5 λόγοι που αξίζει να επιλέξεις γνήσια ανταλλακτικά κινητού τηλεφώνου!

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων, για τους οποίους το τηλέφωνο αποτελεί τη φυσική προέκταση του χεριού τους, τότε η πιθανότητα να έχει χρειαστεί κάποια στιγμή να το επισκευάσεις είναι πολύ μεγάλη. Πώς καταλήγεις, όμως, σε μία επιλογή για την επισκευή της συσκευής σου;

Ένα πολύ βασικό ερώτημα που προκύπτει πολλές φορές είναι το εξής: “Γιατί υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές στις τιμές επισκευής κινητών τηλεφώνων στην αγορά;”. “Αφού θα το ξανασπάσω γιατί να μην επιλέξω την φθηνότερη τιμή επισκευής;”. Η αλήθεια είναι ότι σπάνια αναρωτιόμαστε αν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν γνήσια ανταλλακτικά κινητού τηλεφώνου. Aυτό, συνήθως, είναι ένα λάθος, που στοιχίζει ακριβά! Υπάρχει ένας πολύ συγκεκριμένος λόγος, που μπορεί να βρεις υπερβολικά χαμηλές τιμές για την επισκευή της συσκευής σου. Αυτός ο λόγος ονομάζεται ποιότητα.

Γιατί αξίζει να επιλέξεις γνήσια ανταλλακτικά κινητού τηλεφώνου; Μπορούν να σου προσφέρουν πραγματικά κάποιο όφελος; Οι λόγοι είναι πολλοί και η απάντηση είναι, φυσικά, θετική. Ας δούμε τους πιο σημαντικούς από αυτούς.

5 οφέλη που σου προσφέρει η επιλογή γνήσιων ανταλλακτικών κινητού τηλεφώνου (OEM)!

Αξία

Το φθηνό, κοστίζει ακριβά, ειδικά στην περίπτωση των ανταλλακτικών κινητού τηλεφώνου. Τα γνήσια ανταλλακτικά εξασφαλίζουν υψηλότερες αντοχές και διάρκεια στο χρόνο, εν αντιθέσει με τις φθηνές απομιμήσεις. Επομένως δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις την οθόνη σου τρεις φορές μέσα σε ένα χρόνο, για να παραμείνει σε άριστη κατάσταση. Μία και καλή αρκεί για να μοιάζει το κινητό σου σαν καινούργιο!

Αντοχή

Τα γνήσια ανταλλακτικά κινητού τηλεφώνου είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να εξασφαλίζουν σωστή λειτουργία και άριστη απόδοση. Είναι αποδεδειγμένο ότι τα γνήσια ανταλλακτικά διαρκούν περισσότερο στο πέρασμα του χρόνου. Αυτό συμβαίνει κυρίως χάρη στην υψηλή τους ποιότητα και τις συνεχείς δοκιμές, από τις οποίες περνούν, προτού κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Εγγύηση

Κανείς δεν θα σου έδινε εγγύηση καλής λειτουργίας, ενός έτους, αν δεν είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ποιότητα του ανταλλακτικού. Εμείς σου παρέχουμε αυτό το πλεονέκτημα, έχοντας εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα και γνησιότητα των ανταλλακτικών, που προσφέρουμε μέσω των αξιολογημένων επαγγελματιών μας.

Ασφάλεια

Όταν διαβάζεις στο διαδίκτυο ή ακούς έναν επαγγελματία να μιλά για γνήσια ανταλλακτικά, σημαίνει ότι εγγυάται απόλυτη ασφάλεια. Τα ανταλλακτικά κινητού τηλεφώνου που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για την επισκευή της συσκευής σου, είναι ολόιδια με αυτά χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή της. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ακολουθούν όλες τις προδιαγραφές, ώστε να λειτουργεί το τηλέφωνο σου, όπως πρέπει, και πάνω από όλα, με ασφάλεια.

Συμβατότητα

Σου έχει τύχει ποτέ να αγοράσεις κάποιον φθηνό φορτιστή και μετά τον πρώτο μήνα να μην λειτουργεί λόγω ασυμβατότητας; Φαντάσου αυτό να γίνει με την μπαταρία ή με το λογισμικό της συσκευής σου. Σίγουρα θα μετανιώσεις που δεν επέλεξες γνήσια ανταλλακτικά κινητού τηλεφώνου. Καλώς ή κακώς οι εταιρίες φροντίζουν ώστε οι συσκευές να λειτουργούν άριστα μόνο με αυτά, κάνοντας την επιλογή των φθηνών ανταλλακτικών αρκετά ριψοκίνδυνη για το κινητό σου.

Θέλεις να επισκευάσεις ο κινητό σου τηλέφωνο σε λιγότερα από 30', εξασφαλίζοντας εγγύηση ενός έτους και στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς για γνήσια ανταλλακτικά; Καταχώρησε την εργασία σου & πάρε άμεσα προσφορά για να γίνει το κινητό σου σαν καινούργιο!

episkevi_kinitou_blog_banner

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Τον προτείνω ανεπιφύλακτα εξαιρετικός μάστορας και άριστη δουλειά.. Και πάνω από όλα άνθρωπος που σπανίζει στις μέρες δεν έχει αλλά αστεράκια να βάλω και με λυπεί !!!

Για: Κωνσταντίνος Βουγιούκας / Πατώματα - Δάπεδα
5,0

Ενώ στο παρελθόν είχα καλέσει τεχνικό για να αλλάξει ένα λάστιχο στον φούρνο της κουζίνας και μου είχε πάρει 30 € μόνο για την επίσκεψη με την προοπτική ότι θα έψαχνε το ανταλλακτικό και θα επικοινωνούσε μαζί μου, ο οποίος δεν φάνηκε ποτέ. Ο συγκεκριμένος μάστορας με πήρε τηλ την επόμενη του έστειλα το μοντέλο της κουζίνας σε δύο ώρες είχε έρθει και σε δέκα λεπτά είχε τελειώσει μαζί με την αντικατάσταση της λάμπας του φούρνου που δεν άναβε εδώ και πολλά χρόνια. Συγχαρητήρια για την άμεση εξυπηρέτηση του ,τον επαγγελματισμό του

Για: Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης / Service
5,0

Ο κ. Νίκος είναι εξαίρετος επαγγελματίας. Άμεσος συνεπής, ευγενής με χαμόγελο. Ανέλαβε το έργο αμέσως μετά το τηλεφώνημα και τη συνεννόηση μας . Έφερα τα υλικά έστρωσε χαρτί στο χώρο και καθάρισε μετά την αποπεράτωση του έργου. Δούλεψε με χαμόγελο και διάθεση χωρίς χαζεματα , φλυαρίες και καθυστερήσεις. Έμεινα ικανοποιημένη από τη συνεργασία μας και θα τον χρησιμοποιήσω σε ο,τι χρειαστώ και βέβαια τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Ευχαριστώ πολύ κ. Νίκο.

Για: Νίκος Μαζε / Χτίσιμο - Γκρέμισμα - Σοβάτισμα
5,0

Άριστη στη δουλειά της και προσεκτική με συνέπεια και τάξη! Συστήνεται ανεπιφύλακτα!

Για: Μαρία Πελιβανίδου / Καθαρισμός Σπιτιού
4,9

Αν εξαιρέσουμε μια μικρή αβλεψία, που τη διόρθωσε συντομότατα, βρήκα άψογη μέχρι στιγμής την εργασία του (και λέω μέχρι στιγμής, αν και έχει ολοκληρωθεί, λόγω του ότι περιλαμβάνει υγρασία σε τοίχους). Απόλυτα συνεπής στους χρόνους, με το χώρο σε άριστη καθαρή κατάσταση μετά την ολοκλήρωση. Ίσως λίγο πιο πάνω η τιμή από ότι θα ήθελα, αλλά τελικά και στις υπηρεσίες ότι πληρώσεις παίρνεις! Ήδη τον σύστησα σε γείτονα!

Για: Γιαννης Ματσόλης / Χτίσιμο - Γκρέμισμα - Σοβάτισμα
5,0

Ευγένεια και προθυμία. Τόσο η τηλεφωνική επικοινωνία όσο και απο η από κοντά εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική! Ευχαριστώ πολύ!

Για: Δημήτριος Τσιριβάκος / Μετακόμιση εντός του ίδιου Νομού