No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Catering Βάπτισης

Βρες τα Καλύτερα Catering Βάπτισης για Catering Έξω από την Εκκλησία ή στη Δεξίωση Βάπτισης. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Μενού Προσαρμοσμένο στις Ανάγκες σου!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για Catering!
π.χ.: Γάμο, Βάπτιση
 • Γάμος
 • Βάπτιση
 • Γάμο-βάπτιση
 • Εταιρική εκδήλωση
 • Πάρτι
 • Coffee break
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι, θα χρειαστώ βοήθεια
Παρακαλώ διάλεξε μία επιλογή
 • Έως 50
 • 50 - 100
 • 101 - 150
 • 151 - 200
 • Πάνω από 200
π.χ.: Το συντομότερο δυνατό
 • Το συντομότερο δυνατό
 • Τις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Συγκεκριμένη ημερομηνία
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2020

Catering βάπτισης - Κέτερινγκ έξω από την εκκλησία & σε δεξίωση

Ήρθε η ώρα να οργανώσεις τη βάπτιση του μωρού σου; Το μυστήριο της βάπτισης είναι μια από τις πιο σημαντικές του μέρες και αξίζει ιδιαίτερη προσοχή. Και επειδή στη χώρα μας όλες οι κοινωνικές εκδηλώσεις συνοδεύονται από καλό φαγητό, το catering βάπτισης είναι ένας τομέας που σίγουρα θα σε απασχολήσει. Να οργανώσεις catering σε δεξίωση βάπτισης ή catering έξω από την εκκλησία; Να δώσεις βαρύτητα στα γλυκά ή τα αλμυρά;

Να έχει επιλογές για χορτοφάγους; Να έχει κυρίως ζεστά ή κρύα πιάτα; Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ερωτήσεις που μπορεί να σε απασχολήσουν. Ωστόσο, οι έμπειροι επαγγελματίες μας για κέτερινγκ βάπτισης είναι εδώ για να σε βοηθήσουν. Έχοντας αναλάβει πολυάριθμες οργανώσεις βαπτίσεων, έχουν να σου προτείνουν μοναδικά μενού βάπτισης και ιδανικές ιδέες για την οργάνωση του κέτερινγκ, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σου.

Τι υπηρεσίες προσφέρουν οι επαγγελματίες μας για catering βάπτισης;

Για catering έξω από την εκκλησία, αλλά και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σε δεξίωση βάπτισης, οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας είναι έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν, στις καλύτερες τιμές.

Οι πιο δημοφιλείς παροχές που προσφέρουν είναι:

 • Candy bar βάπτισης με γλυκά / αλμυρά

 • Catering έξω από την εκκλησία

 • Catering για δεξίωση βάπτισης

 • Μενού για catering βάπτισης με γλυκά / αλμυρά

 • Μενού για catering βάπτισης με ζεστά & κρύα πιάτα

 • Τραπέζια και καρέκλες 

 • Σερβίτσια για φαγητό

 • Υπηρεσίες Bar με προσωπικό

Όπως είναι φυσικό, όσο περισσότερο εξοπλισμό χρειαστείς, τόσο πιο υψηλές θα είναι οι τιμές εξυπηρέτησης. Το ίδιο ισχύει, αν χρειαστείς προσωπικό (π.χ. barista). Ωστόσο, οι επαγγελματίες μας είναι στη διάθεσή σου, για να λάβουν υπόψη τους τις ιδιαίτερες ανάγκες της βάπτισης του μωρού σου και να σου προσφέρουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Τι θα περιλαμβάνει το catering έξω από την εκκλησία;

Το catering στο προαύλιο της εκκλησίας είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή και μπορεί να περιλαμβάνει κάθε είδους γευστικές επιλογές. Μερικές αγαπημένες ιδέες είναι:

1. Candy bar στο προαύλιο

Το candy bar μπορεί να περιλαμβάνει κάποια γλυκάκια ή και αλμυρά εδέσματα για τους καλεσμένους σου. Συνήθως δεν αναφέρεται σε πλήρες μενού, αλλά σε ένα μικρό κέρασμα. Κάθε επιχείρηση catering βάπτισης έχει να σου προτείνει διαφορετικές επιλογές, όπως macaron, ατομικά γλυκά σε σφηνάκια, cookies, ταρτάκια, κοκάκια και άλλα πολλά.

2. Finger food έξω από την εκκλησία

Το finger food μπορεί να περιλαμβάνει ζεστά ή και κρύα πιάτα, που όμως καταναλώνονται σε ατομικές μπουκιές. Συχνές επιλογές για finger food σε κέτερινγκ βάπτισης περιλαμβάνουν μίνι σάντουιτς, κοτομπουκιές, κεφτεδάκια, καναπεδάκια, muffins και άλλες λιχουδιές (συνήθως σε sticks). Ένα μενού με finger food μπορεί να περιλαμβάνει και κάποιο γλυκό.

3. Ζεστά πιάτα

Ειδικά αν σχεδιάζεις ολοκληρωμένη δεξίωση βάπτισης μετά το μυστήριο, τα ζεστά πιάτα σίγουρα θα είναι πρωταγωνιστές της περίστασης. Ωστόσο, ακόμα και στο catering έξω από την εκκλησία μπορείς να βάλεις κάποιες επιλογές. Για παράδειγμα, τα ζεστά πιτάκια, τα σουβλάκια και τα κεφτεδάκια είναι επιλογές που έχουν την τιμητική τους σε πολλές βαπτίσεις.

4. Κρύα πιάτα

Μερικά κρύα ορεκτικά είναι ό,τι πρέπει για catering στο προαύλιο της εκκλησίας. Κάποιες πολύ δημοφιλείς επιλογές που αξίζει να εξετάσεις είναι: Μπόμπες, μικρά μπριός, καναπεδάκια, sticks λαχανικών, αλμυρά κρουασανάκια και άλλες πολλές επιλογές που μπορούν να σου προτείνουν οι επαγγελματίες μας.

5. Ανοιχτό bar

Είναι πολύ εύκολο να στηθεί ένα bar έξω από την εκκλησία, με επιλογές για μικρούς και μεγάλους. Συχνά, το bar περιλαμβάνει εμφιαλωμένα νερά, διαφόρων ειδών αναψυκτικά, κρασί (λευκό, κόκκινο, ροζέ) για τους ενήλικες, ίσως και κάποιο Fruit punch χωρίς αλκοόλ. Ανάλογα με το catering βάπτισης που θα αναλάβει το bar, μπορεί να προσφέρει κι άλλες επιλογές.

Ποιες είναι οι τιμές για catering βάπτισης;

Κάθε επιχείρηση catering για βάπτιση προσφέρει διαφορετικά μενού, σε διαφορετικές τιμές. Ωστόσο, μπορούμε να αναφέρουμε ενδεικτικά, ότι οι τιμές για catering με μικρά κεράσματα έξω από την εκκλησία ξεκινούν στα 5€/άτομο. Αντίστοιχα, το πλήρες μενού σε δεξίωση βάπτισης με προσωπικό ξεκινά περίπου στα 20€/άτομο. 

Αν θέλεις να πάρεις προσφορές, ειδικά για τις ανάγκες της βάπτισης που σχεδιάζεις, απλά συμπλήρωσε δωρεάν τη φόρμα μας. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα σου βρούμε εξειδικευμένα catering βάπτισης στην Αθήνα και σε όλο το Νομό Αττικής, για να σου προτείνουν ξεχωριστά μενού, στις καλύτερες τιμές!

Γιατί να επιλέξεις catering για βάπτιση από το Douleutaras.gr;

Η βάπτιση του παιδιού σου είναι μια από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής του. Αξίζει να τη χαρείς και να έχεις να τη θυμάσαι σαν μια πολύ χαρούμενη μέρα, χωρίς άγχος και ταραχή. Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στο κέτερινγκ για βάφτιση και μπορούν να κάνουν τη διαδικασία της οργάνωσης πολύ απλή για σένα.

Όλοι οι συνεργάτες μας αξιολογούνται από τους ίδιους τους πελάτες για το επίπεδο των υπηρεσιών τους. Έτσι, μπορείς να νιώθεις σιγουριά, ότι οι επαγγελματίες που θα σου δώσουν προσφορές διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία. Αν θέλεις catering βάπτισης, προσαρμοσμένο ειδικά στα γούστα σου, έξω από την εκκλησία ή σε δεξίωση, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και θα σου βρούμε άμεσα τους καλύτερους, χωρίς δεσμεύσεις από την πλευρά σου!

Επίσης, στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες για πλήρη οργάνωση βάπτισης. Είμαστε έτοιμοι να σε φέρουμε σε επαφή με τους καλύτερους φωτογράφοους βάπτισης, αλλά και DJ για την ψυχαγωγία των καλεσμένων σου, στις πιο προσιτές τιμές!

5,00 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύθηκαν το Catering Βάπτισης τους

φωτογραφία επαγγελματία
LA MENSA
9 αξιολογήσεις

Επιλέξαμε το συγκεκριμένο catering γιατί ήταν άμεσο στις απαντήσεις του από την αρχή της επικοινωνίας μας και φυσικά πολλά και διαφορετικά μενού για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στη δική σου περίσταση και τσέπη! Ευγενικοί, με χαμόγελο, έφτασαν πρώτοι στην εκκλησία που θα κάναμε τη βάπτιση, πολύ εξυπηρετικοί και με τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας! Ότι είχαμε παραγγείλει ήταν όλα άψογα, νόστιμα, φρέσκα και καταπληκτικά!! Άψογη εξυπηρέτηση και συνεργασία!!! Μας βοήθησαν ακόμα και στο στήσιμο κάποιων πραγμάτων που είχαμε φέρει!!! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!! Θα σας συστήσουμε και σε άλλους!!! Χριστίνα - Ηλίας και Δέσποινα 💗

φωτογραφία επαγγελματία
LA MENSA
9 αξιολογήσεις

Η συνεργασία με το la mensa catering και συγκεκριμένα με τον Κωνσταντίνο και την Αγγελική ήταν παραπάνω από υποδειγματική. Το φαγητό που είχαμε επιλέξει για τον μπουφέ του γάμου μας ήταν εξαιρετικό και όλοι οι καλεσμένοι σηκώθηκαν και δεύτερη φορά για να γεμίσουν το πιάτο τους. Πέρα από το φαγητό, οι υπηρεσίες που μας προσέφεραν ήταν άκρως επαγγελματικές και μας βοήθησαν και σε κάποιες δυσκολίες που προέκυψαν τελευταία στιγμή χωρίς να είναι στις αρμοδιότητες τους. Σίγουρα θα τους προτιμήσουμε ξανά στο μέλλον. Ευχαριστούμε πολύ για όλα

φωτογραφία επαγγελματία
LA MENSA
9 αξιολογήσεις

Αμεσοι, επαγγελματιες, εξυπηρετικοτατοι. Σίγουρα θα συνεργσστουμε ξανά.

φωτογραφία επαγγελματία
Αντώνης Γιαννακάρης
5 αξιολογήσεις

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη και σε οτι έχει να κάνει με την ποιότητα αλλά και την εξυπηρέτηση!! Οι γεύσεις των φαγητών ηταν τέλειες και όλα τα πιάτα ηταν πολύ προσεγμένα και πεντανόστιμα!! Επιπλέον, το service ηταν εξαιρετικό καθώς οι επαγγελματίες ηταν ευγενέστατοι και πρόθυμοι να κάνουν το καλύτερο δυνατό για τους καλεσμένους μου!! Είναι σίγουρο πως αν χρειαστώ ξανά catering και πάλι το ίδιο θα επιλέξω!!

φωτογραφία επαγγελματία
Αντώνης Γιαννακάρης
5 αξιολογήσεις

Ευγενεστατος , συνεπής και με διάθεση να μου κάνει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Κορυφαίοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για catering βάπτισης

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

LA MENSA

Νότια Προάστια Αθήνας
9 αξιολογήσεις

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο του catering, με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια. Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες catering για κάθε είδους εκδήλωση, που επιθυμείτε, όπως: γάμους, βαπτίσεις, πάρτυ και εταιρικά event. 

Αντώνης Γιαννακάρης

Κέντρο Αθήνας
5 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Υπηρεσίες Catering παντός τύπου, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας, για την διοργάνωση οποιασδήποτε εκδήλωσης, σας ενδιαφέρει. Πιο συγκεκριμένα, μπορούμε να αναλάβουμε υπηρεσίες catering για γάμο, βάπτιση, παιδικό πάρτυ, εκδηλώσεις εταιρειών και ό,τι άλλο φανταστείτε! 

Alpina Catering Δημήτρης Γουναρίδης

Πειραιάς
4 αξιολογήσεις

Ο όμιλος μας, ALPINA ιδρύθηκε το 1978 και δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, ενώ από το 1983 δημιουργήσαμε το Alpina Catering. Οι εγκαταστάσεις μας και η τήρηση διεθνών προδιαγραφών, διασφαλίζουν την ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων μας. Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε: Buffets όρθιους ή καθιστούς, γεύματα και δείπνα, coffee breaks, Cocktail - Lounge parties, θεματικά πάρτυ, παιδικά πάρτυ, εταιρικές εκδηλώσεις

Μπουκιά Δια χειρός Γ. Τσελεμεντέ

Νότια Προάστια Αθήνας
3 αξιολογήσεις

Η Μπουκιά Δια χειρός Γ. Τσελεμεντέ παρέχει επαγγελματικές Υπηρεσίες Catering, έτοιμη να σας προμηθεύσει με τα γευστικότερα ελληνικά πιάτα, αναδεικνύοντας τις μυρωδιές και τις γεύσεις απο όλο το μήκος και πλάτος της ελληνικής γης, συνδυάζοντάς τα αρμονικά με την κάθε εκδήλωσή σας. 

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Βάπτιση
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
LA M.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εκδήλωσης:
Βάπτιση
Κλεισμένος χώρος:
Ναι
Αριθμός καλεσμένων:
Έως 50 Κόστος: 500,00€
Γάμο-βάπτιση
Περιστέρι
Εκτελέστηκε από
Αντώνης Γ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εκδήλωσης:
Γάμο-βάπτιση
Κλεισμένος χώρος:
Ναι
Αριθμός καλεσμένων:
Έως 50 Κόστος: 450,00€
Coffee break
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
LA M.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εκδήλωσης:
Coffee break
Κλεισμένος χώρος:
Ναι
Αριθμός καλεσμένων:
Έως 50 Κόστος: 420,00€
Πάρτι
Ελληνικό
Εκτελέστηκε από
Alpina Catering Δ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εκδήλωσης:
Πάρτι
Κλεισμένος χώρος:
Ναι
Αριθμός καλεσμένων:
Έως 50 Κόστος: 800,00€
Πάρτι
Νέα Ιωνία
Εκτελέστηκε από
LA M.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εκδήλωσης:
Πάρτι
Κλεισμένος χώρος:
Ναι
Αριθμός καλεσμένων:
Έως 50 Κόστος: 300,00€

Σχετικές εργασίες