Πώς θα διακοσμήσεις τη βεράντα σου με βαζάκια;

Η άνοιξη σε κάνει να θες να περνάς όσο περισσότερη ώρα γίνεται στην βεράντα. Σε κάνει να σκέφτεσαι πώς μπορείς να την διακοσμήσεις χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα και πώς να την μετατρέψεις σε έναν ευχάριστο χώρο. Ευτυχώς για σένα, οι DIY ιδέες δεν σταματούν, έτσι κι εμείς θα σου προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις τα βαζάκια στη βεράντα (από μέλι πχ.) με διαφορετικό τρόπο αντί να τα πετάξεις.

Βαζάκια στη βεράντα Δες τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους και πιάσε δουλίτσα από σήμερα κιόλας.

#1. Ως χώρος για κεριά

βαζάκια στη βεράντα 2

Σε κάθε βεράντα υπάρχει έστω και ένα κερί. Αντί να υπάρχουν έτσι σκόρπια στον χώρο όμως, τοποθέτησε τα μέσα σε κάθε βαζάκι για να φτιάξεις μια ρομαντική και χαλαρή ατμόσφαιρα. Κρέμασε τα βαζάκια στη βεράντα, στον τοίχο με ένα χοντρό σχοινί για να μην υπάρξουν ατυχήματα ή με μια μικρή αλυσίδα προσθέτοντας μέσα μικρές πέτρες ειδικά για αυτή την επιλογή.

#2. Πρόσθεσε λουλούδια

βαζάκια στη βεράντα 3

Βεράντα χωρίς φυτά και λουλούδια, είναι σα να έχεις βεράντα χωρίς τραπέζι και καρέκλες. Δεν γίνεται εν ολίγοις. Χρησιμοποίησε τα βαζάκια στη βεράντα για να βάλεις μέσα χρωματιστά λουλούδια δικής σου προτίμησης. Ένα με δύο σε κάθε ένα είναι αρκετά για να φτιάξεις ένα ωραίο μπουκέτο και να το τοποθετήσεις στο τραπέζι.

#3. Φτιάξε αυτοσχέδιες γλάστρες

βαζάκια στη βεράντα

Πρόσθεσε λίγο χώμα σε ένα βάζο και πέταξε σπόρους που θες να καλλιεργήσεις για να φτιάξεις ένα ωραίο φυτό με πρωτότυπη γλάστρα.

Πηγή: Cool Home

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα