Φωτογράφος γάμου: 4 συμβουλές για να επιλέξεις τον κατάλληλο!

Η μέρα του γάμου σου, πλησιάζει! Μαζί με τη χαρά, τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία για μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής σου, ακολουθεί και μια σειρά ετοιμασιών όπως είναι η επιλογή Φωτογράφου γάμου. Η σωστή επιλογή του είναι πολύ σημαντική! Μέσα στις όλες προετοιμασίες του γάμου, συχνά δεν δίνεται προσοχή σε κάποια καίρια σημεία, με συνέπεια να υπάρχουν αρκετά ζευγάρια που απογοητεύονται από το τελικό αποτέλεσμα, γιατί δεν ήταν αυτό που θα ήθελαν και δεν μπορούν πλέον να κάνουν κάτι για αυτό..

Εσύ όμως μπορείς! Ακολούθησε αυτά τα 4 βήματα και θα έχεις την επιλογή που σε εκφράζει περισσότερο!

1. Προσωπική επαφή

Σε μια εποχή που σχεδόν εύκολα πλέον μπορούμε παντού να βρούμε το ίδιο προϊόν ή την ίδια υπηρεσία, τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά; H προσωπική επαφή! Συνάντησε τον φωτογράφο και ανακάλυψε όσα περισσότερα για την προσέγγιση και το στυλ του. Από τη συνάντηση αυτή θα ανακαλύψεις επίσης, αν υπάρχει "καλή "χημεία"!

Θα ήθελες έναν φωτογράφο που την ημέρα αυτή θα γκρινιάζει, θα βιάζεται ή θα σε αγχώνει; Η οικειότητα και η εμπιστοσύνη παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο! Είναι ο άνθρωπος που θα σε βοηθήσει με χαμόγελο και θετική ενέργεια, να εκφράσεις και να αναδείξεις στο φακό όλα τα συναισθήματά σου!

Εξήγησέ του τι θα ήθελες ακριβώς και έλεγξε αν ο τρόπος που εκείνος λειτουργεί και εκφράζεται, συμβαδίζει με τις δικές σου επιθυμίες. Αν π.χ., εκείνος είναι πιο "παραδοσιακός" στον τρόπο που λειτουργεί, τότε ίσως δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στην extreme φωτογράφηση που έχεις στο μυαλό σου.

2. Εμπειρία

Ρώτησε για την εμπειρία του γενικά αλλά και ειδικά στο είδος της φωτογράφησης που επιθυμείς. Θέλεις να κάνεις το γάμο σου σε κάποιο νησί ή να κάνεις έναν πιο "rock” γάμο; Βεβαιώσου, αν μπορεί να υποστηρίξει το concept που έχεις στο μυαλό σου.

Με τις συμβουλές και την εμπειρία του ο φωτογράφος γάμου μπορεί να σε κατατοπίσει σε πολλά θέματα όπως π.χ., σωστός φωτισμός του χώρου, επιλογή της κατάλληλης ώρας για λήψη συγκεκριμένων φωτογραφιών ή επιλογή του κατάλληλου μακιγιάζ. Ένα άτονο ή ένα πολύ έντονο μακιγιάζ μπορεί να αλλοιώσει το τελικό αποτέλεσμα οπότε είναι σημαντική η άποψη ενός έμπειρου επαγγελματία φωτογράφου για να είναι οι φωτογραφίες της νύφης πραγματικά εκθαμβωτικές!

Ζήτησε να δεις ολοκληρωμένα δείγματα δουλειάς του, όχι μόνο από τις φωτογραφίες αλλά και από το βίντεο, αν αναλάβει και αυτό. Δώσε επίσης ιδιαίτερη σημασία στο ψηφιακό άλμπουμ, στην επιλογή των φωτογραφιών, στην επιλογή του εξωφύλλου, στην ποιότητα του εξωφύλλου, στον αριθμό των σελίδων κ.α.

3. Σχέση ποιότητας - τιμής

Καθόρισε το ποσό που θέλεις να διαθέσεις και την προτεραιότητα που έχει αυτή η επένδυση για εσένα. Θέλεις να έχεις απλά κάποιες φωτογραφίες από τη μέρα αυτή ή θέλεις να έχεις πρωτότυπες και ξεχωριστές φωτογραφίες που θα σε συντροφεύουν για μια ζωή και θα ανατρέχεις κάθε φορά σε αυτές με τον ίδιο ενθουσιασμό;

Δώσε ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα εξοπλισμού! Ο σωστός και σύγχρονος εξοπλισμός διακρίνει τον επαγγελματία φωτογράφο γάμου που σέβεται τη δουλειά του και τους πελάτες του. Συνεκτίμησε παράγοντες όπως: Εμπειρία, καλή σχέση συνεργασίας με το ζευγάρι, χρόνος που αφιερώνεται στην τελική επιλογή και επεξεργασία των εικόνων, συνέπεια, ποιότητα εικόνας, ποιότητα παρουσίασης, προσωπικό στυλ, δημιουργικότητα, πρωτοτυπία κ.α.

4. Ξεκάθαρη τιμολόγηση

Ο Φωτογράφος γάμου πρέπει να έχει έδρα, για να ξέρεις που να απευθυνθείς, όπως και φορολογικά στοιχεία, καθώς παρατηρείται συχνά το φαινόμενο μη επαγγελματίες φωτογράφοι να αναλαμβάνουν υπηρεσίες συνήθως με πάρα πολύ χαμηλό κόστος και αντίστοιχη ποιότητα με πολύ σημαντικό όμως ρίσκο εκ μέρους του πελάτη.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις ακριβώς για όλες τις παροχές και να είναι ξεκάθαρος ο τρόπος πληρωμής και εξόφλησης. Ζήτησε επίσης ένα ιδιωτικό συμφωνητικό με ξεκάθαρες τις υπηρεσίες, τις αμοιβές, τις ημερομηνίες για να είναι διασφαλισμένες και οι δυο πλευρές.

Επίλεξε τον καλύτερο φωτογράφο γάμου & εμείς δεν έχουμε, παρά να σου ευχηθούμε… Η ώρα η καλή!!

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Φωτογράφιση βάπτισης
Φιλοθέη 14/09/2020
Εκτελέστηκε από
Βασίλης Κ.
Είδος φωτογράφισης:
Φωτογράφιση βάπτισης
Βιντεοσκόπηση:
Ναι
Φωτογράφιση γάμου
Χαλάνδρι 14/09/2020
Εκτελέστηκε από
Βασίλης Κ.
Είδος φωτογράφισης:
Φωτογράφιση γάμου
Βιντεοσκόπηση:
Ναι
Κόστος 320,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Εξαιρετική δουλειά, εξαιρετικοι άνθρωποι και σίγουρα θα τους επιλέξουμε ξανα σε γαμο-βαφτιση κ ότι χρειαζόμαστε απο φωτογραφία!

Για: Βασίλης Κατσόγιαννος / Φωτογράφιση
5,0

Μείναμε απίστευτα ικανοποιημένοι από την δουλειά σας, και η κάλυψη του μυστηρίου και οι φωτογραφιες και τα πάντα δηλαδή κ οι αφίξεις και το τελος εξαιρετικά όλα! Ευχαριστούμε πολύ για όλα! Θα χαρούμε πολύ να μας εξυπηρετησετε και στον μέλλον όταν με το καλό χρειαστεί!!!

Για: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΙΩΤΗΣ / Φωτογράφιση
5,0

Εξαιρετικός φωτογράφος και σωστός επαγγελματίας. Συνεπέστατος στην ώρα του αν και ήρθε από πολύ μακριά. Με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου και πολύ καλή τιμή. Μου έκανε και περισσότερες λήψεις από όσες είχαμε συμφωνήσει, χωρίς να ζητήσει επιπλέον χρήματα. Τον ευχαριστώ και τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Για: Βασίλης Κατσόγιαννος / Φωτογράφιση
5,0

Καταπληκτικο αποτέλεσμα και υπέροχοι άνθρωποι!!!!τους συστήνω ανεπιφύλακτα!!!με πραγματικό μεράκι και εμπειρία απλα εμπιστευτειτε τους!!

Για: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΙΩΤΗΣ / Φωτογράφιση
5,0

Πριν 3 εβδομάδες έγινε η βάπτιση της κόρης μας και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από την αμεσότητα, τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια! Αποτυπώθηκε μια τόσο σημαντική για εμάς μέρα σε ένα άψογο υλικό! Ακόμη και η κάθε λεπτομέρεια ήταν προσεγμένη!

Για: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΙΩΤΗΣ / Φωτογράφιση
4,9

Είναι επαγγελματίας 100% και πολύ φιλικός και εξυπηρετικός προς τους πελάτη.

Για: Μιχάλης Αννούσης / Φωτογράφιση