Προγραμμάτισε τα projects της επόμενης εβδομάδας!

Η θέληση να πετύχεις δεν επαρκεί αν δεν συνοδεύεται και από τη θέληση να κάνεις την κατάλληλη προετοιμασία. Προγραμματίζοντας έγκαιρα και σωστά την υλοποίηση των projects σου, μπορείς να διασφαλίσεις την θετική έκβαση των προσπαθειών σου, αλλά και να αποφύγεις καταστάσεις άγχους και εργασιακής εξουθένωσης.pro

Είναι λοιπόν απαραίτητο στο τέλος κάθε εβδομάδας, να αφιερώνεις χρόνο στο σχεδιασμό πλάνου της επόμενης!

Εργαλεία; Ένα μολύβι και μια φόρμα, που με μια ματιά θα σου επιτρέπει να βλέπεις όλα τα projects και τις ημερομηνίες παράδοσής τους... Ο λόγος για το Weekly Project Planner ή αλλιώς The Freelancer Workweek!

Weekly_Project_Planner_September_2014 (1)-page-001 (1)

Αυτή η φόρμα υπηρετεί ως το εβδομαδιαίο dashboard για τα projects σου!

Είναι ειδικά σχεδιασμένη για freelancers και επιχειρηματίες, υπολογίζοντας πως κύριο μέλημά τους είναι η ολοκλήρωση των  projects και όχι ο χρόνος.

Πως χρησιμοποιείται;

Τα μικρά ταμπλό στην αριστερή πλευρά της φόρμας, υπάρχουν για να συνυπολογίσεις τους περιορισμούς προτού βγάλεις το τελικό πρόγραμμα.

  • Έαν έχεις κανονίσει να παρευρεθείς σε κάποια εκδήλωση ή συνάντηση, είναι χρόνος που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις για εργασία. Επομένως σημείωσέ το στα Scheduled Events.
  • Στη στήλη “Active Projects κατονόμασε τα έργα τα οποία πρέπει να ολοκληρώσεις αυτή την  εβδομάδα (σκοπίμως είναι έως 5 για να παράγεις ποιοτικό αποτέλεσμα!).Χρησιμοποίησε τους αριθμούς (1-5) για το κάθε έργο ως σημείο αναφοράς σε όλη τη φόρμα.
  • Τα “Deadlines” αφορούν τις προθεσμίες παράδοσης των έργων  και αποτελούν περιορισμούς, καθώς το κάθε έργο πρέπει να είναι ολοκληρωμένο πρωτού εκπνεύσει ο αντίστοιχος χρόνος.
  • Τα “Μilestones” είναι τα ορόσημα που εσύ έχεις θέσει και οι δεσμεύσεις που έχεις κάνει με τον εαυτό σου. Χρησιμοποιώντας τα μπορείς να έχεις μια συνολική απεικόνιση της πορείας σου και να κρίνεις το βαθμό κατά τον οποίο έχουν επιτευχθεί οι στόχοι που έθεσες .

Έχοντας συπληρώσει την αριστερή στήλη, θα πρέπει να έχεις μια αρκετά σαφή εικόνα του πότε πρέπει να εργασθείς σε τι, ώστε να συμπληρώσεις το ταμπλό στα δεξιά.

Tips

  • “Σπάσε” τα μεγάλα έργα σε μικρά ορόσημα. “Άπλωσε” κάθε ορόσημο σε διαφορετικές ημέρες της εβδομάδας και απόφυγε την ενασχόλησή σου με ένα μόνο μεγάλο project ολόκληρη την ημέρα. Έτσι και θα χειριστείς  πιο εύκολα τα μεγάλα έργα και θα κρατήσεις τα πράγματα ενδιαφέροντα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  • Μην ξεχάσεις να συμπεριλάβεις στη διαδικασία του προγραμματισμού το χρόνο που θα χρειάστείς για brainstorming  και ανάπτυξη ιδεών προτού προχωρήσεις στην ουσιαστική υλοποίηση του κάθε project.

Κατέβασε τη φόρμα Weekly Project Planner, εκτύπωσέ τη και ξεκίνα τον προγραμματισμό της επόμενης εβδομάδας!

H ομάδα του Douleutaras.gr

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Εξαιρετικοί επαγγελματίες!!! Άψογοι στην δουλειά τους!!! Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το Ποσο καθαροί ήταν!!! Απόλυτα ευχαριστημένος καν χρειαστώ πάλι κάποια εργασία θα τους ξαναπροτιμησω σίγουρα!!! Φοβερή δουλειά!!! Μπράβο σας!!!

Για: AIVAN COMPANY / Ξυλουργικές Eργασίες
5,0

Άψογος επαγγελματίας. Με κάλεσε άμεσα, ήρθε γρήγορα διόρθωσε τα πάντα. Άμεση επικοινωνία, απόλυτα ευχαριστημένος. Τον συστήνω.

Για: Μανώλης Λαμπαρδάκης / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες
1,1

Αισχρός. Αφου φόρτωσε τα πράγματα από το Χαλάνδρι εμφανίστηκε στου Ζωγράφου μια μιση ώρα μετά (90 λεπτα!) και άρχισε τη γνωστή γκρίνια πολλών μεταφορέων (όχι όλων) ---αυτό δεν το είχαμε συμφωνήσει, σου κάνω χάρη κτλ. Ανικανότητα και αντριλίκι, εκρηκτικός συνδιασμός.

Για: Αντρέας Χονδροβασιλοπουλος / Μετακόμιση εντός του ίδιου Νομού
5,0

Η κυρία Ελένη είναι η γυναίκα που θα αφήσεις στο σπίτι σου κ θα φύγεις και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Καθαρίζει το σπίτι σου σαν να είναι δικό της και είναι συνεπεστατη. Της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη!

Για: Ελένη Μπότα / Καθαρισμός Σπιτιού
5,0

Εξαιρετική κυρία και πολύ καθαρή !!!

Για: Λία Πανταζή / Καθαρισμός Σπιτιού
1,1

Καμία ενημέρωση από το προσωπικό.αφού καλέσαμε 4 φορές μας ειδοποίησαν για την μη ύπαρξη ανταλλακτικού.

Για: Ανάργυρος Διαβολίκης / Πλυντήριο Πιάτων: Επισκευή/Εγκατάσταση