Πώς θα επιλέξω τον καλύτερο Dj γάμου ;

Η ημέρα του γάμου σου και ιδιαίτερα το γαμήλιο πάρτυ που θα ακολουθήσει την τελετή, είναι σταθμοί στη ζωή σου που σίγουρα θέλεις να θυμάσαι . Τι χρειάζεται, όμως, ώστε να συγκεντρώσεις τις καλύτερες αναμνήσεις; Η λίστα μπορεί να είναι μεγάλη αλλά ένα είναι βέβαιο:πρέπει να περιλαμβάνει οπωσδήποτε έναν Dj γάμου!

Και επειδή πάρτυ χωρίς μουσική δεν νοείται, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να προσέξεις ορισμένα κομβικά σημεία και να επιλέξεις τον καλύτερο Dj γάμου, σύμφωνα με τις ανάγκες σου !

1.Μην εστιάζεις στην τιμή, αλλά στο πακέτο.

Όταν επιλέγεις Dj για γάμο, ένα σημαντικό λάθος είναι να εστιάζεις την προσοχή σου μόνο στην τιμή. Ναι, η τιμή είναι σημαντικός παράγοντας αλλά πρέπει να κοιτάξεις πρωτίστως τι περιλαμβάνεται σε αυτήν, γιατί ακριβώς ο Dj γάμου μπορεί να χρειαστεί να αναλάβει πολλά περισσότερα καθήκοντα εκτός του να παίζει μουσική. Μπορεί να χρειαστεί να κάνει συστάσεις, να οργανώσει τις προπόσεις ή σχεδιάσει το χρονοδιάγραμμα των δραστηριοτήτων, συνδυάζοντας τες με τα κατάλληλα εφέ. Επίσης θα είναι διατεθειμένος να αφιερώσει χρόνο σε ραντεβού ώστε να να μάθει τις προτιμήσεις σου ή θα δώσει απλώς μια τιμή για το τυπικό πακέτο, ανεξάρτητα απο το αν εσύ το θες ή όχι ; Πριν,λοιπόν, επιλέξεις τον δικό σου Dj γάμου, εξέτασε ακριβώς τι μπορεί να σου προσφέρει.

2.Εξασφάλισε οτι ο Dj έχει εξοικείωση με το χώρο

Αν έχεις επιλέξει ήδη το χώρο όπου θέλεις να τελεσθεί το γαμήλιο πάρτυ, απαραίτητη προυπόθεση είναι να ρωτήσεις τους Dj γάμου που έχεις ξεχωρίσει, αν έχουν ξαναπαίξει στον συγκεκριμμένο χώρο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί κάθε χώρος έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες όσον αφορά την ακουστική αλλά και το στυλ εξυπηρέτησης, τις οποίες ο Dj γάμου πρέπει να γνωρίζει.

Αν δεν έχεις επιλέξει ακόμη το μέρος και αντιμετωπίζεις δυσκολίες στην οργάνωση του γάμου σου, μπορείς φυσικά να εμπιστευθείς έναν από τους επιλεγμένους και αξιολογημένους επαγγελματίες μας, ώστε να διώξεις το άγχος και να κάνεις αυτή τη μέρα μοναδική από όλες τις πλευρές.

3.Βεβαιώσου οτι υπάρχει δεύτερο πλάνο

Ακόμη και αν ο Dj γάμου που έχεις ξεχωρίσει διαθέτει τον καλύτερο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, εκείνο που θα πρέπει να απαιτήσεις σε κάθε περίπτωση είναι να έχει δεύτερο πλάνο για την ατυχή στιγμή που μπορεί να συμβεί κάτι απροσδόκητο. Επειδή , λοιπόν, ακόμη και το καλύτερο σύστημα μπορεί να αποτύχει, επιβεβαίωσε οτι ο Dj γάμου σου έχει εφεδρικό εξοπλισμό και είναι προετοιμασμένος ακόμη και για το χειρότερο σενάριο. Μπορεί να διαθέτει εφεδρικό εξωτερικό σκληρό δίσκο, λίστα αναπαραγωγής στο τηλέφωνο ή ακόμη και δεύτερο laptop.Μην αναθέσεις, όμως, ποτέ τη μουσική του γαμήλιου πάρτυ σου σε κάποιον που δεν έχει προνοήσει για τίποτα.

4. Αναζήτησε έναν ευγενή και ευπαρουσίαστο επαγγελματία

Μπορεί η τελευταία συμβουλή να μοιάζει δεδομένη, αλλά δεν είναι. Οι κορυφαίοι Dj γάμου είναι πάντοτε περιποιημένοι, καλοντυμένοι , ξεκούραστοι, χαλαροί και σε κάνουν να νιώθεις οτι έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Όλα τα παραπάνω δεν έρχονται φυσικά αλλά συνιστούν αποτέλεσμα προσεγμένης προετοιμασίας και είναι στοιχεία που πρέπει να απαιτείτε από τον επαγγελματία που θα επιλέξετε!

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Γάμο-βάπτιση
Αρτέμιδα(Λούτσα) 11/08/2020
Εκτελέστηκε από
HAPPY MUSIC Ο.
Είδος εκδήλωσης:
Γάμο-βάπτιση
Αριθμός καλεσμένων:
101-150
Γάμος
Αχαρνές 04/08/2020
Εκτελέστηκε από
HAPPY MUSIC Ο.
Είδος εκδήλωσης:
Γάμος
Αριθμός καλεσμένων:
50-100
Κόστος 250,00€

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Εύγε εύγε εύγε!!!!

Για: HAPPY MUSIC. GR ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ / DJ
4,9

Συνεπείς, καλοί επαγγελματίες και χαμογελαστοί.

Για: HAPPY MUSIC. GR ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ / DJ
5,0

Τρομερος επαγγελματίας... Ανελαβε το γλέντι του γαμου μου και πραγματικά εκανε οτι είχανε πει. Ακομα και σε αλλαγες που χρειάστηκαν κατα τη διάρκεια του γλεντιού ανταποκρίθηκε άριστα... Τον συστήνω ανεπιφύλακτα

Για: HAPPY MUSIC. GR ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ / DJ
5,0

Μας χάρισε μια πολύ όμορφη βραδιά.Έπαιξε πολύ ωραιές μουσικές!!!

Για: DJ SOUND + MUSIC (www.d-j.gr) Χρήστος Τσιλίρης / DJ
5,0

Φιλικος, εκανε οποια αλλαγη μουσικης του ζητούσαμε, δεν βαρεθήκαμε με τη μουσικη.

Για: HAPPY MUSIC. GR ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ / DJ
5,0

Πάρα πολύ καλός επαγγελματίας, συνεπής, το πρόγραμμα ό,τι καλύτερο και προσαρμοσμένο με ανάλογη μουσική όπως συμφωνήθηκε για ένα επίσημο δείπνο. Καλεσμένοι μού είπαν ότι η μουσική επένδυση ήταν πολύ προσεγμένη και διακριτική. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Για: DJ SOUND + MUSIC (www.d-j.gr) Χρήστος Τσιλίρης / DJ