Ψυκτικός Θεσσαλονίκη

Πάρε την καλύτερη προσφορά από τους πιο αξιόπιστους ψυκτικούς του χώρου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επισκευή από τεχνικό ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε Προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!
Αξιολόγησε τον επαγγελματία
Εξυπηρετήσου από τον έμπειρο τεχνικό μας και αξιολόγησε τις υπηρεσίες του

Ο ψυκτικός του Douleutaras.gr στην Θεσσαλονίκη θα γίνει η πρώτη σου επιλογή!

Οι ψυκτικοί της πλατφόρμας μας στην Θεσσαλονίκη, είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι, να αναλάβουν άμεση δράση για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεις με τα ψυκτικά μηχανήματα του χώρου σου.

Ο ψυκτικός στην Θεσσαλονίκη, αντιμετωπίζει μία ευρεία γκάμα ψυκτικών εργασιών, που περιλαμβάνει επισκευή, τοποθέτηση, συντήρηση ψυγείων και συντήρηση κλιματιστικών.

Διαθέτοντας τα κατάλληλα ψυκτικά εργαλεία και ψυκτικά εξαρτήματα εγγυημένης ποιότητας, επαναφέρει την λειτουργικότητα στις ψυκτικές συσκευές σου.

Ο ψυκτικός, διαθέτει τα απαραίτητα ψυκτικά ανταλλακτικά για να προχωρήσει σε άμεση αποκατάσταση των φθαρμένων ψυκτικών εξαρτημάτων είτε αφορά επαγγελματικό ψυγείο είτε οικιακό αλλά και για κάθε τύπου κλιματιστικό.

Από μία απλή τοποθέτηση φρέον σε ψυγείο έως μία εγκατάσταση ψυκτικών συσκευών, οι επαγγελματίες ψυκτικοί του Douleutaras.gr, αποτελούν την καλύτερη επιλογή για να την πραγματοποιήσουν.

Ποια είναι τα στάδια στη σωστή τοποθέτηση ενός ψυκτικού μηχανήματος;

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί στην Θεσσαλονίκη, ακολουθούν κάποιους βασικούς κανόνες, ώστε να ολοκληρώνουν με επιτυχία κάθε ψυκτική εργασία που αναλαμβάνουν.

Συγκεντρώσαμε για εσένα, από τους επαγγελματίες ψυκτικούς της πλατφόρμας μας, τους κανόνες που ακολουθούν σε κάθε ψυκτική εργασία είτε αφορά ψυγεία είτε κλιματιστικά:

  • Προσεκτική μελέτη σχεδίων, προδιαγραφών, οδηγιών της συσκευής κλιματιστικού ή ψυγείου
  • Προσεκτική επιλογή του σωστού σημείου τοποθέτησης του κλιματιστικού ή του ψυγείου
  • Εξειδικευμένη σύνδεση και έλεγχος των σωληνώσεων
  • Δοκιμή & Έλεγχος της  λειτουργίας του κλιματιστικού ή του ψυγείου

Πολλοί αποφεύγουν να απευθυνθούν σε έναν επαγγελματία ψυκτικό καθώς θεωρούν ότι έτσι θα γλιτώσουν χρήματα από το κόστος επίσκεψης και το κόστος επισκευής. Όμως, αυτή η αναβλητικότητα, πολλές φορές είναι η αιτία για μεγαλύτερο κόστος επισκευής, καθώς η βλάβη στο κλιματιστικό και το ψυγείο μεγεθύνεται.  

Υπάρχουν συγκεκριμένες ενδείξεις που φανερώνουν ότι τα ψυγεία και τα κλιματιστικά δεν λειτουργούν σωστά. Περίεργοι θόρυβοι και χαμηλή απόδοση των ψυκτικών μηχανημάτων είναι οι πιο συνηθισμένες. Ακόμη, και σ΄αυτές τις περιπτώσεις πολλοί αγνοούν τα σημάδια για βλάβη.

Ποιες είναι οι εργασίες για τις οποίες θα χρειαστείς ψυκτικό;

Φτιάξαμε μια λίστα με τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις με τις ψυκτικές συσκευές σου και θα λυθούν μόνο με την εξειδικευμένη επαγγελματική βοήθεια ενός ψυκτικού:

Συχνές βλάβες στο Air Condition που χρειάζονται ψυκτικό για κλιματιστικά
Υπάρχει διαρροή φρέον για χρειάζεται άμεσα συμπλήρωση με φρέον
Έχουν βουλώσει τα φίλτρα του κλιματιστικού
Τρέχει νερό από το κλιματιστικό
Το air condition αυξομειώνει την ένταση του.
Υπάρχει βλάβη στη πλακέτα του κλιματιστικού
Το air condition δε σταματάει να δουλεύει
Υπάρχει πρόβλημα με το σωλήνα αποχέτευσης συμπυκνωμάτων

Συχνές βλάβες στο Ψυγείο που χρειάζονται ψυκτικό ψυγείου
Δεν λειτουργεί η συντήρηση ψυγείου
Το ψυγείο κάνει θόρυβο
Σταμάτησε να λειτουργεί
Δεν έχει καλή απόδοση
Δεν ανοίγει/κλείνει η πόρτα
Το ψυγείο πιάνει πάγο
Ρίχνει την ασφάλεια/ ρελέ του πίνακα
Δεν ανάβει το φως το ψυγείο
Δεν κάνει απόψυξη
Χρειάζεται τοποθέτηση φρέον

Πέρα από τις βλάβες όμως υπάρχουν κι άλλες εργασίες στις οποίες μπορούν να σε βοηθήσουν οι ψυκτικοί. Αν βρίσκεσαι σε περίοδο μετακόμισης και χρειάζεσαι απεγκατάσταση κλιματιστικού του χώρου σου, ο ψυκτικός στην Θεσσαλονίκη, είναι η εγγυημένη λύση στο πρόβλημά σου.

Ποια είναι τα σημαντικότερα στάδια απεγκατάστασης κλιματιστικού;

Η διαδικασία αφαίρεσης και απεγκατάστασης κλιματιστικού είναι μια εργασία που κρύβει αρκετά μυστικά. Οι επαγγελματίες ψυκτικοί, ακολουθούν μία εξειδικευμένη διαδικασία απεγκατάστασης κλιματιστικού, που περιλαμβάνει 3 στάδια:

Αφαίρεση ψυκτικών υγρών
Η συγκεκριμένη εργασία στην διαδικασία απεγκατάστασης του κλιματιστικού σου, αφορά την αφαίρεση του φρέοντος από την εξωτερική μονάδα, προκειμένου αυτό να επανατοποθετηθεί εκ νέου με την νέα εγκατάσταση.

Αποξήλωση
Αφορά την αποξήλωση του κλιματιστικού από τον τοίχο, αφού πρώτα έχει κλείσει ο γενικός και το κλιματιστικό βγει από την πρίζα. Στην συνέχεια, αποσυνδέονται τα καλώδια που προέρχονται από το εσωτερικό του κλιματιστικού.

Ο επαγγελματίας ψυκτικός θα ανοίξει μια μικρή τρύπα στον τοίχο στο σημείο όπου έχουν περαστεί τα καλώδια και ο χαλκοσωλήνας και θα τα αφαιρέσει με προσοχή. Στην συνέχει θα ξανακλείσει τον τοίχο.

Ξεβίδωμα βάσης
Τελευταίο βήμα στην απεγκατάσταση του κλιματιστικού, αποτελεί το ξεβίδωμα της βάσης της εξωτερικής του μονάδας. Έπειτα, από αυτό το στάδιο το κλιματιστικό είναι έτοιμο να μεταφερθεί σε οποιοδήποτε χώρο και να πραγματοποιηθεί η εγκατάστασή του.

Η απεγκατάσταση του κλιματιστικού όπως και η εγκατάστασή του, είναι απαραίτητο να πραγματοποιείται από εξειδικευμένους ψυκτικούς. Ειδικά, οι επαγγελματίες ψυκτικοί στην Θεσσαλονίκη, έχοντας αναλάβει εκατοντάδες ψυκτικές εργασίες μπορούν να εξασφαλίσουν την ασφαλή εκτέλεση οποιασδήποτε τοποθέτησης ή απεγκατάστασης.

Σε περίπτωση που το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις αφορά το ψυγείο σου και θες να αποφύγεις το ενδεχόμενο ενός service ψυγείου, μην πανικοβάλλεσαι. Οι επαγγελματίες ψυκτικοί της πλατφόρμας μας, μας έδωσαν μία λίστα με ενέργειες που μπορείς να κάνεις για να προφυλάξεις ψυγείου σου.

Ποιες είναι οι καλύτερες συμβουλές για να αποφύγεις μια βλάβη ψυγείου;

Σταμάτα να γεμίζεις ασφυκτικά το ψυγείο σου με τρόφιμα.

Το ψυγείο που είναι ασφυκτικά γεμάτο με τρόφιμα, δεν επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορήσει. Ο μηχανισμός του ψυγείου στην προσπάθειά του, να πιάσει την θερμοκρασία που είναι αναγκαία για την καλή συντήρηση των τροφίμων, καταναλώνει περισσότερη ενέργεια. Η κατανάλωση παραπάνω ενέργειας σημαίνει και μεγαλύτερη κατανάλωση ρεύματος και επιβάρυνση του μηχανισμού του ψυγείου.

Σταμάτα εκείνες τις συνήθειες που επηρεάζουν την λειτουργία του ψυγείου.

Υπάρχουν κάποιες καθημερινές συνήθειες που επηρεάζουν την λειτουργία του ψυγείου σου. Όταν ανοιγοκλείνεις για παράδειγμα την πόρτα του ψυγείου, μειώνεται η απόδοσή του καθώς δυσκολεύεις τον μηχανισμό του. Το μοτέρ του ψυγείου λειτουργεί συνεχώς ώστε να υπάρχει η κατάλληλη θερμοκρασία συντήρησης των τροφίμων και με το να ανοιγοκλείνεις συνεχώς την πόρτα το δυσκολεύεις.

Είναι απαραίτητη η απόψυξη και ο καθαρισμός του ψυγείου.

Η συχνή απόψυξη και ο καθαρισμός ψυγείου συντελούν στην αύξηση της απόδοσής του και κατ’ επέκταση στην σωστή συντήρηση των τροφίμων. Πολύ συχνά παρουσιάζεται μούχλα στο ψυγείο από τρόφιμα που παραμένουν μεγάλο διάστημα μέσα και από έλλειψη καθαρισμού. Πρέπει λοιπόν, να καθαρίζεται και να αποψύχεται τακτικά το ψυγείο ώστε να προστατεύεται και η υγεία όσων το χρησιμοποιούν.

Συμβουλή: Η επισκευή ψυγείου, απασχολεί τους περισσότερους όμως ο σωστός καθαρισμός του, σίγουρα θα αυξήσει την μακροζωία του.

Στο Douleutaras.gr, διαθέτουμε έμπειρους ψυκτικούς που δραστηριοποιούνται σε όλη την Θεσσαλονίκη και μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε ψυκτική εργασία και ψυκτική εγκατάσταση, με εγγυημένης λειτουργικότητας αποτελέσματα.

Ωστόσο, αν θες να επιχειρήσεις μόνος σου το σέρβις του ψυγείου σου μπορείς να ξεκινήσεις με ένα απλό καθαρισμό. Σε περίπτωση που δεν δεις βελτίωση στην απόδοσή του, απευθύνσου σε έναν από τους επαγγελματίες ψυκτικούς μας στην Θεσσαλονίκη.

Καταχώρησε εύκολα την εργασία σου και πάρε προσφορά για το κόστος από τον καταλληλότερο ψυκτικό στη Θεσσαλονίκη.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Ψυκτικοί για το 2019

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Σάκης Κ.
229 αξιολογήσεις
Η αντικατάσταση της αντλίας μου φάνηκε λίγο ακριβή αλλά η εξυπηρέτηση ήταν άριστη και ο τεχνικός επαγγελματίας.
Παναγιώτης Π.
165 αξιολογήσεις
Οι τεχνικοί ήρθαν για τη συντήρηση δύο παλιών κλιματιστικών, σε οικία. Έφτασαν την ώρα που συμφωνήθηκε, ήταν σβέλτοι στη δουλειά τους, επ...
T.Θ
58 αξιολογήσεις
Συνεπής.Καθαροί.Θα τους ξαναπροτιμήσω σε εργασία κλιματισμού
Αναστάσιος Μ.
50 αξιολογήσεις
Καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση
Κωνσταντίνος Γ.
42 αξιολογήσεις
Αλλαγή καμένης αντίστασης στο μάτι της κουζίνας.
Κυριάκος Ξ.
40 αξιολογήσεις
Σύμφωνα με το πρωτόκολλο - μικρή καθυστέρηση στην αλλαγή του ανταλλακτικού, λόγω καθυστέρησης παραλαβής (2 μέρες αργότερα από την προβλεπ...
Σχετικά άρθρα
Ο καθαρισμός φίλτρων κλιματιστικού είναι μία απολύτως απαραίτητη εργασία συντήρησης όχι μόνο για την καλή λειτουργία του μηχανήματος
Αν είσαι ιδιοκτήτης εστιατορίου ή κάποιας άλλης επιχείρησης στον κλάδο της εστίασης ή της φιλοξενίας, το ψυγείο είναι για εσένα
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει