Πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου να λάμπουν σαν τον ήλιο;

Τα μαλλιά μιας γυναίκας είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της εξωτερικής της εμφάνισης. Ένα όμορφο χτένισμα μπορεί να μας γεμίσει με αυτοπεποίθηση. Αντίθετα, όταν τα μαλλιά μας είναι αφυδατωμένα και θαμπά μπορούν να μας χαλάσουν τη διάθεση για ολόκληρη τη μέρα. Πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου να λάμπουν σαν τον ήλιο;

Aυτή είναι μια ερώτηση που “βασανίζει” μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού. Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν ποτέ δεν είμαστε ευχαριστημένες με τη χαίτη μας. Πάντα κάτι θα μας ενοχλεί. Άλλοτε τα μαλλιά μας δεν έχουν όγκο, άλλες φορές φριζάρουν και τις περισσότερες φορές νιώθουμε ότι τα μαλλιά μας δεν έχουν τη παλιά τους λάμψη. Ας δούμε, λοιπόν, πώς θα την κερδίσεις πίσω, με μερικές φυσικές και οικονομικές μεθόδους!

Πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου να λάμπουν με φυσικό τρόπο;

Με ανεπεξέργαστο λάδι καρύδας

Λάδι καρύδας μπορείς να βρεις σε αμέτρητες εκδοχές στην αγορά. Εσύ πρέπει να αναζητήσεις το ανεπεξέργαστο. Φυσικά και το επεξεργασμένο θα κάνει τη δουλειά του, αλλά το πρώτο απορροφάται καλύτερα από την τρίχα, οδηγώντας σε εκπληκτικά αποτελέσματα. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων τα μαλλιά θαμπώνουν κυρίως στις άκρες και όχι στη ρίζα. Ξεκίνα, λοιπόν, να απλώνεις το ανεπεξέργαστο λάδι καρύδας από τις άκρες και απόφυγε να ρίξεις πολύ στη ρίζα, διότι μπορεί να αρχίσει να “λαδώνει” περισσότερο.

Με αυγουλάκια

Πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου να λάμπουν σαν τον ήλιο; Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να προμηθευτείς είναι 3-4 αυγά. Ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου ενδέχεται να χρειαστείς 1-2 παραπάνω. Σπάσε τα αυγουλάκια και ρίξε το εσωτερικό τους σε ένα μπολ, διαχωρίζοντας τον κρόκο από το ασπράδι. Αφού αφαιρέσεις το ασπράδι, ρίξε λίγο ελαιόλαδο μέσα στο μπολ, τόσο ώστε να καλύψει τους κρόκους και ανακάτεψε πολύ καλά. Λούσε το μαλλί σου με χλιαρό νερό και στη συνέχεια άπλωσε το μείγμα πάνω στη χαίτη σου. Άφησε το να δράσει για 5-10 λεπτά και ξέβγαλε με ζεστό νερό. Μην ξεχάσεις να μοιραστείς μαζί μας τα αποτελέσματα!

Με μπανάνα & λάδι μαλλιών

Τι χρειάζονται τα μαλλιά μας για να είναι όμορφα, δυνατά και λαμπερά; Βιταμίνες. Οι μπανάνες, λοιπόν, πλούσιες σε βιταμίνη Α, B, C και Ε, συνιστούν ιδανική συνταγή για να περιποιηθούν ταλαιπωρημένα και αδύναμα μαλλιά. Πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου να λάμπουν με μπανάνες; H διαδικασία είναι πολύ εύκολη. Ξεφλούδισε την μπανάνα και άλεσε την έως ότου να μοιάζει με πουρέ. Μπορείς να προσθέσεις και 2-3 σταγόνες από ένα λάδι μαλλιών, αν έχεις εύκαιρο. Άπλωσε το μείγμα στα μαλλιά σου και άφησε το να δράσει για 15 - 20 λεπτά. Θα αισθάνεσαι αμέσως τα μαλλιά σου πιο λεία και απαλά!

Σχετικά με το Douleutaras

Είμαστε η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών έχοντας πραγματοποιήσει 195.000+ εργασίες, με πάνω από 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες και 20.000+ χρήστες σε μηνιαία βάση.

Πώς λειτουργεί o Douleutaras

Μας περιγράφεις την εργασία που θες

Μέσα σε λίγη ώρα, ένας ή περισσότεροι αξιολογημένοι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί σου για την υλοποίησή της

Επιλέγεις τον κατάλληλο για σένα

Οι επαγγελματίες του Douleutaras

4.5

Μέσος όρος αξιολόγησης επαγγελματιών

6.000 εργασίες

Κάθε επαγγελματίας έχει ολοκληρώσει περίπου 50 εργασίες

1.000 επαγγελματίες

+2 νέοι επαγγελματίες κάθε μέρα