6 απαραίτητα εργαλεία που πρέπει να έχεις στο σπίτι σου!

Μετακομίζοντας για πρώτη φορά μόνος/-η σίγουρα θα έχεις πολλά πράγματα να κάνεις. Τα έπιπλα, τα κουζινικά και τα είδη μπάνιου είναι από τα πρώτα που θα έχεις εξασφαλίσει. Μήπως, όμως, ξεχνάς κάτι; Έχεις φροντίσει να προμηθευτείς τα απαραίτητα εργαλεία που είναι σίγουρο ότι θα σου χρειαστούν;

Σίγουρα είναι πολύ βασικό να έχεις ένα κρεβάτι να κοιμηθείς, όμως, χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία πώς θα το συναρμολογήσεις; Τώρα που μένεις πια μόνος θα αντιμετωπίσεις συχνά - πυκνά μικρά προβληματάκια στο σπίτι που θα ζητήσουν την άμεση προσοχή σου. Για να σε βοηθήσουμε φτιάξαμε μια λίστα με τα βασικά αντικείμενα που πρέπει να υπάρχουν σε μια εργαλειοθήκη.

 Τα απαραίτητα εργαλεία που πρέπει να έχεις σπίτι σου και πού θα σου χρησιμεύσουν!

1. Αλφάδι

Είναι το εργαλείο που σε βοηθάει να διαπιστώσεις αν μια επιφάνεια είναι ίσια. Κατά κύριο λόγο θα το χρειαστείς για να κρεμάσεις τα ράφια και τους πίνακες σου. Μη ξεχνάς ότι ένα δωμάτιο με άδειους τοίχους μοιάζει κρύο και καταθλιπτικό. Διάβασε εδώ για να πάρεις περισσότερες ιδέες διακόσμησης.

2. Κατσαβίδι

Όσο και να μην έχεις ασχοληθεί με τις δουλειές και τα μερεμέτια του σπιτιού, είναι αδύνατο να μην ξέρεις πόσο χρήσιμο είναι ένα κατσαβίδι. Αποτελεί προέκταση του χεριού των περισσότερων μαστόρων και είναι σίγουρο ότι θα σου φανεί και εσένα εξαιρετικά χρήσιμο. Από την συναρμολόγηση των επίπλων μέχρι την τοποθέτηση των φωτιστικών θα το χρειαστείς παντού.

3. Πένσα και τανάλια

Είναι δύο εργαλεία που μοιάζουν αρκετά και ίσως βολευτείς μόνο με ένα από τα δύο. Έχουν τόσες πολλές μορφές όσες και χρήσεις. Θα σε βοηθήσει να γυρίσεις την βαλβίδα σε ένα καζανάκι που τρέχει ή να πιάσεις τα καλώδια με ασφάλεια σε κάποια ηλεκτρολογική εργασία.

4. Μέτρο

Προφανώς δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τα απαραίτητα εργαλεία ένα μέτρο. Είναι περιττό να συζητήσουμε το πόσο θα το χρειαστείς, καθώς θα το καταλάβεις με το που θα μπεις στο σπίτι σου και θα χρειαστεί να υπολογίσεις τους χώρους για τα έπιπλά σου. Όχι η μεζούρα ραπτικής ή το χαρακάκι που είχες στο σχολείο δεν κάνουν την ίδια δουλειά.

5. Τρυπάνι

Ένα ακόμα εργαλείο που θα σε βοηθήσει αρκετά τόσο κατά το διάστημα μετακόμισης σου όσο και αργότερα. Προτίμησε να προμηθευτείς ένα ασύρματο. Θα το εκτιμήσεις ιδιαίτερα αν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με DIY κατασκευές.

6. Λοιπά αξεσουάρ

Μέσα σε μια εργαλειοθήκη πρέπει να υπάρχουν και οι, όχι και τόσο μικρές, λεπτομέρειες που θα σε βοηθήσουν στις εργασίες σου. Βίδες, καρφιά και μια δυνατή μονωτική ταινία κρίνονται αναγκαία. Θα το διαπιστώσεις και μόνος σου όταν θα δεις ότι το σελοτέιπ δεν κάνει την ίδια δουλειά.

Αυτά είναι τα απαραίτητα εργαλεία που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε σπίτι. Αν παρά όλα αυτά δυσκολεύεσαι να αντιμετωπίσεις τα τεχνικά προβλήματα του σπιτιού, μην ανησυχείς. Στην πλατφόρμα μας υπάρχουν οι έμπειροι επαγγελματίες που θα σε βοηθήσουν, με όποιο θέμα προκύψει. Ό,τι ψάχνεις, σε βρίσκει στο Douleutaras.gr!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα