Θεραπεία Κερατίνης: Ό,τι θέλεις να γνωρίζεις!

Η θεραπεία κερατίνης, είναι μια καινοτόμος τεχνική περιποίησης μαλλιών, η οποία βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων μεταξύ των υπηρεσιών που προσφέρουν τα κομμωτήρια, τα τελευταία χρόνια, κερδίζοντας συνεχώς νέες fans ανά τον κόσμο. Και ενώ παρόμοιες τεχνικές στην περιποίηση των μαλλιών υπήρχαν και παλαιότερα, καμία δεν φαίνεται να έχει τη δική της απήχηση.  

1. Τι είναι η θεραπεία κερατίνης;

Η θεραπεία κερατίνης αν και είναι ευρέως γνωστή, ως τεχνική ισιώματος των μαλλιών, προσφέρει πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα από τις απλές τεχνικές ισιώματος, που υπάρχουν στην αγορά. Στόχος της, πρωταρχικά, είναι να χαρίσει στα μαλλιά την χαμένη τους λάμψη, αντοχή και δύναμη, κάνοντας τα λεία και απαλά. Εκείνο που ίσως δεν γνώριζες, είναι ότι η κερατίνη συνιστά βασικό συστατικό της τρίχας των μαλλιών μας αλλά και πρωτείνη, την οποία παράγει μόνος του ο ανθρώπινος οργανισμός. Με την πάροδο του χρόνου, οι τρίχες των μαλλιών μας χάνουν σταδιακά την επάρκεια τους στη φυσική αυτή πρωτείνη, με συνέπεια να αφυδατώνονται, να θαμπώνουν και να σπάνε. Αυτή την έλλειψη έρχεται ακριβώς, να καλύψει η θεραπεία κερατίνης δημιουργώντας ένα εξωτερικό περίβλημα, που προστατεύει, λειαίνει και αναδομεί την τρίχα.

2. Σε ποιους τύπους μαλλιών εφαρμόζεται;

H θεραπεία κερατίνης εφαρμόζεται σε όλους, ανεξαιρέτως, τους τύπους μαλλιών. Ωστόσο, η ευεργετική της δράση στην ενδυνάμωση και τη λείανση των μαλλιών, την καθιστά ιδανική επιλογή για αφυδατωμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά, που φριζάρουν. Ακόμη, αν έχεις πολύ σγουρά μαλλιά και χρησιμοποιείς καθημερινά πιστολάκι για να τα στεγνώσεις και σίδερο για να τα ισιώσεις, τότε θα πρέπει να σκεφτείς διπλά την εφαρμογή της θεραπείας.

3. Πόση ώρα διαρκεί η εφαρμογή της θεραπείας κερατίνης;

Kατά μέσο όρο η θεραπεία διαρκεί 1,5 - 3 ώρες, διάρκεια που διαφοροποιείται ανάλογα με το μήκος και το πάχος της τρίχας των μαλλιών κάθε γυναίκας.

4. Μπορώ να βάψω τα μαλλιά μου μετά την εφαρμογή της θεραπείας;

Eδώ, η απάντηση είναι δυστυχώς αρνητική. Οι ειδικοί συνιστούν, αν θέλετε να βάψετε όλο το κεφάλι ή να κάνετε ανταύγειες, να το κάνετε λίγες μέρες πριν από την εφαρμογή της θεραπείας.

5. Πόσο καιρό διαρκεί η θεραπεία κερατίνης;

Η μέση διάρκεια της θεραπείας υπολογίζεται στους 2-3 μήνες. Υπάρχουν και άλλες μέθοδοι ισιώματος μαλλιών στην αγορά, που έχουν μεγαλύτερη διάρκεια, οι οποίες όμως δεν είναι φυσικές και περιέχουν φορμαλδεύδη.      

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Τον προτείνω ανεπιφύλακτα εξαιρετικός μάστορας και άριστη δουλειά.. Και πάνω από όλα άνθρωπος που σπανίζει στις μέρες δεν έχει αλλά αστεράκια να βάλω και με λυπεί !!!

Για: Κωνσταντίνος Βουγιούκας / Πατώματα - Δάπεδα
5,0

Ενώ στο παρελθόν είχα καλέσει τεχνικό για να αλλάξει ένα λάστιχο στον φούρνο της κουζίνας και μου είχε πάρει 30 € μόνο για την επίσκεψη με την προοπτική ότι θα έψαχνε το ανταλλακτικό και θα επικοινωνούσε μαζί μου, ο οποίος δεν φάνηκε ποτέ. Ο συγκεκριμένος μάστορας με πήρε τηλ την επόμενη του έστειλα το μοντέλο της κουζίνας σε δύο ώρες είχε έρθει και σε δέκα λεπτά είχε τελειώσει μαζί με την αντικατάσταση της λάμπας του φούρνου που δεν άναβε εδώ και πολλά χρόνια. Συγχαρητήρια για την άμεση εξυπηρέτηση του ,τον επαγγελματισμό του

Για: Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης / Service
5,0

Ο κ. Νίκος είναι εξαίρετος επαγγελματίας. Άμεσος συνεπής, ευγενής με χαμόγελο. Ανέλαβε το έργο αμέσως μετά το τηλεφώνημα και τη συνεννόηση μας . Έφερα τα υλικά έστρωσε χαρτί στο χώρο και καθάρισε μετά την αποπεράτωση του έργου. Δούλεψε με χαμόγελο και διάθεση χωρίς χαζεματα , φλυαρίες και καθυστερήσεις. Έμεινα ικανοποιημένη από τη συνεργασία μας και θα τον χρησιμοποιήσω σε ο,τι χρειαστώ και βέβαια τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Ευχαριστώ πολύ κ. Νίκο.

Για: Νίκος Μαζε / Χτίσιμο - Γκρέμισμα - Σοβάτισμα
5,0

Άριστη στη δουλειά της και προσεκτική με συνέπεια και τάξη! Συστήνεται ανεπιφύλακτα!

Για: Μαρία Πελιβανίδου / Καθαρισμός Σπιτιού
4,9

Αν εξαιρέσουμε μια μικρή αβλεψία, που τη διόρθωσε συντομότατα, βρήκα άψογη μέχρι στιγμής την εργασία του (και λέω μέχρι στιγμής, αν και έχει ολοκληρωθεί, λόγω του ότι περιλαμβάνει υγρασία σε τοίχους). Απόλυτα συνεπής στους χρόνους, με το χώρο σε άριστη καθαρή κατάσταση μετά την ολοκλήρωση. Ίσως λίγο πιο πάνω η τιμή από ότι θα ήθελα, αλλά τελικά και στις υπηρεσίες ότι πληρώσεις παίρνεις! Ήδη τον σύστησα σε γείτονα!

Για: Γιαννης Ματσόλης / Χτίσιμο - Γκρέμισμα - Σοβάτισμα
5,0

Ευγένεια και προθυμία. Τόσο η τηλεφωνική επικοινωνία όσο και απο η από κοντά εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική! Ευχαριστώ πολύ!

Για: Δημήτριος Τσιριβάκος / Μετακόμιση εντός του ίδιου Νομού