Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Απεντόμωση Μυρμηγκιών

Εξυπηρετήσου Άμεσα για Απεντόμωση Μυρμηγκιών από Αξιολογημένα Συνεργεία Απολύμανσης. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι στον χώρο σου.

Πάρε προσφορές

Λάβε ανταγωνιστικές προσφορές από εξειδικευμένα συνεργεία απολύμανσης.

Επίλεξε το κατάλληλο συνεργείο

Σύγκρινε τις προσφορές & επίλεξε όταν είσαι έτοιμος αυτή που σου ταιριάζει.

Συμπλήρωσε δωρεάν την παρακάτω φόρμα & θα σε συνδέσουμε την ίδια στιγμή με τον καλύτερο επαγγελματία για Απεντόμωση - Μυοκτονία - Απολύμανση στην περιοχή σου
π.χ.: Επιθεώρηση χώρων, Απεντόμωση
 • Επιθεώρηση χώρων
 • Απεντόμωση - Μυοκτονία
 • Απολύμανση
π.χ.: Έως 50 τ.μ., 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • Έως 50τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • 101 τ.μ. - 400 τ.μ.
 • Μεγαλύτερος από 400 τ.μ.
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 07/6/2019


Απεντόμωση & Απολύμανση για μυρμήγκια

Η αποτελεσματική εξόντωση μυρμηγκιών δεν είναι απλή υπόθεση, ειδικά την άνοιξη και το καλοκαίρι. Υπάρχουν πάρα πολλές φυσικές μέθοδοι που προτείνονται, αλλά δεν προσφέρουν πάντα μόνιμη λύση στο πρόβλημα, με αποτέλεσμα να πρέπει να καταφύγεις στην επαγγελματική απεντόμωση μυρμηγκιών.

Σε περίπτωση που έχεις εντοπίσει μεγάλο πλήθος μυρμηγκιών στο σπίτι σου ή πιστεύεις ότι έχουν μολύνει το χώρο, εξαιτίας του πώς ήρθαν, θα χρειαστείς απολύμανση μυρμηγκιών από τους ειδικούς, για να απαλλαγείς από το πρόβλημα. Η απολύμανση του χώρου και ο ψεκασμός για μυρμήγκια γίνεται με εξειδικευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί μας χρήσιμες πληροφορίες, που πρέπει να γνωρίζουμε.

Γιατί οι σπιτικές συνταγές για την καταπολέμηση μυρμηγκιών δεν έχουν πάντα αποτέλεσμα;

Είναι λογικό να σκέφτεσαι πώς θα εξοικονομήσεις χρήματα από την επαγγελματική απεντόμωση μυρμηγκιών. Υπάρχουν πολλές σπιτικές συνταγές για την εξόντωση μυρμηγκιών, τις οποίες μπορείς να δοκιμάσεις, ωστόσο χωρίς εγγύηση για το αποτέλεσμα.

Αν η εισβολή των μυρμηγκιών στο σπίτι είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο, οι πρόχειρες λύσεις δε θα σε σώσουν. Για παράδειγμα, αν έχουν βρει φωλιά στην κουζίνα σου, δύσκολα θα τα καταπολεμήσεις, χωρίς τη βοήθεια ειδικών. Το ίδιο ισχύει, αν έχουν έρθει στο σπίτι σου από αμφίβολη πηγή.

Ειδικά αν κατοικείς σε πόλη, μαζί με την απεντόμωση για μυρμήγκια χρειάζεσαι και την ανάλογη απολύμανση, έτσι ώστε να ξέρεις πως ο χώρος σου είναι ασφαλής. Μόνο οι έμπειροι επαγγελματίες μπορούν να σου εγγυηθούν ριζικά αποτελέσματα και να διασφαλίσουν την υγιεινή του χώρου.

απεντόμωση μυρμηγκιών

Πώς θα καθυστερήσεις την επόμενη απεντόμωση μυρμηγκιών;

Μερικές φορές, η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη. Έτσι, πρέπει να φροντίσεις κάποια απλά πράγματα στο σπίτι σου, για να αποφύγεις την εισβολή μυρμηγκιών. Σύμφωνα με τους επαγγελματίες απολύμανσης της πλατφόρμας μας, πρέπει να κάνεις τα εξής:

 • Να μαζεύεις τα ψίχουλα μετά το φαγητό: Αποτελούν την καλύτερη τροφή για τα μυρμήγκια και ακόμη κι αν είναι πολύ μικρά ή λίγα, τα μυρίζονται.

 • Να πετάς συχνά τα σκουπίδια: Αποτελούν εστία μικροβίων και προσελκύουν, εκτός από τα μυρμήγκια και τις κατσαρίδες.

 • Να τυλίγεις σωστά τα τρόφιμα στα ντουλάπια: Εάν είναι ανοιχτά, θα προσελκύσουν άμεσα μυρμήγκια.

 • Φρούτα & Λαχανικά να τοποθετούνται στο ψυγείο τους καλοκαιρινούς μήνες: Μπορεί να αντέχουν στη ζέστη, αλλά η παρουσία τους στο τραπέζι θα γίνει σύντομα αντιληπτή από τα μυρμήγκια.

 • Να μην αφήνεις εστίες στάσιμου νερού στο χώρο: Τα στάσιμα νερά μπορούν να προσελκύσουν πολλών ειδών έντομα το καλοκαίρι.

 • Κλείσε ρωγμές & σχισμές με σιλικόνη: Οι σχισμές σε τοίχους και κουφώματα αποτελούν την ιδανική επιλογή για φωλιές μυρμηγκιών.

 • Μην παραμελείς την ετήσια απεντόμωση: Μια φορά το χρόνο, τουλάχιστον, πρέπει να καλέσεις έμπειρο συνεργείο για τον ψεκασμό για μυρμήγκια και άλλα έντομα. Έτσι, θα αποφύγεις την εξάπλωσή τους και θα καθυστερήσει η επόμενη φορά που θα χρειαστεί απεντόμωση.

Σύμφωνα με τους επαγγελματίες στην απολύμανση για μυρμήγκια, ο καλύτερος τρόπος πρόληψης κατά των μυρμηγκιών, είναι η πολύ καλή καθαριότητα του σπιτιού. Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι πιο επικίνδυνες εποχές για εμφάνιση εντόμων και ζωυφίων και χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

απεντόμωση μυρμηγκιών

Πρέπει να φύγεις από το χώρο μετά τον ψεκασμό για μυρμήγκια;

Ο ψεκασμός για μυρμήγκια γίνεται με φάρμακα φιλικά προς τον άνθρωπο και τα κατοικίδια ζώα. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας είναι σε θέση να σε ενημερώσουν για όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, αλλά και να σου δώσουν χρήσιμες συμβουλές για να αποφύγεις μελλοντικές εισβολές. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν χρειάζεται καν να φύγεις από το σπίτι σου, μετά τον ψεκασμό.

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματίες του Douleutaras.gr για απολύμανση & απεντόμωση μυρμηγκιών;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις αξιολογημένα συνεργεία απολυμάνσεων και απεντομώσεων για μυρμήγκια και άλλα ζωύφια. Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν απεντομώσεις μυρμηγκιών για οικίες, αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Χρησιμοποιούν εγκεκριμένα φάρμακα και εντομοκτόνα, που δε βλάπτουν τον άνθρωπο, αλλά προσφέρουν άμεση εξόντωση.

Αν χρειάζεσαι υπηρεσίες για επαγγελματική απεντόμωση μυρμηγκιών, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου για απεντόμωση και απολύμανση για μυρμήγκια στην πλατφόρμα μας, εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα την καλύτερη προσφορά από έμπειρο συνεργείο απολύμανσης στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Απεντόμωση Μυρμηγκιών του Χώρου τους

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Μ.
204 αξιολογήσεις

Ευγενικός, σαφής και συνεπής. Ήρθε για να εξοντώσει τις κατσαρίδες που είχαν εμφανιστεί στην πολυκατοικία και από ότι φαίνεται το κατάφερε!

Douleutaras.gr λογότυπο
Χρήστος Κ.
93 αξιολογήσεις

Συνεπής,σχολαστικός,προσεκτικός εντος και εκτος σπιτιου με την απεντόμωση,εδωσε οδηγίες στο τέλος,καλός επαγγελματίας.Τον συνιστώ.

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ.
88 αξιολογήσεις

ΣΥΝΕΠΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Σ.
82 αξιολογήσεις

Άψογος επαγγελματίας και σωστός στην δουλειά του. Ήταν συνεπής και γρήγορος στο ραντεβού του. Ωστόσο, μου φάνηκε ότι οι τιμές του ήταν λίγο…

φωτογραφία επαγγελματία
Quick S.
62 αξιολογήσεις

Πολύ φιλική εξυπηρέτηση και γρήγορη ανταπόκριση, σε καλές τιμές!

φωτογραφία επαγγελματία
P.E. Service
29 αξιολογήσεις

Πολύ καλή εξυπηρέτηση & ενδιαφέρον μετά το πέρας των υπηρεσιών που μου προσέφερε σ.σ. με κάλεσε στο κινητό μου τηλέφωνο να με ρωτήσει εάν ε…

Σχετικά άρθρα

Απεντόμωση σπιτιού : Πότε, πού και γιατί είναι αναγκαία;

Πριν απαντήσουμε στα τρία αυτά βασικά ερωτήματα που αφορούν την απεντόμωση σπιτιού, ας δούμε πρώτα τι ακριβώς είναι και ποιος είναι

Περισσότερα
Μυρμήγκια στο σπίτι; Εξαφάνισε τα με 10 φυσικούς τρόπους!

Μπήκε η άνοιξη και τα μυρμήγκια στο σπίτι σου κάνουν πάρτυ; Δεν πρόλαβες να ανοίξεις τη μαρμελάδα και ευθύς αμέσως οι μικροί εργάτες

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για Απεντόμωση Μυρμηγκιών

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Quick S.

Απεντόμωση Μυρμηγκιών - Καλλιθέα
62 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας εξειδικεύεται στην επαγγελματική καταπολέμηση μυρμηγκιών και αντιμετώπιση με ειδικά φάρμακα. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στο σχετικό τομέα και σε κάθε εφαρμογή που ολοκληρώνουμε παρέχουμε πιστοποιητικό απολύμανσης (HACCP). Ο εξοπλισμός μας είναι ο πλέον εξελιγμένος και κατάλληλος για εργασίες αποτελεσματικές, αλλά με σεβασμό στον πελάτη και το χώρο του. Αν υπάρχουν μυρμήγκια στο σπίτι σας, είμαστε διαθέσιμοι για να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για εξόντωση, σε προσιτές τιμές!

ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ.

Απεντόμωση Μυρμηγκιών - Πετρούπολη
88 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει απεντομώσεις, μυοκτονίες και απολυμάνσεις χώρων, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην καταπολέμηση μυρμηγκιών, με ειδικά φάρμακα που δε βλάπτουν τους ανθρώπους. Παρέχουμε εγγυημένες υπηρεσίες για κάθε χώρο, κάνοντας την απεντόμωση μυρμηγκιών και απολύμανση εύκολη υπόθεση για εσάς. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να σας παρέχουμε την καλύτερη λύση.

Χρήστος Σ.

Απεντόμωση Μυρμηγκιών - Πειραιάς
82 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας εξειδικεύεται στις υπηρεσίες για εξόντωση μυρμηγκιών και εντόμων, παρέχοντας ριζικές λύσεις για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Βασικός μας στόχος στην απολύμανση και απεντόμωση μυρμηγκιών είναι να φροντίσουμε για την υγεία σας και την υγιεινή του χώρου, χρησιμοποιώντας τα πιο κατάλληλα υλικά και φάρμακα. Η αμεσότητα και η συνέπεια αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό της δουλειάς μας, κατανοώντας την ανάγκη σας να απαλλαγείτε άμεσα από την εισβολή ζωυφίων. Αν χρειάζεστε άμεση καταπολέμηση μυρμηγκιών, είμαστε στη διάθεσή σας!

Πάνος Σ.

Απεντόμωση Μυρμηγκιών - Καλλιθέα
27 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις για την απεντόμωση μυρμηγκιών και εντόμων, εφαρμόζοντας τις καλύτερες υγειονομικές εφαρμογές. Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τις καλύτερες συμβουλές, για να αποφύγετε μελλοντικές εισβολές ζωυφίων στο χώρο σας. Παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση για την καταπολέμηση μυρμηγκιών, με τα πιο ποιοτικά υλικά και φάρμακα. Προτιμήστε μας, για να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία, άμεσα και σε οικονομικές τιμές!

Δημήτρης Χ.

Απεντόμωση Μυρμηγκιών - Περιστέρι
12 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην καταπολέμηση μυρμηγκιών, με οικολογικές μεθόδους που δε βλάπτουν τον άνθρωπο. Στόχος μας είναι να σας απαλλάξουμε άμεσα από τα έντομα που έχουν εισβάλει στο χώρο σας και να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη υγιεινή για το χώρο σας. Ο επαγγελματισμός και η συνέπεια είναι βασικά στοιχεία της δουλειάς μας, όπου δείχνουμε πλήρη σεβασμό στο χώρο και τις ανάγκες του πελάτη. Αν θέλετε επαγγελματικές υπηρεσίες για απεντόμωση μυρμηγκιών, είμαστε στη διάθεσή σας!

Σχετικές υπηρεσίες