Πως να εκμεταλλευτείς τις γιορτές για να προωθήσεις την επιχείρησή σου!

Οι γιορτές, είναι πάντα μια ευκαιρία για να προωθήσεις έξυπνα και στοχευμένα την επιχείρηση ή τα προϊόντα σου.

Έτσι, και αυτό το Πάσχα μπορείς να στοχεύσεις σε προωθητικές ενέργειες που θα τονώσουν τόσο το εμπορικό κομμάτι όσο και το πελατολόγιο της επιχείρησής σου.

Αν η επιχείρησή σου δραστηριοποιείται στον τομέα των υπηρεσιών ή του λιανεμπορίου σκέψου να εντάξεις εορταστικές προσφορές. Οι προσφορές αυτές μπορούν να αφορούν σε εκπτώσεις ή προσφορές- δώρο όπως 1+1 ή στην προώθηση συγκεκριμένων προϊόντων που έχουν κίνηση, ειδικά αυτές τις μέρες.

Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα προσελκύσεις νέους πελάτες που θα ενεργήσουν μάλλον παρορμητικά και χωρίς δεύτερη σκέψη σε μια δελεαστική προσφορά αλλά, θα παρασύρεις στον πυρετό των προσφορών και το υπάρχον πελατολόγιό σου.

Ωραίες ιδέες, όμως, πως θα ενημερώσω τoυς καταναλωτές για τις προσφορές;

Offline Προωθητικές Ενέργειες

Μία πρώτη κίνηση είναι η δημιουργία φυλλαδίων (flyers), εκπτωτικών κουπονιών, καταλόγου προϊόντων ή υπηρεσιών (brochure) με έμφαση στις προσφορές και πιθανότατα, η δημιουργία αφίσας που θα κολλήσεις στη βιτρίνα του καταστήματός σου ενημερώνοντας το κοινό.

Online Προωθητικές Ενέργειες

Σε περίπτωση που έχεις και παρουσία στο internet, πέραν της ενημέρωσης μέσω του website σου ή των social media, τότε έχεις ένα πλεονέκτημα. Mπορείς να ‘τρέξεις’ στοχευμένη διαφήμιση ή να λανσάρεις ένα διαγωνισμό όπου θα προτρέπεις το κοινό να αποκτήσει μεγαλύτερη διαδραστικότητα με την επιχείρησή σου. Τέλος, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τα social media ως αποκλειστική δίοδο σε συγκεκριμένη προσφορά.

Για τέτοιου είδους ενέργειες, ο ειδικός σου είναι ένας Digital Marketer και βρίσκεται στο Douleutaras.gr.

O Digital Marketer δε θα εκτελέσει απλά τους στόχους σου αλλά με την εμπειρία του θα αναγνωρίσει το κοινό σου και θα συντελέσει στην ολοκληρωμένη στρατηγική για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επιπλέον, είναι εκείνος που θα μπορέσει να υλοποιήσει και προωθητικές ενέργειες μέσω SMS ή e-mail.

Αν χρειάζεσαι συνεργάτες για τον σχεδιασμό, την κατασκευή ιστοσελίδας ή τη διαχείρισή της, με σκοπό να κερδίσεις περισσότερους πελάτες, εμείς είμαστε εδώ. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και σε λίγα λεπτά θα σου βρούμε τους κατάλληλους!

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

4,6

Υπερβολικα τα 80€ για να ξεβουλωσεις ενα σιφονι μπανιο με ατσαλινα. Δε θα το προτιμησω ξανα. Δεν εκανε τιποτα παραπανω απο την ατσαλινα για χρεωσει 80€. Λυπαμαι αλλα οχι ξανα

Για: Θοδωρής Βασιλειάδης / Αποχέτευση - Απόφραξη
5,0

Άριστη επικοινωνία, πολύ καλό αποτέλεσμα, η εργασία ολοκληρώθηκε στο συμφωνημένο χρόνο και όπως ακριβώς ειχε συμφωνηθει

Για: Γεώργιος Πατσάλης / Πλακάκια - Μάρμαρα
5,0

Πολυ ευχαριστημενος !!! Συνεπεια και πολυ καλες τιμες

Για: Παναγιώτης Κουκουζέλης / Συστήματα Ασφαλείας
5,0

Επαγγελματίας, συνεργάσιμος, γρήγορη εκτέλεση των εργασίων

Για: Μαρτίνος Γκραμπότσκα / Ηλεκτρολογικές Βλάβες/Εργασίες
4,5

Στο πρώτο ραντεβού για την συντήρηση καθυστέρησε ο τεχνικός 3 ώρες και θα είχα προτιμήσει να με ειδοποιήσει. Ήταν όμως πολύ λεπτομερής στην δουλειά του και ασχολήθηκε πολύ. Μου πρότεινε να αντικαταστησουμε τις χαλασμένες και ελλιπείς μονώσεις στις σωλήνες και έτσι ήρθε τεχνικός εκ νέου, αυτή τη φορά στην ώρα του. Μπορεί την πρώτη φορά να έτυχε. Όμως έκαναν πολύ καλή δουλειά στην συντήρηση και φάνηκε αμέσως στην απόδοση των κλιματιστικων!

Για: Αργύρης Διαβολίκης / Κλιματιστικό: Τοποθέτηση - Συντήρηση - Επισκευή
4,5

Συνεπής και ιδιαίτερα σχολαστικός στη δουλειά του, αλλά αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η χρήση βρώμικων πανιών για τον καθαρισμό του κλιματιστικού

Για: Μάρκος Δακουτρός / Κλιματιστικό: Τοποθέτηση - Συντήρηση - Επισκευή