Μάθε τις 4 αιτίες που πέφτει η μπαταρία στο κινητό σου!

Ξεκινάς από το σπίτι με τη μπαταρία του κινητού γεμάτη. Και ενώ είσαι στη δουλειά, εκεί κάπου στις 12, το πρώτο ανησυχητικό σημάδι κάνει την εμφάνιση του. 50% η μπαταρία. Ίσως έχεις φροντίσει να έχεις το φορτιστή σου μαζί, ίσως κι όχι. Συνεχίζεις τη δουλειά σου και ελπίζεις να αντέξει μέχρι να πας σπίτι το βράδυ. Κι όμως, όσο και να ελπίζεις, ξέρεις ότι θα σε προδώσει. Αναγνωρίζεις τον εαυτό σου κάπου σε όλο αυτό; 

Έχεις χαθεί και εσύ στη μέση του πουθενά, γιατί το κινητό σου έκλεισε, παίρνοντας μαζί του και το gps σου; Ή μήπως έχεις μείνει κι εσύ στα κρύα του λουτρού, ενώ σου έχει στείλει το πολυπόθητο μήνυμα και πας να απαντήσεις; Αν ναι, συνέχισε να διαβάζεις. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνεις για να μη πέφτει η μπαταρία στο κινητό σου. Σίγουρα ξέρεις τα αυτονόητα. Σίγουρα κάποιος σου έχει πει “Μα γιατί έχεις όλη την ώρα ανοιχτό το ίντερνετ;”. Γιατί για αυτό είναι τα πιο καινούργια κινητά. Γιατί άμα δεν θέλαμε να ακούμε συνέχεια μουσική ή άμα δεν θέλαμε να μοιραστούμε με τους φίλους μας μια φωτογραφία της τέλειας θέας που θαυμάζουμε, θα είχαμε μείνει στα αθάνατα και γλυκούλικα κατά τ΄άλλα παλιά κινητά. Ρωτήσαμε, λοιπόν, έμπειρους επαγγελματίες και μάθαμε τι μπορείς να κάνεις για να κρατάει η μπαταρία στο κινητό σου περισσότερο, χωρίς όμως να περιορίζεις τις δυνατότητες σου.

Χαμηλή μπαταρία, αυτή η μάστιγα. Τι φταίει και πέφτει η μπαταρία στο κινητό σου;

Φωτεινότητα

Ο μεγαλύτερος υπαίτιος για τη αδύναμη μπαταρία του κινητού σου. Ρύθμισε το κινητό σου ώστε να προσαρμόζεται αυτόματα η φωτεινότητά του στο χώρο που βρίσκεσαι. Διαφορετικά χαμήλωσε την, μέχρι το σημείο όπου θα μπορείς να διαβάζεις χωρίς να κουράζεσαι. Επίσης, ρύθμισε τη συσκευή σου να κλειδώνει αυτόματα όταν δεν τη χρησιμοποιείς. Θα εκπλαγείς πόσο θα βοηθήσει να μη πέφτει η μπαταρία στο κινητό σου.

Ειδοποιήσεις

Λογικά, δεν χρειάζεται να ενημερωθείς ότι κέρδισες μια ζωή στο παιχνίδι που παίζεις, ενώ είσαι στη δουλειά. Δεν υπάρχει λόγος, λοιπόν, να αναβοσβήνει η οθόνη σου και να σου χαλάει μπαταρία. Κλείσε όλες τις ειδοποιήσεις που δεν χρειάζεσαι και κράτα μόνο ότι είναι πραγματικά σημαντικό όπως μηνύματα, mail, κλπ. Ακόμη και σε αυτά, όμως, δεν χρειάζεσαι τη δόνηση, αν δεν είναι αθόρυβο. Όταν το κινητό σου είναι στο δυνατό θα ειδοποιηθείς με τον ήχο, άρα η δόνηση είναι περιττή κατανάλωση ενέργειας.

Υπηρεσίες τοποθεσίας

Πολλές εφαρμογές έχουν ρύθμιση ώστε να γνωρίζουν κάθε στιγμή που βρίσκεσαι. Αυτό όμως βοηθάει στο να πέφτει η μπαταρία στο κινητό σου. Με εξαίρεση ίσως το gps, μπορείς να ρυθμίσεις τις υπόλοιπες ώστε οι υπηρεσίες τοποθεσίας να ενεργοποιούνται μόνο όταν χρησιμοποιείς την εφαρμογή. Προσαρμόζοντας τις δυνατότητες του κινητού σου στις ανάγκες σου, θα το έχεις όταν πραγματικά το χρειάζεσαι.

Ενημερώσεις εφαρμογών

Σίγουρα θες να έχεις την πιο εξελιγμένη μορφή της εφαρμογής που χρησιμοποιείς. Πολλές φορές, άλλωστε, οι καινούργιες εκδοχές περιλαμβάνουν βελτιώσεις στην κατανάλωση της μπαταρίας. Φρόντιζε, όμως, να κάνεις τις ενημερώσεις όταν είσαι στο σπίτι και μπορείς να φορτίσεις το κινητό σου. Πρόσεχε μήπως υπάρχουν εφαρμογές που ενημερώνονται αυτόματα και σου καταναλώνουν μπαταρία για κάτι που δεν χρειάζεσαι εκείνη τη στιγμή.

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα