Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Απεντόμωση Κατσαρίδων

Εξυπηρετήσου Άμεσα για Απεντόμωση Κατσαρίδων & Απολύμανση από Κορυφαία Συνεργεία Απεντομώσεων!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Δωρεάν Προσφορές

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι στον χώρο σου.

Πάρε προσφορές

Λάβε ανταγωνιστικές προσφορές από εξειδικευμένα συνεργεία απολύμανσης.

Επίλεξε το κατάλληλο συνεργείο

Σύγκρινε τις προσφορές & επίλεξε όταν είσαι έτοιμος αυτή που σου ταιριάζει.

Συμπλήρωσε δωρεάν την παρακάτω φόρμα & θα σε συνδέσουμε την ίδια στιγμή με τον καλύτερο επαγγελματία για Απεντόμωση - Μυοκτονία - Απολύμανση στην περιοχή σου
π.χ.: Επιθεώρηση χώρων, Απεντόμωση
 • Επιθεώρηση χώρων
 • Απεντόμωση - Μυοκτονία
 • Απολύμανση
π.χ.: Έως 50 τ.μ., 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • Έως 50τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • 101 τ.μ. - 400 τ.μ.
 • Μεγαλύτερος από 400 τ.μ.
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 07/6/2019


Απεντόμωση Κατσαρίδων - Αντιμετώπιση

Η απεντόμωση κατσαρίδων είναι σημαντικό να γίνεται κάθε χρόνο, τουλάχιστον μια φορά σε κάθε κτίριο. Ειδικά αν κατοικείς σε μεγάλη πόλη, σίγουρα ξέρεις ότι η αντιμετώπιση της κατσαρίδας είναι σημαντικό να γίνεται άμεσα, αν παρατηρηθεί κάποιο κρούσμα. Οι κατσαρίδες αποτελούν εστία μικροβίων και παθογόνων μικροοργανισμών και γι’ αυτό η καταπολέμησή τους πρέπει να γίνεται με δραστικό τρόπο.

Στην Ελλάδα, υπάρχουν σχεδόν 20 διαφορετικά είδη κατσαρίδας. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, ωστόσο, μπορούν να αναλάβουν την απεντόμωση και την απολύμανση κατσαρίδων, με τα καλύτερα φάρμακα της αγοράς. Βρίσκονται σε θέση να μελετήσουν το χώρο σου και να κάνουν άμεση διάγνωση, χάρη στην οποία θα σε απαλλάξουν ριζικά από το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

Απολύμανση για Κατσαρίδες: Πώς εξολοθρεύονται οι κατσαρίδες;

Η απολύμανση σπιτιού από κατσαρίδες αποτελεί μία εύκολη εργασία για ένα έμπειρο συνεργείο. Στην απολύμανση για κατσαρίδες υπάρχουν δύο διαφορετικοί μέθοδοι. Κάθε μέθοδος, χρησιμοποιείται και για διαφορετικό μέρος, ώστε να είναι απόλυτα αποτελεσματική. Με ποιους τρόπους, λοιπόν, γίνεται η καταπολέμηση κατσαρίδων;

1. Με τη μέθοδο του ψεκασμού: Η μέθοδος του ψεκασμού γίνεται κυρίως σε φρεάτια αποχετεύσεων, τουαλέτες κλπ. Το συνεργείο απολυμάνσεων θα εντοπίσει τα κατάλληλα σημεία στο χώρο σου και θα εφαρμόσει ειδικά απολυμαντικά σκευάσματα, ώστε να δώσει την καλύτερη λύση στο πρόβλημά σου.

2. Με Gel απολύμανσης: Η συγκεκριμένη μέθοδος χρησιμοποιείται για το χώρο της κουζίνας, όπου συναντάται κυρίως η ψιλή κατσαρίδα. Η εφαρμογή του gel θα πρέπει να γίνει από εξειδικευμένο συνεργείο. Αν δεν έχεις ειδικές γνώσεις, καλύτερα να μην επιχειρήσεις να εφαρμόσεις το gel μόνος/-η σου.

Τα ειδικά σκευάσματα που χρησιμοποιούνται στην καταπολέμηση κατσαρίδων είναι απόλυτα φιλικά για τον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς επίσης και για τα κατοικίδια. Οι έμπειροι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας είναι σε θέση να εφαρμόσουν τα πλέον ενδεδειγμένα σκευάσματα απολύμανσης.

Καταπολέμηση Κατσαρίδων: Από που βγαίνουν οι κατσαρίδες;
 

Κάτι πολύ σημαντικό στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των κατσαρίδων είναι να εντοπιστεί από πού μπαίνουν οι κατσαρίδες στο σπίτι. Οι κατσαρίδες μπορεί να μην εισέρχονται στο χώρο σου μόνο από τις ανοιχτές πόρτες και παράθυρα. Σε πολλές περιπτώσεις, οι κατσαρίδες εντοπίζουν ανοίγματα σε τοίχους ή γωνίες. Ακόμη, οι κατσαρίδες μπορεί να βγαίνουν από το σιφόνι του δαπέδου της τουαλέτας.

Αφού εντοπιστούν όλα τα πιθανά σημεία, θα πρέπει να προχωρήσεις άμεσα στην αποκατάστασή τους, ώστε να απαλλαγείς αποτελεσματικά από τις κατσαρίδες. Κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει στην ανεύρεση των σημείων εισόδου είναι να εντοπίσεις τα περιττώματα κατσαρίδας και να ψάξεις στα κοντινά σημεία.

κατσαρίδες αντιμετώπιση

Κατσαρίδες Αντιμετώπιση: Ποιες είναι οι πιο χρήσιμες συμβουλές στην καταπολέμηση κατσαρίδων;

Δυστυχώς, οι κατσαρίδες δεν διαθέτουν συγκεκριμένη περίοδο που μας επισκέπτονται. Γεννούν όλο τον χρόνο και πολλαπλασιάζονται με γοργούς ρυθμούς. Υπάρχουν όμως, 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να κρατήσεις μακριά τους ανεπιθύμητους επισκέπτες:

 • Καθαρισμός του πατώματος μία τουλάχιστον φορά την εβδομάδα: Εάν πρόκειται για της κουζίνας, τότε 2 φορές είναι απαραίτητες για να μαζεύονται ψίχουλα φαγητού από το πάτωμα που προσελκύουν τις κατσαρίδες.

 • Πέταγμα των σκουπιδιών: Ο κάδος της κουζίνας δεν πρέπει να γεμίζει από σκουπίδια. Οι κατσαρίδες συχνά καταφεύγουν στους κάδους σκουπιδιών, όπου υπάρχουν αμέτρητα βακτήρια και ύστερα γίνονται φορείς και ευθύνονται για σοβαρές ασθένειες.

 • Πλύσιμο των πιάτων στο νεροχύτη: Τα υπολείμματα τροφών στα πιάτα, εκτός από τις κατσαρίδες, προσελκύουν και άλλα έντομα.

 • Σφράγισμα των ανοιγμάτων: Σφράγισε με σιλικόνη ρωγμές, τρύπες και χαραμάδες, όπου μπορούν να κρυφτούν και να φωλιάσουν τα έντομα.

 • Κιβώτια & Σακούλες έξω από το σπίτι: Είναι συχνά μέσα μεταφοράς κατσαρίδων ή αυγών. Εάν επιθυμείς να τα τοποθετήσεις στο εσωτερικό του σπιτιού, πρώτα πρέπει να τα καθαρίσεις.

 • Επισκευή Υδραυλικών βλαβών: Επισκεύασε τυχόν υδραυλικές βλάβες και απόφυγε τη συγκέντρωση νερού σε νεροχύτες και νιπτήρες. Οι κατσαρίδες αγαπούν ιδιαίτερα το νερό και την υγρασία και δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτά.

 • Επαγγελματική απολύμανση για κατσαρίδες, δύο φορές το χρόνο: Ο Σεπτέμβρης και ο Απρίλιος είναι οι καταλληλότεροι μήνες, καθώς τότε υπάρχει μεγαλύτερη έξαρση και επιβάλλεται να προχωρήσεις στην απεντόμωση κατσαρίδων.

κατσαρίδες αντιμετώπιση

Πόσο συχνά χρειάζεται απολύμανση για κατσαρίδες στο κτίριό σου;

Αν θέλεις να μην αντιμετωπίσεις ποτέ πρόβλημα με κατσαρίδες στο χώρο, η επαγγελματική απεντόμωση κρίνεται απαραίτητη. Φυσικά, σημαντικό είναι να γίνεται και τη σωστή χρονική στιγμή. Οι ειδικοί συστήνουν απεντόμωση για κατσαρίδες 1-2 φορές το χρόνο για σπίτια, πολυκατοικίες και μονοκατοικίες. Στην περίπτωση των καταστημάτων και άλλων επαγγελματικών χώρων, είναι πιθανό να χρειάζεται πιο συχνά.

Γιατί να εμπιστευτείς τα συνεργεία απολυμάνεων του Douleutaras.gr για απεντόμωση κατσαρίδων;

Η απολύμανση για κατσαρίδες αποτελεί τη μοναδική λύση για να απαλλαγείς ολοκληρωτικά και άμεσα από τα ανεπιθύμητα έντομα. Ένα έμπειρο συνεργείο απολυμάνσεων μπορεί να σου προσφέρει εγγυημένα αποτελέσματα και να εξασφαλίσει την σωστή και οριστική αντιμετώπιση των κατσαρίδων από τον χώρο σου.

Αν, λοιπόν, ενδιαφέρεσαι για την αντιμετώπιση και καταπολέμηση κατσαρίδων, στο Douleutaras.gr θα βρεις αξιολογημένους επαγγελματίες που διαθέτουν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, για να σου εξασφαλίσουν την οριστική απεντόμωση κατσαρίδων. Καταχώρησε την εργασία σου εντελώς δωρεάν και θα πάρεις άμεσα την καλύτερη προσφορά από έμπειρο συνεργείο στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Απεντόμωση του Χώρου τους από Κατσαρίδες

φωτογραφία επαγγελματία

Άμεση εξυπηρέτηση και ευγενικό προσωπικό, κατατοπιστικό σε όλες τις απορίες μου και διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή.

Douleutaras.gr λογότυπο

Ο κ. Χρηστος ηταν συνεπης, εξυπηρετικος και ανοιχτος σε καθε απορια μου. Ψεκασε καθε σημειο του σπιτιου με καθε λεπτομερεια και εμεινα πο...

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ.
88 reviews

ΣΥΝΕΠΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

φωτογραφία επαγγελματία

Ήταν πολύ συνεργάσιμος. Είχα πρόβλημα και με κάποια υδραυλικά, τα οποία και επισκεύασε, καθώς είναι και υδραυλικός!

φωτογραφία επαγγελματία

Πολύ τυπικός στην ώρα του ραντεβού, φιλικός, επεξηγηματικός. Με λίγα λόγια, σωστός επαγγελματίας. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

φωτογραφία επαγγελματία

Γρήγορη, καλή και επαγγελματική εξυπηρέτηση!

Σχετικά άρθρα

Κατσαρίδες στην κουζίνα: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να απαλλαγείς οριστικά!

Η επιδρομή κατσαρίδων στην κουζίνα ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του σπιτιού, δεν είναι ποτέ ευχάριστη υπόθεση. Τι πρέπει

Περισσότερα
Τι προσελκύει τις κατσαρίδες; Μάθε τα πάντα για σωστή πρόληψη!

Για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις κατσαρίδες θα πρέπει να γνωρίζεις τι τις προσελκύει στο χώρο σου και τι πρέπει να

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για Απεντόμωση Κατσαρίδων

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Quick S.

Απεντόμωση Κατσαρίδων - Καλλιθέα
62 reviews

Η εταιρεία μας ασχολείται με την απεντόμωση και καταπολέμηση κατσαρίδων σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Η ομάδα μας κατέχει πολυετή εμπειρία στον κλάδο και κατέχει όλη την απαιτούμενη κατάρτιση, ώστε να εξασφαλίζει έναν υγιεινό και καθαρό χώρο για εσάς. Χρησιμοποιούμε τα πιο ενδεδειγμένα σκευάσματα και προσφέρουμε πιστοποιητικό απολύμανσης (HACCP). Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε, σε οικονομικές τιμές! 

ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ.

Απεντόμωση Κατσαρίδων - Πετρούπολη
88 reviews

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την καταπολέμηση κατσαρίδων στο χώρο σας. Βρισκόμαστε στον τομέα των απεντομώσεων εδώ και πολλά χρόνια. Έχουμε στη διάθεσή μας σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και εργαζόμαστε με ακρίβεια, δίνοντας μεγάλη σημασία στη σωστή εφαρμογή των μεθόδων μας. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και προσφέρουμε εγγυημένα αποτελέσματα εργασιών. Εμπιστευτείτε μας! 

Χρήστος Σ.

Απεντόμωση Κατσαρίδων - Πειραιάς
82 reviews

Η ομάδα μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην απεντόμωση και την απολύμανση του χώρου σας από τις κατσαρίδες. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στην απεντόμωση κατσαρίδων είναι απολύτως ακίνδυνα για τον ανθρώπινο οργανισμό και εγγυώνται την άμεση καταπολέμηση κατσαρίδων από το χώρο σας. Αν αναζητάτε ένα εξειδικευμένο συνεργείο που θα αναλάβει την απεντόμωση του σπιτιού σας, ζητήστε δωρεάν προσφορά! 

Πάνος Σ.

Απεντόμωση Κατσαρίδων - Καλλιθέα
27 reviews

Η εταιρεία μας παρέχει εγγυημένες λύσεις στην καταπολέμηση κατσαρίδων στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Η φιλοσοφία της ομάδας μας είναι η επαγγελματική απομάκρυνση των κατσαρίδων και η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας από την εργασία μας. Γι' αυτό και χρησιμοποιούμε τα καλύτερα φάρμακα και τις πιο σύγχρονες μεθόδους, για να παρέχουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα αποτελέσματα. Περιμένουμε καθημερινά για να σας εξυπηρετήσουμε! 

Δημήτρης Χ.

Απεντόμωση Κατσαρίδων - Περιστέρι
12 reviews

Το συνεργείο μας ασχολείται με τις απολυμάνσεις και κατέχει μεγάλη εξειδίκευση στις οικολογικές απολυμάνσεις. Η βασική μας φιλοσοφία βασίζεται στην συνέπεια, τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία μας. Χρησιμοποιούμε μόνο οικολογικά υλικά, για να προστατεύουμε το περιβάλλον και προσφέρουμε εξελιγμένες υπηρεσίες, με σκοπό την άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτησή σας. Ζητήστε δωρεάν προσφορά και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα, σε ανταγωνιστικές τιμές. 

Σχετικές υπηρεσίες