Εγκατάσταση φυσικού αερίου

Λύσε όλες τις απορίες σου σχετικά με την εγκατάσταση φυσικού αερίου & βρες εξειδικευμένους επαγγελματίες για να αναλάβουν την εργασία σε ανταγωνιστικές τιμές!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τελευταία ενημέρωση: 16/7/2019

Οι πιο συχνές ερωτήσεις για την εγκατάσταση φυσικού αερίου!
 

Η εγκατάσταση φυσικού αερίου αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές για οικονομικό καύσιμο, τόσο σε σπίτια, όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Γνωρίζοντας τη μεγάλη ζήτηση που παρουσιάζει, αλλά και τα πολλά οφέλη που έχει, φτιάξαμε τον απόλυτο οδηγό με όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την εγκατάσταση φυσικού αερίου.

Η εξωτερική εγκατάσταση φυσικού αερίου μπορεί να προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα και ποικιλία στους τρόπους χρήσης του. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για θέρμανση με φυσικό αέριο, για μαγείρεμα στην εστία της κουζίνας, για ζεστό νερό αλλά και για τις ανάγκες κλιματισμού. Παρακάτω, θα βρεις τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις που όλοι θα θέλαμε να ξέρουμε για τη σύνδεση φυσικού αερίου.

 

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν για Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου

φωτογραφία επαγγελματία
G. Energy
46 αξιολογήσεις

Ήταν ευγενέστατος, συνεπής, επεξηγηματικός. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη θα ξανασυνεργαστώ

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Στράνας G.
38 αξιολογήσεις

Eίμαι πολύ ευχαριστημένος.Είναι πραγματικός επαγγελματίας σε όλα του.

Douleutaras.gr λογότυπο
Αθανάσιος Γ.
22 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας , πολύ γρήγορος στην εκτέλεση της εργασίας , συνεπέστατος σε αυτά που έχει συμφωνήσει και κατά την προσωπική μο...

φωτογραφία επαγγελματία
Σίμος Σ.
15 αξιολογήσεις

Σωστος επαγγελματιας,ακριβης στο ραντεβου

Douleutaras.gr λογότυπο
Φεύγας Α.
11 αξιολογήσεις

Θα ήθελα ο επαγγελματίας να ήταν πιο προσεκτικός στις κινήσεις του θα μπορούσε να είχε γίνει ζημία.

φωτογραφία επαγγελματία
A. Engineering Solutions
8 αξιολογήσεις

Παρα πολυ εξυπηρετικός και ευγενέστατος ! Αν και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η εργασία εχω μείνει ικανοποιημένη και ευχαριστημένη !!! Εννο...

Πόσο κοστίζει μία εργασία φυσικού αερίου;

Μέσος όρος τιμής: €400

Το μέσο κόστος για μία εργασία φυσικού αερίου είναι 400€. Το πιο πιθανό είναι να ξοδέψεις 60-700€, ανάλογα με το είδος της εργασίας και τις απαιτήσεις σου.

Ανανεώθηκε: 27 Μαΐου 2019

Επόμενο βήμα: Ανακάλυψε το πραγματικό κόστος για μία εργασία στην εγκατάσταση φυσικού αερίου. 

€60
Ελάχιστο
€400
Μέσο κόστος
€700
Μέγιστο

Παράγοντες κόστους

Το φυσικό αέριο έχει αρχίσει και έχει όλο και περισσότερους θαυμαστές τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θέρμανση, για μαγείρεμα, στο ζέσταμα του νερού και στον κλιματισμό. Έχει αρκετά οφέλη και το σημαντικό είναι πως, η τιμή του είναι πιο χαμηλή από αυτή του πετρελαίου. Τι απαιτήσεις έχει όμως, η εγκατάσταση και η σύνδεση με το δίκτυο του φυσικού αερίου; Από τι επηρεάζεται το κόστος μια εργασίας πάνω στην εσωτερική εγκατάσταση φυσικού αερίου;

 

Είδος εργασίας

 

Ένας σημαντικός παράγοντας είναι το είδος της εργασίας που θα επιλέξεις. Ανάλογα τις απαιτήσεις σου, θα κυμανθεί και το κόστος της εργασίας σου. Οι πιο συνηθισμένες εργασίες για το φυσικό αέριο είναι οι εξής:

 • Δικαιολογητικά αίτησης

 • Εγκατάσταση

 • Συντήρηση συσκευών

 

Δικαιολογητικά αίτησης

 

Για να μπορέσεις να αποκτήσεις φυσικό αέριο στο σπίτι σου, πρέπει να κάνεις πρώτα, ορισμένες ενέργειες. 

Αρχικά, πρέπει να ενημερωθείς, αν υπάρχει δίκτυο φυσικού αερίου στον δήμο σου ή πρόκειται να κατασκευασθεί και αν μπορείς να συνδεθείς. Εφόσον, λάβεις θετική απάντηση, κάνε αίτηση σύνδεσης και παροχής στην Ε.Δ.Α. και στην εταιρείας παροχής φυσικού αερίου που θα διαλέξεις. Μόλις εγκριθεί, μπορείς να υπογράψεις την σύμβαση με τον επαγγελματία που θα διαλέξεις, ο οποίος πρέπει να έχει την σχετική άδεια. Αυτήν την διαδικασία, μπορεί, εάν επιθυμείς, να την αναλάβει ο επαγγελματίας. Αφού πληρώσεις τα τέλη, γίνεται η απαραίτητη εξωτερική εγκατάσταση, όπου απαιτείται, και τοποθετείται ο μετρητής, από το προσωπικό της αρμόδιας αρχής.

Ο επαγγελματίας που θα επιλέξεις, να κάνει την εγκατάσταση, θα πρέπει να ετοιμάσει μια μελέτη. Αυτή η μελέτη θα αφορά την εσωτερική εγκατάσταση (γραμμή φυσικού αερίου, μηχάνημα) και θα πρέπει να κατατεθεί  στην Ε.Δ.Α., με τα σχετικά έγγραφα και να εγκριθεί.

Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη και πρέπει να γίνει, ώστε να μπορέσεις να συνδεθείς με την παροχή του φυσικού αερίου.

Το κόστος αυτής της εργασίας κυμαίνεται στα 150 - 300 €*.

 

Εγκατάσταση

 

Εφόσον, εγκριθούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα, ο επαγγελματίας μπορεί να ξεκινήσει την εγκατάσταση. Η εγκατάσταση ξεκινάει από τον μετρητή και καταλήγει στον καπνοδόχο. Αποτελείται από τις σωληνώσεις, τον λέβητα και τον κατάλληλο εξοπλισμό, όπως είναι οι βάνες, οι συνδέσεις και άλλα εξαρτήματα. Μπορεί να αφορά είτε ένα διαμέρισμα μεμονωμένο, είτε μια κεντρική θέρμανση. Οι σωληνώσεις που θα τοποθετηθούν μπορεί να είναι είτε εξωτερικές, είτε εσωτερικές, μέσα στο έδαφος. 

Οι απαιτήσεις σκαψίματος, θα επιβαρύνουν περισσότερο το κόστος της εργασίας σου. Εφόσον, ο επαγγελματίας, τοποθετήσει τον εξοπλισμό και τον συνδέσει με τον μετρητή, πρέπει να κάνει έναν έλεγχο. Τέλος, πρέπει να ενημερώσει την εταιρεία παροχής, για την ολοκλήρωση της εσωτερικής εγκατάστασης. Οι τεχνικοί της, πρέπει να κάνουν τον τελικό έλεγχο στην εγκατάσταση σου. Πρέπει να ελέγξουν αν τηρήθηκε η μελέτη, αν χρησιμοποιήθηκαν τα κατάλληλα υλικά και αν είναι στεγανά τα εξαρτήματα του εξοπλισμού.

Το κόστος για την εγκατάσταση αποτελείται από την εργασία του επαγγελματία, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν και τον απαραίτητο εξοπλισμό. Θα επηρεαστεί από το μέγεθος της, από την ποιότητα της και από το είδος της θέρμανσης (αυτόνομη ή μη αυτόνομη).

Το κόστος εργασίας του επαγγελματία κυμαίνεται ως εξής:

 • Για ένα διαμέρισμα

  • Με αυτόνομη θέρμανση: 400 - 500 €*

  • Με μη αυτόνομη θέρμανση: 500 - 600 €*

 • Για μια μικρή πολυκατοικία, μέχρι και 4 διαμερίσματα)

  • Με αυτόνομη θέρμανση: 500 - 600 €*

  • Με μη αυτόνομη θέρμανση: 600 - 700 €*

 • Για πολυκατοικία με πάνω από 4 διαμερίσματα

  • Με αυτόνομη θέρμανση: από 600 €*

  • Με μη αυτόνομη θέρμανση: από 700 €*

Οι παραπάνω τιμές μπορεί να επηρεαστούν ανάλογα με τις απαιτήσεις της εργασίας. Ειδικά, εάν πρέπει να γίνουν εργασίες σκαψίματος, ώστε να “κρυφτεί” κάποιο κομμάτι της εγκατάστασης. Το ίδιο ισχύει και για πολυκατοικίες με αρκετά διαμερίσματα ( πάνω από 4 ), όπου το μέγεθος της εγκατάστασης, είναι αρκετά πιο μεγάλο. Και για τις δύο περιπτώσεις, το κόστος θα αναλογεί με τα μεροκάματα και τις απαιτούμενες ώρες ή μέρες, που θα προκύψουν.

 

Συντήρηση συσκευών

 

Η συντήρηση των συσκευών είναι απαραίτητη. Πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, πριν την έναρξη λειτουργίας τους. Εφόσον, οι συσκευές σου λειτουργούν με φυσικό αέριο, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός. Η ύπαρξη μιας μικρής διαρροής, μπορεί να επιφέρει μια φωτιά ή και μια έκρηξη. Πρέπει να ελέγχεται ο εξοπλισμός, καθώς και οι σωληνώσεις για πιθανή διαρροή. 

Επίσης, με την σωστή συντήρηση, έχεις την μέγιστη απόδοση, που μπορεί να σου δώσει η εγκατάσταση και την μέγιστη ασφάλεια για σένα. Η συντήρηση θα επηρεαστεί από την ισχύ των συσκευών και την πολυπλοκότητά τους. 

Συνήθως οι τιμές που μπορείς να βρεις είναι μεταξύ 50 - 150 €*. Αλλά και πάλι θα εξαρτηθούν από τις απαιτήσεις της συντήρησης.

 

Συμβουλές

 

Με την χρήση του φυσικού αερίου μπορείς να κερδίσεις αρκετά οφέλη.

 • Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε στιγμή, εφόσον είναι διαθέσιμο από το δίκτυο παροχής, που είσαι συνδεδεμένος.
 • Σου προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων, εφόσον η τιμή του είναι πιο χαμηλή σε σχέση με την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και του ηλεκτρικού ρεύματος.
 • Οι εκπομπές του είναι πολύ λιγότερες και συμβάλλεις στην προστασία του περιβάλλοντος.
 • Η πληρωμή του φυσικού αερίου, γίνεται μετά την κατανάλωση του.

Θα πρέπει να έχεις τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας σε περίπτωση διαρροής

 • Μπορείς να τοποθετήσεις έναν ανιχνευτή αερίου. Θα σε ειδοποιήσει για πιθανή διαρροή και θα διακόψει την παροχή φυσικού αερίου.
 • Σε περίπτωση σεισμού, υπάρχει η αντίστοιχη βαλβίδα σεισμού. Μόλις νιώσει μια αρκετά μεγάλη δόνηση από σεισμό, κόβει την παροχή και σε προστατεύει από πιθανή ζημιά και διαρροή.

Αν όμως, παρατηρήσεις μια διαρροή τι πρέπει να κάνεις;

 • Μόλις μυρίσεις την ύπαρξη φυσικού αερίου, άνοιξε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες, για να απομακρυνθεί.
 • Σβήσε όλες τις εστίες φωτιάς, όπως είναι τσιγάρα, κουζίνες.
 • Κλείσε όλες τις βάνες της εγκατάστασης για να διακόψεις την ροή του φυσικού αερίου.
 • Εάν το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο, επικοινώνησε με την εταιρεία παροχής φυσικού αερίου που είσαι συνδεδεμένος.

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Σχετικά άρθρα

Λέβητας φυσικού αερίου: Συνδύασε οικονομία και ασφάλεια!

Ο λέβητας φυσικού αερίου σού έχει λύσει τα χέρια; Είσαι από τους τυχερούς που απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η εγκατάσταση του

Περισσότερα
Φυσικό αέριο: Ποια τα οφέλη και πώς θα συνδεθώ;

Το φθινόπωρο είναι εδώ και τα πρώτα τσουχτερά κρύα βρίσκονται προ των πυλών. Είναι λογικό λοιπόν μπροστά στον ερχομό ενός “χειμώνα κρίσης”

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες Εγκατάσταση φυσικού αερίου

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

G. Energy Εγκατάσταση φυσικού αερίου - Καλλιθέα
46 αξιολογήσεις
Είμαστε η πρώτη επιλογή στον τομέα της εγκατάστασης φυσικού αερίου. Διαθέτουμε την πείρα και την τεχνογνωσία να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία και να εξασφαλίσουμε για τους πελάτες μας επαγγελματικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και υλικά εγγυημένης ποιότητας. Η ευχαρίστηση των πελατών μας, αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!
Βασίλης Τ. Εγκατάσταση φυσικού αερίου - Περιστέρι
21 αξιολογήσεις
Η επιχείρηση μας προσφέρει αποτελεσματικές και ποιοτικές λύσεις για την εγκατάσταση φυσικού αερίου με άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στον κλάδο και εργαζόμαστε με μεράκι, κερδίζοντας έτσι την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Δουλεύουμε δείχνοντας συνέπεια απέναντι στα χρονοδιαγράμματα και τον προσωπικό σας χώρο. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η άμεση εξυπηρέτηση, η συνέπεια και ο σεβασμός στις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη. Απόδειξη της ποιοτικής εργασίας που προσφέρουμε η πληθώρα των πιστών και άκρως ικανοποιημένων πελατών μας, που μας εμπιστεύονται κάθε σχετική τους εργασία. Θα χαρούμε να είστε ο επόμενος πελάτης μας.
Άκης Α. Εγκατάσταση φυσικού αερίου - Αθήνα
17 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω την τοποθέτηση παροχής φυσικού αερίου σε κτίρια και κτιριακές εγκαταστάσεις. Είμαι υπεργολάβος υδραυλικών και οικοδομικών έργων με εμπειρία στον χώρο για περισσότερα από 25 χρόνια. Διακρίνομαι για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μου αλλά και για τα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιώ για τις εργασίες μου. Με χαρακτηρίζουν η ποιότητα, η τεχνογνωσία, η αξιοπιστία και η συνέπεια. Μοναδικός μου στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Βρίσκομαι στην διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή να σας εξυπηρετήσω άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!
Αναστάσιος Κ. Εγκατάσταση φυσικού αερίου - Κερατσίνι
15 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω την εγκατάσταση φυσικού αερίου σε κτίρια. Διατηρώ ομάδα που δραστηριοποιείται στον χώρο των τεχνικών εργασιών για πάνω από 25 χρόνια, με απόλυτη αξιοπιστία αλλά και συνέπεια φέρνει τα ιδανικά αποτελέσματα για την κάθε σας εργασία. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και μηχανήματα για την κατασκευή και εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων κλιματισμού, θέρμανσης, αερισμού, εξαερισμού και φυσικού αερίου. Η εμπειρία μας μπορεί να προσφέρει λύσεις και επιλογές για κάθε σας ανάγκη. Προτιμήστε μας και παραλάβετε αποτελέσματα εργασιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και αποκτήστε την επιθυμητή θέρμανση χειμώνα-καλοκαίρι.Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και να αναλάβουμε για εσάς την ολοκλήρωση εργασιών οποιασδήποτε κλίμακας.
Νικόλαος Α. Εγκατάσταση φυσικού αερίου - Μαρούσι
25 αξιολογήσεις
Παρέχω υπηρεσίες εγκατάστασης φυσικού αερίου για τη θέρμανση του σπιτιού ή του καταστήματος σας. Βρίσκομαι χρόνια στον κατασκευαστικό κλάδο και συνεργάζομαι με καταξιωμένους επαγγελματίες. Με χαρακτηρίζει η συνέπεια προς τους πελάτες μου καθώς και η επιμονή μου για ένα υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα. Δίνω έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιώ ώστε να μπορώ να παραδίδω έργα που είναι ταυτόχρονα λειτουργικά και αποδοτικά. Επιλέξτε τις υπηρεσίες μου και δεν θα απογοητευθείτε τόσο από την ποιότητα όσο και από τις τιμές. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Ποια πλεονεκτήματα προσφέρει η εγκατάσταση φυσικού αερίου;

Η θέρμανση με φυσικό αέριο έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, καθώς όλο και περισσότερος κόσμος προχωρά στη σύνδεση φυσικού αερίου. Αυτό συμβαίνει, γιατί η χρήση του εξασφαλίζει πολλά πλεονεκτήματα όπως:
 

1. Εξοικονόμηση χρημάτων
 

Το φυσικό αέριο είναι από τα οικονομικότερα καύσιμα που μπορεί να βρει κανείς. Έρευνες δείχνουν ότι έπειτα από την εξωτερική εγκατάσταση φυσικού αερίου τα έξοδα θέρμανσης με φυσικό αέριο μειώνονται έως 44% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης, ενώ σε σύγκριση με το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνεται στο μαγείρεμα και το ζεστό νερό, η μείωση φτάνει το 70%. Παράλληλα, εφόσον διαθέτεις αυτόνομη θέρμανση θα πληρώνεις μόνο το ποσό που αντιστοιχεί σε ότι έχεις καταναλώσει. Γίνεται εύκολα κατανοητό, λοιπόν, ότι η εγκατάσταση φυσικού αερίου θα σου εξοικονομήσει πολλά χρήματα από τον μηνιαίο προϋπολογισμό του σπιτιού σου.
 

2. Ευκολία & Λειτουργικότητα
 

Η εγκατάσταση φυσικού αερίου, είτε γίνεται σε ολόκληρη την πολυκατοικία, είτε σε διαμέρισμα είτε σε μονοκατοικία, δεν απαιτεί ανεφοδιασμό καυσίμων. Από τη στιγμή που το φυσικό αέριο θα συνδεθεί με το χώρο σου είναι διαθέσιμο ανά πάσα ώρα και στιγμή και αυτό είναι κάτι που θα σε διευκολύνει πολύ. Ακόμη, μεγάλη ευκολία αποτελεί και η δυνατότητα αυτόνομης θέρμανσης που σου παρέχει, ενώ πολύ πρακτική θα σου φανεί η δυνατότητα να αυξομειώνεις την ένταση στις εστίες της κουζίνας ανάλογα με τις ανάγκες σου.


3. Φιλικό προς το περιβάλλον
 

Το φυσικό αέριο αποτελεί το πιο καθαρό καύσιμο σε σύγκριση με τα υπόλοιπα. Είναι το λιγότερο επιβλαβές για την ατμόσφαιρα, καθώς κατά την διαδικασία της καύσης δεν παράγει ενώσεις και στοιχεία που μολύνουν την ατμόσφαιρα. Επίσης, συμβάλει στην μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου και ακόμη δεν περιέχει βλαβερές ενώσεις θείου που ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα και οδηγούν στο φαινόμενο της όξινης βροχής.
 

4. Ασφαλές Καύσιμο
 

Από τα βασικότερα πλεονεκτήματα στην εξωτερική εγκατάσταση φυσικού αερίου, είναι ότι δεν περιέχει μονοξείδιο του άνθρακα και αν για τον οποιονδήποτε λόγο απελευθερωθεί στον αέρα μπορεί να απομακρυνθεί άμεσα. Ακόμη, οι τεχνικές προδιαγραφές που εφαρμόζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση εξασφαλίζουν το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας.
 

5. Μεγαλύτερη διάρκεια
 

Το φυσικό αέριο δεν παράγει τέφρα ή άλλα κατάλοιπα κατά την καύση του και έτσι με σωστή συντήρηση είναι πολύ πιο εύκολο, συγκριτικά με άλλα συστήματα, να διατηρήσεις σε καλή κατάσταση της συσκευές διαχείρισής του.

Πού μπορεί να γίνει η εγκατάσταση φυσικού αερίου;

Η εγκατάσταση φυσικού αερίου γίνεται σε οποιοδήποτε μέρος επιθυμείς. Ακόμα και αν μένεις σε πολυκατοικία, δεν χρειάζεται πλέον να πάρεις την έγκριση των υπόλοιπων ενοίκων. Επιπλέον, υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι νέοι λέβητες αερίου αποτελούν τη μοναδική λύση για αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο σε ένα σπίτι.

Η εξωτερική  εγκατάσταση φυσικού αερίου είναι μια διαδικασία που μπορεί να αναλάβει εύκολα ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας χωρίς να υποστείς μεγάλη ταλαιπωρία. Ανάλογα με το χώρο που θες να γίνει η εγκατάσταση είναι πιθανό να χρειαστούν επιπλέον εργασίες.

Πιο συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες μας στην εξωτερική εγκατάσταση φυσικού αερίου, αναλαμβάνουν εύκολα και γρήγορα τα εξής:
 

1. Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου σε Πολυκατοικία
 

Η εγκατάσταση φυσικού αερίου σε πολυκατοικία, μπορεί να γίνει με την μετατροπή της κεντρικής θέρμανσης της πολυκατοικίας και είναι μία σχετικά απλή διαδικασία. Σε πρώτη φάση, γίνεται σύνδεση με το κεντρικό δίκτυο φυσικού αερίου και τοποθετείται μετρητής. Στην συνέχεια, πραγματοποιείται αντικατάσταση πετρελαίου με καυστήρα φυσικού αερίου. Έπειτα, γίνεται η εσωτερική εγκατάσταση φυσικού αερίου, ανάλογα με τις χρήσεις που θέλετε να κάνετε, αλλά δεν χρειάζεται να γίνει αλλαγή των σωληνώσεων νερού για την θέρμανση των σωμάτων του καλοριφέρ ή οποιουδήποτε άλλου στοιχείου που αφορά την κεντρική θέρμανση. Τέλος, αφαιρείται η δεξαμενή πετρελαίου, καθώς δεν εξυπηρετεί πλέον κάποιο σκοπό.
 

2. Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου σε Διαμέρισμα
 

Για να γίνει αυτόνομη εγκατάσταση φυσικού αερίου σε ένα διαμέρισμα, πραγματοποιείται τοποθέτηση ατομικού λέβητα με ενσωματωμένο καυστήρα φυσικού αερίου στο σπίτι. Η παροχή του φυσικού αερίου στο διαμέρισμα, γίνεται με εξωτερικές σωληνώσεις που συνδέουν τον μετρητή με τον ατομικό λέβητα. Έτσι, επιτυγχάνεται η αυτόνομη θέρμανση του διαμερίσματος και ο ιδιοκτήτης απολαμβάνει όλα τα οφέλη που μπορεί να του προσφέρει η τοποθέτηση φυσικού αερίου.


3. Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου σε Μονοκατοικία
 

Η εγκατάσταση φυσικού αερίου σε μονοκατοικία, πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που γίνεται και η τοποθέτηση φυσικού αερίου σε πολυκατοικία. Από την στιγμή που διαθέτει η μονοκατοικία ήδη σύστημα θέρμανσης με λέβητα πετρελαίου, αρκεί η αντικατάστασή του με καυστήρα φυσικού αερίου. Ακόμη, για να απολαμβάνεις τα μέγιστα οφέλη που προσφέρουν τα νέα συστήματα θέρμανσης μπορεί να χρειαστεί να κάνεις κάποιες παρεμβάσεις στο δίκτυο ύδρευσης και θέρμανσης, ανάλογα με τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις.

Πόσο στοιχίζει η εγκατάσταση φυσικού αερίου;

Το πόσο κοστίζει η εγκατάσταση φυσικού αερίου σε διαμέρισμα ή μονοκατοικία είναι μια ερώτηση που σίγουρα θα σε απασχολήσει. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι οι τιμές για εγκατάσταση φυσικού αερίου αλλάζουν ανάλογα με τις εργασίες που απαιτούνται.

Είναι λογικό οι τιμές να κυμαίνονται σε διαφορετικά επίπεδα αν επιθυμείς τη χρήση φυσικού αερίου μόνο για θέρμανση ή και για άλλους σκοπούς. Καταχωρώντας την εργασία σου, οι επαγγελματίες μας θα σου δώσουν τις καλύτερες προσφορές της αγοράς, απόλυτα προσαρμοσμένες στην περίπτωση σου, ώστε να διαλέξεις εύκολα αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα.

Γιατί να επιλέξεις τους επαγγελματίες μας για εγκατάσταση φυσικού αερίου;

Από τα παραπάνω, γίνεται κατανοητό ότι η σύνδεση και η θέρμανση με φυσικό αέριο είναι μια επιλογή που πρέπει οπωσδήποτε να σκεφτείς. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας μπορούν να σου παρέχουν τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για την εξωτερική εγκατάσταση φυσικού αερίου και να πραγματοποιήσουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Η ομάδα μας αποτελείται από τους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς που θα σου εξασφαλίσουν άμεσα την εγκατάσταση φυσικού αερίου στις πιο προσιτές τιμές. Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται από τους ίδιους τους πελάτες για κάθε εργασία που εξυπηρετούν και έτσι βεβαιωνόμαστε για την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σου.

Καταχώρησε την εργασία σου με λίγα μόνο κλικ. Πάρε προσφορές άμεσα για το κόστος εγκατάστασης φυσικού αερίου και επίλεξε εκείνη που σου ταιριάζει καλύτερα!

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει