Ποιος τύπος massage σου ταιριάζει;

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι το καλοκαίρι έχουμε ανάγκη από λίγη περισσότερη ξεκούραση, ξεγνοιασιά και φυσικά περισσότερο χρόνο, αφιερωμένο αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό μας. Φοράμε το καλύτερο μας χαμόγελο, απολαμβάνουμε μικρές στιγμές περιποίησης και -γιατί όχι- ένα πολύ χαλαρωτικό massage!

Αν έχεις αποφασίσει, λοιπόν, ότι θα κάνεις αυτό το δώρο στον εαυτό σου, το Douleutaras.gr θα σε βοηθήσει να διαλέξεις τον τύπο massage που θα σου ταιριάξει και θα σε ικανοποιήσει πιο πολύ! Σε άλλους αρέσει το αθλητικό, άλλοι προτιμούν το μυοχαλαρωτικό ενώ μερικοί λατρεύουν τη ρεφλεξολογία.

Εσένα ποιος τύπος massage σου ταιριάζει;

1. Xαλαρωτικό

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να χαλαρώσεις και να αποβάλλεις τη συσσωρευμένη κούραση και την ένταση από ένα χαλαρωτικό massage. Άλλωστε το λέει και η λέξη! Το massage αυτού του τύπου περιλαμβάνει μαλάξεις σε ολόκληρο το σώμα, οι οποίες χαλαρώνουν τους κουρασμένους μας μύες και επαναφέρουν την ελαστικότητα τους, βελτιώνοντας παράλληλα και τη ροή του αίματος. Αν νιώθεις μια κούραση ή καταπόνηση, αυτός ο τύπος θα σε βοηθήσει να κερδίσεις πίσω τη χαμένη σου ευεξία και να αναζωογονηθείς!

2. Αθλητικό

Για να είμαστε ειλικρινείς, αυτή η θεραπεία ενδείκνυται κατεξοχήν για άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό ή για άτομα με αυξημένη σωματική δραστηριότητα. Αν ανήκεις σε αυτή τη κατηγορία ανθρώπων, το αθλητικό massage θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις του προγράμματος σου. Αν κάτι τέτοιο δεν ισχύει, τότε δεν θα σου το συνιστούσαμε. Η μάλαξη σε αυτή την περίπτωση είναι αρκετά πιο βαθιά και ο κυριότερος σκοπός της είναι η εξάλειψη των μυικών εντάσεων και η αποβολή του γαλακτικού οξέως που προκαλείται από την έντονη άσκηση.

3. Θεραπευτικό

Το θεραπευτικό massage παρόλο που σε ορισμένες περιπτώσεις μοιάζει σε σημαντικό βαθμό με το χαλαρωτικό, προτείνεται κυρίως σε άτομα που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις και ασθένειες, οι οποίες μπορεί να προσβάλλουν ποικίλες περιοχές του σώματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η θεραπεία αυτή, βοηθά αποδεδειγμένα, μεταξύ άλλων, στην επιβράδυνση του καρδιακού ρυθμού αλλά και τη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Η μάλαξη γίνεται με πολύ ήπιες και αργές κινήσεις πλήρους επαφής και σταθερού ρυθμού, οδηγώντας στην καταπραύνση του θεραπευόμενου.

4. Κυτταρίτιδας/ Αδυνατίσματος

Όπως μπορείς να φανταστείς, αυτός ο τύπος απευθύνεται, κυρίως, σε γυναίκες. Αν δεν το γνώριζες ήδη, η κυτταρίτιδα οφείλεται στην ανομοιόμορφη κατανομή του λίπους στο σώμα μας, σε συνδυασμό με την κατακράτηση υγρών στον συνδετικό ιστό. Εδώ η μάλαξη είναι ηρεμιστική και έχει ως κεντρικό σκοπό την απαλλαγή από την άσχημη υφή και όψη του δέρματος. Αν αντιμετωπίζεις, λοιπόν, πρόβλημα με την κυτταρίτιδα, το όφελος είναι διπλό: κυτταρίτιδα τέλος & χαλάρωση μαζί!

5. Ρεφλεξολογία

H ρεφλεξολογία, γνωστή και ως massage των πελμάτων, έχει ως στόχο την ενεργοποίηση των “αυτοθεραπευτικών” δυνάμεων του οργανισμού μας. Ο θεραπευτής, με ειδικούς χειρισμούς και πιέσεις στοχεύει στο “ξεμπλοκάρισμα” εκείνων των σημείων του σώματος μας που πάσχουν, με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί ταχύτερα το αίμα στο σώμα μας και να αποδεσμεύεται η κρυμμένη μας ενέργεια!

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Τον προτείνω ανεπιφύλακτα εξαιρετικός μάστορας και άριστη δουλειά.. Και πάνω από όλα άνθρωπος που σπανίζει στις μέρες δεν έχει αλλά αστεράκια να βάλω και με λυπεί !!!

Για: Κωνσταντίνος Βουγιούκας / Πατώματα - Δάπεδα
5,0

Ενώ στο παρελθόν είχα καλέσει τεχνικό για να αλλάξει ένα λάστιχο στον φούρνο της κουζίνας και μου είχε πάρει 30 € μόνο για την επίσκεψη με την προοπτική ότι θα έψαχνε το ανταλλακτικό και θα επικοινωνούσε μαζί μου, ο οποίος δεν φάνηκε ποτέ. Ο συγκεκριμένος μάστορας με πήρε τηλ την επόμενη του έστειλα το μοντέλο της κουζίνας σε δύο ώρες είχε έρθει και σε δέκα λεπτά είχε τελειώσει μαζί με την αντικατάσταση της λάμπας του φούρνου που δεν άναβε εδώ και πολλά χρόνια. Συγχαρητήρια για την άμεση εξυπηρέτηση του ,τον επαγγελματισμό του

Για: Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης / Service
5,0

Ο κ. Νίκος είναι εξαίρετος επαγγελματίας. Άμεσος συνεπής, ευγενής με χαμόγελο. Ανέλαβε το έργο αμέσως μετά το τηλεφώνημα και τη συνεννόηση μας . Έφερα τα υλικά έστρωσε χαρτί στο χώρο και καθάρισε μετά την αποπεράτωση του έργου. Δούλεψε με χαμόγελο και διάθεση χωρίς χαζεματα , φλυαρίες και καθυστερήσεις. Έμεινα ικανοποιημένη από τη συνεργασία μας και θα τον χρησιμοποιήσω σε ο,τι χρειαστώ και βέβαια τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Ευχαριστώ πολύ κ. Νίκο.

Για: Νίκος Μαζε / Χτίσιμο - Γκρέμισμα - Σοβάτισμα
5,0

Άριστη στη δουλειά της και προσεκτική με συνέπεια και τάξη! Συστήνεται ανεπιφύλακτα!

Για: Μαρία Πελιβανίδου / Καθαρισμός Σπιτιού
4,9

Αν εξαιρέσουμε μια μικρή αβλεψία, που τη διόρθωσε συντομότατα, βρήκα άψογη μέχρι στιγμής την εργασία του (και λέω μέχρι στιγμής, αν και έχει ολοκληρωθεί, λόγω του ότι περιλαμβάνει υγρασία σε τοίχους). Απόλυτα συνεπής στους χρόνους, με το χώρο σε άριστη καθαρή κατάσταση μετά την ολοκλήρωση. Ίσως λίγο πιο πάνω η τιμή από ότι θα ήθελα, αλλά τελικά και στις υπηρεσίες ότι πληρώσεις παίρνεις! Ήδη τον σύστησα σε γείτονα!

Για: Γιαννης Ματσόλης / Χτίσιμο - Γκρέμισμα - Σοβάτισμα
5,0

Ευγένεια και προθυμία. Τόσο η τηλεφωνική επικοινωνία όσο και απο η από κοντά εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική! Ευχαριστώ πολύ!

Για: Δημήτριος Τσιριβάκος / Μετακόμιση εντός του ίδιου Νομού