Κλειδαράς

Κλειδαράς

Με τεχνολογία που αναλύει και επιλέγει τους καλύτερους για εσένα σε 10’’

Εξυπηρέτηση 24/7
No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών
1.000.000+ αναρτήσεις εργασιών

Αξιολόγηση εργασιών

4.8

μέσος όρος από 154 αξιολογήσεις πελατών

Αθηνά Κ.
5.0

Άμεση εξυπηρέτηση, εξαιρετικός επαγγελματίας, γρήγορος, αποτελεσματικός και ευγενέστατος!!

Για: iKEYservice ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ
Γιώργος Κ.
4.9

Ευγεναστατος, ταχυτατος και πολυ εξυπηρετικός

Για: iKEYservice ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ
Alexandre C.
5.0

'Αψογη και τάχιστη εξυπηρέτηση, καλή τιμή, τέλεια εργασία! Συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Για: iKEYservice ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς θα επιλέξεις κατάλληλο κλειδαρά για την εργασία σου;

Εφόσον αντιμετωπίζεις πρόβλημα με την κλειδαριά σου, οι επαγγελματίες κλειδαράδες της πλατφόρμας μας, μας έδωσαν έναν οδηγό με τις βασικές ερωτήσεις που χρειάζεται να σκεφτείς, ώστε να κάνεις την σωστή επιλογή στον κλειδαρά που θα σε εξυπηρετήσει:

 • Ο κλειδαράς προσφέρει τις υπηρεσίες του όλο το 24ωρο;

 • Βρίσκεται στην περιοχή σου;

 • Τι πακέτα υπηρεσιών προσφέρει ο συγκεκριμένος κλειδαράς;

 • Ο κλειδαράς που έχεις επιλέξει διαθέτει υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες σου;

 • Έχει καλές κριτικές από προηγούμενους πελάτες για τις υπηρεσίες που τους παρείχε;

 • Μπορεί να σου δώσει μία προσφορά για τις υπηρεσίες που θα σου προσφέρει;

 • Διαθέτει εξειδικευμένο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας;

 • Διαθέτει κατάστημα σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα με τα κλειδιά ή τις κλειδαριές;

 • Διαθέτει εμπειρία στον τομέα του;

Ποιοι είναι οι πιο επείγοντες λόγοι που χρειάζεται κλειδαράς;

Δεν ξεκλειδώνει η πόρτα ασφαλείας; Έχει μπλοκάρει η κλειδαριά του αυτοκινήτου; Oι κλειδαράδες της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τις πιο επείγουσες περιπτώσεις που αναλαμβάνουν καθημερινά:

 • Κλειδώθηκες έξω από το αυτοκίνητο: Ένας έμπειρος επαγγελματίας κλειδαράς θα έρθει αμέσως εκεί που βρίσκεσαι και μπορεί να σου δώσει τιμή από το τηλέφωνο για να έχεις γνώση για το κόστος.

 • Κλειδώθηκες έξω από το σπίτι: Έχει συμβεί σε όλους και τις περισσότερες φορές κάποιος που δεν είναι επαγγελματίας επιχειρεί να την ανοίξει. Ένας επαγγελματίας κλειδαράς θα σου ξεκλειδώσει, χωρίς να χαλάσει την κλειδαριά σου.

 • Έσπασε το κλειδί σου: Προκαλείται από φθορά και κάμψη του κλειδιού και μόνο ένας επαγγελματίας κλειδαράς ο οποίος θα αφαιρέσει το σπασμένο κλειδί σε περίπτωση που έχει μείνει μέσα στην κλειδαριά και θα το αντικαταστήσει με ένα νέο.

 • Καταστράφηκε η κλειδαριά: Υπάρχει μεγάλη περίπτωση η κλειδαριά να χαλάσει από την φθορά του χρόνου ή από κάποια προσπάθεια διάρρηξης και να χρειαστεί αντικατάσταση με κλειδαριά ασφαλείας. Ο εξειδικευμένος κλειδαράς μπορεί να την αναλάβει!

Εκτός από τις παραπάνω εργασίες, ο επαγγελματίας κλειδαράς καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εργασιών, οι κυριότερες από τις οποίες είναι οι παρακάτω:

 • Αντικατάσταση και αναβάθμιση κλειδαριών παντός τύπου

 • Ενίσχυση υπαρχόντων κλειδαριών και κυλίνδρων

 • Ενίσχυση πορτών ασφαλείας

 • Ηλεκτρικό κυπρί

 • Κύλινδροι ασφαλείας

 • Κλειδιά αυτοκινήτων

 • Αντικλείδια

 • Κλειδαριές για γκαράζ και αυτοκίνητα

 • Τοποθέτηση σε κλειδαριές νέας τεχνολογίας με κλειδί αποτυπώσεως

Πόσο θα σου κοστίσει ο κλειδαράς;

Η τιμή για να προσλάβεις κλειδαρά ξεκινά περίπου στα 20€ (+ΦΠΑ) για το άνοιγμα πόρτας. Για εξυπηρέτηση εκτός εργάσιμων ωρών (δηλαδή αργά το βράδυ και αργίες) συχνά το κόστος αυξάνεται.

Οι παράγοντες που ακολουθούν παρακάτω, επηρεάζουν τις τιμές για υπηρεσίες των κλειδαράδων. Έτσι, μπορείς να ξέρεις τι να περιμένεις.

1. Κόστος για άνοιγμα πόρτας:

Το κόστος εξαρτάται από το είδος της πόρτας και της κλειδαριάς, καθώς και με το αν η πόρτα είναι κλειδωμένη ή τραβηγμένη. Αν η πόρτα είναι τραβηγμένη τότε το άνοιγμα της είναι μια εργασία ρουτίνας για τον κλειδαρά. 

Αν, όμως, έχει κλειδωθεί η πόρτα και ιδιαίτερα σε θωρακισμένες πόρτες, η εργασία είναι πιο δύσκολη και απαιτεί αρκετή εμπειρία προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό. Ενδεικτικά, μια προσέγγιση των τιμών της αγοράς είναι η εξής:

 • Απλή πόρτα που είναι κλειδωμένη ή τραβηγμένη: 20-30€*

 • Θωρακισμένη πόρτα που είναι τραβηγμένη: 20-40€*

 • Θωρακισμένη πόρτα που είναι κλειδωμένη: 70-100€*

2. Κόστος για άνοιγμα αυτοκινήτου:

Στην περίπτωση που έχεις κλειστεί εκτός αυτοκινήτου το κόστος εξαρτάται από την παλαιότητα του μοντέλου και το είδος του κλειδώματος. Γενικά οι τιμές κυμαίνονται 20-50€*.

Για ένα αυτοκίνητο με διπλό κλείδωμα, το κόστος μπορεί να ανέβει σημαντικά έως τα 80€*.

Όσο πιο καινούριο είναι το αυτοκίνητο, τόσο πιο εξελιγμένο σύστημα κλειδώματος διαθέτει, επομένως η εργασία θα είναι ακριβότερη, δυσκολότερη και χρονοβόρα. 

3. Κόστος τοποθέτησης ή αντικατάστασης κλειδαριάς:

Αν προτιμήσουμε να αγοράσουμε τα υλικά μόνοι μας, τότε το συνολικό κόστος του επαγγελματία θα είναι μικρότερο, επειδή δεν θα περιλαμβάνονται τα υλικά στην εργασία. 

Αν το σκεφτούμε καλύτερα όμως, το συνολικό κόστος της εργασίας μαζί με τα υλικά θα είναι μεγαλύτερο, παρά αν τα προμηθευόμασταν από τον επαγγελματία, διότι οι επαγγελματίες μπορούν να προμηθευτούν την κλειδαριά φθηνότερα απ' ότι εμείς.

Ενδεικτικά, το κόστος της τοποθέτησης μιας απλής κλειδαριάς σε απλή πόρτα είναι 30-40€*, ενώ για κλειδαριά ασφαλείας σε θωρακισμένη πόρτα είναι 40-80€*. 

4. Κόστος αντικατάστασης κυλίνδρου κλειδαριάς:

Ο κύλινδρος της κλειδαριάς είναι το σημείο στο οποίο εισέρχεται το κλειδί, έτσι ώστε να ξεκλειδώσει την πόρτα μας. Στην αγορά υπάρχουν δύο είδη κυλίνδρων:

 • Ο απλός κύλινδρος, όπου το κλειδί του είναι με “δόντια” και έχει περίπου 7 μπίλιες. Συνήθως βρίσκεται σε μέρη όπου δεν χρειάζεται μέγιστη ασφάλεια, όπως ταράτσες και αποθήκες.

 • Ο κύλινδρος ασφαλείας, στον οποίο το κλειδί είναι πλακέ και έχει βούλες.  Συνήθως, χρησιμοποιείται σε μέρη όπου χρειάζεται μέγιστη ασφάλεια, σε εισόδους σπιτιών ή επαγγελματικούς χώρους. Αν έχει καταστραφεί ή το κλειδί δεν γυρνάει εύκολα τότε θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση του κυλίνδρου.

 • Το κόστος για ένα απλό κύλινδρο είναι 20-30€*, ενώ για έναν κύλινδρο ασφαλείας είναι 35-55€*.

5. Εξυπηρέτηση εκτός εργάσιμων ωρών:

Οι περισσότεροι κλειδαράδες είναι διαθέσιμοι όλο το 24ωρο. Συνήθως οι ώρες εκτός ωραρίου είναι 21:00 - 8:00. Οι περισσότεροι επαγγελματίες έχουν μια επιπλέον χρέωση για οποιαδήποτε εργασία γίνει εκτός των ωρών εργασίας τους, δηλαδή το βράδυ και τις αργίες. Ενδεικτικά, μια προσέγγιση των τιμών της αγοράς είναι η εξής:

 • Απλή πόρτα που είναι κλειδωμένη ή τραβηγμένη: 30-50€*

 • Θωρακισμένη πόρτα που είναι τραβηγμένη: 30-60€*

 • Θωρακισμένη πόρτα που είναι κλειδωμένη: 70-150€*

 • Πόρτα αυτοκινήτου: 40-80€*

6. Λοιποί παράγοντες:

Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες οι οποίοι καθορίζουν μερικώς το κόστος. Το κόστος μιας υπηρεσίας ενός κλειδαρά εξαρτάται από την πολυπλοκότητα της εργασίας. Μια πολύπλοκη εργασία απαιτεί εμπειρία, εξειδικευμένη κατάρτιση και δεξιότητες εκ μέρους του κλειδαρά. Aν ο επαγγελματίας είναι πιστοποιημένος, οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί άριστα η εργασία αυξάνονται, παράλληλα όμως αυξάνεται και το κόστος. 

Η χιλιομετρική απόσταση μπορεί να παίξει ρόλο στο συνολικό κόστος, όμως αυτό δεν παρατηρείται εντός Αττικής, λόγω του μεγάλου αριθμού των επαγγελματιών. Για παράδειγμα, σε απομακρυσμένες περιοχές είναι πιθανό να χρεωθείς ένα μικρό ποσό για να καλυφθούν τα έξοδα μετακίνησης.

*Οι τιμές που αναφέρονται είναι χωρίς ΦΠΑ.

Γιατί να επιλέξεις τους κλειδαράδες του Douleutaras.gr για την εργασία σου;

Οι κλειδαράδες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στο ξεκλείδωμα πόρτας, την αντικατάσταση κλειδαριάς και κάθε άλλη υπηρεσία που προσφέρει ο επαγγελματίας κλειδαράς

Όλοι οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται για το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν από τους ίδιους τους πελάτες, ώστε να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά για το αποτέλεσμα. 24 ώρες καθημερινά είμαστε έτοιμοι να σου βρούμε κλειδαρά στην περιοχή σου, σε όλη την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Ποιες περιοχές εξυπηρετούν οι κλειδαράδες μας;

Οι κλειδαράδες μας δραστηριοποιούνται σε όλο το Νομό Αττικής και σε όλη τη Θεσσαλονίκη. Μερικές περιοχές στην Αθήνα όπου εξυπηρετεί συχνά κλειδαράς μας είναι: Πατήσια, Κυψέλη, Γαλάτσι, Περιστέρι, Κολωνάκι, Πετρούπολη, Χαλάνδρι, Ίλιον, Νέα Ιωνία, Πειραιάς, Αμπελόκηποι, Νέα Σμύρνη, Αγία Παρασκευή, Καλλιθέα, Γλυφάδα, Μαρούσι, Αιγάλεω, Παλαιό Φάληρο, Νέα Φιλαδέλφεια, Εξάρχεια, Βούλα, Γέρακας, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Ζωγράφου, Άλιμος, Κερατσίνι, Χαϊδάρι, Κηφισιά, Νέο Ψυχικό, Νίκαια, Νέος Κόσμος.

Πώς θα πάρεις προσφορά από κλειδαρά στην πλατφόρμα μας;

Αν χρειάζεσαι άμεσα κλειδαρά, μην ψάχνεις αλλού. Απλά συμπλήρωσε δωρεάν τη φόρμα μας, 24 ώρες καθημερινά, απαντώντας σε 3 απλές ερωτήσεις για την εργασία σου. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα σου βρούμε κατάλληλο επαγγελματία στην περιοχή σου, για να επικοινωνήσει μαζί σου και να κλείσετε ραντεβού!

Κορυφαίοι Επαγγελματίες

Οι επαγγελματίες μας αξιολογούνται βάσει ποιότητας, συνέπειας & τιμής

Seller photo
iKEYservice ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ
Ηράκλειο

Η επιχείρησή μας, δραστηριοποιείται στον τομέα της κλειθροποιϊας εδώ και 25 χρόνια, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για οικίες κα…

4.9
(34)
4.9
Ποιότητα εργασίας
4.9
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.7
Τιμή
Seller photo
Ακης Καρακουλακίδης
Κερατσίνι

Αναλαμβάνω εργασίες αντικατάστασης κλειδαριάς και παραγωγής κλειδιών. Οι υπηρεσίες μου καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών, από επι…

4.8
(5)
5.0
Ποιότητα εργασίας
5.0
Συνέπεια / Ποιότητα επικοινωνίας
4.7
Τιμή