Συντήρηση Καυστήρα Αερίου

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες για την κατηγορία Συντήρηση Καυστήρα Αερίου

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Εγκατάσταση, Συντήρηση
 • Δικαιολογητικά αίτησης φυσικού αερίου
 • Εγκατάσταση φυσικού αερίου με επίτοιχο λέβητα
 • Εγκατάσταση φυσικού αερίου για κεντρική θέρμανση
 • Συντηρήσεις συσκευών φυσικού αερίου
π.χ.: Το διαμέρισμά μου, Την πολυκατοικία
 • Το διαμέρισμά μου
 • Ολόκληρη την πολυκατοικία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 27/6/2019

Τα μυστικά για την καλύτερη συντήρηση καυστήρα αερίου!

Νομίζεις ότι η εγκατάσταση σου χρειάζεται συντήρηση καυστήρα φυσικού αερίου; Αναρωτιέσαι κάθε πότε πρέπει να κάνεις προληπτικό service λέβητα αερίου; Ότι και αν σε προβληματίζει έχουμε τη λύση!

Η εγκατάσταση φυσικού αερίου είναι μια επιλογή που θα σου εξασφαλίσει πολλά πλεονεκτήματα και μεγάλη διευκόλυνση στην καθημερινότητά σου. Αν θες να απολαμβάνεις, όμως, αυτά τα οφέλη είναι σημαντικό να φροντίζεις για την τακτική συντήρηση καυστήρα φυσικού αερίου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

φωτογραφία επαγγελματία
G. Energy
46 αξιολογήσεις

Η εργασία αφορούσε αντικατάσταση ατομικού λέβητα ΦΑ. Μου πρότειναν να έρθουν να το δουν. Έλειπα εκτός και τους έστειλα φωτογραφίες. Επανή...

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Στράνας G.
38 αξιολογήσεις

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ . ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΤΟ Α...

Douleutaras.gr λογότυπο
Αθανάσιος Γ.
22 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας , πολύ γρήγορος στην εκτέλεση της εργασίας , συνεπέστατος σε αυτά που έχει συμφωνήσει και κατά την προσωπική μο...

φωτογραφία επαγγελματία
Σίμος Σ.
15 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας, γρήγορος και ειλικρινής. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!

Douleutaras.gr λογότυπο
Φεύγας Α.
11 αξιολογήσεις

Θα ήθελα ο επαγγελματίας να ήταν πιο προσεκτικός στις κινήσεις του θα μπορούσε να είχε γίνει ζημία.

φωτογραφία επαγγελματία
A. Engineering Solutions
8 αξιολογήσεις

Παρα πολυ εξυπηρετικός και ευγενέστατος ! Αν και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η εργασία εχω μείνει ικανοποιημένη και ευχαριστημένη !!! Εννο...

Σχετικά άρθρα

Αυτόνομη Θέρμανση: Τι αλλάζει & τι πρέπει να γνωρίζεις;

Οι εποχές που όλα τα διαμερίσματα μία πολυκατοικίας εξαρτώνταν από ένα κεντρικό σύστημα θέρμανσης φαίνεται ότι σύντομα θα περάσουν

Περισσότερα
Λέβητας φυσικού αερίου: Συνδύασε οικονομία και ασφάλεια!

Ο λέβητας φυσικού αερίου σού έχει λύσει τα χέρια; Είσαι από τους τυχερούς που απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η εγκατάσταση του

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες στην κατηγορία Συντήρηση Καυστήρα Αερίου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

G. Energy Συντήρηση Καυστήρα Αερίου - Καλλιθέα
46 αξιολογήσεις
Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα της εγκατάστασης φυσικού αερίου. Διαθέτουμε την πείρα και την τεχνογνωσία να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία και να εξασφαλίσουμε για τους πελάτες μας επαγγελματικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Η ευχαρίστηση των πελατών μας, αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!
Βασίλης Τ. Συντήρηση Καυστήρα Αερίου - Περιστέρι
21 αξιολογήσεις
Η επιχείρηση μας προσφέρει αποτελεσματικές και ποιοτικές λύσεις για την εγκατάσταση φυσικού αερίου με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στον κλάδο και εργαζόμαστε με μεράκι, κερδίζοντας έτσι την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Δουλεύουμε δείχνοντας συνέπεια απέναντι στα χρονοδιαγράμματα και τον προσωπικό σας χώρο. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η άμεση εξυπηρέτηση, η συνέπεια και ο σεβασμός στις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη. Απόδειξη της ποιοτικής εργασίας που προσφέρουμε η πληθώρα των πιστών και άκρως ικανοποιημένων πελατών μας, που μας εμπιστεύονται κάθε σχετική τους εργασία. Θα χαρούμε να είστε ο επόμενος πελάτης μας.
Άκης Α. Συντήρηση Καυστήρα Αερίου - Αθήνα
17 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω την τοποθέτηση παροχής φυσικού αερίου σε κτίρια και κτιριακές εγκαταστάσεις. Είμαι υπεργολάβος υδραυλικών και οικοδομικών έργων με εμπειρία στον χώρο για περισσότερα από 25 χρόνια. Διακρίνομαι για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μου αλλά και για τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιώ για τις εργασίες μου. Με χαρακτηρίζουν η ποιότητα, η τεχνογνωσία, η αξιοπιστία και η συνέπεια. Μοναδικός μου στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή να σας εξυπηρετήσω άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!
Αναστάσιος Κ. Συντήρηση Καυστήρα Αερίου - Κερατσίνι
15 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω την εγκατάσταση φυσικού αερίου σε κτίρια. Διατηρώ ομάδα που δραστηριοποιείται στον χώρο των τεχνικών εργασιών για πάνω από 25 χρόνια, με απόλυτη αξιοπιστία αλλά και συνέπεια φέρνει τα ιδανικά αποτελέσματα για την κάθε σας εργασία. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και μηχανήματα για την κατασκευή και εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων κλιματισμού, θέρμανσης, αερισμού, εξαερισμού και φυσικού αερίου. Η εμπειρία μας μπορεί να προσφέρει λύσεις και επιλογές για κάθε σας ανάγκη. Προτιμήστε μας και παραλάβετε αποτελέσματα εργασιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και αποκτήστε την επιθυμητή θέρμανση χειμώνα-καλοκαίρι.Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και να αναλάβουμε για εσάς την ολοκλήρωση εργασιών οποιασδήποτε κλίμακας.
Ελένη Μ. Συντήρηση Καυστήρα Αερίου - Θεσσαλονίκη
13 αξιολογήσεις
Φροντίζουμε έτσι ώστε να αναλαμβάνουμε από την αρχή και μέχρι το τέλος την εγκατάσταση του φυσικού αερίου στον χώρο σας. Η άριστα εκπαιδευμένη ομάδα μας βρίσκεται κοντά σας με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που θα δώσουν έναν άλλον αέρα στον χώρο σας.Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δουλειές μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε. Οι πελάτες μας εκτιμούν τις υπηρεσίες μας για την άμεση εξυπηρέτηση με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Σκοπός μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση σας τόσο σε αισθητικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας, είμαστε πάντα στη διάθεση σας!

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Ποιες εργασίες περιλαμβάνει η Συντήρηση Καυστήρα & Λέβητα Αερίου;

 • Ρύθμιση καυστήρα αερίου

 • Έλεγχος στεγανότητας δικτύων και καμινάδας

 • Μετρήσεις καυστήρα φυσικού αερίου

 • Καθαρισμός λέβητα αερίου

 • Έλεγχος διαρροών καυσίμου

 • Ρύθμιση αναλογίας αέρα και καυσίμου

 • Έλεγχος συστήματος ανίχνευσης αερίου

 • Έλεγχος κυκλοφορητών

 • Έλεγχος και αντικατάσταση μπεκ καυστήρα

 • Συντήρηση επιτοίχιου λέβητα αερίου

Οι εργασίες που θα γίνουν σε μια συντήρηση καυστήρα εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την κατάσταση του καυστήρα και λέβητα, το είδος εγκατάστασης και της μάρκας του συστήματος. Ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας θα αντιληφθεί εύκολα τις ανάγκες σου και θα προχωρήσει σε όλες ή σε μερικές από τις παρακάτω εργασίες:

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται η συντήρηση καυστήρα;

Κάθε κατασκευαστική εταιρεία καθορίζει με σαφήνεια τις ανάγκες συντήρησης ενός καυστήρα, ωστόσο πρέπει να θυμάσαι ότι η συντήρηση καυστήρα αερίου πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο.

Η καλύτερη περίοδος είναι μετά τη λήξη της περιόδου έντονης χρήσης (δηλαδή περίπου στα μέσα της άνοιξης).

Έτσι, θα διατηρήσεις στην καλύτερη δυνατή κατάσταση το σύστημά σου μέχρι να ξαναχρειαστεί να το χρησιμοποιήσεις, αλλά θα αποφύγεις και την πιθανότητα να είναι υψηλότερες οι τιμές κατά τους χειμερινούς μήνες, λόγω αυξημένης ζήτησης.

Εναλλακτικά, η συντήρηση καυστήρα μπορεί να γίνει πριν την έναρξη της χειμερινής περιόδου, οπότε και αναμένεται να ξεκινήσει εκ νέου η χρήση του.

Ποια είναι τα οφέλη της Συντήρησης Καυστήρα Αερίου;

Όπως όλες οι συσκευές έτσι και οι καυστήρες και λέβητες αερίου χρειάζονται συχνή και προσεχτική περιποίηση προκειμένου να αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου.

Πέρα από το ότι οι εταιρείες κατασκευής και εγκατάστασης φυσικού αερίου γνωστοποιούν ότι η συντήρηση του συστήματος είναι υποχρεωτική, υπάρχουν ακόμη συγκεκριμένα οφέλη που θα εξασφαλίσεις.

 • Μακροζωία: Με την τακτική συντήρηση θα προλαμβάνεις τυχόν βλάβες του καυστήρα πριν εξελιχθούν σε μια μεγαλύτερη ζημιά που θα εμπόδιζε τη λειτουργία του συστήματός σου και έτσι θα του χαρίσεις μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

 • Καλύτερη απόδοση: Λύνοντας άμεσα κάθε μικρό πρόβλημα που επιβάρυνε το μηχανισμό του συστήματος σου, θα εξασφαλίσεις τη μέγιστη απόδοση του καυστήρα φυσικού αερίου.

 • Εξοικονόμηση χρημάτων: Μέσω της καλύτερης απόδοσης και της αποφυγής μεγάλων ζημιών είναι δεδομένο ότι θα εξοικονομήσεις σημαντικό ποσοστό χρημάτων.

 • Ασφάλεια: Με τη συντήρηση καυστήρα αερίου θα εξασφαλίζεις τη σωστή και ασφαλή λειτουργία όλων των μηχανισμών.

Γιατί να διαλέξεις έναν επαγγελματία του Douleutaras.gr για συντήρηση καυστήρα αερίου;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους καλύτερους επαγγελματίες για συντήρηση λέβητα και ρύθμιση καυστήρα φυσικού αερίου. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και εκτενείς τεχνικές γνώσεις, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να σου εξασφαλίσουν τη μέγιστη απόδοση του συστήματος φυσικού αερίου του χώρου σου. 

Στόχος μας είναι η καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών σου. Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται για κάθε εργασία που εξυπηρετούν και έτσι εξασφαλίζουμε ότι η ποιότητα των υπηρεσιών μας διατηρείται πάντα στο υψηλότερο επίπεδο. Αν θες να απολαμβάνεις τα πλεονεκτήματα που έχει η εγκατάσταση φυσικού αερίου χωρίς άγχη και προβλήματα, δεν έχεις παρά να κάνεις λίγα κλικ.

Καταχώρησε την εργασία σου, πάρε προσφορές γα το κόστος συντήρησης καυστήρα αερίου και επέλεξε εκείνη που σου ταιριάζει καλύτερα!

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει