Πες μας τι χρειάζεσαι όλο το 24ωρο!

Απεντόμωση

Βρες τα Καλύτερα Συνεργεία για Απεντομώσεις στην Περιοχή σου & Εξυπηρετήσου Άμεσα!

Λάβε Προσφορές σε 20"

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι στον χώρο σου.

Πάρε προσφορές

Λάβε ανταγωνιστικές προσφορές από εξειδικευμένα συνεργεία απολύμανσης.

Επίλεξε το κατάλληλο συνεργείο

Σύγκρινε τις προσφορές & επίλεξε όταν είσαι έτοιμος αυτή που σου ταιριάζει.

Συμπλήρωσε τη φόρμα και θα σε ταιριάξουμε άμεσα με τον ειδικό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου.
π.χ.: Επιθεώρηση χώρων, Απεντόμωση
 • Επιθεώρηση χώρων
 • Απεντόμωση - Μυοκτονία
 • Απολύμανση
π.χ.: Έως 50 τ.μ., 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • Έως 50τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ.
 • 101 τ.μ. - 400 τ.μ.
 • Μεγαλύτερος από 400 τ.μ.
π.χ.: Σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 17/2/2020

Απεντόμωση

Απεντόμωση ονομάζεται η διαδικασία καταπολέμησης των εντόμων και των παρασίτων σε ένα χώρο. Ιδανικά, χρειάζεται να γίνεται προληπτικά, πριν εμφανιστούν τα ζωύφια στο σπίτι σου. Ωστόσο, υπάρχουν κατηγορίες εντόμων, όπως είναι οι ψύλλοι και οι κοριοί, η αντιμετώπιση των οποίων δε μπορεί να πραγματοποιηθεί με προληπτικές απεντομώσεις, αλλά γίνεται μόνο εφόσον εμφανιστεί η προσβολή.

Αρκετές φορές, μπορεί να βρεθούμε απέναντι σε ένα πρόβλημα που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης και οι εντομοπαγίδες παύουν να αποτελούν λύση! Για τις παραπάνω περιπτώσεις, υπάρχει μια πληθώρα λύσεων και πρέπει να επιλέγεις αυτή που είναι πιο κατάλληλη για την περίπτωση σου. Η επαγγελματική απεντόμωση σπιτιού μπορεί να δώσει άμεση λύση, χωρίς να ταλαιπωρηθείς καθόλου.

Ποιοι παράγοντες καθορίζουν τις τιμές για απεντόμωση;

Το κόστος μιας απεντόμωσης θα εξαρτηθεί, αρχικά από το είδος του εντόμου και την κατάσταση του προβλήματος. Με βάση αυτά τα δύο, ο επαγγελματίας θα επιλέξει τον εξοπλισμό που χρειάζεται. Όσο μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα, τόσο πιο εξειδικευμένο εξοπλισμό και περισσότερες επισκέψεις θα χρειαστεί.

Δώσε χρόνο στον επαγγελματία να μελετήσει το χώρο σου και να εκτιμήσει το πρόβλημα, ώστε να σου δώσει εξαρχής μια αντιπροσωπευτική τιμή για την απεντόμωση. Συνήθως, στην αγορά δίνεται μια τιμή εκκίνησης για απεντομώσεις και αφού γίνει εκτίμηση, δίνεται η τελική τιμή. Οι τιμές για κάθε έντομο διαμορφώνονται ως εξής:

 • Κατσαρίδες από 30€

 • Ψύλλοι από 40€

 • Μυρμήγκια από 30€

 • Μύγες από 30€

 • Κοριοί από 40€

Οι τιμές που αναφέρονται είναι ενδεικτικές και δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι οι τιμές απεντόμωσης που παρουσιάζουμε αφορούν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, με εξειδικευμένα και πιστοποιημένα συνεργεία, που θα δώσουν άμεση και ριζική λύση στο πρόβλημά σου.

Ποιες μεθόδους για απεντόμωση σπιτιού χρησιμοποιούν τα συνεργεία μας;

Οι έμπειροι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας αναλαμβάνουν την απεντόμωση για κάθε είδους έντομα που έχουν προσβάλει το χώρο σου, με εξειδικευμένες μεθόδους και ειδικά φάρμακα. Παρακάτω, ακολουθούν οι μέθοδοι απεντόμωσης που χρησιμοποιούνται πιο συχνά.

1. Απεντόμωση με gel
 

Αποτελεί μια τεχνική που εφαρμόζεται, κυρίως, για την καταπολέμηση κατσαρίδων και μυρμηγκιών. Ουσιαστικά, πρόκειται για την τοποθέτηση του ειδικού διαλύματος με τη μορφή μικρών σταγόνων που λειτουργούν σαν δολώματα. Η αποτελεσματικότητα του οφείλεται στο γεγονός ότι τα έντομα που θα έρθουν σε επαφή με το gel και θα μεταφέρουν το φάρμακο στις φωλιές τους.

Έτσι, θα υπάρξει αλυσιδωτή αντίδραση στην εξάλειψή τους εντός της εστίας τους. Τα πλεονεκτήματα της απεντόμωσης με gel είναι η μεγάλη ευκολία στην εφαρμογή, με πολύ χαμηλή τοξικότητα για το χρήστη, ενώ ταυτόχρονα έχει μεγάλη αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των κατσαρίδων και των μυρμηγκιών.

2. Απεντόμωση με ψεκαστήρα προπιέσεως
 

Με αυτή τη μέθοδο μπορούν να καταπολεμηθούν τα περισσότερα έντομα. Αποτελεί μία οικονομική λύση, ενώ η ευκολία της εφαρμογής της, την καθιστά την πιο διαδεδομένη μέθοδο για αντιμετώπιση κατσαρίδων, ψύλλων και άλλων εντόμων, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, δε συνιστάται σε περιπτώσεις χώρων, όπου υπάρχουν ή επεξεργάζονται τρόφιμα.

3. Νεφελοψεκασμός με fogger ψυχρού
 

Η συγκεκριμένη μέθοδος λειτουργεί δημιουργώντας πολύ μικρές σταγόνες από το εντομοκτόνο σκεύασμα, διαχέοντας τις στο χώρο. Η μέθοδος αυτή καλύπτει ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία ενός χώρου, όπως ρωγμές σε τοίχους και κενά σε πατώματα. Συνεπώς, προτιμάται σε χώρους με δύσκολη προσβασιμότητα.

4. Νεφελοψεκασμός με fogger θερμού
 

Η μέθοδος αυτή είναι παρόμοια με το νεφελοψεκασμό, αλλά συνίσταται για μεγάλους και ενιαίους χώρους όπως εργοστάσια ή βιομηχανίες. Έχει τη μορφή καπνού και είναι ιδανική μέθοδος για καταπολέμηση εντόμων αποθηκών.

5. Ψεκασμός χαμηλής πίεσης
 

Πρόκειται για μια διαδικασία, κατά την οποία ψεκάζονται οι χώροι όπου τα έντομα μπορεί να ζουν και να περπατούν, αλλά και σημεία όπως γωνίες ή μικρές σχισμές επιφανειών όπου μπορεί να βρίσκονται οι φωλιές τους. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για έντομα, όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια ή ψύλλοι και καλύπτει μεγάλες επιφάνειες.

6. Ψεκασμός υψηλής πίεσης
 

Εφαρμόζεται σε υπαίθριους χώρους μεγάλης έκτασης ή βιομηχανικούς χώρους. Επιλέγεται όταν απαιτείται μεγάλος όγκος ψεκαστικού διαλύματος για να καλύψει πολλά τετραγωνικά ανοιχτού ή κλειστού χώρου, ενώ συνήθως έχει εξειδικευμένη δράση. Δηλαδή, καταπολεμά μόνο το είδος εντόμων για το οποίο εφαρμόζεται.

απεντόμωση

Για ποιους χώρους αναλαμβάνουν απεντομώσεις οι επαγγελματίες μας;

Σε κάθε κτίριο είναι πιθανό να χρειαστεί απεντόμωση, για ένα μεγάλο εύρος εντόμων. Οι επαγγελματίες μας φροντίζουν για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των ανεπιθύμητων ζωυφίων, με φάρμακα εγκεκριμένα από τους αρμόδιους φορείς.

Οι πιο δημοφιλείς χώροι, για τους οποίους αναλαμβάνουν απεντομώσεις, είναι οι εξής:

 • Πολυκατοικίες

 • Διαμερίσματα

 • Μονοκατοικίες

 • Καταστήματα

 • Επαγγελματικοί χώροι

Και φυσικά, οι απεντομώσεις μπορούν να γίνουν σε κάθε δωμάτιο και χώρο ενός κτιρίου, ανάλογα με τις ανάγκες σου και το σημείο εισβολής των εντόμων. 

Γιατί να επιλέξεις τα συνεργεία απεντόμωσης του Douleutaras.gr για την εργασία σου;

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους και πιστοποιημένους επαγγελματίες στο χώρο των απεντομώσεων. Τα συνεργεία μας εξυπηρετούν την απεντόμωση σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου, για κάθε είδους έντομα που αντιμετωπίζεις, με εξειδικευμένα φάρμακα, που δε βλάπτουν τον άνθρωπο.

Γνωρίζοντας πόσο επείγουσα είναι η ανάγκη για απεντομώσεις, για την υγιεινή διαβίωση στο χώρο σου, αναλαμβάνουν τέτοιου είδους εργασίες άμεσα, σε καθημερινή βάση. Εφόσον το επιθυμείς, μπορούν να σου προσφέρουν και χρήσιμες συμβουλές, έτσι ώστε να αποφύγεις τις εισβολές εντόμων για περισσότερο καιρό.

Αν χρειάζεσαι άμεσα υπηρεσίες για απεντόμωση στο σπίτι σου, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και θα πάρεις την καλύτερη προσφορά για απεντομώσεις, από έμπειρο συνεργείο απολύμανσης στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις Πελατών που μας Εμπιστεύθηκαν την Απεντόμωση του Χώρου τους

φωτογραφία επαγγελματία
Γιάννης Μ.
207 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας, πολύ καλός γνώστης της δουλειάς του, άμεση ανταπόκριση και με άμεσα αποτελέσματα! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Douleutaras.gr λογότυπο
Χρήστος Κ.
93 αξιολογήσεις

Πολύ καλή συνεργασία, θα τον έχουμε υπόψιν μας και για μελλοντικές σχετικές εργασίες.

φωτογραφία επαγγελματία
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α. Τ.
88 αξιολογήσεις

ΣΥΝΕΠΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

φωτογραφία επαγγελματία
Χρήστος Σ.
82 αξιολογήσεις

Εξαιρετική και αποτελεσματική δουλειά. Συνεπής στο ραντεβού.

φωτογραφία επαγγελματία
Quick S.
62 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας!!!

φωτογραφία επαγγελματία
P.E. Service
29 αξιολογήσεις

Επαγγελματίες!

Σχετικά άρθρα

Μικρά καφέ έντομα που πετάνε; Μάθε τον εχθρό & Αντιμετώπισε τον!

Είναι γεγονός ότι το να βρίσκεις έντομα μέσα στο σπίτι δεν είναι μια ευχάριστη υπόθεση. Κανείς δε θέλει να αντικρίζει στον

9 πολύ ενοχλητικά έντομα που θα ( εύχεσαι να μην ) συναντήσεις στο Σπίτι σου!

Τα έντομα σε ένα σπίτι μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή. Όμως, ποιος θέλει απρόσκλητους επισκέπτες στο σπίτι

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι Επαγγελματίες της Υπηρεσίας μας για Απεντομώσεις

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

S. C&Κ

Θεσσαλονίκη
14 αξιολογήσεις

Η επιχείρησή μας, με την πολύχρονη εμπειρία της αναλαμβάνει άμεσες λύσεις στις απολυμάνσεις κάθε είδους για ένα καθαρό και υγιεινό σπίτι χωρίς παράσιτα,ακάρεα και μικρόβια. Η ομάδα μας, αποτελείται από εξειδικευμένο προσωπικό που χρησιμοποιεί εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και φάρμακα που είναι φιλικά απέναντι στον άνθρωπο και τα κατοικίδια.

Ευάγγελος Σ.

Πειραιάς
28 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος επαγγελματίας και μπορώ να αναλάβω πληθώρα εργασιών με τα συνεργεία μου. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με απολύμανση και απεντόμωση, καλύπτοντας πληθώρα αναγκών σας, αλλά και εργασίες που αφορούν το βάψιμο του χώρου σας. 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Τ.

Βόρεια Προάστια Αθήνας
6 αξιολογήσεις

Είμαι Γεωπόνος - Εντομολόγος Απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις και πιο συγκεκριμένα μπορούμε να ασχοληθούμε και με αντιμετώπιση κοριών και κατσαρίδων, αλλά και με μυοκτονίες, πάντα προσδίδοντας τον απαραίτητο σεβασμό στον πελάτη και στον χώρο του! 

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές