Αλλαγή Θερμοστάτη Θερμοσίφωνα | Αντίσταση Ηλιακού

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Αλλαγή Θερμοστάτη Θερμοσίφωνα | Αντίσταση Ηλιακού

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Αλλαγή αντίστασης θερμοσίφωνα - Αλλαγή θερμοστάτη: Όσα πρέπει να γνωρίζεις

Αν ο ηλιακός θερμοσίφωνας δε ζεσταίνει το νερό, είναι πολύ πιθανό να χρειάζεται αλλαγή αντίστασης θερμοσίφωνα, ή αλλαγή θερμοστάτη. Μια βλάβη στην αντίσταση, ή το θερμοστάτη, δεν είναι συχνό φαινόμενο, αλλά πρέπει να αντιμετωπίζεται άμεσα από επαγγελματία.

Ο επαγγελματίας τεχνικός μπορεί να κάνει άμεσα και με ασφάλεια τη διάγνωση για το πραγματικό πρόβλημα στο θερμοσίφωνά σου. Έτσι, θα μπορέσει να φέρει και την ανάλογη λύση, με τον πιο κατάλληλο τρόπο, γλυτώνοντας σε από περιττό κόπο και ανταλλακτικά που δε χρειάζεσαι.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για την αλλαγή θερμοστάτη και αντίστασης θερμοσίφωνα και πώς θα βρεις τον πιο αξιόπιστο επαγγελματία, για να σε βοηθήσει; Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεις, πριν προχωρήσεις στην επισκευή του ηλιακού σου θερμοσίφωνα.

Ποια είναι τα σημάδια ότι χρειάζεσαι αλλαγή αντίστασης θερμοσίφωνα - αλλαγή θερμοστάτη;

Η αντίσταση είναι το εξάρτημα που συνδέει τον ηλιακό θερμοσίφωνα με το ηλεκτρικό ρεύμα, έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε ζεστό νερό και τις μέρες που δεν υπάρχει ηλιοφάνεια. Η αντίσταση ηλιακού συνδέεται μέσω της φλάντζας στεγανοποίησης με το θερμοστάτη του ηλιακού, οπότε, με απλά λόγια, μπορεί να θεωρηθεί ως ένα σύστημα από διαφορετικά μέρη.

Από την άλλη πλευρά, ο θερμοστάτης είναι το εξάρτημα που ευθύνεται για τη σωστή ρύθμιση της θερμοκρασίας στο νερό του θερμοσίφωνα. Η λανθασμένη ρύθμισή του, ή ακόμα χειρότερα, η φθορά του, χρειάζεται άμεση αντίδραση, για να μπορέσεις ξανά να χρησιμοποιήσεις το θερμοσίφωνα.

Η αλλαγή αντίστασης ηλιακού ή η αλλαγή θερμοστάτη θερμοσίφωνα, είναι η λύση, αν παρατηρήσεις κάποιο από τα παρακάτω σημάδια:

 • Ο ηλιακός δε ζεσταίνει το νερό.

 • Ο ηλιακός ρίχνει το ρελέ του πίνακα.

 • Ο ηλιακός δε λειτουργεί με το ηλεκτρικό ρεύμα.

 • Ο θερμοσίφωνας έχει χαμηλή απόδοση.

 • Ο ηλιακός πετάει την ασφάλεια.

Για καθένα από αυτά τα σημάδια, ένας επαγγελματίας τεχνικός της πλατφόρμας μας θα μπορέσει να σε βοηθήσει, αναλαμβάνοντας την αλλαγή αντίστασης θερμοσίφωνα, ή αλλαγή θερμοστάτη.

Τι πρέπει να κάνεις, αν υπάρχει βλάβη στην αντίσταση του θερμοσίφωνα;

Η αλλαγή αντίστασης θερμοσίφωνα, αλλά και η αλλαγή θερμοστάτη θερμοσίφωνα, είναι εργασίες που μπορεί να ολοκληρώσει εύκολα και με ασφάλεια ένας επαγγελματίας με μεγάλη εμπειρία. Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο, για ερασιτέχνες και ανθρώπους χωρίς εμπειρία στο σχετικό τομέα.

Για το λόγο αυτό, δε συστήνεται να προσπαθείς να επιδιορθώσεις τον ηλιακό σου θερμοσίφωνα, χωρίς τη βοήθεια τεχνικού. Οι τεχνικοί της πλατφόρμας μας, μάς ενημερώνουν ότι πολλές φορές, οι ιδιοκτήτες κατοικιών δοκιμάζουν να αλλάξουν μόνοι τους την αντίσταση και το θερμοστάτη θερμοσίφωνα, προκαλώντας μεγαλύτερη ζημιά.

Η μόνη σίγουρη λύση, όταν χρειάζεσαι αλλαγή αντίστασης θερμοσίφωνα, είναι να καλέσεις άμεσα έναν τεχνικό. Θα αναλάβει την εργασία σου, όσο πιο άμεσα γίνεται, με σκοπό να σε απαλλάξει από το πρόβλημα και να σου προσφέρει έναν πλήρως λειτουργικό θερμοσίφωνα.

Πώς θα πετύχεις τη μέγιστη απόδοση ηλιακού;

Αναμφίβολα, ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι μια πολύτιμη επένδυση για το σπίτι και πρέπει να λειτουργεί άψογα, για να κάνει την καθημερινότητά σου πιο άνετη. Ωστόσο, ακόμα και ο θερμοσίφωνας χρειάζεται επισκευή και service μερικές φορές, ώστε να αποδώσει στο μέγιστο βαθμό.

Η συντήρηση του ηλιακού σου θερμοσίφωνα είναι ο τρόπος, για να αποφύγεις τις πιθανές βλάβες που προκύπτουν, με το πέρασμα των χρόνων. Αν θέλεις να αποφύγεις, μελλοντικά, την αλλαγή αντίστασης και θερμοστάτη θερμοσίφωνα, μπορείς να φροντίσεις για τα παρακάτω, με τη βοήθεια επαγγελματία:

 • Καθαρισμός δεξαμενής- boiler

 • Έλεγχος αντίστασης θερμοσίφωνα

 • Αντικατάσταση της ράβδου μαγνησίου

 • Έλεγχος και αντικατάσταση της φλάντζας στεγανότητας

 • Συμπλήρωση αντιψυκτικού υγρού

 • Εξωτερικός καθαρισμός στους ηλιακούς συλλέκτες

 • Εξαέρωση ηλιακού θερμοσίφωνα

 • Ρύθμιση θερμοστάτη

 • Έλεγχος βαλβίδας ασφαλείας

Αν ένας έμπειρος επαγγελματίας αναλαμβάνει τις παραπάνω εργασίες, περίπου μια φορά το χρόνο, τότε ο θερμοσίφωνάς σου θα αποκτήσει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, χωρίς προβλήματα. Έτσι, είναι πιθανό να αποφύγεις και τις συχνές ανάγκες για αλλαγή αντίστασης θερμοσίφωνα ή αλλαγή θερμοστάτη.

Γιατί να επιλέξεις τεχνικό του Douleutaras.gr για αλλαγή αντίστασης & θερμοστάτη θερμοσίφωνα;

Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στις επισκευές για ηλιακούς θερμοσίφωνες. Μπορούν να αναλάβουν για σένα, άμεσα και υπεύθυνα, την αλλαγή αντίστασης θερμοσίφωνα και την αλλαγή θερμοστάτη θερμοσίφωνα.

Χρησιμοποιούν σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένα εργαλεία, με τα οποία μπορούν να φέρουν ποιοτικά αποτελέσματα, με διάρκεια χρόνων. Επίσης, μπορούν να σου δώσουν χρήσιμες συμβουλές για τη συντήρηση και τη φροντίδα του θερμοσίφωνά σου.

Αν χρειάζεσαι άμεσα αλλαγή θερμοστάτη θερμοσίφωνα, ή αλλαγή αντίστασης ηλιακού, εμείς είμαστε εδώ. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, με λίγα μόνο κλικ και πάρε άμεσα την καλύτερη προσφορά από έμπειρο τεχνικό στην περιοχή σου, στην καλύτερη τιμή!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορά από αξιόλογο επαγγελματία υδραυλικό στην περιοχή σου

Κωνσταντίνος Ζουπάνος
34 αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση με τον συνεργάτη κ. Μάριο. Άψογη επικοινωνία και πολύ καλή δουλειά!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΣΙΔΩΝΗΣ
8 αξιολογήσεις
Μια χαρά υδραυλικός ο μαστροδημήτρης, τον συστήνω!
Αgt Hydro
58 αξιολογήσεις
Πολύ καλός στη δουλειά του και έμπειρος!
Ανδρέας Νικολόπουλος
30 αξιολογήσεις
Άψογος!
Πάρης Αποστολίδης
6 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας, με άριστες γνώσεις, πολύ ευγενικός και προσεκτικός στην εργασία του!
Χρήστος Κότσης
49 αξιολογήσεις
Πολύ επαγγελματική δουλειά. Άριστη εξυπηρέτηση και φιλική συμπεριφορά!
Σχετικά άρθρα
Η αγορά ηλιακού θερμοσίφωνα τριγυρίζει στο μυαλό σου όσο μεγαλώνει η ηλιοφάνεια;
Η εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα στο σπίτι είναι σίγουρα μια πολύ καλή επένδυση. Ο ηλιακός θερμοσίφωνας
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει