Ανακαίνιση Σπιτιού Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία ανακαίνισης και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Οι καλύτερες συμβουλές στην ανακαίνιση σπιτιού!

Οι ανακαινίσεις σπιτιών στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποιούνται από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, τα οποία φροντίζουν να κάνουν αυτή την χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία, παιχνιδάκι.

Η ανακαίνιση σπιτιού, μπορεί να προκαλέσει πολύ άγχος εάν δεν υπάρχει επαγγελματική καθοδήγηση και οργάνωση. Στην Θεσσαλονίκη η ομάδα των εξειδικευμένων συνεργατών μας, φροντίζει να προτείνει δημιουργικές και συμφέρουσες ιδέες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών.

Οι ανακαινίσεις που πραγματοποιούνται από τα συνεργεία μας στην Θεσσαλονίκη, περικλείουν μέσα πολλές εργασίες από διαφορετικούς τομείς, όπως υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, τεχνικές εργασίες, διακόσμηση κ.α.

Ολική ή μερική ανακαίνιση σπιτιού;

Όταν πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις την ανακαίνιση του σπιτιού σου στην Θεσσαλονίκη, πρέπει να σκεφτείς εάν χρειάζεσαι ολική ή μερική ανακαίνιση σπιτιού ώστε να μπουν και σε μία σειρά οι εργασίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις.

Γενικότερα, ανακαινίσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν τόσο σε έναν μικρό χώρο, όπως ένα δωμάτιο σπιτιού όσο και σε ένα ολόκληρο σπίτι.

Στην περίπτωση που επιθυμείς επαγγελματικό συνεργείο στην Θεσσαλονίκη για μερική ανακαίνισης σπιτιού, έχεις την δυνατότητα να ανανεώσεις ένα ή περισσότερα δωμάτια του χώρου σου και όχι όλα. Έτσι, μπορείς εφόσον το επιθυμείς να προχωρήσεις σε ανακαίνιση μπάνιου, ανακαίνιση κουζίνας, ανακαίνιση δωματίου, ανακαίνιση ξενοδοχείου, κλπ.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία ανακαίνισης της πλατφόρμας μας, έχοντας αναλάβει και φέρει εις πέρας χιλιάδες ανακαινίσεις σπιτιών στην Θεσσαλονίκη, μπορούν να οργανώσουν στην εντέλεια το χρονοδιάγραμμα των εργασιών μίας ανακαίνισης και να εγγυηθούν αποτελέσματα που ξεχωρίζουν για την αισθητική και την ποιότητά τους.

Κάθε συνεργείο ανακαίνισης, ακολουθεί μία δική του διαδικασία στις ανακαινίσεις σπιτιών που περιλαμβάνει συγκεκριμένες εργασίες. Υπάρχουν εργασίες για εξωτερική ανακαίνιση σπιτιού και υπάρχουν και εργασίες για εσωτερική ανακαίνιση σπιτιού.

Οι επαγγελματίες στις ανακαινίσεις της πλατφόρμας μας, που δραστηριοποιούνται στην Θεσσαλονίκη, μας ενημέρωσαν για τις εργασίες που συνήθως πραγματοποιούν στο κάθε είδος ανακαίνισης.

Εργασίες στην εσωτερική ανακαίνιση σπιτιού

Μπορείς να ανανεώσεις τον χώρο του σπιτιού σου αλλά και την διάθεσή σου, με μία εσωτερική ανακαίνιση σπιτιού στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν πολλές εργασίες που αλλάζουν ριζικά την εικόνα ενός χώρου, διάβασε παρακάτω και πάρε ιδέες για την ανακαίνιση του σπιτιού σου.

 • Η κατεδάφιση και η αποξήλωση για αναδιαρρύθμιση του χώρου (γκρέμισμα τοίχου, τοποθέτηση διαχωριστικών δωματίου, αποξήλωση παλιών ντουλαπιών, κλπ).
 • Βάψιμο των ντουλαπιών και τοποθέτηση ταπετσαρίας στις επιφάνειες που επιθυμείς.
 • Μόνωση των χώρων (θερμομόνωση ή ηχομόνωση)
 • Αλλαγή ή επισκευή πατώματος
 • Αντικατάσταση των κουφωμάτων
 • Αλλαγή πορτών με πόρτες ασφαλείας
 • Τοποθέτηση και συντήρηση των υδραυλικών εγκαταστάσεων
 • Τοποθέτηση νέων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και αλλαγή των φωτιστικών του χώρου
 • Ξυλουργικά μερεμέτια και κατασκευές (ντουλάπια και ράφια)
 • Συστήματα Αυτοματισμού και Ασφαλείας
 • Τοποθέτηση ή αντικατάσταση των συστημάτων θέρμανσης (τοποθέτηση air condition, αλλαγή κεντρικής θέρμανσης, κλπ)

Εργασίες στην εξωτερική ανακαίνιση σπιτιού

Με την πάροδο του χρόνου, τα θεμέλια του σπιτιού και η εξωτερική του όψη επηρεάζεται και οι φθορές γίνονται ορατές. Με συγκεκριμένες εργασίες εξωτερικής ανακαίνισης, μπορείς να διορθώσεις κάθε ζημιά και το σπίτι σου να αποκτήσει νέα εικόνα.

 • Εργασίες σοβατίσματος και επισκευής φθορών στα θεμέλια του σπιτιού
 • Εξωτερικό ελαιοχρωματισμό του κτιρίου
 • Επισκευή, συντήρηση ή αντικατάσταση των κουφωμάτων του σπιτιού
 • Εξωτερική θερμομόνωση του σπιτιού
 • Αναδιαμόρφωση του κήπου

Στην ανακαίνιση σπιτιού στην Θεσσαλονίκη, οι επιλογές είναι πολλές εάν είσαι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει περιορισμός.

Τι εργασίες επιτρέπονται σε σπίτι με ενοίκιο;

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί στις εργασίες ανακαίνισης που μπορείς να πραγματοποιήσεις στο σπίτι σου. Παρόλ’ αυτά, το σπίτι σου πρέπει να το χαρακτηρίζει το προσωπικό σου στυλ και γούστο ώστε να νιώθεις όμορφα και άνετα.

Υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις στην ανακαίνιση του σπιτιού σου στην Θεσσαλονίκη, χωρίς να χρειάζεσαι τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη και τα εξειδικευμένα συνεργεία ανακαίνισης της πλατφόρμας μας, τα γνωρίζουν:

Ελαιοχρωματισμός τοίχων & τοποθέτηση ταπετσαρίας

Το βάψιμο του σπιτιού και η τοποθέτηση ταπετσαρίας, είναι από τις βασικότερες εργασίες που μπορείς να πραγματοποιήσεις χωρίς την σύμφωνη γνώμη τoυ ιδιοκτήτη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την χρωματική απόχρωση που θέλεις για τους τοίχους σου και το σχέδιο της ταπετσαρίας.

Το βάψιμο των τοίχων αποτελεί μία οικονομική επιλογή στις εργασίες ανακαίνισης σπιτιού που μπορεί να αλλάξει το χώρο δραστικά. Ακόμη, το γεγονός ότι οι εργασίες του ελαιοχρωματισμού γίνονται άμεσα, κάνει πιο δελεαστικό το ενδεχόμενο να αποφασίσεις να προχωρήσεις με το βάψιμο του σπιτιού.

Οι έμπειροι ελαιοχρωματιστές της πλατφόρμας μας, μπορούν άμεσα να ανανεώσουν τον χώρο του σπιτιού σου, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ένα επαγγελματικό συνεργείο ανακαίνισης στην Θεσσαλονίκη, διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να μετατρέψει τον χώρο στην στιγμή και να κάνει την ανακαίνιση σπιτιού να φαίνεται παιχνιδάκι.

Αντικατάσταση πόρτας με πόρτα ασφαλείας

Η αντικατάσταση της παλιάς πόρτας, με μία πόρτα ασφαλείας θα ενισχύσει την ασφάλεια του χώρου σου και παράλληλα θα ανανεώσει τον χώρο σου. Η αλλαγή πραγματοποιείται άμεσα και αποτελεί επένδυση για την ασφάλεια του σπιτιού σου.

Στις ανακαινίσεις σπιτιών, η αλλαγή των κουφωμάτων αποτελεί σημαντική εργασία ανακαίνισης ενώ παράλληλα εξαιτίας του μεγάλου κόστους, θεωρείται επένδυση για τον πελάτη. Το τελικό αποτέλεσμα, πρέπει να τον καλύπτει πλήρως, καθώς δύσκολα θα πραγματοποιηθεί ξανά η συγκεκριμένη εργασία.

Εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα ή boiler

Η εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα είναι μια αλλαγή που επιτρέπεται να την κάνεις και για εξοικονόμηση χρημάτων. Δεν είναι προτεραιότητα στην κλασική ανακαίνιση σπιτιού, όμως σε ένα σπίτι με ενοίκιο, θα προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων.

Με την εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα, ενισχύονται τα υδραυλικά και τα ηλεκτρολογικά συστήματα του σπιτιού με άλλα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας. Στις ανακαινίσεις σπιτιών, είναι απαραίτητο οι συγκεκριμένες εργασίες να γίνονται χωρίς λάθη και από επαγγελματίες διότι σε περίπτωση λάθους, οι εργασίες αποκατάστασης της ζημιάς, θα δημιουργήσουν αναστάτωση στον χώρο του σπιτιού σου.

Αντικατάσταση φωτιστικών

Η αντικατάσταση φωτιστικών στις εργασίες ανακαίνισης σπιτιού, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες αλλαγές αν και δεν χρειάζονται πολλές εργασίες. Στις ανακαινίσεις, ο διαφορετικός ή ο πρωτότυπος φωτισμός των δωματίων, μπορεί αν επηρεάσει ριζικά την εικόνα του σπιτιού.

Η αλλαγή των παλιών φωτιστικών με νέα μπορεί να χαρίσει στο σπίτι σου μία διαφορετική όψη χωρίς να χρειάζεται να καταναλώσεις κόπο και χρήματα και χωρίς να χρειάζεσαι την γνώμη του ιδιοκτήτη.

Γιατί να επιλέξεις τα συνεργεία μας για την ανακαίνιση του σπιτιού σου;

Οι ανακαινίσεις σπιτιών, χρειάζονται εξειδικευμένη οργάνωση από επαγγελματικό συνεργείο ανακαίνισης ώστε να γίνουν οι εργασίες στον χρόνο και με τον τρόπο που πρέπει. Είτε αφορά μερική ανακαίνιση σπιτιού είτε ολική ανακαίνιση σπιτιού στη Θεσσαλονίκη, απαιτούνται γνώσεις και ικανότητες που μόνο ένας επαγγελματίας διαθέτει.

Η ανακαίνιση σπιτιού στην Θεσσαλονίκη, θα σου φανεί παιχνιδάκι, εάν επιλέξεις κάποιος επαγγελματία να την αναλάβει. Ο χώρος του σπιτιού είναι πολύ σημαντικός να είναι προσαρμοσμένος και διαμορφωμένος, με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες των ιδιοκτητών.

Τα συνεργεία ανακαίνισης που εξυπηρετούν τους πελάτες στην Θεσσαλονίκη, συνεργάζονται με αξιόλογους επαγγελματίες και μπορούν να εγγυηθούν ότι θα σου προτείνουν εξατομικευμένες λύσεις.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις επαγγελματικά συνεργεία ανακαίνισης, που συνεργάζονται με τους καλύτερους επαγγελματίες από όλους τους τομείς και μπορούν να φέρουν εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο απαιτητικές ανακαινίσεις σπιτιών.

4 σημεία που πρέπει να προσέξεις στις ανακαινίσεις σπιτιών

Η ανακαίνιση του σπιτιού σου στην Θεσσαλονίκη, περιλαμβάνει κοστοβόρες και χρονοβόρες εργασίες. Είναι καλό να έχεις ξεκαθαρίσει ορισμένα θέματα έτσι ώστε να μην αυξηθεί το κόστος με αλλαγές που θα θελήσεις να κάνεις εκ των υστέρων.

 • Να έχει ξεκαθαρίσει το στυλ και το ύφος που θες να αποκτήσει ο χώρος σου.
 • Ενέργειες που θα κάνουν τον χώρο σου λειτουργικό και θα καλύπτουν βασικές σου ανάγκες.
 • Οι τιμές στις εργασίες ανακαίνισης και ο προϋπολογισμός με βάση τον οποίο θες να κινηθείς.
 • Το συνολικό χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης.

Στο Douleutaras.gr, διαθέτουμε αξιολογημένα συνεργεία ανακαίνισης που δραστηριοποιούνται στην Θεσσαλονίκη, με πολύχρονη εμπειρία και εξειδικευμένο εξοπλισμό και εγγυώνται να κάνουν το σπίτι των ονείρων σου πραγματικότητα.

Οι ανακαινίσεις, με την βοήθεια των έμπειρων συνεργείων ανακαίνισης της πλατφόρμας μας, μπορούν να πραγματοποιηθούν σε μικρό χρονικό διάστημα και χωρίς να προξενήσουν αναστάτωση στην καθημερινότητα των πελατών.

Καταχώρησε την εργασία σου και πάρε προσφορές για τιμές στις ανακαινίσεις σπιτιού από τα καλύτερα συνεργεία ανακαίνισης σπιτιού στη Θεσσαλονίκη. Εμπιστεύσου τους επαγγελματίες μας και θα έχεις αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας!


4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Ανακαίνισης για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Λάζαρος Κ.
226 αξιολογήσεις
Πολύ σωστός επαγγελματίας με άμεση ανταπόκριση , πλήρης εξήγηση της εργασίας και του κόστους.
Γιάννης Στράνας G.
38 αξιολογήσεις
Ακριβώς στην ώρα του. Ευγενικός και συννενοήσιμος. Άριστος στη δουλειά του, γρήγορος και καθαρός.
Σάββας Τ.
35 αξιολογήσεις
Άμεση ανταπόκριση, οικονομική προσφορά και το κυριότερο: ήρθαν τα πήραν, τα επισκεύασαν και μας τα έφεραν στο χώρο μας! Συνιστώ ανεπιφύλα...
Μ. Group
30 αξιολογήσεις
Πολυ καλη δουλεια Εμεινα ευχαριστημενη
Μάριος Κ.
25 αξιολογήσεις
Ποιοτική εργασία, εξαιρετική συνεργασία, άμεση εξυπηρέτηση, συνέπεια, υπευθυνότητα, ευγένεια.
Τεχνικό Γραφείο Π.
17 αξιολογήσεις
Πολύ καλός και συνεννοήσιμος. Έγινε η δουλειά γρήγορα και σωστά.
Σχετικά άρθρα
Μόλις μετακόμισες σε νέο σπίτι; Πολύ καλά νέα! Σου ευχόμαστε κάθε ευτυχία σε αυτό!
Πήρες την απόφαση να προχωρήσεις σε αυτή την ανακαίνιση σπιτιού που σκεφτόσουν και ονειρευόσουν τόσο καιρό;
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει