To Douleutaras.gr προσθέτει καινούργιες λειτουργίες!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σε ενημερώσουμε οτι το douleutaras.gr μόλις προσέθεσε πολυάριθμες καινούργιες λειτουργίες στην πλατφόρμα του. Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση και ο εμπλουτισμός τις πλατφόρμας μας με πολλές καινούργιες λειτουργίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών μας! Καταρχήν θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την απεριόριστη στήριξη σας από τη μέρα που ξεκινήσαμε, μέχρι και σήμερα.

Η ιδέα μας

Η ζύμωση της συγκεκριμένης ιδέας διήρκεσε ένα σεβαστό χρονικό διάστημα, το οποίο ήταν ικανό να μας επιβεβαιώσει την αρχική μας σκέψη – τη σκέψη ότι λείπει από την Ελλάδα ένα μοντέλο ευέλικτης εργασίας που θα πηγάζει από τις δεξιότητες του ατόμου και όχι από ένα «κρύο» βιογραφικό.  Αυτό το μοντέλο λειτουργεί επιτυχώς σε πολλές αναπτυγμένες οικονομίες του κόσμου και προσφέρει σημαντικά στο εκάστοτε ΑΕΠ (θα επανέλθουμε σε αυτό το θέμα σε επόμενο blog). Αυτό το μοντέλο δεν απαιτεί δέσμευση σε έναν μόνο εργοδότη για συγκεκριμένο διάστημα, αλλά δίνει την ευκαιρία κάποιος να αναλάβει πολλά παράλληλα projects από διαφορετικούς εργοδότες.

Χάρη σε εσάς, στο Douleutaras.gr στους πρώτους 6,5 μήνες λειτουργίας του:

  • έχουν εγγραφεί 6.500 μέλη
  • έχουν αναρτηθεί 400 εργασίες σε
  • έχουν βρει εργασία τουλάχιστον 1.000 επαγγελματίες
Η προσπάθεια μας όμως δε σταματάει εδώ. Kαινούργιες λειτουργίες θα προστίθενται συνεχώς , για να κάνουν το Douleutaras.gr ακόμα πιο εύχρηστο, λειτουργικό και αποτελεσματικό.  Η πρώτη από αυτές είναι η δυναμική εύρεση με επιλογή φίλτρων. Χάρη στη νέα αυτή λειτουργία, μπορείς να βρεις εύκολα την ιδανική εργασία ή τον ιδανικό επαγγελματία που αναζητείς. Μείνε συντονισμένος! Τους επόμενους μήνες ακολουθούν και άλλες καινούργιες λειτουργίες στο Douleutaras.gr!      

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

4,9

Απόλυτα συνεπής και συνεργάσιμος. Το ίδιο και το συνεργείο του. Άριστη επικοινωνία ακόμα και τις γιορτές και τα Σαββατοκύριακα. Άμεσα προσβάσιμος. Έμεινα ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα, αν και για να είμαι ειλικρινής, μόλις πριν λίγες μερες τελείωσε το έργο.

Για: Βασίλης Γκέκας / Ανακαίνιση Μπάνιου
5,0

Πολύ ευγενικός και σωστός επαγγελματίας. Άμεση εξυπηρέτηση.

Για: Γεώργιος Παυλίδης / Θέρμανση
5,0

Αψογη συνεργασία! Εξαιρετική και άμεση εξυπηρέτηση. Με ενημέρωσαν πλήρως για την εργασία και είχαν όλα τα απαιτούμενα εργαλεία και εξαρτήματα ώστε να την ολοκληρώσουν στην πρώτη επίσκεψη.

Για: Γιώργος Σταφυλαράκης / Κεραίες / Δίκτυα τηλεφωνίας - Η/Υ
5,0

Πολύ ευγενική, Μεθοδική, γρήγορη, επαγγελματικός καθαρισμός και πολύ καθαρή στη δουλειά της.εξαιρετικη στο σίδερο κ στη τακτοποίηση όλου του σπιτιού!!!100000 μπράβο!!!

Για: Ειριάννα Καλίκα / Καθαρισμός Σπιτιού
5,0

Γνωρίζει πολύ καλά την δουλεια του έξυπνος εξυπηρετικός πρόθυμος να βοηθήσει μέχρι να πάρει τηλέφωνο την ΔΕΗ και πάνω απ όλα τίμιος κάτι σπάνιο σήμερα

Για: Κλοντιάν Χαμζολάρι / Ηλεκτρολογικές Βλάβες/Εργασίες
4,6

Για μια αλλαγη ασφαλειας πηρε 35 ευρω απαραδεκτος και ειπε ψεματα για την προμηθεια του δουλευταρα ακομα πιο απαραδεκτο

Για: Ηλεκτρόκοσμος Θεσσαλονίκη / Ηλεκτρολογικές Βλάβες/Εργασίες