Γιατί πρέπει να κάνεις αλλαγή φίλτρου αέρα του κινητήρα;

Η αλλαγή φίλτρου αέρα διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία του κινητήρα και τον προστατεύει από ποικίλα προβλήματα.

Το Douleutaras.gr σε συνεργασία με τους έμπειρους επαγγελματίες της πλατφόρμας του συγκέντρωσε μια λίστα με τους κυριότερους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να παραλείπεις την αλλαγή φίλτρου αέρα του κινητήρα! Σου παρουσιάζουμε, λοιπόν, παρακάτω τα σημαντικότερα οφέλη που μπορεί να σου προσφέρει η φροντίδα του αυτοκινήτου σου. κυριότερους

Γιατί πρέπει να κάνεις αλλαγή φίλτρου αέρα του κινητήρα;

Βελτιώνεις την απόδοση του κινητήρα. 

Τα βρώμικα φίλτρα περιορίζουν την ποσότητα του αέρα που κυλά μέσα στον κινητήρα. Όταν δεν υπάρχει η σωστή αναλογία καυσίμου- αέρα, η απόδοση του κινητήρα πέφτει αισθητά. Έρευνες που συγκρίνουν καθαρά και βρώμικα φίλτρα αέρος φανερώνουν ότι τα καθαρά φίλτρα συνδέονται με πολύ καλύτερες αποδόσεις. Εσύ θα αφήσεις το αυτοκίνητο σου να υπολειτουργεί;

Προστατεύεις το αυτοκίνητο σου.

Η τακτική αλλαγή φίλτρου αέρα του κινητήρα προστατεύει το αυτοκίνητο σου από απρόοπτες ζημιές. Τα καθαρά φίλτρα εμποδίζουν τη βρωμιά και άλλα ξένα σώματα από το να εισβάλλουν στο εσωτερικό του κινητήρα. Αιχμαλωτίζοντας τα σωματίδια στο εσωτερικό του, το καθαρό φίλτρο αέρα προστατεύει την ομαλή λειτουργία της μηχανής.

Μειώνεις τις εκπομπές ρύπων του αυτοκινήτου.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω η αλλαγή φίλτρου αέρα διασφαλίζει την ύπαρξη σωστής αναλογίας αέρα- καυσίμου. Τα βρώμικα φίλτρα μειώνουν τη ροή του αέρα προς των κινητήρα. Ως αποτέλεσμα αυξάνεται η αναλογία καυσίμου- αέρα επηρεάζοντας, μεταξύ άλλων και τα συστήματα ελέγχου των εκπομπών. Εκτός των επιπτώσεων που έχει κάτι τέτοιο στο περιβάλλον, το γεγονός δεν μπορεί να αφήσει ανεπηρέαστη και την τσέπη σου, αφού το αμάξι θα “καίει” περισσότερο.

Αυτοί είναι μόνο τρεις από τους αμέτρητους λόγους για τους οποίους είναι απαραίτητη η αλλαγή φίλτρου αέρα του κινητήρα. Η όλη διαδικασία θα κρατήσει μόνο λίγα λεπτά και θα σε γλιτώσει από πολλά απρόοπτα έξοδα και ζημιές. Εμπιστεύσου ένα εξειδικευμένο συνεργείο για να λύσει το πρόβλημά σου, εύκολα και γρήγορα!

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Συνεπεια σε χρονο και επικοινωνια

Για: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ / Ξυλουργικές Eργασίες
5,0

Άμεσοι, τυπικοί στην ώρα, δουλειά σωστή, επιμελήθηκαν το χώρο μετά τις εργασίες. Αρκετά καλή τιμή

Για: WMD Solution / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες
5,0

Ένας καταπληκτικός επαγγελματίας. Άριστος τεχνίτης. Συνεπέστατος. Σπανίζουν τέτοιοι επαγγελματίες Χαίρεσαι να συνεργάζεσαι. Πρόθυμος να σου προτείνει λύσεις που δεν είχες στο μυαλό σου.

Για: Ηλίας Νέτζα / Σκεπές
5,0

Καταπληκτικός επαγγελματίας & πολύ ευγενικός.

Για: SPEEDY ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Γουβιώτης Βασίλης / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες
5,0

Εξαιρετική δουλειά, με λεπτομέρεια, καλύτερη και από τον προηγούμενο επαγγελματία που είχαμε από την σχολή καλών τεχνών! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Για: Dobrzanski Wieslaw / Ελαιοχρωματισμοί
5,0

Πολύ ευχαριστημένος απο την ανακαίνιση στα ντουλάπια του σπιτιού μου, απο τον Κύριο Νίκο Τσαλαβούτα. Άψογη εκτέλεση έργου, άψογη συνεργασία

Για: Νίκος Τσαλαβούτας / Ξυλουργικές Eργασίες