Το νέο Douleutaras.gr είναι εδώ!

Μετά από αμέτρητες ώρες δουλειάς και ελάχιστες ώρες ύπνου το νέο Douleutaras.gr είναι στον αέρα. Με σύνθημα “Βρες τον ιδανικό επαγγελματία με ένα κλίκ” και βασικούς μας άξονες την αξιοπιστία και την ταχύτητα καλούμε όλους μας τους χρήστες, παλιούς και καινούργιους, να εμπιστευθούν τη νέα μας υπηρεσία και να βρουν τον ιδανικό επαγγελματία εύκολα και γρήγορα! Τέρμα στα συνεχή τηλέφωνα, την ατελείωτη αναζήτηση στο Ίντερνετ και στην ασυνεπή και μη ποιοτική εξυπηρέτηση. Το νέο Douleutaras.gr μετατρέπει την εκτέλεση της εργασίας σας σε μία ευχάριστη εμπειρία, για τους παρακάτω λόγους:

  1. Βρίσκεις τους καλύτερους επαγγελματίες στην Ελλάδα. Στο Douleutaras.gr συμμετέχουν μόνο επαγγελματίες που έχουν περάσει επιτυχώς μία ενδελεχή διαδικασία αξιολόγησης με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.
  2. Ο ιδανικός επαγγελματίας έρχεται σε σένα, δεν πας εσύ σ᾽αυτόν. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναρτήσεις την εργασία σου και να μας δώσεις τα στοιχεία επικοινωνίας σου. Πολύ σύντομα θα λάβεις εμπεριστατωμένες και πλήρεις προσφορές.
  3. Εκτελείς την εργασία σου άμεσα. Το Douleutaras.gr σου προσφέρει τον πιο γρήγορο τρόπο για να βρεις τον κατάλληλο επαγγελματία για εκτελέσει την εργασία σου. Κάνε κλικ, ανέβασε την εργασία σου και απλά επέλεξε αυτόν που ταιριάζει στις προδιαγραφές σου.
  Στο νέο Douleutaras.gr μπορείτε πλέον να βρείτε τους καλύτερους επαγγελματίες για τις εξής κατηγορίες: Οι προσφερόμενες μας υπηρεσίες αυξάνονται συνεχώς, συνεπώς εάν η επαγγελματική κατηγορία που ψάχνεις δεν προσφέρεται, μην ξεχάσεις να επιστρέψεις στην πλατφόρμα μας καθώς σύντομα μπορεί να είναι διαθέσιμη! Ψάχνεις τον ιδανικό επαγγελματία; Πάτα ΕΔΩ και βρες τον τώρα! Με εκτίμηση, Η ομάδα του Douleutaras.gr Email:info@douleutaras.com Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3000 990

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Πολύ τυπικός κ σχολαστικός

Για: BRK Κουφώματα / Σήτες
5,0

Πολύ καλός και συνεπής στη δουλειά του !! Έκανε καταπληκτική δουλειά! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!

Για: Γιάννης Κόρδα / Πατώματα - Δάπεδα
5,0

Ευγενής, αξιόπιστος και στην ώρα του. Μας εξυπηρέτησε σε μία κατάσταση αρκετά επείγουσα.

Για: Φώτης Ρουσούδης / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες
4,9

Εξαιρετικος άνθρωπος! Εξαιρετικος επαγγελματίας. Ειχα μια δύσκολη περίπτωση σε αλλαγή κουφώματος και πέρασαν από το σπίτι μου 6 διαφορετικοί αλουμιναδες. Κανείς δεν το ανέλαβε!!! Από την πρώτη στιγμή μου εξήγησε το πως θα γίνει. Μου έδωσε επίσημα το κόστος της εργασίας μου και ενδιαφέρθηκε να με εξυπηρετήσει και να με ακούσει σε ότι του ζήτησα. Τον συστήνω ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΚΤΑ. Μπράβο σου και σε σένα και σε όλο το συνεργείο σου. Δεν είσαι άδικα τόσα χρόνια στον κλάδο σου.

Για: Ιωάννης Δανιηλίδης / Κουφώματα - PVC/Αλουμινίου
5,0

Ευσυνείδητος, συνεπής, γνώστης του αντικειμένου του και αποφασισμένος να ολοκληρώσει σωστά, χωρίς ατέλειες, ότι αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει.

Για: Αλέξανδρος Βαμβακούσης / Εσωτερικές Πόρτες
5,0

Άριστος επαγγελματίας και αξιόλογος άνθρωπος. Παραδώση εργασίας στον ακριβή χρόνο συμφωνιας.

Για: Παναγιώτης Ψαρράς / Ελαιοχρωματισμοί