20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Κλειδαριές

Ask free of charge for quotes from our professionals

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες 2016

These professionals have received great customer reviews for projects

Our professionals are available


Σταμάτιος Μαλεκάκης - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαριές - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στα κουφώματα αλουμινίου και στις θωρακισμένες πόρτες και μπορεί να τοποθετήσει και νέες κλειδαριές, για τις πόρτες σας. Οι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας διαθέτοντας την υψηλότερη τεχνογνωσία στα κουφώματα αλουμινίου και στη θωρακισμένη πόρτα προσφέρουν υψηλού επίπεδου κατασκευαστικές λύσεις, καθώς και άριστη διαχείριση του έργου σας παρέχοντας τις κατάλληλες εξατομικευμένες συμβουλές και παραδίδοντας ένα αποτέλεσμα ποιοτικό, εγγυημένο και ασφαλές σε προσιτές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σταμάτης Κορτσιδάκης - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαριές - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η Κορτσιδάκης Κατασκευαστική προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση κλειδαριάς και την παραγωγή κλειδιών. Έχουμε μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο της κλειθροποιίας και στις πόρτες ασφαλείας, καθώς και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε σας ανάγκη. Θα είναι χαρά μας να έρθουμε σε επικοινωνία και να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κλειδόραμα - - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαριές - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο ασχολείται με κάθε τύπου εργασία, που σχετίζεται με τα κουφώματα αλουμινίου και τα κάγκελα, αλλά και τις κλειδαριές, που θέλετε να τοποθετήσετε, στον χώρο σας. Κάποιες από τις αρχές της εταιρίας μας είναι να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας και να τους εξυπηρετούμε με σεβασμό και εκτίμηση σε κάθε εργασία που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν. Είμαστε στη διάθεση σας για όποια εργασία θέλετε να πραγματοποιήσετε, πάντα με ασφάλεια και ανταγωνιστικές τιμές. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KRETALUMIN - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαριές - Αιγάλεω Αττική 122 42

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση της κλειδαριά ασφαλείας σας και την παραγωγή ανάλογων κλειδιών. Δραστηριοποιούμαστε στο Αιγάλεω και η πολύχρονη πείρα μας σε συνδυασμό με τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι η εγγύηση για την ποιότητα, την αισθητική, την λειτουργικότητα και την αντοχή των κατασκευών μας. Στόχος μας η ικανοποίηση των πελατών από τα αποτελέσματα των έργων μας. Δουλεύουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι σας και θα χαρούμε να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ακης Καρακουλακίδης - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαριές - Κερατσίνι Αττική 187 57

Αναλαμβάνω εργασίες αντικατάστασης κλειδαριάς και παραγωγής κλειδιών. Οι υπηρεσίες μου καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών, από επισκευή ηλεκτρονικών κλειδαριών μέχρι άνοιγμα θυρών και αυτοκινήτων. Είμαι κλειδαράς για πάνω από μία 10ετία και εργάζομαι με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη μου. Προτεραιότητα μου είναι η εξυπηρέτηση σας, παρέχοντας τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Τσαμπανάκης - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαριές - Μαρούσι Αττική 151 24

Η εταιρεία, Safekeys, αναλαμβάνει την τοποθέτηση κλειδαριάς ασφαλείας και την παραγωγή ανάλογων κλειδιών. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της κλειθροποιίας και προσφέρουμε 24ωρη εξυπηρέτηση σε όλο το λεκανοπέδιο. Η εξειδικευμένη ομάδα μας, είναι πάντα στη διάθεση σας, με πρωταρχικό σκοπό την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση σας. Χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά αρίστης ποιότητας και ανθεκτικότητας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας δώσετε την ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαριές - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Αναλαμβάνω την αντικατάσταση της κλειδαριάς σας και την κατασκευή του κλειδιού ασφαλείας που επιθυμείτε. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο για πάνω από 22 χρόνια και κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μου, φροντίζουμε ώστε να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες των πελατών μας. Μας χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα και η συνέπεια απέναντι στους πελάτες μας και τους χρόνους παράδοσης που έχουμε συμφωνήσει.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αθανάσιος Κυβετός - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαριές - Αθήνα Αττική 105 52

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την αλλαγή της κλειδαριάς για τις πόρτες του χώρου σας. Η οικογενειακή μας επιχείρηση “Αθανάσιος Λέων Κυβετός” δραστηριοποιείται στο χώρο της κλειθροποιίας για 40, συνεχόμενα χρόνια, και παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Μας χαρακτηρίζει η συνέπεια, η γνώση και η εμπειρία και παράγουμε το συμφωνημένο αποτέλεσμα στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Stabil Thermoactive I.K.E. Stabil Thermoactive I.K.E. - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαριές - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Η εταιρεία, Stabil Thermoactive, προσφέρει λειτουργικές λύσεις για την τοποθέτηση κλειδαριάς ασφαλείας και την κατασκευή κλειδιών για τους χώρους που επιθυμείτε. Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία αποτελούμενα από καταξιωμένους τεχνικούς, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο. Μας χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα και η συνέπεια απέναντι στον πελάτη. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας εμπιστευθείτε για την πραγματοποίηση των εργασιών σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Διώτης - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαριές - Γαλάτσι Αττική 111 47

Μαζί με τους εξειδικευμένους μου συνεργάτες, αναλαμβάνουμε παντός τύπου εργασίες που σχετίζονται με τα κουφώματα αλουμινίου και μπορώ να αναλάβω και εργασίες, που σχετίζονται με τις κλειδαριές σας, για τις ατομικές αλλά και τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι, η άμεση εξυπηρέτηση οι φιλικές τιμές και η καλή ποιότητα εργασίας. Φροντίζουμε σε κάθε εργασία να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τον πελάτη, με μεγάλη επιμονή για την επίλυση του προβλήματος, αλλά και προσιτές τιμές, κατανοώντας τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαριές - Βύρωνας Αττική 162 32

Η εταιρεία μας προσφέρει επαγγελματικές και ολοκληρωμένες λύσεις κουφωμάτων αλουμινίου για τον προσωπικό ή και επαγγελματικό σας χώρο και μπορεί να αναλάβει και εργασίες που σχετίζονται με τις κλειδαριές σας. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλα τα γούστα άμεσα και αποτελεσματικά. Στόχος μας είναι να καλύψουμε όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη και εκείνος να μας εμπιστευθεί. Χαρακτηριζόμαστε από την προσοχή στη λεπτομέρεια, την χρήση μοντέρνων και καλών ποιοτικά υλικών, αλλά και από τις χαμηλές τιμές, που όμως δεν χάνουν από ποιότητα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Masterlock - - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαριές - Ίλιον Αττική 131 21

Η επιχείρηση, Master-Lock, αναλαμβάνει την εγκατάσταση κλειδαριάς ασφαλείας και την παραγωγή ανάλογων κλειδιών. Διαθέτουμε εμπειρία που ξεπερνά τα 12 χρόνια, βρισκόμενοι σε θέση να ανταποκριθούμε άμεσα σε κάθε σας ανάγκη σχετική με άνοιγμα θυρών ή δημιουργία νέων κλειδιών. Μας χαρακτηρίζει η συνέπεια και η πολυετής εμπειρία, καθώς και η άριστη εξυπηρέτηση που παρέχουμε στους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δέσποινα Αθανασοπούλου - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαριές - Ηράκλειο Αττική 141 22

Η επιχείρησή μας εξειδικεύεται στις κλειδαριές. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στο κάλεσμά σας και λειτουργούμε μεθοδικά και οργανωμένα κερδίζοντας το χρόνο σας και παρέχοντάς σας αποτελεσματικές, εγγυημένες και οικονομικές υπηρεσίες. Με εμπειρία από το 1985, επαγγελματισμό, συνέπεια και υπευθυνότητα, να είστε σίγουροι πως θα εξυπηρετηθείτε όπως ακριβώς επιθυμείτε. Είμαστε κοντά σας όποτε μας χρειαστείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κλειδοτεχνική ΑΦΟΙ ΤΑΜΠΑΞΗ - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαριές - Αθήνα Αττική 105 52

Η Κλειδοτεχνική ΑΦΟΙ ΤΑΜΠΑΞΗ, προσφέρει υπηρεσίες αλλαγής κλειδαριάς και κατασκευής κλειδιών ασφαλείας. Από το 1963 δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της κλειθροποιίας, διαθέτοντας απόλυτη εχεμύθεια, αναβαθμισμένη τεχνογνωσία, υπευθυνότητα και κατανόηση για τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Βρισκόμαστε στη διάθεση σας όλο το 24ωρο και εξυπηρετούμε άμεσα την περιοχή της Αθήνας αλλά και άλλες περιοχές στην Αττική. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Μπίλιας - Κλειδιά και Κλειδαριές

Κλειδαριές - Πειραιάς Αττική 185 32

Προσφέρω υπηρεσίες αλλαγής κλειδαριών και παραγωγής κλειδιών ασφαλείας. Δραστηριοποιούμαι επί σειρά ετών στον χώρο της κλειθροποιίας και κατέχω μεγάλη εμπειρία σε κάθε είδους άνοιγμα. Σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνω, με χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα μου απέναντι στον πελάτη και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης. Θα είναι χαρά μου να αναλάβω και τη δική σας εργασία. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Κλειδαριές  - 20 επαγγελματίες Κλειθροποιοί
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…