Μυοκτονίες

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Μυοκτονίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι στον χώρο σου.
Πάρε προσφορές
Λάβε ανταγωνιστικές προσφορές από εξειδικευμένα συνεργεία απολύμανσης.
Επίλεξε το κατάλληλο συνεργείο
Σύγκρινε τις προσφορές & επίλεξε όταν είσαι έτοιμος αυτή που σου ταιριάζει.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την διαδικασία της μυοκτονίας

Η μυοκτονία, αφορά την διαδικασία καταπολέμησης των τρωκτικών σε εσωτερικούς ή ανοιχτούς χώρους, παίρνοντας τα κατάλληλα μέτρα ώστε να μην εμφανιστούν πάλι. Η διαδικασία πραγματοποιείται τόσο σε επαγγελματικούς όσο και σε ιδιωτικούς χώρους εσωτερικά και εξωτερικά του χώρου που υπάρχει το πρόβλημα.

Οι 4 βασικοί τρόποι μυοκτονίας 

Τα εξειδικευμένα συνεργεία της υπηρεσίας μας, που διαθέτουν υπηρεσίες μυοκτονίας, μας έδωσαν μία λίστα με τις ενέργειες που πραγματοποιούν για την αντιμετώπιση των ποντικιών και των αρουραίων:

  • Αιμολυτικά δολώματα ενός γεύματος: Είναι ιδιαίτερα ελκυστικά προς τα τρωκτικά και δεν αφήνουν δυσάρεστες οσμές μετά την καταπολέμηση των τρωκτικών.
  • Δολωματικοί σταθμοί: Το βασικό τους πλεονέκτημα είναι ότι προστατεύουν τα δολώματα από την κακοκαιρία, ενώ παράλληλα δεν αφήνουν τα κατοικίδια να έρθουν σε επαφή. Είναι ιδιαίτερα ελκυστικοί προς τα τρωκτικά και συνεπώς αποτελεσματικοί στην αντιμετώπιση αυτών.
  • Απωθητικές πάστες: Αποτελούν ισχυρά αντιπηκτικά τρωκτικοκτόνα που συνήθως τοποθετούνται στο εσωτερικό των δολωματικών σταθμών.
  • Κολλητικές παγίδες: Εγκλωβίζουν τα τρωκτικά κάνοντας ευκολότερη την αντιμετώπισή τους.

Σημείο προσοχής: Σε οικίες ή επαγγελματικούς χώρους που υπάρχουν παιδιά όπως νηπιαγωγεία, η διαδικασία της μυοκτονίας θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή. Για την προφύλαξή τους τα δολώματα θα πρέπει να τοποθετούνται σε δολωματικούς σταθμούς.

Προληπτικά μέτρα για την αποφυγή των τρωκτικών

Τα επαγγελματικά συνεργεία μυοκτονίας, μετά την καταπολέμηση των ποντικών και αρουραίων, χρειάζεται να εφαρμόσουν και μία μέθοδο για την πρόληψη της επανεμφάνισής τους. Μία από αυτές τις διαδικασίες είναι και η εξής: 

Βιοακουστικά συστήματα απώθησης: Για να παρεμποδίσουν τους αρουραίους και τα ποντίκια να εισέλθουν για ακόμη μία φορά στον χώρο, οι επαγγελματίες στην μυοκτονία χρησιμοποιούν βιοακουστικά συστήματα απώθησης.

Τα συγκεκριμένα συστήματα, παράγουν υπερήχους που δημιουργούν περιβάλλον όχλησης για τα τρωκτικά που εντέλει δεν εισέρχονται στον χώρο. Τα βιοακουστικά συστήματα απώθησης, λειτουργούν ως μέτρο πρόληψης για να μην χρειαστούν ξανά υπηρεσίες μυοκτονίας στο χώρο.

Επιπλέον, εφόσον θέλεις να αποφύγεις εντελώς τις υπηρεσίες μυοκτονίας, υπάρχουν δύο βασικοί κανόνες, που πρέπει να έχεις στο νου σου:

  • Να μην υπάρχουν πιθανά σημεία εισόδου στο εσωτερικό της οικίας ή τους δουλειάς σου για τα τρωκτικά.

  • Tακτικός καθαρισμός και απολύμανση του σπιτιού και του επαγγελματικού χώρου.

Πόσο κοστίζει μια συνήθης μυοκτονία;

Όσον αφορά το κόστος για την εργασία σου, θα επηρεαστεί από τα τετραγωνικά μέτρα του χώρου σου, αλλά κατά κύριο λόγο από το μέγεθος του προβλήματος που έχεις. Σίγουρα ξέρεις το πρόβλημα που έχεις, αλλά αν υπάρχουν παραπάνω ποντίκια και έντομα; Σε αυτήν την περίπτωση, θα υπάρξουν παραπάνω επισκέψεις και συνεπώς το κόστος ανεβαίνει.

Για να μπορέσεις, λοιπόν, να έχεις εξ’ αρχής μια αντιπροσωπευτική τιμή, δώσε την ευκαιρία στον επαγγελματία να σε επισκεφθεί και να ελέγξει όλο τον χώρο σου.

Το κόστος για μια απλή μυοκτονία κοστίζει περίπου 30 - 60€*.

*Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.

Επίλεξε επαγγελματικό συνεργείο μυοκτονίας!

Με προσεκτική επιλογή επαγγελματικού συνεργείου μυοκτονίας, όχι μόνο θα αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τα τρωκτικά που προσβάλουν το χώρο σου, αλλά θα εφαρμοστούν και μέτρα για την αποφυγή της επανεμφάνισής τους! 

Καταχώρησε μέσα σε λίγα λεπτά την εργασία σου στην πλατφόρμα μας, ώστε να λάβεις επικοινωνία από έμπειρο συνεργείο μυοκτονίας με ανταγωνιστική προσφορά! 

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογα συνεργεία απολύμανσης στην περιοχή σου

Quick Solution - Απολυμαντική
62 αξιολογήσεις
Επαγγελματίας, ευγενέστατος και ευέλικτος προκειμένου να εξυπηρετήσει!
Πράσινη Γη Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος
9 αξιολογήσεις
Τρομερή εξυπηρέτηση. Μπράβο!
Septor Pest Control Services
4 αξιολογήσεις
Πολύ καλή και άμεση συνεργασία και συνεννόηση, καθώς και συνέπεια. Ευχαριστώ πολύ!
Δημήτριος Σαζόνοφ
9 αξιολογήσεις
Eξαιρετικός!!!
Χρήστος Σαπλατέρας
68 αξιολογήσεις
Ήταν πολύ συνεργάσιμος. Είχα πρόβλημα και με κάποια υδραυλικά, τα οποία και επισκεύασε, καθώς είναι και υδραυλικός!
Πάνος Σαββίδης
21 αξιολογήσεις
Γρήγορη, καλή και επαγγελματική εξυπηρέτηση!
Σχετικά άρθρα
Αν σκέφτεσαι να ενοικιάσεις ένα ήδη επιπλωμένο σπίτι, ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων είναι μια εργασία απολύτως απαραίτητη!
Το ήξερες ότι ένα χαλί μπορεί να συγκεντρώσει τόσα μικρόβια όσο 4 φορές το βάρος του; Μάλλον όχι.
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει