Κολλαγόνο: Το χειμερινό ελιξίριο υγείας και ευεξίας!

Τι χρειαζόμαστε για να παραμείνουμε υγιείς τον χειμώνα; Ένα μήλο και ένα σφηνάκι πόσιμο κολλαγόνο την ημέρα!

Πού μπορεί να σε βοηθήσει το  κολλαγόνο;

Για να παραμείνουμε υγιείς τον χειμώνα χρειαζόμαστε ένα μήλο και ένα σφηνάκι πόσιμο κολλαγόνο την ημέρα! Τα μυοσκελετικά προβλήματα, οι πόνοι στις αρθρώσεις, τα πιασίματα, οι κράμπες και η οσφυαλγία επιδεινώνονται τον χειμώνα από την κούραση και την πολύωρη καθιστική εργασία στο γραφείο. Πέρα από την άσκηση και τα κοινώς χορηγούμενα φάρμακα –κυρίως τα μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη που λαμβάνονται για τον πόνο–, έχουμε έναν πρόσθετο σύμμαχο στο πλευρό μας, που επιπλέον, σε αντίθεση με τα φάρμακα, δεν παρουσιάζει παρενέργειες.

Tι είναι το πόσιμο κολλαγόνο & σε ποιον απευθύνεται;

Το πόσιμο κολλαγόνο ενισχύει τις αρθρώσεις, τους χόνδρους και τα οστά. Ακόμη, θωρακίζει το μυοσκελετικό σύστημα από τις κακώσεις. Η ευεργετική επίδραση του πόσιμου κολλαγόνου στη μυοσκελετική υγεία το ανέδειξε γρήγορα σε must have διατροφικό συμπλήρωμα για γυναίκες και άνδρες ανεξαρτήτως ηλικίας και lifestyle. Στους σπορτίφ ανθρώπους το πόσιμο κολλαγόνο ενισχύει τις αρθρώσεις, οι οποίες καταπονούνται από τους τραυματισμούς και τις εκφυλιστικές φθορές. Στους σκληρά εργαζόμενους άνδρες και τα απανταχού working girls, που δουλεύουν ατελείωτες ώρες μπροστά από έναν υπολογιστή το πόσιμο κολλαγόνο θωρακίζει τις αρθρώσεις των άκρων και της σπονδυλικής στήλης, βοηθώντας να αποφευχθούν όλα τα σύγχρονα σύνδρομα του γραφείου, από το αυχενικό και το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα μέχρι το i-syndrome των gadgets. Στις γυναίκες, που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο για μυοσκελετικά προβλήματα, καθώς έχουν λεπτεπίλεπτο σκελετό, το πόσιμο κολλαγόνο αναδεικνύεται σε αληθινό φάρμακο της φύσης. Επιπλέον, τις προστατεύει από τη γυναικεία μάστιγα της οστεοπόρωσης.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στην Ελλάδα δύο στις τρεις γυναίκες έχουν οστεοπόρωση, ενώ περίπου 100.000 συνάνθρωποί μας (κυρίως γυναίκες) πάσχουν από τις πιο διαδεδομένες μορφές αρθρίτιδας. Μετά την εμμηνόπαυση το ποσοστό των γυναικών που πάσχει από οστεοαρθρίτιδα γόνατος και οστεοπόρωση μεγαλώνει ραγδαία με την ηλικία και αγγίζει το 80%. Το πόσιμο κολλαγόνο, στο πλαίσιο μιας υγιεινής διατροφής –με την κατανάλωση τριών μερίδων γαλακτοκομικών την ημέρα για την επαρκή πρόσληψη ασβεστίου–, μπορεί να διατηρήσει γερό τον σκελετό, αντικαθιστώντας τη βιολογική απώλεια κολλαγόνου από τις αρθρώσεις, τους χόνδρους και τα οστά.

Πηγή: Free Sunday

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Εξαιρετική εξυπηρέτηση και άμεση.

Για: Στέλιος Κοτσονός / Κουζίνα/Φούρνος: Επισκευή/Εγκατάσταση
5,0

Πολύ καλός!

Για: Αλέξανδρος Κολόης / Ηλεκτρολογικές Βλάβες/Εργασίες
5,0

Ταχύτητα και πολύ καλή δουλειά

Για: Gkxylotech Μονοπρόσωπη / Ξυλουργικές Eργασίες
5,0

Εξαιρετικός επαγγελματίας!!! Άμεση εξυπηρέτηση και πλήρης περιγραφή των εργασιών και του απαιτούμενου χρόνου. Θα τον συστήσω ξανά και σε φίλους μου.

Για: Ιωάννης Ανδρεόπουλος / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες
5,0

Πέρνα εδώ αυτή την αξιολόγηση Ο κ. Αντωνοπουλος είναι πολυ καλός επαγγελματίας , άριστη η εργασία του , ευγενικός και συνεπέστατος . Ήρθε αμέσως μετά το αίτημα μου , έμεινα πολύ ευχαριστημένη και το σπουδαιότερο πολύ οικονομικότερος άλλων . Θα τον συστήσω ανεπιφύλακτα .

Για: Χρήστος Αντωνόπουλος / Πλακάκια - Μάρμαρα
5,0

Poli grigoros.euxaristos kai poli ftinos

Για: Τάσος Μποτζούρογλου / Παντζούρια - Οικιακά Ρολά