Αφήνεις μία ημέρα να στεγνώσει.

  • Ρίχνεις 1 ½ λίτρο βενζίνης στο υπόλοιπο μείγμα πίσσας- βενζίνης από την προηγούμενη μέρα και με ένα ρολό καλύπτεις όλη την ταράτσα

  • Αφήνεις το μείγμα περίπου 8 ώρες να στεγνώσει καλά.

  • Βάφεις την ταράτσα με ακρυλικό λευκό χρώμα τουλάχιστον 2 χέρια.

  • Μπορείς στο δεύτερο χέρι να προσθέσεις και λίγη άμμο στη σκάφη, η οποία θα προστατεύσει περισσότερο το χρώμα από την ηλιακή ακτινοβολία.

Η συγκεκριμένη μέθοδος προσφέρει μία βασική θερμομόνωση και στεγάνωση για μερικά χρόνια. Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείς να ελέγχεις κάθε χρόνο για φθορές και να περνάς επιπλέον χέρι ακρυλικό χρώμα.

Επίσης, στην αγορά κυκλοφορούν έτοιμα πακέτα με οτιδήποτε χρειάζεσαι για μία ολοκληρωμένη μόνωση ταράτσας με πίσσα.

Ποια είναι η κατάλληλη περίοδος για μόνωση ταράτσας με πίσσα;

Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι ιδανικοί για να μονώσεις την ταράτσα σου, καθώς έχει ελάχιστες βροχοπτώσεις και οι υψηλές θερμοκρασίες βοηθούν στο γρήγορο στέγνωμα των υλικών.

Το ίδιο ισχύει και για τη συντήρηση της μόνωσης, που προτείνεται να γίνεται μέχρι το Σεπτέμβριο.

Σε περίπτωση που επιλέξεις έναν τρόπο που δεν ταιριάζει στο χώρο σου, μπορεί να προκληθούν σοβαρότερα και ακριβά προβλήματα για την επιδιόρθωσή του.

Η επαγγελματική γνώμη ενός έμπειρου συνεργείου μονώσεων, είναι απαραίτητη, πριν προχωρήσει μόνος σου σε οποιαδήποτε μέθοδο για μονώσεις ταρατσών.

Καταχώρησε τη σύντομη φόρμα στο Douleutaras.gr, περιγράφοντας την ταράτσα που επιθυμείς να μονώσεις και μέσα σε λίγα λεπτά, αξιόπιστοι επαγγελματίες της υπηρεσίας μας, θα επικοινωνήσουν μαζί σου με τις προσφορές τους!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Γιώργος Α.
55 αξιολογήσεις
πολυ καλη συνεργασια και καλος στην δουλεια του
Πέτρος Γ.
43 αξιολογήσεις
Πρόκειται για αποτελεσματικό τίμιο αξιοπρεπή και ειλικρινή επαγγελματία. Σε 2 ημέρες είχε τελειώσει μόνωση ταράτσας 160 τετραγωνικών μέτρ...
Εμμανουήλ Σ.
40 αξιολογήσεις
O Koς Στρουμπούλης ήταν άψογος στην μεταξύ μας επικοινωνία, συνεργασία, αποτέλεσμα εργασίας και προσοχή στον περιβάλλοντα χώρο. Η εργασία...
Μ. Group
34 αξιολογήσεις
Εργασία 5 ημερών συνεπείς γρήγοροι στην εργασία τους ευγενικοί και λογικές τιμές (τους συνιστώ ανεπιφύλακτα)
Σταμάτης Κ.
30 αξιολογήσεις
Προσιτός,επεξηγηματικός,οικονομικός,σωστός στη δουλειά του.Η εργασία ήταν υγρομόνωση ταράτσας.
Γιώργος Σ.
28 αξιολογήσεις
Ο επαγγελματίας ήταν ιδιαίτερα συνεπής με εξαιρετική ποιότητα εργασίας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτόν και στην ομάδα του!
Σχετικά άρθρα
Η μόνωση ταράτσας είναι μία διαδικασία που εφαρμόζεται στην οροφή ενός κτιρίου για να το κρατά προστατευμένο από τις εξωτερικές επιδράσεις
Η μούχλα στο σπίτι αποτελεί, κατά γενική ομολογία, έναν από τους πιο δύσκολους εχθρούς που μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς.
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει