Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού 2019: Οι τάσεις για να μπεις στο κλίμα των γιορτών!

Ήρθε η περίοδος του χριστουγεννιάτικου στολισμού! Έχεις βαρεθεί να κάνεις πάλι την ίδια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού; Σίγουρα χαζεύεις ήδη εντυπωσιακές φωτογραφίες για τη διακόσμηση του σπιτιού, που δεν ανταποκρίνονται στο budget και το χρόνο σου. Παρακάτω θα σου δείξουμε εύκολα βήματα με υλικά που υπάρχουν σε κάθε χριστουγεννιάτικη κούτα, ώστε να έχεις μοντέρνα και ανανεωμένα αποτελέσματα.

Πώς θα εντυπωσιάσεις με τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2019; 

Μάθε εύκολους και οικονομικούς τρόπους, ώστε να μην έχεις τα ίδια αποτελέσματα κάθε χρόνο. Διάλεξε όσα σου ταιριάζουν και κλέψε τις εντυπώσεις χωρίς κόπο!

#1. Βάλε ριχτάρια

Όπως στη διακόσμηση κρεβατιού, έτσι και στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού, βγάλε τα καλύτερα και πιο αφράτα ριχτάρια σου και βάλε τα στον καναπέ. Η μόνη προϋπόθεση που χρειάζεται να προσέξεις, είναι να ταιριάζει με τα υπόλοιπα χρώματα που έχεις επιλέξει για το δέντρο και το χώρο. Μπορείς πάντα να βασιστείς σε μία λευκή πλεκτή κουβέρτα ή ένα όμορφο μονόχρωμο ριχτάρι για τον καναπέ. Μόλις τα προσθέσεις δε θα θες να φύγεις από το σαλόνι σου! 

#2. Άναψε αρωματικά κεριά 

Όπως σου έχουμε δείξει στο παρελθόν, μπορείς να φτιάξεις ότι κερί θελήσεις στο πι και φι! Εκμεταλλεύσου τα άδεια σου βάζα και φτιάξε μοναδικά αρωματικά κεριά σε χειμερινές νότες όπως πορτοκάλι, κανέλα, μοσχοκάρυδο κτλ. Σου εγγυόμαστε ότι με το που τα ανάψεις θα χαλαρώσεις πλήρως, ενώ παράλληλα θα έχεις προσθέσει μία ζεστή νότα στη μοντέρνα  χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού! Μπορείς επίσης να φτιάξεις εντυπωσιακές συνθέσεις με γυάλες και πιατέλες, χρησιμοποιώντας απλά υλικά όπως κουκουνάρια και κλαδιά. 

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού

Image credits_Pinterest_pointsave.net

#3. Φτιάξε χριστουγεννιάτικα μαξιλάρια

Αντί να ξοδέψεις μία περιουσία για να πάρεις χριστουγεννιάτικα μαξιλάρια, μπορείς εύκολα να φτιάξεις τα δικά σου! Πάρε τα υφάσματα που θέλεις και προμηθεύσου χρώμα ειδικό για ύφασμα . Μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικούς συνδυασμούς ή να ξεσηκώσεις αυτούς που σου έχουν τραβήξει την προσοχή στα μαγαζιά με εποχιακά είδη. Από τους πιο εύκολους συνδυασμούς είναι να προμηθευτείς μονόχρωμες θήκες σε κόκκινο και λευκό χρώμα και να ζωγραφίσεις γιορτινές ευχές με μαρκαδόρο για υφάσματα.

#4. Χριστουγεννιάτικες κάλτσες για κάθε σπίτι

Και σε αυτή την περίπτωση μπορείς να φτιάξεις τις δικές σου κάλτσες, αντί να αγοράσεις. Αυτή η επιλογή έχει το πλεονέκτημα του ότι μπορείς να αποφύγεις την περπατημένη και να δημιουργήσεις ξεχωριστό ύφος που θα ταιριάζει περισσότερο με το δικό σου σαλόνι. Επιπλέον, δες λύσεις για χριστουγεννιάτικες κάλτσες, ακόμα και αν δεν ανήκεις στους τυχερούς που έχουν τζάκι.

#5. Η γιρλάντα δεν πάει μόνο στα μπαλκόνια

Κάνε την αλλαγή και πρόσθεσε γιρλάντες με φωτάκια στο σαλόνι και όχι μόνο στη διακόσμηση μπαλκονιού. Μπορείς να προσθέσεις μία γιρλάντα κατά μήκος ενός τραπεζιού ή να την τοποθετήσεις περιμετρικά της πόρτας του σαλονιού σου. Το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα λαμπερό. 

#6. Εκμεταλλεύσου τη δομή του σαλονιού

Αν το σαλόνι σου έχει κάτι το ξεχωριστό, μη διστάσεις να το κάνεις μέρος της διακόσμησης. Για παράδειγμα αν έχεις εσωτερική σκάλα, διακόσμησέ τη. Εφόσον έχεις βάψει κάποιο τοίχο με χρώμα μαυροπίνακα, ζωγράφισε χριστουγεννιάτικες παραστάσεις. Ακόμα και αν έχεις μαύρο ταβάνι, υπάρχει λύση! 

#7. Μη σε εμποδίζει το μικρό σαλόνι

Ακόμα και αν έχεις ελάχιστο χώρο στο σαλόνι, υπάρχουν επιλογές για να φέρεις χριστουγεννιάτικο αέρα παντού! Χρησιμοποίησε χριστουγεννιάτικες μπάλες με κορδέλες για να στολίσεις τα παράθυρα, φτιάξε χριστουγεννιάτικα φαναράκια με φωτάκια και κουκουνάρια, διακόσμησε τη βιβλιοθήκη σου!

Κέρδισε τις εντυπώσεις με τα δικά σου Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά!

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε να δημιουργήσεις μία μοναδική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού 2019 και να τη χαρείς με την οικογένεια και τους φίλους σου! Για οποιαδήποτε εργασία και να προκύψει για το σπίτι σου, καταχώρησε την εργασία σου στην υπηρεσία μας δωρεάν και πάρε προσφορές από αξιολογημένους επαγγελματίες! χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα