Ανακαίνιση Σπιτιού Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία ανακαίνισης και διάλεξε την καλύτερη τιμή!

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ανακαίνιση σπιτιού Θεσσαλονίκη: Όσα θέλεις να ξέρεις, πριν επιλέξεις συνεργείο!

Μια ανακαίνιση σπιτιού μπορεί να ανανεώσει τη διάθεσή σου και να δώσει νέα πνοή στο χώρο σου, μέσα από δημιουργικές ιδέες και εργασίες. Ωστόσο, παραμένει μια πολύ χρονοβόρα διαδικασία, για την οποία θα χρειαστείς έμπειρο συνεργείο για ανακαίνιση σπιτιού στη Θεσσαλονίκη.

Τα συνεργεία ανακαινίσεων της πλατφόρμας μας στη Θεσσαλονίκη διαθέτουν σημαντική εμπειρία στο σχετικό τομέα, έχοντας φέρει εις πέρας πολυάριθμες περιπτώσεις ανακαινίσεων με επιτυχία. Τόσο για εσωτερικούς, όσο και για εξωτερικούς χώρους, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία εργασιών που μπορούν να αναλάβουν για το σπίτι σου.

Οι επαγγελματίες μας μπορούν να διαμορφώσουν το χώρο σου σε πολλά διαφορετικά στυλ διακόσμησης, ανάλογα με την επιθυμία σου. Επίσης, μπορούν να διαρρυθμίσουν ένα χώρο, έτσι ώστε να είναι πιο πρακτικός για σένα. Όμως, ας δούμε τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις, για να επιλέξεις το καλύτερο συνεργείο για ανακαίνιση στη Θεσσαλονίκη.

Ποιες εργασίες αναλαμβάνουν συχνά οι τεχνικοί μας για εσωτερική ανακαίνιση σπιτιού στη Θεσσαλονίκη;

Υπάρχουν πολλές εργασίες που μπορούν να αναλάβουν τα συνεργεία μας για την εσωτερική ανακαίνιση του σπιτιού σου, ανάλογα με το στυλ και το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις. Οι πιο δημοφιλείς εργασίες που αναλαμβάνουν για ανακαίνιση στη Θεσσαλονίκη, είναι τα εξής:

 • Κατεδάφιση και αποξήλωση για αναδιαρρύθμιση του χώρου (γκρέμισμα τοίχου, τοποθέτηση διαχωριστικών δωματίου, αποξήλωση παλιών ντουλαπιών κλπ).

 • Βάψιμο τοίχων και τοποθέτηση ταπετσαρίας στις επιφάνειες που επιθυμείς.

 • Μόνωση των χώρων (θερμομόνωση ή ηχομόνωση).

 • Αλλαγή ή επισκευή πατώματος.

 • Αντικατάσταση των κουφωμάτων.

 • Αλλαγή πορτών με πόρτες ασφαλείας.

 • Τοποθέτηση και συντήρηση των υδραυλικών εγκαταστάσεων

 • Τοποθέτηση νέων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και αλλαγή φωτιστικών.

 • Ξυλουργικά μερεμέτια και κατασκευές (ντουλάπια και ράφια).

 • Συστήματα αυτοματισμού και ασφαλείας.

 • Τοποθέτηση ή αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης (τοποθέτηση air condition, αλλαγή κεντρικής θέρμανσης κλπ).

Ποιες εργασίες αναλαμβάνουν συχνά οι τεχνικοί μας για εξωτερική ανακαίνιση σπιτιού στη Θεσσαλονίκη;

Με την πάροδο του χρόνου, τα θεμέλια του σπιτιού και η εξωτερική του όψη επηρεάζεται και οι φθορές γίνονται ορατές. Με συγκεκριμένες εργασίες εξωτερικής ανακαίνισης, μπορείς να διορθώσεις κάθε ζημιά και το σπίτι σου να αποκτήσει νέα εικόνα.

Για την εξωτερική ανακαίνιση σπιτιού στη Θεσσαλονίκη, τα συνεργεία μας αναλαμβάνουν συχνά τις εξής εργασίες:

Για όλες αυτές τις εργασίες, αλλά και για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς για ανακαίνιση στη Θεσσαλονίκη, οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν, σε οικονομικές τιμές, με ειδικά πακέτα ανακαίνισης.

Ποιες εργασίες ανακαίνισης επιτρέπονται σε σπίτι με ενοίκιο;

Στην περίπτωση του ενοικίου, υπάρχουν κάποιοι βασικοί περιορισμοί για τις εργασίες που μπορείς να κάνεις, σε μια τυπική ανακαίνιση στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν κάποιες εργασίες που μπορείς να πραγματοποιήσεις, ακόμα και χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη. Παρόλα αυτά, συστήνεται να είστε σε επικοινωνία, για κάθε είδους αλλαγές που γίνονται στο χώρο.

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει κάποιες σημαντικές εργασίες ανακαίνισης σπιτιού στη Θεσσαλονίκη, που μπορείς να πραγματοποιήσεις σε σπίτι με ενοίκιο:

1. Ελαιοχρωματισμός τοίχων & τοποθέτηση ταπετσαρίας

Το βάψιμο του σπιτιού και η τοποθέτηση ταπετσαρίας είναι από τις βασικότερες εργασίες που μπορείς να πραγματοποιήσεις, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη τoυ ιδιοκτήτη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τη χρωματική απόχρωση που θέλεις για τους τοίχους σου ή το σχέδιο της ταπετσαρίας.

Κατά γενική ομολογία, η τοποθέτηση ταπετσαρίας για ανακαίνιση σπιτιού στη Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ δημοφιλής εργασία. Είναι αρκετά οικονομική, γίνεται εύκολα και μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα, σε περίπτωση που αλλάξεις γνώμη ή ξε- νοικιάσεις το σπίτι σύντομα.

2. Υδραυλικές & ηλεκτρολογικές εργασίες

Για περιπτώσεις υδραυλικών και ηλεκτρολογικών βλαβών, πολλές φορές επωμίζεται το κόστος ο ίδιος ο ιδιοκτήτης. Ωστόσο, αν σκέφτεσαι να κάνεις κάποια αναβάθμιση στις υδραυλικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις του σπιτιού, τα δεδομένα αλλάζουν.

Μπορείς να κάνεις παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις του ενοικιαζόμενου σπιτιού στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο άνετη. Ωστόσο, αν πρόκειται για μεγάλες αλλαγές, όπως είναι η τοποθέτηση συστήματος κρυφού φωτισμού, συστήνεται να το συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη.

3. Αντικατάσταση φωτιστικών

Η αντικατάσταση φωτιστικών είναι μια από τις πιο απλές και συνηθισμένες εργασίες για ανακαίνιση σπιτιού στη Θεσσαλονίκη. Ο διαφορετικός ή ο πρωτότυπος φωτισμός των δωματίων, μπορεί να επηρεάσει ριζικά την εικόνα του σπιτιού, γι’ αυτό και αξίζει να εξετάσεις αυτή την επιλογή.

Τα παλιά φωτιστικά αντικαθίστανται από τους επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, σε προσιτές τιμές και χωρίς να χρειαστείς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη. Σου υπενθυμίζουμε, ωστόσο, ότι αν πρόκειται για μια τεράστια αλλαγή, όπως η τοποθέτηση κρυφού φωτισμού, θα πρέπει πρώτα να έρθετε σε συνεννόηση.

4. Αντικατάσταση πόρτας με πόρτα ασφαλείας

Η αντικατάσταση της παλιάς πόρτας, με μία πόρτα ασφαλείας θα ενισχύσει την ασφάλεια του χώρου σου και παράλληλα θα τον ανανεώσει. Η αλλαγή πραγματοποιείται άμεσα από τους τεχνικούς της πλατφόρμας μας και αποτελεί επένδυση για την ασφάλεια του σπιτιού σου.

Στις ανακαινίσεις σπιτιών, η αλλαγή των κουφωμάτων αποτελεί σημαντική εργασία ανακαίνισης, ενώ παράλληλα εξαιτίας του μεγάλου κόστους, θεωρείται επένδυση για τον πελάτη. Το τελικό αποτέλεσμα, πρέπει να τον καλύπτει πλήρως, καθώς δύσκολα θα πραγματοποιηθεί ξανά η συγκεκριμένη εργασία.

5. Εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα ή boiler

Η εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα δεν είναι μια από τις πιο συνηθισμένες εργασίες για ανακαίνιση στη Θεσσαλονίκη. Ακόμη περισσότερο, δε συνηθίζεται σε ενοικιαζόμενα σπίτια, καθώς το αρχικό κόστος επένδυσης είναι πολύ μεγάλο.

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας μπορεί να σου παρέχει σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων για ζεστό νερό χρήσης. Αν σκοπεύεις να παραμείνεις στην ίδια κατοικία για αρκετά χρόνια, ίσως είναι καλή ιδέα να εξετάσεις αν σε συμφέρει η τοποθέτηση ηλιακού συστήματος.

Για όλες τις παραπάνω εργασίες πρέπει να θυμάσαι, ότι σημασία έχει και ο κανονισμός της πολυκατοικίας. Για κάθε ανακαίνιση που σκοπεύεις να κάνεις σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη, συστήνουμε να ελέγχεις τον κανονισμό της πολυκατοικίας, αλλά και να ενημερώνεις τον ιδιοκτήτη για τις αλλαγές που σκοπεύεις να κάνεις.

Γιατί να επιλέξεις τα συνεργεία του Douleutaras.gr για την ανακαίνιση σπιτιού στη Θεσσαλονίκη;

Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις τα καλύτερα συνεργεία για ανακαίνιση στη Θεσσαλονίκη, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Οι επαγγελματίες μας κερδίζουν την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων πελατών, γιατί συγκεντρώνουν κάποια πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά:

1. Πολυετής εμπειρία & εξειδίκευση

Έχοντας αναλάβει μια πληθώρα εργασιών για ανακαινίσεις σπιτιών στη Θεσσαλονίκη, οι επαγγελματίες μας διαθέτουν εξειδικευμένες γνώσεις και μπορούν να πραγματοποιήσουν τις εργασίες που χρειάζεσαι, με συνέπεια και επαγγελματισμό, πάντα με σεβασμό στις ανάγκες σου.

2. Ποικιλία προσφερόμενων υπηρεσιών

Για την εσωτερική, αλλά και εξωτερική ανακαίνιση σπιτιού στη Θεσσαλονίκη, τα συνεργεία μας παρέχουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών, με στόχο να καλύψουν κάθε ανάγκη. Από ένα απλό βάψιμο τοίχων, έως την πλήρη αναδιαμόρφωση του χώρου, στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους κατάλληλους επαγγελματίες.

3. Παροχή ποιοτικών υλικών ανακαίνισης

Αν το επιθυμείς, οι επαγγελματίες μας μπορούν να σε προμηθεύσουν με όλα τα απαραίτητα υλικά για την ανακαίνιση στη Θεσσαλονίκη, φροντίζοντας για την ποιότητά τους. Έτσι, σου γλιτώνουν χρόνο και κόπο, από την προσπάθεια να βρεις τα καλύτερα υλικά για την εργασία.

4. Οικονομικά πακέτα ανακαίνισης

Είναι πολύ φυσικό, να σε απασχολούν οι τιμές για ανακαινίσεις σπιτιών στη Θεσσαλονίκη. Είναι πιθανό το κάθε συνεργείο να κάνει μια διαφορετική προσφορά, ανάλογα με τις δουλειές που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Το τελικό κόστος στα πακέτα ανακαίνισης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που πρέπει να προσέξεις.

Ωστόσο, οι επαγγελματίες μας σού προσφέρουν την καλύτερη λύση. Κάνουν μια πρώτη εκτίμηση της τιμής ανακαίνισης, ανάλογα με τις εργασίες που σκέφτεσαι να πραγματοποιήσεις και στη συνέχεια προσαρμόζουν το κόστος, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να έρθεις σε επικοινωνία μαζί τους, για να επισκεφθούν το σπίτι και να κάνουν την εκτίμηση.

5. Χρήσιμες συμβουλές ανακαίνισης

Σε περίπτωση που αισθάνεσαι αβεβαιότητα, ιδίως για το τεχνικό κομμάτι της ανακαίνισης στη Θεσσαλονίκη, οι επαγγελματίες μας μπορούν να σου προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές που θα κάνουν τη διαδικασία πιο απλή και το χώρο σου πιο πρακτικό. Συνεπώς, δε χρειάζεται να διστάζεις να ζητήσεις τη γνώμη τους.

Αν σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε ανακαίνιση σπιτιού στη Θεσσαλονίκη, πλήρη ή μερική, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για ανακαίνιση, από έμπειρα συνεργεία στην περιοχή σου!

Δημοφιλείς υπηρεσίες για ανακαίνιση σπιτιού στη Θεσσαλονίκη!
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Ανακαίνισης για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Λάζαρος Κ.
230 αξιολογήσεις
Θελω να ευχαριστησω τον Λαζαρο για την συνεπεια του την ευγενεια και τον επαγγελματισμο του ,τον συνιστω ανεπιφυλακτα σε ολους και οτιδηπ...
Γιάννης Στράνας G.
38 αξιολογήσεις
Eίμαι πολύ ευχαριστημένος.Είναι πραγματικός επαγγελματίας σε όλα του.
Μ. Group
33 αξιολογήσεις
Σηκώνει πάντα το τηλέφωνο όταν τον καλείς. Είναι ευγενικός και χαμογελαστός τόσο ο Σωτήρης όσο και τα παιδιά με τα οποία συνεργάζεται. Συ...
Μάριος Κ.
25 αξιολογήσεις
Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τον κύριο Κορδονούρη! Έκανε άψογη δουλειά και εξυπηρετήθηκα άμεσα.
Τεχνικό Γραφείο Π.
18 αξιολογήσεις
Ταχεία επικοινωνία. Εξυπηρετικότατο προσωπικό. Άμεση διεκπεραίωση της εργασίας. Θα ξανάσυνεργαστώ.
Γεώργιος Λ.
14 αξιολογήσεις
Μου εριξε τα γκρο μπετα στο σπιτι. εμειναν καποιες μικρες ατέλειες και ηρθε και τις διόρθωσε αμεσα. ευχαριστω Γιωργο
Σχετικά άρθρα
Μόλις μετακόμισες σε νέο σπίτι; Πολύ καλά νέα! Σου ευχόμαστε κάθε ευτυχία σε αυτό!
Πήρες την απόφαση να προχωρήσεις σε αυτή την ανακαίνιση σπιτιού που σκεφτόσουν και ονειρευόσουν τόσο καιρό;
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει