Ψυκτικός Αθήνα

Πάρε την καλύτερη προσφορά από τους πιο αξιόπιστους ψυκτικούς του χώρου

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Λάβε Προσφορές σε 20"

100+ Αξιολογημένοι Ψυκτικοί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Τελευταία ενημέρωση: 13/6/2019

Πότε πρέπει να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία ψυκτικό;

Οι ψυκτικοί είναι οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες που είναι υπεύθυνοι για όλα τα ψυκτικά μηχανήματα. Με τον κατάλληλο εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία αναλαμβάνουν τη συντήρηση και την επισκευή κάθε βλάβης ψυγείου ή κλιματιστικού.

Πότε ξέρεις όμως ότι χρειάζεσαι έναν ψυκτικό;

Συνήθως η ανάγκη για ψυκτικό προκύπτει από μια βλάβη σε κάποιο ψυκτικό μηχάνημα. Στις περιπτώσεις αυτές είναι πολύ πιθανό κάποιος να προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα μόνος του και τότε είναι που μπορούν να γίνουν πολλά λάθη που συνήθως κοστίζουν ακριβά.

Γιατί να μην επισκευάσεις μόνος σου το ψυκτικό μηχάνημα;

Η επισκευή ψυγείου ή  κλιματιστικού, αποτελεί μία εξειδικευμένη ψυκτική εργασία που μόνο ένας επαγγελματίας ψυκτικός μπορεί να αντιμετωπίσει. Εάν επιχειρήσει να αναλάβεις μόνος σου δράση, το πιο πιθανό είναι να χειροτερεύσει η κατάσταση, για τους εξής λόγους:

Δεν διαθέτεις την απαραίτητη τεχνογνωσία

Χωρίς τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις και τον κατάλληλο εξοπλισμό είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ασχοληθείς πολλές ώρες ψάχνοντας να βρεις που χρησιμεύει το κάθε εξάρτημα και στο τέλος θα προκαλέσεις μεγαλύτερη βλάβη.

Θα μεγενθύνεις την ζημιά στο ψυκτικό μηχάνημα

Είτε πρόκειται για κάτι σχετικά απλό όπως είναι ο καθαρισμός των φίλτρων του κλιματιστικού είτε πρόκειται για ένα πιο περίπλοκο πρόβλημα, όπως για παράδειγμα το κλιματιστικό σου να ρίχνει την ασφάλεια, δυστυχώς δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις μόνος.

Το κάθε ψυκτικό μηχάνημα, έχει τον δικό του χειρισμό και μόνο οι επαγγελματίες ψυκτικοί γνωρίζουν ποιος είναι αυτός και πως να προχωρήσουν σε επισκευές χωρίς να μεγενθύνουν την βλάβη.

Το κόστος επισκευής θα αυξηθεί σημαντικά

Σε περίπτωση, που άθελά σου χειροτερεύσεις την βλάβη του κλιματιστικού ή του ψυγείου σου, το τελικό κόστος επισκευής του ψυκτικού σου μηχανήματος θα μεγαλώσει.

Αν θες την άμεση επισκευή της βλάβης χωρίς περιττά κόστη, οι επαγγελματίες ψυκτικοί της πλατφόρμας μας, είναι μονόδρομος.

Ποιες είναι οι πιο συχνές βλάβες στα ψυκτικά μηχανήματα;

Οι ψυκτικοί μας, καθημερινά αναλαμβάνουν να επισκευάσουν οποιαδήποτε βλάβη σε ψυγεία και κλιματιστικά και εξασφαλίζουν την πλήρη λειτουργικότητά τους.

Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες βλάβες στα κλιματιστικά και τα ψυγεία που παρουσιάζονται στα περισσότερα μοντέλα. Η σωστή και τακτική συντήρησή τους (π.χ συντήρηση στα κλιματιστικά) βοηθάει σημαντικά στην πρόληψη τέτοιων βλαβών. 

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί μας, μας ενημέρωσαν γι’ αυτές:

Βλάβες στα Air Condition

 • Υπάρχει διαρροή φρέον.
 • Έχουν βουλώσει τα φίλτρα του κλιματιστικού.
 • Το air condition αυξομειώνει την ένταση του.
 • Υπάρχει βλάβη στην πλακέτα του κλιματιστικού
 • Το air condition δε σταματάει να δουλεύει.
 • Υπάρχει πρόβλημα με το σωλήνα αποχέτευσης συμπυκνωμάτων.

Βλάβες στα Ψυγεία

 • Δεν λειτουργεί η συντήρηση ψυγείου.
 • Το ψυγείο κάνει θόρυβο.
 • Σταμάτησε να λειτουργεί.
 • Δεν έχει καλή απόδοση.
 • Δεν ανοίγει/κλείνει η πόρτα.
 • Το ψυγείο πιάνει πάγο.
 • Ρίχνει την ασφάλεια/ ρελέ του πίνακα.
 • Δεν ανάβει το φως το ψυγείου.
 • Δεν κάνει απόψυξη.

Οι βλάβες στα ψυκτικά μηχανήματα, μπορούν να επισκευαστούν άμεσα εάν ζητήσεις την βοήθεια των ψυκτικών μας. Πέρα όμως, από τις επισκευές ένας επαγγελματίας ψυκτικός αναλαμβάνει και την τοποθέτηση των ψυκτικών μηχανημάτων.

Γιατί να επιλέξεις τους ψυκτικούς μας για τοποθέτηση ψυκτικών μηχανημάτων;

Η επαγγελματική τοποθέτηση των ψυκτικών μηχανημάτων, συμβάλει στην σωστή λειτουργία τους και την μακροχρόνια αντοχή τους στην φθορά του χρόνου.

Η σύνδεση ψυγείου ή η εγκατάσταση κλιματιστικού είναι περίπλοκες εργασίες που χρειάζονται ειδικές γνώσεις. Οι ψυκτικοί μας που θα αναλάβουν την τοποθέτηση του ψυγείου ή του κλιματιστικού σου, θα ακολουθήσουν τα εξής στάδια:

Μελέτη του ψυκτικού μηχανήματος

Γίνεται προσεκτική μελέτη σχεδίων, προδιαγραφών, οδηγιών της συσκευής κλιματιστικού ή ψυγείου.

Επιλογή του σημείου τοποθέτησης

Γίνεται προσεκτική επιλογή του σωστού σημείου τοποθέτησης του κλιματιστικού ή του ψυγείου.

Σύνδεση του ψυκτικού μηχανήματος

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί μας, πραγματοποιούν εξειδικευμένη σύνδεση και έλεγχο των σωληνώσεων ώστε να πετύχουν την πλήρη λειτουργικότητα του ψυκτικού μηχανήματος.

Έλεγχος της λειτουργικότητά του

Πραγματοποιείται δοκιμή και έλεγχος της λειτουργίας του κλιματιστικού ή του ψυγείου.

Πως γίνεται η επαγγελματική απεγκατάσταση του ψυκτικού μηχανήματος;

Ο ψυκτικός της πλατφόρμας μας, βρίσκεται δίπλα σου και στις περιπτώσεις που θες να πραγματοποιήσεις την άμεση απεγκατάσταση του ψυκτικού σου μηχανήματος.

Αν και η αποσύνδεση ψυγείου είναι μια σχετικά εύκολη διαδικασία, δεν ισχύει το ίδιο και για την απεγκατάσταση κλιματιστικού. Οι ψυκτικοί μας, μας έδωσαν μία ενδεικτική λίστα με τα βήματα που ακολουθούν στην απεγκατάσταση του ψυκτικού μηχανήματος:

 • Αφαίρεση ψυκτικών υγρών
 • Αποξήλωση (αποσύνδεση καλωδίων, αφαίρεση κλιματιστικού από τον τοίχο, επιδιόρθωση του τοίχου)
 • Ξεβίδωμα βάσης εξωτερικής μονάδας

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις ψυκτικούς με πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σου προσφέρουν την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο και τη στιγμή που εσύ θες.

Πως θα γλιτώσεις την επισκευή του ψυγείου σου;

Σε περίπτωση που έχεις αντιληφθεί μείωση της απόδοσης του ψυγείου σου, μην πανικοβάλλεσαι. Μπορείς να πραγματοποιήσεις κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες, που θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις μία επισκευή ψυγείου. Ποιες είναι αυτές;

Μην γεμίζεις το ψυγείο σου με τρόφιμα.

Ένα υπερβολικά γεμάτο ψυγείο, δεν αφήνει τον αέρα να κυκλοφορήσει ώστε να συντηρήσει σωστά τα τρόφιμα που υπάρχουν μέσα στο ψυγείο.

Για να πιάσει το ψυγείο την κατάλληλη θερμοκρασία ώστε να συντηρούνται τα τρόφιμα, καταναλώνει περισσότερη ενέργεια.

Όταν το ψυγείο καταναλώνει παραπάνω ενέργεια, σημαίνει ότι καταναλώνει περισσότερο ρεύμα και κατ’ επέκταση επιβαρύνεται ο μηχανισμός του.

Μην ανοιγοκλείνεις την πόρτα του ψυγείου σου.

Μπορεί να σου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό να ανοιγοκλείνεις την πόρτα του ψυγείου σου, όμως αυτή η καθημερινή συνήθεια, επιβαρύνει τον μηχανισμό του ψυγείου σου.

Το μοτέρ του ψυγείου που λειτουργεί συνεχώς ώστε να διατηρήσει την θερμοκρασία στο κατάλληλο επίπεδο, δυσκολεύεται και επιβαρύνεται ο μηχανισμός του.

Εάν λοιπόν, θέλεις να έχεις την κατάλληλη θερμοκρασία στο ψυγείο σου ενώ παράλληλα να εξασφαλίσεις την μακροζωία του, δεν έχεις παρά να διορθώσεις αυτή την καθημερινή συνέχεια.

Πραγματοποίησε απόψυξη του ψυγείου.

Τα ψυγεία πολύ συχνά εμφανίζουν πάγο κυρίως στο πίσω μέρος τους. Αυτό αποτελεί ένδειξη ότι χρειάζονται απόψυξη.

Οι περισσότεροι αφήνουν τον πάγο να αυξηθεί πολύ, πράγμα που δυσκολεύει την λειτουργία του ψυγείου. Για να έχει υψηλή απόδοση το ψυγείο σου, είναι απαραίτητο να γίνεται τακτική απόψυξη και καθαρισμός του ψυγείου.

Κάνε τακτικό καθαρισμό του ψυγείου σου.

Ο καθαρισμός του ψυγείου είναι εξίσου σημαντικός με την απόψυξη. Στο ψυγείο συντηρούνται τρόφιμα που καταναλώνεις καθημερινά.

Εάν το ψυγείο δεν είναι καθαρό, είναι πιθανό να εμφανιστεί μούχλα. Η μούχλα είναι πολύ επικίνδυνη για την υγεία εκείνων που χρησιμοποιούν το ψυγείο.

Είναι λοιπόν, αναγκαίο να καθαρίζεται το ψυγείο για να διασφαλίζεται η υγιεινή των τροφίμων και όσων χρησιμοποιούν το ψυγείο.

Γιατί να επιλέξεις τον ψυκτικό μας;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ο επαγγελματίας ψυκτικός της πλατφόρμας μας, είναι η σίγουρη λύση στην βλάβη που αντιμετωπίζεις στο ψυκτικό σου μηχάνημα. Ποιοι είναι αυτοί;

Άμεση Εξυπηρέτηση

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί μας, αναλαμβάνουν όλες τις ψυκτικές εργασίες, άμεσα και αποτελεσματικά. Αναγνωρίζοντας πόσο σημαντικά είναι τα ψυγεία και τα κλιματιστικά στην καθημερινότητά σου, επισκέπτονται ανά πάσα στιγμή τον χώρο σου και αντιμετωπίζουν την βλάβη.

Εξειδικευμένες Συμβουλές

Ένας εξειδικευμένος ψυκτικός, θα αναλάβει τις ψυκτικές εργασίες που χρειάζεσαι και θα σε συμβουλεύσει για την σωστή λειτουργία του ψυγείου ή του κλιματιστικού σου. Έτσι, θα αυξηθεί το προσδόκιμο όριο ζωής του ψυκτικού σου μηχανήματος.

Αύξηση της απόδοσης του ψυκτικού μηχανήματος

Οι ψυκτικοί μας, με τον επαγγελματικό τους χειρισμό θα βελτιώσουν την απόδοση των ψυκτικών σου εγκαταστάσεων και κατ’ επέκταση την ποιότητα της καθημερινότητάς σου.

Με πολύ απλά βήματα, οι ψυκτικοί της πλατφόρμας μας, θα αναλάβουν τις βλάβες στα ψυγεία και τα κλιματιστικά του γραφείου ή του σπιτιού σου.

Εμπιστεύσου έναν αξιολογημένο και έμπειρο ψυκτικό του Douleutaras.gr για ψυγεία και κλιματιστικά, ανεξαρτήτως εταιρείας και θα έχεις τις υπηρεσίες και τα ανταλλακτικά που χρειάζεσαι ώστε να λειτουργεί σωστά η ψυκτική σου συσκευή.

Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμας μας και πάρε προσφορές για τιμές από τους καλύτερους ψυκτικούς στην περιοχή σου.

4,60 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Ψυκτικοί για το 2020

Douleutaras.gr λογότυπο
Γιάννης Α.
541 αξιολογήσεις

ευγενεια,σβελταδα και πληρη ενημερωση για οποια απορια στο αντικειμενο τους...σιγουρα θα ξανασυνεργαστουμε,ευχαριστω..

Douleutaras.gr λογότυπο
Δημήτρης Κ.
416 αξιολογήσεις

Την ποιότητα της εργασίας δεν μπορώ να την κρίνω, γιατί δεν είμαι τεχνικός. Αν το ψυγείο ξαναχαλάσει, δεν θα ξέρει κανείς αν θα οφείλεται σ…

L. Service
341 αξιολογήσεις

Σοβαρός , ήξερε την δουλειά του,

Παναγιώτης Φ.
338 αξιολογήσεις

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος!

Ι. ΠΑΡΜΑΞΗΣ - Δ. ΡΑΚΙΤΖΟΓΛΟΥ Ο.Ε. C.
301 αξιολογήσεις

Ειχα ένα κλιματιστικό το είχα τοποθετήσει μόνος μου και χρειάστηκε να μου συμπληρώσουν υγρό φρεων και να διορθώσουν τα χειλάκια από το κλιμ…

Χρήστος Σ.
223 αξιολογήσεις

Καλύτεροι δεν υπάρχουν.

Σχετικά άρθρα

Καθαρισμός φίλτρων κλιματιστικού σε 5 απλά βήματα!

Ο καθαρισμός φίλτρων κλιματιστικού είναι μία απολύτως απαραίτητη εργασία συντήρησης όχι μόνο για την καλή λειτουργία του μηχανήματος

Oι 3 συνηθέστερες βλάβες του επαγγελματικού ψυγείου!

Αν είσαι ιδιοκτήτης εστιατορίου ή κάποιας άλλης επιχείρησης στον κλάδο της εστίασης ή της φιλοξενίας, το ψυγείο είναι για εσένα

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Ψυκτικοί

Επίλεξε τον επαγγελματία ψυκτικό που σου ταιριάζει στην περιοχή Αθήνα

Δημήτρης Κοκκίνης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
416 αξιολογήσεις

Είμαι η λύση στην αναζήτησή σας για ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης του επαγγελματικού ψυγείου σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών και συνεργάζομαι με μία ομάδα από εξειδικευμένους επαγγελματίες και μαζί προσφέρουμε ολοκληρωτικές λύσεις που θα κρατήσουν για χρόνια. Αντιμετωπίζουμε με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία έτσι ώστε να επαναφέρουμε την άψογη λειτουργία της συσκευής σας. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η άμεση εξυπηρέτηση που παρέχουμε όλο το 24ωρο με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και την παράδοση αξιόπιστων αποτελεσμάτων. Είμαστε στην διάθεσή σας καθημερινά για άμεσε και οικονομικές λύσεις!

Ι. ΠΑΡΜΑΞΗΣ - Δ. ΡΑΚΙΤΖΟΓΛΟΥ Ο.Ε. CLIMA SERVICE

Νότια Προάστια Αθήνας
301 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο του κλιματισμού από το 2008. Στα χρόνια εμπειρίας μας, έχουμε προσφέρει λύσεις για οικίες, αλλά και επαγγελματικούς χώρους, με μεγάλη επιτυχία. Είμαστε σε θέση να σας προμηθεύσουμε εμείς οι ίδιοι με το κατάλληλο κλιματιστικό, αν θέλετε να κάνετε καινούργια εγκατάσταση κλιματιστικού στον χώρο σας, αλλά προσφέρουμε και υπηρείες για επισκευή και συντήρηση κλιματιστικού. Προτιμήστε μας, για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα στην καλύτερη τιμή!

SERVICE 24

Νότια Προάστια Αθήνας
149 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο για πολλά χρόνια και μπορούμε να αναλάβουμε με επιτυχία την επισκευή και εγκατάσταση του κλιματιστικού σας και να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα. Μας χαρακτηρίζει ο ζήλος για την επίτευξη ενός άριστου αποτελέσματος και η συνέπεια μας στους χρόνους παράδοσης. Αντιμετωπίζω κάθε εργασία με ιδιαίτερη προσοχή και με παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που προσφέρουν ασφαλή και λειτουργικά αποτελέσματα. Ζητήστε προσφορά, δωρεάν, για την εργασία που επιθυμείτε να εκτελέσετε.

Αναστάσιος Μπουτσιώλης

Θεσσαλονίκη
74 αξιολογήσεις

Είμαστε η πρώτη επιλογή στον service οικιακών συσκευών και εδώ και 25 χρόνια επισκευάζουμε οποιαδήποτε βλάβη αντιμετωπίζετε, άμεσα και επαγγελματικά. Η έμπειρη ομάδα τεχνικών μας, αναλαμβάνει επισκευές - εγκαταστάσεις επαγγελματικών ψυγείων και διαθέτει υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά που ταιριάζουν σε κάθε συσκευή, ανεξαρτήτως εταιρείας.

Επαγγελματίες Ψυκτικοί σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Οικιακό Ψυγείο: Επισκευή -
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Δημήτρης Κοκκίνης
Περιγραφή εργασίας
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες
Οικιακό Ψυγείο: Επισκευή -
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Δημήτρης Κοκκίνης
Περιγραφή εργασίας
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
Επαγγελματικό Ψυγείο: Επισκευή -
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Κώστας Ρέππας
Περιγραφή εργασίας
Πρόβλημα ψυγείου:
Δεν δουλεύει η ψύξη
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Είδος ψυγείου:
Ψυγείο άνω κατάψυξης
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Αποκλειστικά σήμερα
Επαγγελματικό Ψυγείο: Επισκευή -
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Κώστας Ρέππας
Περιγραφή εργασίας
Πρόβλημα ψυγείου:
Δεν δουλεύει η ψύξη
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Είδος ψυγείου:
Ψυγείο συντήρησης
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Αποκλειστικά σήμερα
Κλιματιστικό: Τοποθέτηση - Συντήρηση - Επισκευή - Απεγκατάσταση κλιματιστικού
Αθήνα
Εκτελέστηκε από
Νικοζήσης Παναγιώτης
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Απεγκατάσταση κλιματιστικού
Τεχνολογία Κλιματιστικού:
Συμβατικό (on/off)
Είδος κλιματιστικού:
Οικιακού Τύπου
Ισχύς κλιματιστικού (btu):
Δεν γνωρίζω
Πότε θα ήθελες να πραγματοποιηθεί η εργασία σου;
Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό