Δευ-Παρ.: 08.00-18.00 Σαββ.: 08.00-17.00
210-300-6010

Καθαρίστριες Πειραιάς

Απόλαυσε ένα πεντακάθαρο και αστραφτερό σπίτι, χωρίς κούραση και άγχος!

Πάρε άμεσα προσφορά για καθαρισμό
Κουζίνα και Καθιστικό περιλαμβάνονται πάντα
Βάλε το email σου για να δεις τιμές Παρακαλώ συμπλήρωσε αυτό το πεδίο.
Για τον χώρο σου προτείνουμε
Για τον χώρο σου προτείνουμε
Ποιότητα και Αξιοπιστία
Κανόνες υγιεινής
Οι οικιακές βοηθοί μας ακολουθούν αυστηρούς κανόνες υγιεινής σύμφωνα με τα μέτρα που έχουν δημοσιευθεί από τους αρμόδιους φορείς. Φορούν μάσκα και γάντια μιας χρήσης, χρησιμοποιούν αντισηπτικό υγρό και διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τον πελάτη.
Εγγυημένο αποτέλεσμα
Η ποιότητα για εμάς είναι αδιαπραγμάτευτη. Όλες οι οικιακές βοηθοί περνούν από διαδικασία εντατικής εκπαίδευσης ώστε να ανταποκριθούν άψογα στις απαιτήσεις κάθε καθαρισμού.
Πιστοποιημένες οικιακές βοηθοί
Η αξιολόγηση και η επιλογή των οικιακών βοηθών πραγματοποιείται από το Douleutaras.gr με αυστηρά κριτήρια επαγγελματισμού, συνέπειας, ευγένειας, διακριτικότητας και εμπειρίας.
Προσωπική εξυπηρέτηση
Tόσο πριν όσο και μετά τον προγραμματισμό του καθαρισμού, το φιλικό προσωπικό μας είναι δίπλα σου για να εξυπηρετεί κάθε σου ανάγκη και να λύνει κάθε σου απορία.

 

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον καθαρισμό σπιτιού;

Οι καθαρίστριες του Douleutaras Cleaning, αναλαμβάνουν ολοκληρωμένους καθαρισμούς σπιτιών σε όλες τις συνοικίες του Πειραιά, προσφέροντας επαγγελματικά αποτελέσματα για την καθαριότητα της οικίας σου, με πακέτα καθαρισμού που περιλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες εργασίες ώστε να έχεις ένα αστραφτερό σπίτι.

Γιατί να προτιμήσεις τις καθαρίστριές μας για καθαρισμούς στον Πειραιά;

Οι καθαρίστριές μας, που δίνουν λύσεις σε εξειδικευμένους καθαρισμούς στην περιοχή του Πειραιά, διαθέτουν την πείρα και την εξειδίκευση, να καθαρίσουν με λεπτομέρεια όλα τα δωμάτια του σπιτιού σου, ακόμη και τις γωνίες που δεν έχουν καθαριστεί ποτέ και να σου προσφέρουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα καθαριότητας.

Εξειδικευμένη Καθαρίστρια: Οι οικιακές βοηθοί μας, προσφέρουν υπηρεσίες καθαρισμού υψηλής ποιότητας και εστιάζουν σε κάθε σημείο των δωματίων του σπιτιού. Οι καθαρίστριές μας, έχουν επιλεγεί και αξιολογηθεί με αυστηρά κριτήρια επαγγελματισμού, συνέπειας, ευγένειας, διακριτικότητας και εμπειρίας. Η εξειδίκευσή τους είναι εγγυημένη.

Απόλυτα Καθαρό Σπίτι: Πρωταρχικός μας στόχος, είναι η παράδοση αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας. Οι καθαρίστριές μας, παρακολουθούν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο, έτσι ώστε να γίνεται σαφής ο τρόπος και οι εργασίες που πρέπει να πραγματοποιούνται σε κάθε πακέτο καθαρισμού. Αυτή η εκπαιδευτική μέθοδος, διασφαλίζει την εγγυημένη καθαριότητα του σπιτιού σου.

Εξατομικευμένα Πακέτα Οικιακού Καθαρισμού: Κάθε οικία, διαθέτει διαφορετικές ανάγκες για τον καθαρισμό της. Προκειμένου να είσαι πλήρως ικανοποιημένος με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, προτείνουμε ένα εξατομικευμένο πακέτο καθαρισμού βασισμένο στις ανάγκες σου. Οι καθαρίστριές μας, είναι ενήμερες για το πακέτο και τις εργασίες του σπιτιού που έχεις επιλέξει και τις εκτελούν κατά γράμμα.

Άμεση Εξυπηρέτηση από την ομάδα μας: Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, στέκονται δίπλα σου τόσο πριν όσο και μετά τον προγραμματισμό του καθαρισμού, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00-18:00, για να δώσουν απάντηση σε κάθε σου απορία και σε συνεργασία με τις επαγγελματίες οικιακές βοηθούς να σου οργανώσουν έναν άμεσο και επαγγελματικό καθαρισμό της οικίας σου.

Οι καθαρίστριές μας που εξυπηρετούν τον Πειραιά, είναι αξιόπιστα πρόσωπα, που μπορείς να βάλεις με ασφάλεια στο σπίτι σου και να εμπιστευτείς ότι θα πραγματοποιήσουν από τις πιο μικρές ως τις πιο απαιτητικές εργασίες καθαρισμού με υψηλής ποιότητας αποτελέσματα.

Έχοντας ολοκληρώσει εκατοντάδες καθαρισμούς σπιτιών στις συνοικίες του Πειραιά, μπορούν να φέρνουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία. Η καθαρίστρια που θα επιλέξεις για την οικία σου, θα ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες σου, με μεθοδικότητα, σχολαστικότητα και με ένα εξατομικευμένο πακέτο εργασιών οικιακού καθαρισμού.

Πακέτα Καθαρισμού για Κάθε Σπίτι!

Τα πακέτα καθαρισμού που αναλαμβάνουν οι οικιακές βοηθοί μας, ταιριάζουν σε κάθε οικία μεγάλη και μικρή. Όσα δωμάτια κι αν διαθέτει το σπίτι σου, εμείς έχουμε να σου προτείνουμε το πακέτο καθαρισμού που θα εξασφαλίσει την καθαριότητά του. Παρακάτ, θα βρεις μία λίστα με τα πακέτα καθαρισμού για κάθε σπίτι:

4ωρο πακέτο οικιακού καθαρισμού για κατοικίες έως 60 τ.μ.: Το 4ωρο πακέτο εξυπηρετεί κατοικίες με ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο.

6ωρο πακέτο οικιακού καθαρισμού για κατοικίες από 60 έως 90 τ.μ.: Το 6ωρο πακέτο οικιακού καθαρισμού αφορά κατοικίες με δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και wc.

8ωρο πακέτο οικιακού καθαρισμού για κατοικίες από 90 έως 130 τ.μ. & από 130 και πάνω: Το συγκεκριμένο πακέτο αφορά κατοικίες με πάνω από δύο υπνοδωμάτια ή γραφείο, μπάνιο και wc.

Εμπιστεύσου τον καθαρισμό του σπιτιού σου στον Πειραιά, σε μία αξιόπιστη καθαρίστρια του Douleutaras Cleaning και απάλλαξε τον εαυτό σου από την εβδομαδιαία γενική καθαριότητα, άμεσα και εύκολα.

Εργασίες Καθαριότητας που αναλαμβάνει η Καθαρίστριά μας!

Οι εργασίες που χρειάζεται ένα σπίτι για να θεωρηθεί καθαρό, μπορεί να σου φαίνονται βουνό, όμως για τις καθαρίστριές μας κάθε εργασία μπορεί να γίνει προσεκτικά και ταχύτατα, με βάση το πακέτο ωρών που έχεις επιλέξεις.  Σε κάθε χώρο, πραγματοποιούνται συγκεκριμένες εργασίες καθαριότητας, όπως:

Καθαρισμός Υπνοδωματίων, Καθιστικού και Γραφείου

 • Εξειδικευμένος καθαρισμός σε όλες τις προσβάσιμες επιφάνειες, έπιπλα και αντικείμενα
 • Προσεκτικός καθαρισμός των σημείων επαφής (πόμολα, κάσες, διακόπτες)

Εξωτερικός Καθαρισμός των ντουλαπιών

 • Καθαρισμός των τζαμιών από μέσα και από έξω(καθρέπτες και άλλες γυάλινες επιφάνειες)
 • Τακτοποίηση των κρεβατιών
 • Σκούπισμα και σφουγγάρισμα της κουζίνας

Καθαρισμός Κουζίνας

 • Προσεκτικός καθαρισμός όλων των προσβάσιμων επιφανειών, των επίπλων και των αντικειμένων
 • Εξωτερικός καθαρισμός των ντουλαπιών του πάγκου και του νεροχύτη.
 • Καθαρισμός των εστιών της ηλεκτρικής κουζίνας, του απορροφητήρα και των πλακιδίων.
 • Καθάρισμα των σημείων επαφής (πόμολα, κάσες, διακόπτες).
 • Εξωτερικός καθαρισμός των ηλεκτρικών συσκευών.
 • Καθαρισμός των τζαμιών από μέσα και από έξω.
 • Σκούπισμα και σφουγγάρισμα της κουζίνας.

Καθαρισμός Μπάνιου και WC

 • Καθαρισμός των ειδών υγιεινής (μπανιέρα ή ντουσιέρα, λεκάνη, νιπτήρας)
 • Καθαρισμός όλων των προσβάσιμων επιφανειών, των επίπλων και των αντικειμένων
 • Καθαρισμός των πλακιδίων και των ντουλαπιών εξωτερικά
 • Καθαρισμός των καθρεπτών και των γυάλινων επιφανειών
 • Προσεκτικό καθάρισμα των σημείων επαφής (πόμολα, κάσες, διακόπτες)
 • Καθαρισμός των τζαμιών από μέσα και από έξω
 • Σκούπισμα και σφουγγάρισμα του μπάνιου ή του wc

Άσε τις επιπλέον εργασίες, σ' εμάς!

Είναι λογικό, κάποια δωμάτια να χρειάζονται παραπάνω φροντίδα ή ακόμη να έχεις κάποια δουλειά του σπιτιού που δεν έχεις τον χρόνο να κάνεις. Οι καθαρίστριές μας, βρίσκονται δίπλα σου για να σε αποφορτίσουν από το άγχος των επιπλέον εργασιών. Δες την λίστα που ακολουθεί με τις επιπρόσθετες εργασίες καθαρισμού που φέρνει εις πέρας η καθαρίστριά μας και το καλύτερο έως 2 επιπλέον εργασίες, είναι δωρεάν:

Καθαρισμός της Βεράντας ή των Μπαλκονιών: Αφορά κάγκελα και δάπεδα.

Καθαρισμός των Παντζουριών και των Παραθυρόφυλλων: Πραγματοποιείται και από τις δύο όψεις που είναι προσβάσιμες από στερεό δάπεδο.

Σιδέρωμα όλων των πλυμένων ρούχων

Εσωτερικός καθαρισμός του ψυγείου: Περιλαμβάνει τον καθαρισμό των εσωτερικών επιφανειών του ψυγείου εφόσον έχουν αφαιρεθεί από μέσα τρόφιμα και σκεύη.

Εσωτερικός καθαρισμός των ντουλαπιών της κουζίνας: Καθαρισμός και της πάνω πλευράς τους, με την προϋπόθεση ότι τα ντουλάπια πρέπει να είναι άδεια από τρόφιμα και σκεύη.

Καθαρισμός του φούρνου εσωτερικά: Απομακρύνονται λίπη, λάδια και υπολείμματα φαγητών.

Εμπιστεύσου τις Καθαρίστριές μας, άφοβα!

Η ομάδα καθαρισμού του Douleutaras.gr, έχει εξυπηρετήσει ήδη χιλιάδες οικιακούς καθαρισμούς σε όλη την Αθήνα και τον Πειραιά και μπορεί να αναλάβει την γενική καθαριότητα του σπιτιού σου και να εγγυηθεί ένα αξιόπιστο και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Οι οικιακές βοηθοί μας, μπορούν να σε απαλλάξουν από το άγχος και την κούραση του καθαρισμού του σπιτιού και με χαμόγελο, πάθος για καθαριότητα και μεθοδικότητα και να κάνουν το χώρο σου να λάμπει γρήγορα, αποδοτικά και ποιοτικά!

Για εργασίες καθαρισμού που θεωρείς ότι ξεπερνούν τις δυνατότητες των καθαριστριών μας, σου δίνουμε την επιλογή να διαλέξεις ένα από τα αξιόπιστα συνεργεία καθαρισμού μας που αναλαμβάνουν επαγγελματικούς καθαρισμούς σπιτιών στον Πειραιά. Με τον κατάλληλο εξοπλισμό και με εξειδικευμένο προσωπικό, εγγυώνται ότι θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σου.

Επειδή όμως, είμαστε βέβαιοι για την αποτελεσματικότητα των καθαριστριών μας, σε παροτρύνουμε να τις επιλέξεις σε οποιαδήποτε γειτονιά του Πειραιά κι αν βρίσκεται η οικία σου και θα λάβεις άμεση εξυπηρέτηση και ραντεβού την ημέρα και την ώρα που επιθυμείς.

Επίλεξε τις καθαρίστριές μας, αξιολόγησε την ποιότητα των υπηρεσιών τους και απόλαυσε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Προγραμμάτισε τον επόμενο οικιακό καθαρισμό του σπιτιού σου για να έχεις πάντα ένα αστραφτερό και καθαρό σπίτι!

Εσύ ξεκουράζεσαι... Εμείς αναλαμβάνουμε!
Με χαμόγελο, πάθος για καθαριότητα και μεθοδικότητα οι οικιακές βοηθοί μας θα κάνουν το χώρο σου να λάμπει γρήγορα, αποδοτικά και ποιοτικά!
 • Ντουλάπες εξωτερικά
 • Έπιπλα, ράφια, φωτιστικά
 • Σκούπισμα και σφουγγάρισμα
 • Καθρέπτες και άλλες γυάλινες επιφάνειες
 • Τακτοποίηση κρεβατιού
 • Καθαρισμός σημείων επαφής (Πόμολα, διακόπτες και πρίζες)
 • Καθρέπτες και γυάλινες επιφάνειες
 • Έπιπλα, ράφια, φωτιστικά
 • Σκούπισμα και σφουγγάρισμα
 • Τζάμια μέσα - έξω
 • Ντουλάπες & βιτρίνες εξωτερικά
 • Καθαρισμός σημείων επαφής (Πόμολα, διακόπτες και πρίζες)
 • Εστίες ηλεκτρικής κουζίνας, απορροφητήρας, πλακάκια
 • Ηλεκτρικές συσκευές εξωτερικά
 • Καθαρισμός όλων των προσβάσιμων επιφανειών, επίπλων και αντικειμένων
 • Σκούπισμα και σφουγγάρισμα
 • Τζάμια
  μέσα - έξω
 • Καθάρισμα σημείων επαφής (πόμολα, κάσες, διακόπτες)
 • Ντουλάπια εξωτερικά, πάγκος και νεροχύτης
 • Καθρέπτης και άλλες γυάλινες επιφάνειες
 • Καθαρισμός όλων των προσβάσιμων επιφανειών, επίπλων και αντικειμένων
 • Καθάρισμα σημείων επαφής (πόμολα, κάσες, διακόπτες)
 • Τζάμια
  μέσα - έξω
 • Σκούπισμα και σφουγγάρισμα
 • Πλακάκια και ντουλάπια εξωτερικά
 • Είδη υγιεινής (μπανιέρα ή ντουσιέρα, λεκάνη, νιπτήρας)
4,68 Overall rating of our professionals
Φανταστική η κυρία που ήρθε για το καθάρισμα του σπιτιού. Τελείωσε όλες τις δουλειές στην ώρα της και το σπίτι πραγματικά αστράφτει!
Ενώ ήμουν διστακτική στην αρχή για το αποτέλεσμα, η οικιακή βοηθός που ήρθε στο σπίτι μου με διέψευσε! Ευγενική, υπεύθυνη και αποτελεσματική στην δουλειά της. Συγχαρητήρια!
Η καθαρίστρια που μου στείλατε, ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Ευγενική, ταχύτατη και πάνω απ' όλα επαγγελματίας!
Η υπηρεσία καθαρισμού Douleutaras σε νούμερα
51.000+ Καθαρισμοί
80% των πελατών μας προτιμά ξανά
4,7/5 Μ.Ο. αξιολογήσεων

Το Douleutaras στα μέσα

Κλείσε καθαρισμό και απόλαυσε περισσότερο ελεύθερο χρόνο..