5 Εύκολες DIY κατασκευές για ένα boho σπίτι

boho σπίτι

Το χαλαρό, ανέμελο αλλά και μοδάτο boho στυλ είναι πλέον από τις μεγαλύτερες τάσεις στην διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Συνδυάζει υπέροχες υφές, χρώματα και μοτίβα που όλα μαζί συνθέτουν μια πολύ ιδιαίτερη αισθητική.  Το όλο στυλ δημιουργεί μια πολύ χαλαρή και φιλόξενη ατμόσφαιρα που σε κάνει να νιώθεις όμορφα.
Εάν το στυλ αυτό σε ενδιαφέρει ή αν ήδη έχεις ένα boho σπίτι τότε κάτι που μπορείς να κάνεις για να αναβαθμίσεις τον χώρο σου είναι να προσθέσεις τη δικιά σου πινελιά. Το ediva.gr σου προτείνει 5 εύκολες και γρήγορες diy κατασκευές διακοσμητικών  που θα απογειώσουν το boho σπίτι σου!

#1 Boho στρογγυλός καθρέφτης με ψάθινη διακόσμηση!

Ένας στρογγυλός καθρέφτης μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί σε ένα φανταστικό boho διακοσμητικό. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι λίγη ψάθα για κατασκευές και ένα πιστόλι σιλικόνης. Δέσε σε κόμπο μικρές λωρίδες ψάθας και κόλλησε τις περιμετρικά στον στρογγυλό σου καθρέφτη με το πιστόλι σιλικόνης. Θα έχεις φτιάξει ένα υπέροχο διακοσμητικό που αλλιώς μπορεί να το αγόραζες με μεγάλο κόστος!

#2 Εύκολο DIY φωτιστικό οροφής μακράμε

Χαρακτηριστικό της boho αισθητικής είναι και η διακόσμηση με σχοινιά και κλωστές. Μια ιδέα λοιπόν είναι να φτιάξεις το δικό σου φωτιστικό οροφής σε στυλ πολυέλαιο από κλωστές. Με λευκή κλωστή δημιούργησε πολλά μικρά φουντάκια. Ύστερα δέσε τα περιμετρικά σε δύο στρογγυλά σύρματα ή στεφάνια με διαφορά περιμέτρου και ύψους μεταξύ τους. Το φωτιστικό σου είναι έτοιμο!

#3 Boho κεφαλάρι στο δωμάτιο από bamboo!

Στο υπνοδωμάτιο μπορείς να δώσεις αμέσως έναν boho αέρα δημιουργώντας ένα μοναδικό κεφαλάρι από bamboo. Τοποθέτησε λεπτά ή χοντρά ξύλα μπαμπού στο προσκέφαλο του κρεβατιού με όποιον τρόπο θες. Μπορείς είτε να τα τοποθετήσεις στη σειρά, οριζόντια ή κάθετα, είτε να δημιουργήσεις σχέδια κόβοντας τα ξύλα μπαμπού!

#4 Πανεύκολο τραπεζάκι εσωτερικού χώρου από ψάθινο καλάθι!

Το τραπεζάκι εσωτερικού χώρου από ψάθινο καλάθι είναι μια πολύ οικονομική λύση για τραπεζάκι του καφέ στο σαλόνι, φυσικά όμως μπορείς να το εντάξεις σε κάθε δωμάτιο. Κόψε τα χεριούλια με ένα ψαλίδι από το καλάθι και τοποθέτησε μια ξύλινη επιφάνεια. Κόλλησε την πάνω στο καλάθι με ένα πιστόλι σιλικόνης και έχεις έτοιμο ένα φανταστικό τραπεζάκι σε 10 λεπτά!

#5 Μαξιλάρια με κρόσσια για boho vibes!

Τα κρόσσια είναι ένα στοιχείο που μπορείς να ενσωματώσεις σε ένα boho δωμάτιο στις κουρτίνες, τα χαλιά, τα διάφορα υφάσματα ή τα διακοσμητικά. Πρόσθεσε μερικά κρόσσια και στα μαξιλάρια σου για extra boho διάθεση. Θα ταιριάξουν αμέσως στον χώρο και θα δώσουν ακόμα περισσότερο στυλ. Μπορείς είτε να τα ράψεις είτε να τα κολλήσεις με ειδική κόλλα για υφάσματα. Όπως και να χει, θα σου πάρει ελάχιστο χρόνο!

Από την Ομάδα του Ediva.gr 

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα