Τι είπε ο Mr Douleutaras στο Startup Grind Athens που γέμισε από κόσμο;

Στη γεμάτη αίθουσα του InnovAthens, o Founder & CEO του Douleutaras.gr Ανδρεάς Γραμμάτης αποκάλυψε αποκλειστικά στο κοινό του Startup Grind Athens ότι έχει ήδη κλείσει τη νέα χρηματοδότηση και πρόκειται να ανακοινωθεί επισήμως πολύ σύντομα! Σ’ αυτήν θα συμμετέχουν όλοι οι προηγούμενοι επενδυτές, επιβεβαιώνοντας ότι η startup βαδίζει προς την σωστή κατεύθυνση και έχει ανεβάσει ρυθμούς καθώς πλέον φέρνει έσοδα της τάξης των 50.000 ευρώ / μήνα.

Επέκταση του Douleutaras.gr στο εξωτερικό

Το δεύτερο funding round που εξασφάλισε ο Douleutaras του θα επιτρέψει στην εταιρεία να κάνει πράξη τα σχέδια που έχει για επέκταση στην περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης, ξεκινώντας κατά πάσα πιθανότητα από τη Ρουμανία.

Ο Ανδρεάς Γραμμάτης, περιέγραψε στο κοινό το πως ξεκίνησε το Douleutaras.gr σαν side project όσο βρισκόταν ακόμα στο Λονδίνο. Όταν αποφάσισε να παρατήσει την καριέρα του εκεί και να κάνει την ιδέα του πράξη, κινήθηκε γρήγορα για να φτιάξει την πλατφόρμα κάνοντας outsourcing τον προγραμματιστή που έστησε το αρχικό site. Κάνοντας cold calls σε επαγγελματίες κατάφερε με την ομάδα των πωλήσεων να φέρει τους πρώτους paying customers που δεν είχαν τίποτα να χάσουν από το να δοκιμάσουν την νέα αυτή πλατφόρμα.

Η πρώτη χρηματοδότηση ύψους 350.000 ευρώ ήρθε από το Venture Friends καθώς ο Απόστολος Αποστολάκης έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στα market places, άρα ήταν ο ιδανικός επενδυτής για το Douleutaras.gr! Ο Ανδρέας Γραμμάτης συμβούλεψε το κοινό να χρησιμοποιήσει το δίκτυο γνωριμιών του για να προσεγγίσει τα επενδυτικά σχήματα και να κάνει πολύ καλή προετοιμασία πριν πάει σε οποιαδήποτε συνάντηση με Angels/VCs. Παρών στο InnovAthens ήταν και ένας εκ των partners του επενδυτικού σχήματος Venture Friends, που έκανε και την επένδυση στο startup του Ανδρέα Γραμμάτη.

Highlights

Ο Founder & CEO του Douleutaras.gr απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων από το ζωντανό κοινό του Startup Grind Athens που έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το business model, το marketing strategy και τη στελέχωση της ομάδας μεταξύ άλλων πολλών θεμάτων. Το fireside chat format του Startup Grind έδωσε για μια ακόμα φορά την ευκαιρία σε βάθος ανάλυση της ιστορίας του καλεσμένου ομιλητή και όλοι οι συμμετέχοντες έφυγαν έχοντας πάρει κάτι χειροπιαστό στις αποσκευές τους (κυριολεκτικά μιας και το event προσέλκυσε άτομα ακόμα και από τον Βόλο που ταξίδεψαν αποκλειστικά για να παρακολουθήσουν την ομιλία!)

Highlight της συζήτησης ήταν ένα πραγματικό case study από έναν επαγγελματία φωτογράφο που κατέθεσε την προσωπική του άκρως θετική εμπειρία από το Douleutaras.gr λέγοντας ότι πήρε ένα πολύ μικρό ρίσκο (πληρώνοντας το αρχικό ποσό για εγγραφή) που όμως του απέδωσε πολύ μεγαλύτερο αποτέλεσμα αργότερα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ανδρέα Γραμμάτη και την ομάδα του γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχε καταφέρει να επεκτείνει τόσο τον κύκλο εργασιών του!

Νέες Υπηρεσίες στο Douleutaras.gr

O CEO & Founder του Douleutaras ξεκαθάρισε πως δεν είναι στα σχέδια της startup να εισάγει τα featured profiles που συνηθίζονται σε άλλα marketplaces ως εναλλακτικό revenue stream καθώς κάτι τέτοιο δεν θα πρόσθετε αξία στους επαγγελματίες. Ανακοίνωσε, όμως, ότι σύντομα η εταιρεία θα προσφέρει και υπηρεσίες ασφάλειας για τις εργασίες που προσφέρονται μέσω του Douleutaras.gr ώστε να δώσει ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά στους χρήστες που αναζητούν επαγγελματίες μέσω της πλατφόρμας. Τέλος, δεν έκρυψε πως και οι υπηρεσίες πληρωμής μέσω του Douleutaras.gr είναι στα άμεσα σχέδια καθώς θα προσφέρει έναν εναλλακτικό τρόπο πληρωμής για τους ιδιώτες που προτιμούν να πληρώσουν για μια εργασία κάνοντας χρήση της πιστωτικής τους κάρτας αντί για μετρητά – feature που θα είχε μεγάλη απήχηση στην Ελλάδα των capital controls.

Η βραδιά έκλεισε με δημιουργικό networking και catering από το e-FOOD.gr καθώς οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να προσεγγίσουν τον Ανδρέα Γραμμάτη και να συζητήσουν κατ’ ιδίαν επί μέρους θέματα που τους απασχολούν.

Πηγή: It's possible

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Τον προτείνω ανεπιφύλακτα εξαιρετικός μάστορας και άριστη δουλειά.. Και πάνω από όλα άνθρωπος που σπανίζει στις μέρες δεν έχει αλλά αστεράκια να βάλω και με λυπεί !!!

Για: Κωνσταντίνος Βουγιούκας / Πατώματα - Δάπεδα
5,0

Ενώ στο παρελθόν είχα καλέσει τεχνικό για να αλλάξει ένα λάστιχο στον φούρνο της κουζίνας και μου είχε πάρει 30 € μόνο για την επίσκεψη με την προοπτική ότι θα έψαχνε το ανταλλακτικό και θα επικοινωνούσε μαζί μου, ο οποίος δεν φάνηκε ποτέ. Ο συγκεκριμένος μάστορας με πήρε τηλ την επόμενη του έστειλα το μοντέλο της κουζίνας σε δύο ώρες είχε έρθει και σε δέκα λεπτά είχε τελειώσει μαζί με την αντικατάσταση της λάμπας του φούρνου που δεν άναβε εδώ και πολλά χρόνια. Συγχαρητήρια για την άμεση εξυπηρέτηση του ,τον επαγγελματισμό του

Για: Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης / Service
5,0

Ο κ. Νίκος είναι εξαίρετος επαγγελματίας. Άμεσος συνεπής, ευγενής με χαμόγελο. Ανέλαβε το έργο αμέσως μετά το τηλεφώνημα και τη συνεννόηση μας . Έφερα τα υλικά έστρωσε χαρτί στο χώρο και καθάρισε μετά την αποπεράτωση του έργου. Δούλεψε με χαμόγελο και διάθεση χωρίς χαζεματα , φλυαρίες και καθυστερήσεις. Έμεινα ικανοποιημένη από τη συνεργασία μας και θα τον χρησιμοποιήσω σε ο,τι χρειαστώ και βέβαια τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Ευχαριστώ πολύ κ. Νίκο.

Για: Νίκος Μαζε / Χτίσιμο - Γκρέμισμα - Σοβάτισμα
5,0

Άριστη στη δουλειά της και προσεκτική με συνέπεια και τάξη! Συστήνεται ανεπιφύλακτα!

Για: Μαρία Πελιβανίδου / Καθαρισμός Σπιτιού
4,9

Αν εξαιρέσουμε μια μικρή αβλεψία, που τη διόρθωσε συντομότατα, βρήκα άψογη μέχρι στιγμής την εργασία του (και λέω μέχρι στιγμής, αν και έχει ολοκληρωθεί, λόγω του ότι περιλαμβάνει υγρασία σε τοίχους). Απόλυτα συνεπής στους χρόνους, με το χώρο σε άριστη καθαρή κατάσταση μετά την ολοκλήρωση. Ίσως λίγο πιο πάνω η τιμή από ότι θα ήθελα, αλλά τελικά και στις υπηρεσίες ότι πληρώσεις παίρνεις! Ήδη τον σύστησα σε γείτονα!

Για: Γιαννης Ματσόλης / Χτίσιμο - Γκρέμισμα - Σοβάτισμα
5,0

Ευγένεια και προθυμία. Τόσο η τηλεφωνική επικοινωνία όσο και απο η από κοντά εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική! Ευχαριστώ πολύ!

Για: Δημήτριος Τσιριβάκος / Μετακόμιση εντός του ίδιου Νομού