5 καταπληκτικά δωρεάν εργαλεία για freelancers!

Στον ψηφιακό κόσμο υπάρχει μια τεράστια γκάμα εφαρμογών που απευθύνονται σε ελεύθερους επαγγελματίες. Μετά απο εκτεταμένους ελέγχους από την ομάδα του Douleutaras.gr, σου παρουσιάζουμε 5 δωρεάν εργαλεία για να εκτοξεύσεις την αποδοτικότητά σου στα ύψη!

1. Dropbox - Πρόσβαση στα αρχεία σου από οπουδήποτε βρίσκεσαι

Το DropBox σου προσφέρει τη δυνατότητα να αποθηκεύεις τα αρχεία που έχεις στον υπολογιστή του σπιτιού σου, στο σύννεφο (cloud). Έτσι αποκτάς πρόσβαση σε αυτά οπουδήποτε και αν είσαι, σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Μπορείς επίσης να μοιράζεσαι έγγραφα και αρχεία με άλλα άτομα.

2. Wunderlist - Για την καλύτερη οργάνωση των εργασιών και των project σου

Το Wunderlist είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που σου επιτρέπει να διαχειρίζεσαι και να μοιράζεσαι τις λίστες με τις εργασίες που έχεις να κάνεις (to-do lists). Μπορείς να τοποθετείς έργα σε προτεραιότητα, να δημιουργείς χρονικές προθεσμίες για την υλοποίηση πρότζεκτ, να προσθέτεις ήχους υπενθύμισης καθώς και να αναθέτεις στοιχεία σε άλλους χρήστες.

3. Toggl – Παρακολούθησε και διαχειρίσου αποδοτικά το χρόνο σου

Το Τoggle σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείς το χρόνο σου. Είναι εξαιρετικά χρήσιμο στο να σε βοηθήσει να καταγράψεις το σύνολο ωρών που ξόδεψες για να υλοποιήσεις κάποιο πρότζεκτ πελάτη και να αναλύσεις τις εργασίες που κατανάλωσαν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου.

4. Dashlane – Διαχειρίσου αποτελεσματικά τους κωδικούς που χρησιμοποιείς

Με το Dashlane μπορείς να παρακολουθείς και να διαχειρίζεσαι όλα τα ονόματα χρήστη και τους κωδικούς πρόσβασης που χρησιμοποιείς για τις διάφορες πλατφόρμες, εφαρμογές και υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για τη διεκπεραίωση των εργασιών σου.

5. Evernote - Το καλύτερο ηλεκτρονικό σημειωματάριο

Το Evernote σου επιτρέπει να κρατήσεις απεριόριστες σημειώσεις, να αποθηκεύσεις ιστοσελίδες, ακόμη και να την ψηφιοποιήσεις έγγραφα. Η ύπαρξη μηχανής αναζήτησης και ετικετών σε βοηθάει να κρατάς τις σημειώσεις σου οργανωμένες.

Σημείωση: Οι παραπάνω εφαρμογές διατίθενται σε εκδόσεις για Desktop και Smartphones.

Από την ομάδα του Douleutaras.gr

Σχετικά με το Douleutaras.gr

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras.gr

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras.gr

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα

Πρόσφατες αξιολογήσεις

5,0

Πολύ τυπικός κ σχολαστικός

Για: BRK Κουφώματα / Σήτες
5,0

Πολύ καλός και συνεπής στη δουλειά του !! Έκανε καταπληκτική δουλειά! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!

Για: Γιάννης Κόρδα / Πατώματα - Δάπεδα
5,0

Ευγενής, αξιόπιστος και στην ώρα του. Μας εξυπηρέτησε σε μία κατάσταση αρκετά επείγουσα.

Για: Φώτης Ρουσούδης / Υδραυλικές Εγκαταστάσεις/Βλάβες
4,9

Εξαιρετικος άνθρωπος! Εξαιρετικος επαγγελματίας. Ειχα μια δύσκολη περίπτωση σε αλλαγή κουφώματος και πέρασαν από το σπίτι μου 6 διαφορετικοί αλουμιναδες. Κανείς δεν το ανέλαβε!!! Από την πρώτη στιγμή μου εξήγησε το πως θα γίνει. Μου έδωσε επίσημα το κόστος της εργασίας μου και ενδιαφέρθηκε να με εξυπηρετήσει και να με ακούσει σε ότι του ζήτησα. Τον συστήνω ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΚΤΑ. Μπράβο σου και σε σένα και σε όλο το συνεργείο σου. Δεν είσαι άδικα τόσα χρόνια στον κλάδο σου.

Για: Ιωάννης Δανιηλίδης / Κουφώματα - PVC/Αλουμινίου
5,0

Ευσυνείδητος, συνεπής, γνώστης του αντικειμένου του και αποφασισμένος να ολοκληρώσει σωστά, χωρίς ατέλειες, ότι αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει.

Για: Αλέξανδρος Βαμβακούσης / Εσωτερικές Πόρτες
5,0

Άριστος επαγγελματίας και αξιόλογος άνθρωπος. Παραδώση εργασίας στον ακριβή χρόνο συμφωνιας.

Για: Παναγιώτης Ψαρράς / Ελαιοχρωματισμοί