Ψυκτικός Αθήνα

Πάρε την καλύτερη προσφορά από τους πιο αξιόπιστους ψυκτικούς του χώρου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Γιατί να επιλέξεις τους ψυκτικούς μας στην Αθήνα;

Οι ψυκτικοί μας στην Αθήνα, είναι οι επαγγελματίες που θα δώσουν άμεση λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεις με τα ψυκτικά μηχανήματα του χώρου σου είτε αυτά είναι κλιματιστικά είτε είναι ψυγεία.

Ο επαγγελματίας ψυκτικός μας που δραστηριοποιείται στην Αθήνα, ξεχωρίζει για τα παρακάτω στοιχεία:

Πολύχρονη Εμπειρία

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί μας, διαθέτουν πολυετή πείρα σε αμέτρητες εργασίες επισκευής, τοποθέτησης, συντήρησης ψυγείων και συντήρησης κλιματιστικών.

Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει, φέρνουν εις πέρας άμεσα κάθε ψυκτική εργασία.

Πραγματοποιούν μικρές και μεγάλες ψυκτικές εργασίες

Από την πιο μικρή ψυκτική εργασία έως την πιο μεγάλη ψυκτική εγκατάσταση, οι ψυκτικοί στην Αθήνα φροντίζουν ολοκληρώνουν με επιτυχία τις εργασίες που αναλαμβάνουν και να παραδίδουν λειτουργικά κλιματιστικά και ψυγεία.

Εξειδικευμένος Εξοπλισμός

Ο ψυκτικός μας στην Αθήνα, διαθέτει τα απαραίτητα ψυκτικά ανταλλακτικά για να προχωρήσει σε άμεση αποκατάσταση των φθαρμένων ψυκτικών εξαρτημάτων του ψυγείου και του κλιματιστικού σου.

Άμεση Εξυπηρέτηση

Γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι να λειτουργούν σωστά όλες οι ψυκτικές εγκαταστάσεις τόσο σε επαγγελματικούς χώρους όσο και σε σπίτια, ο ψυκτικός φροντίζει να έρχεται άμεσα στον χώρο σου ώστε να αποκαταστήσει το πρόβλημα.

Για τους παραπάνω λόγους, οι επαγγελματίες ψυκτικοί μας που αναλαμβάνουν εργασίες στην Αθήνα, αποτελούν πρώτη επιλογή.

3 Στάδια στην Επαγγελματική τοποθέτηση ψυκτικού μηχανήματος

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί της πλατφόρμας μας που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα, ακολουθούν κάποια βασικά βήματα, ώστε να ολοκληρώνουν με επιτυχία κάθε ψυκτική εργασία που αναλαμβάνουν. Ποια είναι αυτά;

Μελέτη του Ψυκτικού Μηχανήματος

Πραγματοποιείται προσεκτική μελέτη σχεδίων, προδιαγραφών, οδηγιών της συσκευής κλιματιστικού ή ψυγείου

Επιλογή του σημείου Τοποθέτησης

Επιλέγεται προσεκτικά το σωστό σημείο τοποθέτησης του κλιματιστικού ή του ψυγείου

Σύνδεση του Ψυκτικού Μηχανήματος

Γίνεται εξειδικευμένη σύνδεση και έλεγχος των σωληνώσεων.

Έλεγχος της λειτουργίας του

Δοκιμάζεται και ελέγχεται η  λειτουργία του κλιματιστικού ή του ψυγείου

Σε κάθε περίπτωση, όταν εμφανίζεται κάποια βλάβη στο κλιματιστικό ή το ψυγείο σου, πρέπει να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία ψυκτικό.

Γιατί να μην επισκευάσεις μόνος σου το ψυκτικό μηχάνημα;

Η επισκευή ψυγείου ή  κλιματιστικού, αποτελεί μία εξειδικευμένη ψυκτική εργασία που μόνο οι επαγγελματίες ψυκτικοί μας στην Αθήνα μπορούν να αντιμετωπίσουν.

Εάν επιχειρήσεις να αναλάβεις μόνος σου δράση, το πιο πιθανό είναι να χειροτερεύσει η κατάσταση, για τους εξής λόγους:

Δεν διαθέτεις την απαραίτητη τεχνογνωσία.

Χωρίς τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις και τον κατάλληλο εξοπλισμό είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ασχοληθείς πολλές ώρες ψάχνοντας να βρεις που χρησιμεύει το κάθε εξάρτημα και στο τέλος θα προκαλέσεις μεγαλύτερη βλάβη.

Θα μεγενθύνεις την ζημιά στο ψυκτικό μηχάνημα.

Είτε πρόκειται για κάτι σχετικά απλό όπως είναι ο καθαρισμός των φίλτρων του κλιματιστικού είτε πρόκειται για ένα πιο περίπλοκο πρόβλημα, όπως για παράδειγμα το κλιματιστικό σου να ρίχνει την ασφάλεια, δυστυχώς δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις μόνος.

Το κάθε ψυκτικό μηχάνημα, έχει τον δικό του χειρισμό και μόνο οι επαγγελματίες ψυκτικοί γνωρίζουν ποιος είναι αυτός και πως να προχωρήσουν σε επισκευές χωρίς να μεγενθύνουν την βλάβη.

Το κόστος επισκευής θα αυξηθεί σημαντικά.

Σε περίπτωση, που άθελά σου χειροτερεύσεις την βλάβη του κλιματιστικού ή του ψυγείου σου, το τελικό κόστος επισκευής του ψυκτικού σου μηχανήματος θα μεγαλώσει.

Αν θες την άμεση επισκευή της βλάβης χωρίς περιττά κόστη, οι επαγγελματίες ψυκτικοί της πλατφόρμας μας, είναι μονόδρομος.

Σε ποιες περιπτώσεις χρειάζεσαι ψυκτικό;

Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις, που οι ψυκτικοί μας στην Αθήνα είναι η μόνη σου λύση. Ποιες είναι αυτές;

Βλάβες στα Air Condition

 • Υπάρχει διαρροή φρέον.
 • Έχουν βουλώσει τα φίλτρα του κλιματιστικού.
 • Το air condition αυξομειώνει την ένταση του.
 • Υπάρχει βλάβη στη πλακέτα του κλιματιστικού
 • Το air condition δε σταματάει να δουλεύει.
 • Υπάρχει πρόβλημα με το σωλήνα αποχέτευσης συμπυκνωμάτων.

Βλάβες στα Ψυγεία

 • Δεν λειτουργεί η συντήρηση ψυγείου.
 • Το ψυγείο κάνει θόρυβο.
 • Σταμάτησε να λειτουργεί.
 • Δεν έχει καλή απόδοση.
 • Δεν ανοίγει/κλείνει η πόρτα.
 • Το ψυγείο πιάνει πάγο.
 • Ρίχνει την ασφάλεια/ ρελέ του πίνακα.
 • Δεν ανάβει το φως το ψυγείου.
 • Δεν κάνει απόψυξη.

Οποιαδήποτε βλάβη παρουσιαστεί στο ψυγείο ή το κλιματιστικό σου, οι εξειδικευμένοι ψυκτικοί μας στην Αθήνα, θα την αντιμετωπίσουν.

Πέρα από τις εργασίες επισκευής ψυκτικού μηχανήματος, ο ψυκτικός μας, μπορεί να αναλάβει και εργασίες απεγκατάστασης ψυγείου ή κλιματιστικού.

Ακόμη και σε περιπτώσεις που βρίσκεσαι σε περίοδο μετακόμισης και χρειάζεσαι απεγκατάσταση του κλιματιστικού του χώρου σου, ο ψυκτικός κλιματιστικών στην Αθήνα, είναι η εγγυημένη λύση στο πρόβλημά σου.

Τι περιλαμβάνει η επαγγελματική απεγκατάσταση ψυκτικού μηχανήματος;

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί μας στην Αθήνα, ακολουθούν μία εξειδικευμένη διαδικασία απεγκατάστασης κλιματιστικού, που περιλαμβάνει 3 στάδια:

Αφαίρεση ψυκτικών υγρών

Η συγκεκριμένη εργασία στην διαδικασία απεγκατάστασης του κλιματιστικού σου, αφορά την αφαίρεση του φρέοντος από την εξωτερική του μονάδα, προκειμένου αυτό να επανατοποθετηθεί εκ νέου με την νέα εγκατάσταση.

Αποξήλωση

Αφορά την αποξήλωση του κλιματιστικού από τον τοίχο, αφού πρώτα έχει κλείσει ο γενικός και το κλιματιστικό βγει από την πρίζα. Στην συνέχεια, αποσυνδέονται τα καλώδια που προέρχονται από το εσωτερικό του κλιματιστικού.

Ο επαγγελματίας ψυκτικός θα ανοίξει μια μικρή τρύπα στον τοίχο στο σημείο όπου έχουν περαστεί τα καλώδια και ο χαλκοσωλήνας και θα τα αφαιρέσει με προσοχή. Στην συνέχει θα ξανακλείσει τον τοίχο.

Ξεβίδωμα βάσης

Τελευταίο βήμα στην απεγκατάσταση του κλιματιστικού, αποτελεί το ξεβίδωμα της βάσης της εξωτερικής του μονάδας. Έπειτα, από αυτό το στάδιο το κλιματιστικό είναι έτοιμο να μεταφερθεί σε οποιοδήποτε χώρο και να πραγματοποιηθεί η εγκατάστασή του.

Κι αν το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις αφορά ψυγείο του σπιτιού σου και όχι το κλιματιστικό σου, οι επαγγελματίες ψυκτικοί της πλατφόρμας μας, μπορούν να σου δώσουν συγκεκριμένες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να αποτρέψεις ένα πιθανό service ψυγείου.

Συμβουλή: Η επισκευή ψυγείου αποτελεί πονοκέφαλο για πολλούς, ο σωστός καθαρισμός και η συντήρησή του, σίγουρα θα αυξήσει την μακροζωία του.

Πως να αποφύγεις το service του ψυγείου σου;

Οι εξειδικευμένοι ψυκτικοί του Douleutaras.gr στην Αθήνα, δίνουν 3 βασικές συμβουλές για να μην χρειαστεί σέρβις το ψυγείο σου:

Μην γεμίζεις όλα τα ράφια του ψυγείου με τρόφιμα, σε σημείο που να δυσκολεύεσαι να το κλείσεις.

Ένα γεμάτο ψυγείο, δεν αφήνει τον αέρα να κυκλοφορήσει. Το ψυγείο δεν μπορεί να πιάσει την θερμοκρασία που πρέπει για να συντηρήσει τα τρόφιμα και ο μηχανισμός του καταναλώνει διπλή ενέργεια για να καταφέρει να αποδώσει.

Αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερη κατανάλωση ρεύματος και επιβάρυνση του μηχανισμού του ψυγείου.

Μην κάνεις κακή χρήση του ψυγείου σου και μην αλλάζεις διαρκώς την θερμοκρασία του.

Η θερμοκρασία που έχεις επιλέξει για το ψυγείο σου είναι καλό να μην την αλλάζεις ώστε να μην δυσκολεύεις τον μηχανισμό του ψυγείου. Ακόμη το μοτέρ ψυγείου λειτουργεί συνεχώς ώστε να διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του.

Είναι καλό λοιπόν, να μην ανοιγοκλείνεις συνεχώς την πόρτα του ψυγείου ώστε να μην χάνεται η θερμοκρασία και δυσκολεύεται το ψυγείο να λειτουργήσει σωστά.

Να πραγματοποιείς τακτικά απόψυξη και καθαρισμό ψυγείου.

Η τακτική απόψυξη και ο τακτικός καθαρισμός του ψυγείου σου, συντελεί στην καλύτερη λειτουργία του. Η απόψυξη του ψυγείου σίγουρα θα αυξήσει την απόδοσή του και θα βελτιώσει τον μηχανισμό λειτουργίας του.

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί μας, αναλαμβάνουν εργασίες σε όλη την Αθήνα και μπορούν να χειριστούν κλιματιστικά και ψυγεία ανεξαρτήτως μάρκας και εγγυώνται ότι θα τους χαρίσουν μεγαλύτερη απόδοση.

Ακόμη, συνεργάζονται με τις καλύτερες εταιρείες του χώρου και έχουν στην διάθεσή τους ποιοτικά ανταλλακτικά για το κλιματιστικό ή το ψυγείου σου.

Έτσι γλιτώνεις την ταλαιπωρία του ψαξίματος ανταλλακτικών για κλιματιστικά ή ψυγεία στην Αθήνα.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις τον έμπειρο ψυκτικό που αναζητείς στην Αθήνα για να πραγματοποιήσει τοποθέτηση, συντήρηση ή επισκευή του κλιματιστικού ή του ψυγείου σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Ψυκτικοί για το 2019

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Γιάννης Α.
430 αξιολογήσεις
Συνεπείς στην ώρα τους, ο Σπύρος και ο Μιχάλης φιλικοί, εξυπηρετικοί σωστοί επαγγελματίες. Έγινε ακριβώς ότι είχαμε συμφωνήσει, στο ποσό ...
Παναγιώτης Φ.
320 αξιολογήσεις
Παρά την επιβεβαίωση της ώρας το προηγούμενο απόγευμα, ο τεχνικός έφτασε με καθυστέρηση 2+ ωρών. Πολύ καλή εξυπηρέτηση, ταχύτητα και επα...
Δημήτρης Κ.
297 αξιολογήσεις
Αυθημερόν ήρθαν και φτιάξανε τη βλάβη στον καταψύκτη. Είναι επαγγελματίες. Μπράβο τους.
L. Service
262 αξιολογήσεις
πραγματικά άψογοι οι άνθρωποι..με πήραν αμέσως τηλέφωνο,κατάλαβαν τη βλάβη,μου έδωσαν οδηγίες και όλα πάνε μια χαρά..άψογοι,ειλικρινά..
Γιώργος Δ.
147 αξιολογήσεις
Ο ψυκτικος Γιώργος Δουλουμπεκης έχει αναλάβει την επισκευή και θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι την αρχή της επόμενης εβδομάδας. Αν και δ...
Λεωνίδας Κ.
132 αξιολογήσεις
ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΉ ΤΙΜΉ ΚΑΙ ΚΑΛΆ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ
Σχετικά άρθρα
Ο καθαρισμός φίλτρων κλιματιστικού είναι μία απολύτως απαραίτητη εργασία συντήρησης όχι μόνο για την καλή λειτουργία του μηχανήματος
Αν είσαι ιδιοκτήτης εστιατορίου ή κάποιας άλλης επιχείρησης στον κλάδο της εστίασης ή της φιλοξενίας, το ψυγείο είναι για εσένα
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει