Απεντόμωση Κατσαρίδων

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Απεντόμωση Κατσαρίδων

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι στον χώρο σου.
Πάρε προσφορές
Λάβε ανταγωνιστικές προσφορές από εξειδικευμένα συνεργεία απολύμανσης.
Επίλεξε το κατάλληλο συνεργείο
Σύγκρινε τις προσφορές & επίλεξε όταν είσαι έτοιμος αυτή που σου ταιριάζει.

5 Συμβουλές για να μην χρειαστείς απεντόμωση κατσαρίδων

Οι κατσαρίδες, προξενούν φόβο και τρόμο και συχνά κάνουν αισθητή της παρουσία τους στις οικίες μας, αναγκάζοντάς μας να καταφύγουμε στην απεντόμωση από εξειδικευμένο συνεργείο απολύμανσης.

Δυστυχώς, οι κατσαρίδες δεν διαθέτουν συγκεκριμένη περίοδο που μας επισκέπτονται. Γεννούν όλο τον χρόνο και πολλαπλασιάζονται με γοργούς ρυθμούς. Υπάρχουν όμως, 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να μην χρειαστείς απεντόμωση κατσαρίδων:

  • Καθαρισμός του πατώματος μία τουλάχιστον φορά την εβδομάδα: Εάν πρόκειται για την κουζίνας, τότε 2 φορές είναι απαραίτητες για να μαζεύονται ψίχουλα φαγητού στο πάτωμα που προσελκύουν τις κατσαρίδες.
  • Πέταγμα των σκουπιδιών: Ο κάδος της κουζίνας δεν πρέπει να γεμίζει από σκουπίδα. Οι κατσαρίδες συχνά καταφεύγουν στους κάδους σκουπιδιών, όπου υπάρχουν αμέτρητα βακτήρια και ύστερα γίνονται φορείς και ευθύνονται για σοβαρές ασθένειες.
  • Πλύσιμο των πιάτων στον νεροχύτη: Τα υπολείμματα τροφών στα πιάτα εκτός από τις κατσαρίδες προσελκύουν και άλλα έντομα.
  • Σφράγισε ρωγμές & σχίσματα: Είναι η εύκολη δίοδος των κατσαρίδων. Χρησιμοποίησε σιλικόνη ή στόκο και δεν θα χρειαστείς απεντόμωση κατσαρίδων.
  • Κιβώτια & Σακούλες έξω από το σπίτι: Είναι συχνά μέσα μεταφοράς κατσαρίδων ή αυγών. Εάν επιθυμείς να τα τοποθετήσεις στο εσωτερικό του σπιτιού, πρώτα πρέπει να τα καθαρίσεις.

Στην περίπτωση που δεν γλιτώσεις και επισκεφτούν οι κατσαρίδες των χώρο σου, ένα έμπειρο συνεργείο απολύμανσης, διαθέτει τον εξοπλισμό και τα κατάλληλα εντομοκτόνα για να τις εξολοθρεύσει.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

Quick Solution - Απολυμαντική
62 αξιολογήσεις
Επαγγελματίας, ευγενέστατος και ευέλικτος προκειμένου να εξυπηρετήσει!
Πράσινη Γη Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος
10 αξιολογήσεις
Τρομερή εξυπηρέτηση. Μπράβο!
Septor Pest Control Services
4 αξιολογήσεις
Πολύ καλή και άμεση συνεργασία και συνεννόηση, καθώς και συνέπεια. Ευχαριστώ πολύ!
Δημήτριος Σαζόνοφ
10 αξιολογήσεις
Eξαιρετικός!!!
Χρήστος Σαπλατέρας
74 αξιολογήσεις
Ήταν πολύ συνεργάσιμος. Είχα πρόβλημα και με κάποια υδραυλικά, τα οποία και επισκεύασε, καθώς είναι και υδραυλικός!
Πάνος Σαββίδης
21 αξιολογήσεις
Γρήγορη, καλή και επαγγελματική εξυπηρέτηση!
Σχετικά άρθρα
Πριν απαντήσουμε στα τρία αυτά βασικά ερωτήματα που αφορούν την απεντόμωση σπιτιού, ας δούμε πρώτα τι ακριβώς είναι και ποιος είναι ο κύριο
Μπήκε η άνοιξη και τα μυρμήγκια στο σπίτι σου κάνουν πάρτυ; Δεν πρόλαβες να ανοίξεις τη μαρμελάδα και ευθύς αμέσως οι μικροί εργάτες
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει