Γιατί είναι ωφέλιμη η πρόσληψη freelancers;

Το Freelancing είναι η απασχόληση του μέλλοντος και η πρόσληψη freelancers για την επιχείρησή σας έγινε πιο εύκολη και πιο ωφέλιμη από ποτέ!

Η κυριαρχία των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα συνεχίζεται, ενώ ο αριθμός των νεοφυών επιχειρήσεων (start-ups) έχει εκτοξευτεί στα ύψη. Αυτό που δεν έχουν ακόμη αντιληφθεί πολλές επιχειρήσεις είναι η δυνατότητα που τους δίνεται να αξιοποιήσουν εξειδικευμένους “εικονικούς εργαζόμενους”, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για χρόνο προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους. Η ερώτηση είναι: Xρειάζεστε εργαζόμενους; Ή την ολοκλήρωση μιας εργασίας; Καθώς οι ανάγκες της επιχείρησής σας αυξάνονται, ίσως σκεφτείτε το ενδεχόμενο να προσλάβετε ανεξάρτητους εργαζόμενους για εργασίες που δεν απαιτούν φυσική παρουσία. Τέτοιες εργασίες μπορεί να είναι είτε πολύ μικρού χρονικού διαστήματος - ακόμη και λίγων ημερών - είτε σχετικά μεγάλης διάρκειας σε βάση εξωτερικής συνεργασίας. Τα πλεονεκτήματα της πρόσληψης freelancers 1. Ευελιξία Τρέχετε ένα project και χρειάζεστε εκτάκτως έξτρα βοήθεια; Χρειάζεστε εξειδικευμένο εργαζόμενο για σύντομο χρονικό διάστημα; Προτιμάτε να πληρώνετε με παραδοτέα αντί να απασχολείτε κάποιον εργαζόμενο με τη μορφή πλήρους απασχόλησης; Αν η απάντηση σε κάποια από τις παραπάνω ερωτήσεις είναι “ναι”, τότε η επιλογή "πρόσληψη freelancers" είναι η καταλληλότερη. 2. Προϋπολογισμός Το να απευθυνθείτε σε freelancers σας επιτρέπει την υλοποίηση ενός έργου ακόμη και εάν ο προυπολογισμός σας είναι σχετικά χαμηλός. Επιτρέποντάς τους να κάνουν την προσφορά τους για ένα συγκεκριμένο έργο, είναι πιθανό να λάβετε κάποια προσφορά που να συνάδει με τις οικονομικές σας δυνατότητες, ενώ το γεγονός οτι μπορείτε να απασχολήσετε ένα εργαζόμενο για πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα του μηνός, αυτόματα μειώνει το κόστος. 3. Εμπειρία Το να προσλάβετε έναν ελεύθερο επαγγελματία με πολύ συγκεκριμένη εξειδίκευση, σας επιτρέπει να συνεργασθείτε με επαγγελματίες κορυφαίους στο είδος τους και με εμπειρία σε πολλούς διαφορετικούς κλάδους και επιχειρήσεις. Συνοψίζοντας, το να προσλάβετε εργαζόμενους freelancers μπορεί να αποδειχθεί μια συμφέρουσα λύση από άποψη κόστους, ενώ σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε σε άλλα ζητήματα της επιχείρησής σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί και να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας γρηγορότερα χωρίς να πρέπει να προσθέσετε ένα σταθερό πάγιο έξοδο. Τέλος η σύναψη μίας νέας συνεργασίας ή ακόμα και η ολοκλήρωση της απαιτούν πολύ μικρότερο χρόνο και ενέργεια σε σχέση με την απασχόληση κάποιου άλλου εργαζόμενου με μορφή πλήρους ή μερικής απασχόλησης. Για να βείτε τον κατάλληλο επαγγελματία: Καθορίστε τι ακριβώς χρειάζεστε Πάρτε αποφάσεις για το χρηματικό ποσό που μπορείτε να διαθέσετε Αναρτήστε την εργασία σας ΕΔΩ Αντιστοιχίστε τις ανάγκες σας με τις γνώσεις και εμπειρίες των επαγγελματιών Συμβουλή Το ξέρατε ότι στο Douleutaras.gr υπάρχουν πάνω από 6000 freelancers που αναζητούν το επόμενο τους project; Βρες τους κατάλληλους και κάνε πρόσληψη freelancers ΕΔΩ. Από την ομάδα του Douleutaras.gr  

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα