Αγαπητέ συνεργάτη, Συμπληρώνουμε δύο χρόνια & σε ευχαριστούμε πολύ!

Αγαπητέ συνεργάτη,

Καταρχήν θα ήθελα να σε ευχαριστήσω προσωπικά  για τη συμμετοχή σου στην υπηρεσία μας. Σήμερα συμπληρώνονται σχεδόν δύο χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε το ταξίδι μας. Ξεκινήσαμε με όραμα την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση κάθε καταναλωτή επαγγελματικών υπηρεσιών και την ανάδειξη των πλέον αξιόπιστων επαγγελματιών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα.

Χάρη και στη δική σου πολύτιμη συμβολή, πετύχαμε πολλά:

✔ Μέσω της ραγδαίας μας ανάπτυξης, περισσότερες από 60.000 εργασίες αναρτήθηκαν στην υπηρεσία μας. Περισσότερες από 20.000 ολοκληρώθηκαν από επαγγελματίες που συμμετέχουν στην πλατφόρμας μας, ενώ υποβλήθηκαν περισσότερες από 6.000 αξιολογήσεις.

✔ Περισσότεροι από 3.000 επαγγελματίες επέλεξαν το Douleutaras.gr ως μέσο απόκτησης νέων πελατών.

✔ Καθιερωθήκαμε στη συνείδηση του κοινού ως ένας πολύ σημαντικός πόλος μέσω του οποίου εκτελούνται καθημερινά επαγγελματικές υπηρεσίες. Η ιστοσελίδα μας δέχεται κάθε μήνα περισσότερες από 200.000 επισκέψεις, περισσότεροι από 80.000 χρήστες παρακολουθούν καθημερινά τη δραστηριότητα μας στο Facebook, ενώ 1 στους 5 ελεύθερους επαγγελματίες στην Αττική δηλώνει πως το Douleutaras.gr είναι το βασικό μέσο διεύρυνσης του πελατολογίου του.

Στην προσπάθεια μας αυτή υποστηριζόμαστε από το επενδυτικό όχημα της Τράπεζας Πειραιώς καθώς και από Έλληνες επιχειρηματίες οι οποίοι συμμετείχαν στη δημιουργία των μεγαλύτερων διαδικτυακών επιχειρήσεων στην Ελλάδα (Taxibeat, E-food, E-shop, Doctoranytime, E-table και πολλές ακόμα).

Δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα από τα παραπάνω χωρίς τη δική σου πολύτιμη συμβολή.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Εργαζόμαστε σκληρά έτσι ώστε να βελτιώσουμε περαιτέρω το επίπεδο των υπηρεσιών που σου προσφέρουμε:

✔ Τις επόμενες ημέρες θα είναι διαθέσιμη μία νέα εφαρμογή για smartphones έτσι ώστε να μπορείς να διαχειρίζεσαι τις εργασίες που σε ενδιαφέρουν εν κινήσει.

✔ Σύντομα θα μπορείς να εκτυπώνεις σημαντικές πληροφορίες που σε ενδιαφέρουν όπως τα τιμολόγια σου ή τις εργασίες που έχεις ήδη αποκτήσει.

✔ Υλοποιούμε τη δυνατότητα απάντησης στις αξιολογήσεις που λαμβάνεις έτσι ώστε να μπορείς να εκθέτεις τη δική σου άποψη σε όσες κριτικές λαμβάνεις, θετικές ή αρνητικές.

✔ Αναβαθμίζουμε το επίπεδο της υποστήριξης που λαμβάνεις από την ομάδα μας. Σύντομα θα σου γνωστοποιηθεί ο υπεύθυνος του λογαριασμού σου με τον οποία μπορείς να επικοινωνείς για οτιδήποτε σε απασχολεί.

✔ Προσθέτουμε νέους τρόπους ηλεκτρονικών πληρωμών έτσι ώστε να μην ξεμένεις ποτέ από μονάδες.

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Γραμμάτης

CEO - Douleutaras.gr

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

4,9

ο Ερικ είναι συνεπής στην εργασία του. Ηρθε και είδε τον χώρο πριν κάνει την προσφορά του. Εμεινα ευχαριστημένη από την εργαία του και ήδη τον έχω συτήσει σε κάποιον άλλον.

Για: 'Ερικ Τσαούσης / Σήτες
4,9

O Φάνης είανι εξαιρετικός επαγγελματίας . Είναι συνεπής και κάνει εξαιρετικά "καθαρή" δουλειά" . Επίσης είναι πάντα διαθέσιμος μετά την τοποθέτηση για οποιαδήποτε ερώτηση. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια για τον 'βοηθό " του τον Αντώνη, ο οποίος θα εξελιχτεί σε έναν άψογο επαγγελματί, ευγενικός και πολύ τυπικοός στην δουλειά του. Συστήνω ανεπιφύλακτα τον Φάνη και τον βοηθό του για σχετικές ερφγασίες.

Για: ΜΑΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ATLAS SECURITY / Συστήματα Ασφαλείας
4,5

Συστήνεται 100%! Είμαι επαγγελματίας του χώρου (αρχιτέκτων μηχανικός) και μετά από πολλά χρόνια στο εξωτερικό αποφάσισα να ανακαινίσω το σπίτι μου στην Αθήνα. Μην γνωρίζοντας τεχνίτες, κατέφυγα στο douleutaras.gr για να βρω συνεργεία. Από την πρώτη κιόλας συνάντηση κέρδισε την εμπιστοσύνη μου και η συνέχεια δεν με απογοήτευσε. Να σημειώσω επίσης ότι οικονομικά δεν μου έδωσε την καλύτερη προσφορά αλλά φάνηκε ότι ήξερε την δουλειά καλά και γι αυτό τον επέλεξα, άλλωστε πολλές φορές το φθηνό βγαίνει ακριβότερο. Ο Παουλίν ήταν από την πρώτη στιγμή πολύ οργανωτικός και γρήγορος. Παρόλο που υπήρξαν καθυστερήσεις εξαιτίας μου δεν δυσανασχέτησε καθόλου και ήταν πάντα πρόθυμος να βρει λύση σε ότι του ζήτησα. Ανέλαβε όλες τις εργασίες γκρεμίσματος, αποξίλωσης, χτισίματος σοβατίσματος και τσιμεντοκονίας και διαχείριση υλικών και έμεινα απολύτως ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Είχε πάντα τον έλεγχο του εργοταξίου και ήταν απολύτως συνεπής και άξιος εμπιστοσύνης. 5*

Για: PAULIN MARKU / Χτίσιμο - Γκρέμισμα - Σοβάτισμα
4,5

Συστήνεται 100%! Είμαι επαγγελματίας του χώρου (αρχιτέκτων μηχανικός) και μετά από πολλά χρόνια στο εξωτερικό αποφάσισα να ανακαινίσω το σπίτι μου στην Αθήνα. Μην γνωρίζοντας τεχνίτες, κατέφυγα στο douleutaras.gr για να βρω συνεργεία. Από την πρώτη κιόλας συνάντηση κέρδισε την εμπιστοσύνη μου και η συνέχεια δεν με απογοήτευσε. Να σημειώσω επίσης ότι οικονομικά δεν μου έδωσε την καλύτερη προσφορά αλλά φάνηκε ότι ήξερε την δουλειά καλά και γι αυτό τον επέλεξα, άλλωστε πολλές φορές το φθηνό βγαίνει ακριβότερο. Ο Παουλίν ήταν από την πρώτη στιγμή πολύ οργανωτικός και γρήγορος. Παρόλο που υπήρξαν καθυστερήσεις εξαιτίας μου δεν δυσανασχέτησε καθόλου και ήταν πάντα πρόθυμος να βρει λύση σε ότι του ζήτησα. Ανέλαβε όλες τις εργασίες τοποθέτησης πλακιδίων σε πατώματα και μπάνια, κατασκευή τζακιού, βαψίματα / σπατουλαρίσματα, ειδικές κατασκευές σε μπάνια, γυψοσανίδες και άλλες μικροεργασίες που του ζήτησα κι έμεινα απολύτως ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Είχε πάντα τον έλεγχο του εργοταξίου και ήταν απολύτως συνεπής και άξιος εμπιστοσύνης. 5*

Για: PAULIN MARKU / Γενική Ανακαίνιση Σπιτιού
5,0

Ο Βασίλης είναι γρήγορος, αποτελεσματικός και καταρτισμένος. Ήρθε μέσα σε 20 λεπτά από όταν του τηλεφώνησα, έφτιαξε την βλάβη γρήγορα, σωστά και με χαμόγελο.Θα τον πρότεινα ανεπιφύλακτα γιατί είναι επαγγελματίας με όρεξη και ενδιαφέρον για τη δουλειά του.

Για: SPEEDY ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Γουβιώτης Βασίλης / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες
5,0

Σωστός επαγγελματίας με υπευθυνότητα

Για: Σπύρος Λογαράς / Ταπετσαρίες Επίπλου