No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Σπαστές Πόρτες

Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Σπαστές Πόρτες με Τοποθέτηση από Αξιολογημένους Τεχνίτες!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επισκευή
 • Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
π.χ.: 1, 2-3
 • 1
 • 2 - 3
 • 4 - 5
 • 6 και άνω
π.χ.: Το συντομότερο δυνατό, Τις προσεχείς ημέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 18/9/2020

Σπαστές πόρτες: Όσα θέλεις να ξέρεις πριν την αγορά!

Οι σπαστές πόρτες έχουν λύσει τα χέρια σε όσους από εμάς δεν έχουμε αρκετό χώρο για ανοιγόμενες πόρτες, αλλά δεν μας αρέσουν και οι φυσούνες. Με την απλή αισθητική τους, μοιάζουν πιο κλασικές και ταιριάζουν και σε παραδοσιακά στυλ. 

Κάπως έτσι, έχουν γίνει από τις πλέον δημοφιλείς επιλογές για πόρτες εσωτερικές και θα παραμείνουν στη μόδα. Όμως αυτό δεν φτάνει για να αποφασίσεις αν είναι αυτό που χρειάζεσαι και να βρεις την κατάλληλη σπαστή πόρτα για το σπίτι σου. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες που θέλεις να μάθεις, πριν πάρεις την τελική σου απόφαση.

Πόσο κοστίζει μια σπαστή πόρτα;

Οι τιμές για σπαστές πόρτες ξεκινούν στα 260€. Αν θέλεις προσφορές για σπαστές πόρτες με τοποθέτηση, προσαρμοσμένες στα μέτρα σου, απλά καταχώρησε δωρεάν την εργασία σου και θα σου βρούμε άμεσα κατάλληλους επαγγελματίες!

Οι σπαστές πόρτες έχουν αρκετά υψηλό κόστος, σε σχέση με άλλες εσωτερικές πόρτες (π.χ. Ανοιγόμενες, φυσαρμόνικες). Παρόλα αυτά, παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις, χάρη στην αισθητική που προσφέρουν. Σου προτείνουμε να συμβουλευτείς έναν έμπειρο επαγγελματία, για να σου δώσει προσφορές με τοποθέτηση, αλλά και προτάσεις για άλλου τύπου πόρτες, που ίσως δεν είχες σκεφτεί.

Τι διαφορά έχουν οι πτυσσόμενες με τις σπαστές πόρτες;

Οι σπαστές πόρτες είναι ένα είδος πτυσσόμενης πόρτας. Όμως, σε αντίθεση με την πόρτα φυσαρμόνικα, αυτές διπλώνουν μόνο σε δύο κομμάτια και θεωρούνται πιο ανθεκτικές κατασκευές (γι’ αυτό και κοστίζουν πιο ακριβά).

Είναι πολύ λογικό να έχεις μπερδευτεί με όλες τις επιλογές που έχεις. Σίγουρα στο εμπόριο υπάρχει μεγάλη ποικιλία από κάθε είδος πόρτας. Οι ειδικοί προτείνουν να μην αγοράσεις αμέσως το πιο οικονομικό προϊόν που θα βρεις, αλλά να ελέγξεις αν σε καλύπτει το χρώμα, ο μηχανισμός, το βάρος και η εγγύηση της πόρτας.
σπαστές πόρτες

Από τι υλικά κατασκευάζεται σπαστή πόρτα;

Τα πιο βασικά υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή εσωτερικής σπαστής πόρτας είναι:

 • Laminate

 • Καπλαμάς (τεχνητός - φυσικός)

 • Λάκα

 • Τζάμι

 • MDF

Το laminate είναι το πιο δημοφιλές υλικό για σπαστές πόρτες. Πολλές φορές συνδυάζεται με τζάμι για να περνάει το φως ανάμεσα στους χώρους που διαχωρίζει η πόρτα. Όπως καταλαβαίνεις και από τα υπόλοιπα υλικά, στις πόρτες τέτοιου τύπου κυριαρχεί η τάση της όψης ξύλου. Και πραγματικά, είναι σίγουρο ότι θα βρεις σπαστές πόρτες σε ποικιλία αποχρώσεων ξύλου.

Επίσης, αξίζει να γνωρίζεις ότι ανάλογα με τον χώρο που έχεις για το άνοιγμα της πόρτας, μπορεί τα δύο κομμάτια της να έχουν το ίδιο πλάτος ή να είναι άνισα. Πάντα πρέπει να υπολογίζεις τον διαθέσιμο χώρο, πριν επιλέξεις πόρτα.

Τι εφαρμογές μπορεί να έχει η σπαστή πόρτα;

Οι βασικές χρήσεις της σπαστής πόρτας είναι:

 • Εσωτερική σπαστή πόρτα

 • Σπαστή πόρτα μπαλκονιού

 • Διαχωριστικό εσωτερικού χώρου με σπαστή πόρτα

 • Σπαστή πόρτα ντουλάπας

Όπως καταλαβαίνεις, οι σπαστές πόρτες συνήθως δεν προτιμώνται για εξώπορτες. Ο λόγος είναι ότι δεν παρέχουν το μέγιστο επίπεδο ασφαλείας. Από την άλλη πλευρά, είναι ιδανικές για εσωτερικούς χώρους, χάρη στην απλή, αλλά άρτια αισθητική τους.
σπαστές πόρτες

Ποιος θα αναλάβει την τοποθέτηση στον χώρο σου;

Ο επαγγελματίας που αναλαμβάνει την τοποθέτηση της σπαστής πόρτας έχει οπωσδήποτε μεγάλη σημασία. Θα πρέπει να φροντίσει για τη σωστή εφαρμογή της και να βεβαιωθεί ότι ο μηχανισμός αναδίπλωσης της πόρτας λειτουργεί τέλεια, έτσι ώστε η κατασκευή να αντέξει για περισσότερα χρόνια.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες, για να σου δώσουν προτάσεις και λύσεις για σπαστές πόρτες, ειδικά προσαρμοσμένες στα μέτρα σου και με πολύ προσιτές τιμές. Είναι έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν ανά πάσα στιγμή, για οτιδήποτε χρειαστείς στα κουφώματα του σπιτιού σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας. Θα σου βρούμε άμεσα κατάλληλους επαγγελματίες για να σου δώσουν προσφορές με τοποθέτηση!

4,38 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύτηκαν τις εσωτερικές πόρτες τους

φωτογραφία επαγγελματία
Κώστας Θώμου
145 αξιολογήσεις

Αμεση ανταπόκριση, σωστή αξιολόγηση και ακρίβεια στην εκτέλεση.

φωτογραφία επαγγελματία
Κώστας Θώμου
145 αξιολογήσεις

Δεν θα αναφέρθω στην...σελίδα....αλλά στην ΑΡΙΣΤΗ εργασία που περάτωσε ο Κος Θωμος Κώστας.....Κώστα ,οφείλω ένα ευχαριστώ για την άψογη εργασία που πραγματοποιησες στο σπίτι μου, πέρα από τις προσδοκίες μου!!!...Μπαίνοντας στη σελίδα ,δεν πίστευα (να πω την αμαρτια μου), τετοιας ποιοτητας υπηρεσιες.....Διαψευθηκα ....ευτυχως διοτι η δουλεια μου εγινε με τον καλυτερο τροπο, και μαλιστα σε τιμη που ειναι σαν kinder έκπληξη.......Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα,.......σε ευχαριστώ "douleftaras"... Στέλλα ΣΕΒΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Θεσσαλονικη

Douleutaras.gr λογότυπο
Γιώργος Καββάς
26 αξιολογήσεις

Πολύ συνεπής επαγγελματίας, μας εξυπηρέτησε την ίδια μέρα και έδωσε λύση σε μια δύσκολη εργασία.

φωτογραφία επαγγελματία
petros baki
15 αξιολογήσεις

Εξαιρετική δουλεια!

φωτογραφία επαγγελματία
petros baki
15 αξιολογήσεις

Πολύ συνεπής, εργατικός και ευγενικός, βρήκε ποιο ήταν το πρόβλημα και το επιδιόρθωσε άμεσα ( η γλώσα πάνω στην πόρτα δεν κούμπωνε σωστα). Όσον αφορά την τιμή καταλαβαίνω ότι είναι η ταρίφα τόσο.

Κορυφαίοι τεχνίτες της πλατφόρμας μας για σπαστές πόρτες

Μάθε περισσότερα για τους επαγγελματίες μας

TΙΜΟΘΕΟΣ ΚΡΟΥΣΤΑΛΛΑΚΗΣ

Βόρεια Προάστια Αθήνας
97 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας ξυλουργός με μεγάλη εμπειρία στα κουφώματα και τις εσωτερικές πόρτες. Χάρη στην τεχνογνωσία μου και τις πολυάριθμες εργασίες που έχω αναλάβει, είμαι σε θέση να προτείνω ιδανικά αποτελέσματα για τον χώρο σας, στα μέτρα και την αισθητική που σας ταιριάζει. Είμαι έτοιμος να σας εξυπηρετήσω!

Repair House

Θεσσαλονίκη
39 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας στον χώρο των κουφωμάτων εδώ και πολλά χρόνια και η επιχείρησή μου απασχολεί τεχνίτες με εξειδίκευση στις εσωτερικές πόρτες για το σπίτι ή τον εργασιακό σας χώρο. Οι ανάγκες της σύγχρονης κατοικίας μας εμπνέουν και μας οδηγούν στο να εξελισσόμαστε συνεχώς και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Στόχος μου είναι να προσφέρω εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές προσαρμοσμένες στις ανάγκες και προσδοκίες κάθε πελάτη, πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, την αποτελεσματικότητα , το χρόνο παράδοσης και όλα αυτά με το χαμηλότερο κόστος.

Νικήτας Σκυλλάς

Βόρεια Προάστια Αθήνας
27 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας ξυλουργός με πολυετή εμπειρία στον κλάδο μου. Μπορώ να αναλάβω κατασκευές, επισκευές και συντηρήσεις επίπλων κουζίνας, μπάνιου, κρεβατοκάμαρας, αλλά και ειδικές κατασκευές, καλύπτωντας ενα ευρύ φάσμα των ξυλουργικών αναγκών σας. Είμαι σε θέση να σας προτείνω χρήσιμες και λειτουργικές επιλογές για την εσωτερική πόρτα που θέλετε να τοποθετήσετε, πάντα με γνώμονα τις ιδιαίτερες ανάγκες και το στυλ του χώρου.

Αντώνης Ρέκανης

Θεσσαλονίκη
29 αξιολογήσεις

Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση, τοποθέτηση και επισκευή για εσωτερικές πόρτες. Ακόμα και μια πόρτα που δεν είναι εκτεθειμένη στο εξωτερικό περιβάλλον, χρειάζεται φροντίδα και προσοχή. Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να φροντίσουμε κάθε κούφωμα στο σπίτι σας να εξυπηρετεί τον χώρο που θέλετε, με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ροδόπη
11 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στον τομέα της δημιουργίας ξυλουργικών κατασκευών. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις η βιοτεχνία μου διαθέτει όλα τα μηχανήματα και εργαλεία που χρειάζονται προκειμένου με προσιτό κόστος να κατασκευάσουμε εξ αρχής η απλώς να μεταποιήσουμε και να προσαρμόσουμε στο χώρο σας οποιαδήποτε μικρή η μεγάλη ξυλουργική παραγγελία σας. Για εσωτερικές πόρτες που ταιριάζουν απόλυτα στο στυλ σας, είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε τις προτάσεις μας!

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Καισαριανή
Εκτελέστηκε από
Νίκος Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Αγορά πόρτας:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
Πλήθος πορτών:
1 Κόστος: 169,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Άγιοι Ανάργυροι
Εκτελέστηκε από
Πηνελόπη Δ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Αγορά πόρτας:
Ναι, τις έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
Πλήθος πορτών:
4 - 5 Κόστος: 140,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Πειραιάς
Εκτελέστηκε από
Νίκος Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Αγορά πόρτας:
Ναι, τις έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
Πλήθος πορτών:
1 Κόστος: 133,00€
Επισκευή
Καλλιθέα
Εκτελέστηκε από
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Πλήθος πορτών:
1 Κόστος: 50,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Αρτέμιδα(Λούτσα)
Εκτελέστηκε από
Νικήτας Σ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Αγορά πόρτας:
Ναι, τις έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
Πλήθος πορτών:
1 Κόστος: 50,00€

Σχετικές εργασίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές