Απεντόμωση Κατσαρίδων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Απεντόμωση Κατσαρίδων

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι στον χώρο σου.
Πάρε προσφορές
Λάβε ανταγωνιστικές προσφορές από εξειδικευμένα συνεργεία απολύμανσης.
Επίλεξε το κατάλληλο συνεργείο
Σύγκρινε τις προσφορές & επίλεξε όταν είσαι έτοιμος αυτή που σου ταιριάζει.
Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/8/2017

Απεντόμωση Κατσαρίδων: Πώς θα τις καταπολεμήσεις;

Μήπως ο χώρος σου έχει προσβληθεί από κατσαρίδες; Έχεις παρατηρήσει περιττώματα κατσαρίδας σε διάφορα μέρη της κουζίνας; Οι κατσαρίδες είναι μία κατηγορία εντόμων που συχνά τρυπώνει στο σπίτι. Το σχήμα τους είναι οβάλ και το χρώμα τους είναι καφέ ή σκούρο μαύρο. Στην Ελλάδα, υπάρχουν σχεδόν 20 διαφορετικά είδη κατσαρίδας.

Θα πρέπει να γνωρίζεις πως οι κατσαρίδες αποτελούν εστία μικροβίων και παθογόνων μικροοργανισμών. Είναι ικανές να προκαλέσουν αρκετές σοβαρές ασθένειες, από αλλεργικές αντιδράσεις, μέχρι αναπνευστικά προβλήματα και ασθένειες όπως είναι η σαλμονέλα και ο τύφος. Επομένως, αν έχεις δείγματα πως οι κατσαρίδες έχουν εισβάλει στο χώρο σου, θα πρέπει να κινηθείς άμεσα και να προγραμματίσεις την απεντόμωση κατσαρίδων, σήμερα!

Απολύμανση για Κατσαρίδες: Πώς εξολοθρεύονται οι κατσαρίδες;

Η απολύμανση σπιτιού από κατσαρίδες αποτελεί μία εύκολη εργασία για ένα έμπειρο συνεργείο. Στην απολύμανση για κατσαρίδες υπάρχουν δύο διαφορετικοί μέθοδοι. Κάθε μέθοδος, χρησιμοποιείται και για διαφορετικό μέρος, ώστε να είναι απόλυτα αποτελεσματική. Με ποιους τρόπους, λοιπόν, γίνεται η καταπολέμηση κατσαρίδων;

1. Με τη μέθοδο του ψεκασμού: Η μέθοδος του ψεκασμού γίνεται κυρίως σε φρεάτια αποχετεύσεων, τουαλέτες κλπ. Το συνεργείο απολυμάνσεων θα εντοπίσει τα κατάλληλα σημεία στο χώρο σου και θα εφαρμόσει ειδικά απολυμαντικά σκευάσματα, ώστε να δώσει την καλύτερη λύση στο πρόβλημά σου.

2. Με Gel απολύμανσης: Η συγκεκριμένη μέθοδος χρησιμοποιείται για το χώρο της κουζίνας, όπου συναντάται κυρίως η ψιλή κατσαρίδα. Η εφαρμογή του gel θα πρέπει να γίνει από εξειδικευμένο συνεργείο. Αν δεν έχεις ειδικές γνώσεις, καλύτερα να μην επιχειρήσεις να εφαρμόσεις το gel μόνος/-η σου.

Τα ειδικά σκευάσματα που χρησιμοποιούνται στην καταπολέμηση κατσαρίδων είναι απόλυτα φιλικά για τον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς επίσης και για τα κατοικίδια. Οι έμπειροι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας είναι σε θέση να εφαρμόσουν τα πλέον ενδεδειγμένα σκευάσματα απολύμανσης.

Καταπολέμηση Κατσαρίδων: Από που βγαίνουν οι κατσαρίδες;

Κάτι πολύ σημαντικό στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των κατσαρίδων είναι να εντοπιστεί από πού μπαίνουν οι κατσαρίδες στο σπίτι. Οι κατσαρίδες μπορεί να μην εισέρχονται στο χώρο σου μόνο από τις ανοιχτές πόρτες και παράθυρα. Σε πολλές περιπτώσεις, οι κατσαρίδες εντοπίζουν ανοίγματα σε τοίχους ή γωνίες. Ακόμη, οι κατσαρίδες μπορεί να βγαίνουν από το σιφόνι του δαπέδου της τουαλέτας.

Αφού εντοπιστούν όλα τα πιθανά σημεία, θα πρέπει να προχωρήσεις άμεσα στην αποκατάστασή τους, ώστε να απαλλαγείς αποτελεσματικά από τις κατσαρίδες. Κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει στην ανεύρεση των σημείων εισόδου είναι να εντοπίσεις τα περιττώματα κατσαρίδας και να ψάξεις στα κοντινά σημεία.

Απολύμανση για Κατσαρίδες: 5 Συμβουλές στην καταπολέμηση κατσαρίδων!  

Οι κατσαρίδες προξενούν φόβο και τρόμο και συχνά κάνουν αισθητή της παρουσία τους στις οικίες μας, αναγκάζοντάς μας να καταφύγουμε στην απεντόμωση από εξειδικευμένο συνεργείο απολύμανσης. Δυστυχώς, οι κατσαρίδες δεν διαθέτουν συγκεκριμένη περίοδο που μας επισκέπτονται. Γεννούν όλο τον χρόνο και πολλαπλασιάζονται με γοργούς ρυθμούς. Υπάρχουν όμως, 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να κρατήσεις μακριά τους ανεπιθύμητους επισκέπτες:

  • Καθαρισμός του πατώματος μία τουλάχιστον φορά την εβδομάδα: Εάν πρόκειται για την κουζίνας, τότε 2 φορές είναι απαραίτητες για να μαζεύονται ψίχουλα φαγητού στο πάτωμα που προσελκύουν τις κατσαρίδες.

  • Πέταγμα των σκουπιδιών: Ο κάδος της κουζίνας δεν πρέπει να γεμίζει από σκουπίδια. Οι κατσαρίδες συχνά καταφεύγουν στους κάδους σκουπιδιών, όπου υπάρχουν αμέτρητα βακτήρια και ύστερα γίνονται φορείς και ευθύνονται για σοβαρές ασθένειες.

  • Πλύσιμο των πιάτων στο νεροχύτη: Τα υπολείμματα τροφών στα πιάτα, εκτός από τις κατσαρίδες, προσελκύουν και άλλα έντομα.

  • Σφράγισμα των ανοιγμάτων: Σφραγίσε με σιλικόνη ρωγμές, τρύπες και χαραμάδες, όπου μπορούν να κρυφτούν και να φωλιάσουν τα έντομα.

  • Κιβώτια & Σακούλες έξω από το σπίτι: Είναι συχνά μέσα μεταφοράς κατσαρίδων ή αυγών. Εάν επιθυμείς να τα τοποθετήσεις στο εσωτερικό του σπιτιού, πρώτα πρέπει να τα καθαρίσεις.

  • Επισκευή Υδραυλικών βλαβών: Επισκεύασε τυχόν υδραυλικές βλάβες και απέφυγε τη συγκέντρωση νερού σε νεροχύτες και νιπτήρες. Οι κατσαρίδες αγαπούν ιδιαίτερα το νερό και την υγρασία και δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτά.

  • Επαγγελματική απολύμανση για κατσαρίδες, δύο φορές το χρόνο: Ο Σεπτέμβρης και ο Απρίλιος είναι οι καταλληλότεροι μήνες, καθώς τότε υπάρχει μεγαλύτερη έξαρση και επιβάλλεται να προχωρήσεις στην απεντόμωση κατσαρίδων.

Γιατί να εμπιστευτείς τα συνεργεία απολυμάνεων του Douleutaras.gr στην απεντόμωση κατσαρίδων;

Η απολύμανση για κατσαρίδες αποτελεί τη μοναδική λύση για να απαλλαγείς ολοκληρωτικά και άμεσα από τα ανεπιθύμητα έντομα. Ένα έμπειρο συνεργείο απολυμάνσεων μπορεί να σου προσφέρει εγγυημένα αποτελέσματα και να εξασφαλίσει την σωστή και οριστική απομάκρυνση των κατσαρίδων από τον χώρο σου.

Αν, λοιπόν, ενδιαφέρεσαι για την καταπολέμηση κατσαρίδων, στο Douleutaras.gr θα βρεις έμπειρους και αξιολογημένους επαγγελματίες που διαθέτουν τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, για να σου εξασφαλίσουν την οριστική αντιμετώπιση κατσαρίδας. Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε εύκολα προσφορές για το κόστος στην απεντόμωση κατσαρίδων. Άμεσα & Αξιόπιστα.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Γιάννης Μ.
156 αξιολογήσεις
ήταν κατατοπιστικος και καταρτισμενος
Χρήστος Κ.
93 αξιολογήσεις
Ο κ. Χρηστος ηταν συνεπης, εξυπηρετικος και ανοιχτος σε καθε απορια μου. Ψεκασε καθε σημειο του σπιτιου με καθε λεπτομερεια και εμεινα πο...
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ.
88 αξιολογήσεις
ΣΥΝΕΠΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
Χρήστος Σ.
82 αξιολογήσεις
ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ( ΑΠΕΝΤΟΜΟΣΗ ) ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ . ΚΑΨΑΧΕΙΛΗ
Quick S.
62 αξιολογήσεις
Άψογος επαγγελματίας. Η πολυκατοικία έμεινε ευχαριστημένη! Θα έχουμε ξανά συνεργασία!
Πάνος Σ.
27 αξιολογήσεις
Γρήγορη, καλή και επαγγελματική εξυπηρέτηση!
Σχετικά άρθρα
Η επιδρομή κατσαρίδων στην κουζίνα ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του σπιτιού, δεν είναι ποτέ ευχάριστη υπόθεση. Τι πρέπει να κάνεις, λοιπόν;
Για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις κατσαρίδες θα πρέπει να γνωρίζεις τι τις προσελκύει στο χώρο σου και τι πρέπει να αποφύγεις.
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει