No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Μεταλλικές Κατασκευές Θεσσαλονίκη

Βρες Αξιολογημένους Επαγγελματίες για Μεταλλικές Κατασκευές στη Θεσσαλονίκη & Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή σε 3'!

Λάβε Προσφορές σε 20"

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε απολύτως δωρεάν τη φόρμα και ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!
π.χ.: Εγκατάσταση/Αντικατάσταση
 • Εγκατάσταση / Αντικατάσταση / Κατασκευή
 • Συντήρηση / Επισκευή
 • Άλλο
π.χ.: Κάγκελα, Μεταλλικές κατασκευές
 • Κάγκελα
 • Μεταλλικές κατασκευές
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2020

Μεταλλικές κατασκευές Θεσσαλονίκη

Μια ειδική μεταλλική κατασκευή για το σπίτι σου, προσαρμοσμένη στο γούστο και τις ανάγκες σου, μπορεί να απογειώσει την αισθητική του χώρου. Οι μεταλλικές κατασκευές στη Θεσσαλονίκη, είτε πρόκειται για κάγκελα, περιφράξεις, είτε μικρά διακοσμητικά στοιχεία, προσφέρουν μεγάλη ποικιλία επιλογών, ανάλογα με τους τεχνίτες που θα συνεργαστείς.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους και αξιολογημένους τεχνίτες για μεταλλικές κατασκευές στη Θεσσαλονίκη, που θα σου προσφέρουν ξεχωριστές ιδέες και λύσεις για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Αρκεί να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας, για να σε φέρουμε άμεσα σε επαφή με τους κατάλληλους.

Ποιες δημοφιλείς μεταλλικές κατασκευές αναλαμβάνουν οι τεχνίτες μας στη Θεσσαλονίκη;

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει για σένα μερικές πολύ δημοφιλείς μεταλλικές κατασκευές στη Θεσσαλονίκη, που μπορούν να αναλάβουν για σένα οι επαγγελματίες μας:

1. Μεταλλικές πόρτες & παράθυρα

Στις μεταλλικές κατασκευές για πόρτες συμπεριλαμβάνονται οι καγκελόπορτες, οι γκαραζόπορτες, οι πόρτες κήπου κλπ. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες της πλατφόρμας μας στη Θεσσαλονίκη είναι έτοιμοι να φτιάξουν για σένα μοναδικές κατασκευές, ακριβώς όπως τις έχεις σκεφτεί.

2. Μεταλλικές κατασκευές επίπλων

Οι μεταλλικές κατασκευές έχουν πολλές εφαρμογές για έπιπλα. Στις μεταλλικές κατασκευές επίπλων μπορείς να βρεις χειροποίητες μεταλλικές καρέκλες, κρεβάτια, ντουλάπες και μεταλλικά τραπέζια, μεταλλική ντουλάπα εξωτερικού χώρου. Οι μεταλλικές κατασκευές ενδείκνυνται ιδιαίτερα για τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού, που είναι εκτεθειμένοι στις καιρικές συνθήκες.

3. Μεταλλικές σκάλες

Οι μεταλλικές σκάλες είναι μια κλασική λύση για να συνδέσεις τον κήπο ή την αυλή με τα οροφοδιαμερίσματα. Η κατασκευή τους δεν είναι δύσκολη και μπορούν να βαφτούν σε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείς. Επιπλέον, οι επαγγελματίες μπορούν να τις προσαρμόσουν στο design που έχεις σκεφτεί.

4. Μεταλλικές κατασκευές για πέργκολες - στέγαστρα

Θέλεις μια κατασκευή για να ομορφύνεις τον κήπο σου; Οι επαγγελματίες στη Θεσσαλονίκη μας μπορούν να κατασκευάσουν για σένα μεταλλικές πέργκολες, υπόστεγα μεταλλικά και μεταλλικές κατασκευές για στέγαστρα τόσο για τον κήπο, όσο και για την είσοδο του σπιτιού σου και τη βεράντα σου.

5. Μεταλλικά κάγκελα

Θέλεις κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο από μεταλλικά κάγκελα που δεν βρίσκεις στο εμπόριο; Μπορείς να αναθέσεις αυτή την εργασία στους έμπειρους επαγγελματίες του χώρου για να δημιουργήσουν το σχέδιο που έχεις σκεφτεί.

6. Μεταλλικά διακοσμητικά για το σπίτι

Οι κατασκευές από μέταλλο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αναβαθμίσουν τη διακόσμησή σου. Υπάρχουν πάρα πολλές μικρές μεταλλικές κατασκευές στη Θεσσαλονίκη που μπορείς να τοποθετήσεις στο χώρο σου, όπως κορνίζες. 

Ποια πλεονεκτήματα σου προσφέρουν οι μεταλλικές κατασκευές;

Υπάρχουν πολλά υλικά κατασκευής για κάθε αντικείμενο που χρειάζεσαι στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Οπότε, γιατί να επιλέξεις κατασκευές από μέταλλο; Οι επαγγελματίες μας για μεταλλικές κατασκευές στη Θεσσαλονίκη ξεχωρίζουν τα εξής:

1. Ταχύτητα ανέγερσης: Ο χρόνος κατασκευής που απαιτείται κρίνεται πολύ μικρότερος από αυτόν άλλων υλικών. Η ευελιξία στην εφαρμογή και την κατεργασία του κάνει την κατασκευή πραγματοποιήσιμη σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα.

2. Σεβασμός στο περιβάλλον: Με το κατάλληλο είδος μετάλλου, το περιβάλλον δεν επιβαρύνεται με ρύπους. Ταυτόχρονα, η διαδικασία κατασκευής είναι πιο απλή και καθαρή.

3. Διαχρονική αισθητική: Η κατασκευή με το σωστό μέταλλο θα χαρίσει ανθεκτικότητα και αντισεισμική προστασία στο οικοδόμημά σου. Μπορείς να πετύχεις σταθερότητα, ασφάλεια και να έχεις μια κατασκευή που θα κρατήσει για πολλά χρόνια.

4. Αρχιτεκτονικές εφαρμογές: Με τη βοήθεια έμπειρων τεχνιτών, ανακάλυψε την ποιότητα και το χρώμα που ταιριάζει στον προϋπολογισμό και το στυλ σου. Το κατάλληλο μέταλλο μπορεί να σε οδηγήσει στο αρχιτεκτονικό δημιούργημα που ονειρεύεσαι.

5. Αντοχή υλικού: Οι μεταλλικές κατασκευές αντέχουν στη φθορά του χρόνου και διαθέτουν αντισεισμική προστασία. Ακόμη, το μέταλλο ως υλικό, είναι πυράντοχο και δεν επηρεάζεται σε ακραία καιρικά φαινόμενα.

Αν δεν ξέρεις ακριβώς τι είδους μεταλλικές κατασκευές στη Θεσσαλονίκη θέλεις να κάνεις, οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σου κάνουν χρήσιμες προτάσεις, ειδικά προσαρμοσμένες για σένα. Απλά συμπλήρωσε δωρεάν τη φόρμα μας, για να σου βρούμε άμεσα τους κατάλληλους!

Γιατί να επιλέξεις τεχνίτη του Douleutaras.gr στη Θεσσαλονίκη για μεταλλικές κατασκευές;

Αν σκέφτεσαι να κάνεις κάποιες ειδικές κατασκευές από μέταλλο για το σπίτι σου ή τον επαγγελματικό σου χώρο, είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου έναν έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργάτη. 

Οι επαγγελματίες που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας αξιολογούνται από τους ίδιους τους πελάτες για το επίπεδο των εργασιών τους. Έτσι, μπορείς να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά, ότι η εξυπηρέτηση που θα λάβεις είναι προσωποποιημένη και στα μέτρα σου.

Χρειάζεσαι υπηρεσίες για μεταλλικές κατασκευές στη Θεσσαλονίκη; Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα σου βρούμε κατάλληλους επαγγελματίες στην περιοχή σου, για να επικοινωνήσεις μαζί τους και να πάρεις προσφορές για το έργο σου!

4,72 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύτηκαν τις Μεταλλικές Κατασκευές τους στη Θεσσαλονίκη

Repair House
42 αξιολογήσεις

Ήρθε ο Κωνσταντίνος Σιαννής. Συνεπείς, γρήγορος,πολύ ευγενικός. Έκανε ο τι του ζήτησα.

Ελληνικές Μονώσεις
28 αξιολογήσεις

Σωστοί επαγγελματίες. Τους συνηστώ ανεπιφύλακτα.

Σωτήρης Τσέλας
26 αξιολογήσεις

Ευχαριστούμε το συνεργείο του κυρίου ΤΣΕΛΑ ΣΩΤΗΡΗ. Το συνεργείο ολοκλήρωσε τις εργασίες μέσα σε χρόνο ρεκόρ, απο μερια μας υπήρχε μεγάλη πί…

Amoni Company
17 αξιολογήσεις

Πολυ επαγγελματιας

Αθανάσιος Τσακμάκης
7 αξιολογήσεις

Θα ξανά έκανα δουλειά με τον Κ Τσακμάκη, μου ζητούσαν για λιγότερα πράγματα τα διπλά χρήματα τα κάγκελα έγινα εντυπωσιακά είμαι πολύ ευχαρι…

Κορυφαίοι τεχνικοί της πλατφόρμας μας για Μεταλλικές Κατασκευές στη Θεσσαλονίκη

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει σε Κάθε Περιοχή της Θεσσαλονίκης!

ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ ΜΙΧ.

Βόρεια Προάστια Αθήνας
335 αξιολογήσεις

Η τεχνική μας εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο των σιδηροκατασκευών. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που είναι σε θέση να αναλάβει μεταλλικές κατασκευές, μικρής ή μεγάλης κλίμακας, καθώς επίσης και εργασίες για την κατασκευή και την τοποθέτηση κάγκελων. Χρησιμοποιούμε άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και άριστης ποιότητας υλικά, για να δημιουργούμε κατασκευές που θα παραμείνουν αναλλοίωτες στο πέρασμα των χρόνων. Εργαζόμαστε καθημερινά και είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία, άμεσα!

Σωτήρης Τσέλας

Θεσσαλονίκη
26 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας, εδώ και 20 χρόνια, προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες στον κλάδο των σιδηροκατασκευών. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, εργαζόμαστε καθημερινά με στόχο να εκπληρώσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας. Διαθέτουμε άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και είμαστε σε θέση να αναλάβουμε ακόμη και τις πιο δύσκολες και απαιτητικές εργασίες. Προσφέρουμε επαγγελματικά αποτελέσματα και φροντίζουμε να είναι άψογα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Όλο αυτό το διάστημα, έχουμε αναλάβει, επίσης, αρκετές εργασίες για κάγκελα, σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Περιμένουμε καθημερινά, να σας εξυπηρετήσουμε, με συνέπεια και αξιοπιστία!

IWC XATZIS CONSTRUCTION Χατζής Παναγιώτης

Δυτικά Προάστια Αθήνας
25 αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των τεχνικών εργασιών εδώ και 15 χρόνια, με μεγάλη επιτυχία. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή, τοποθέτηση και αποξήλωση για τα κάγκελα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου και εξασφαλίζουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Συνδυάζουμε αξιοπιστία με επαγγελματισμό και συνέπεια και εγγυόμαστε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Οι τιμές μας, δεν θα αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας, για ποιοτικές και μακροχρόνιας αντοχής κατασκευές!

Ιωάννης Παρασκευόπουλος

Πειραιάς
25 αξιολογήσεις

Είμαστε ελληνική επιχείρηση χειροποίητων μεταλλικών κατασκευών και ειδών διακόσμησης από ξύλο και μέταλλο. Πιο συγκεκριμένα ασχολούμαστε με την κατασκευή και χονδρική και λιανική πώληση σιδηροκατασκευών. 

Αθανάσιος Τσακμάκης

Θεσσαλονίκη
7 αξιολογήσεις

Είμαι έμπειρος σιδεράς και μετά απο 15 χρόνια στο επάγγελμα μπορώ να αναλάβω πληθώρα εργασιών, ξεπερνώντας τις προσδοκίες σας και καλύπτοντας τις οικιακές και επαγγελματικές σας ανάγκες. Πιο συγκεκριμένα μπορώ να αναλάβω επισκευή και κατασκευή σε: Σιδηροκατασκευές παντός τύπου, υπόστεγα, πατάρια, πόρτες, παράθυρα, κάγκελα, αλλά και επιγραφές. 

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Εγκατάσταση / Αντικατάσταση / Κατασκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Amoni C.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση / Κατασκευή
Αντικείμενο εργασίας:
Κάγκελα
Διαστάσεις κάγκελων:
20 μέτρα - 50 μέτρα Κόστος: 500,00€
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση / Κατασκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Amoni C.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση / Κατασκευή
Αντικείμενο εργασίας:
Κάγκελα
Διαστάσεις κάγκελων:
Έως 5 μέτρα Κόστος: 250,00€
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση / Κατασκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Σωτήρης Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση / Κατασκευή
Αντικείμενο εργασίας:
Μεταλλικές κατασκευές Κόστος: 100,00€
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση / Κατασκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Αθανάσιος Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Εγκατάσταση / Αντικατάσταση / Κατασκευή
Αντικείμενο εργασίας:
Κάγκελα
Διαστάσεις κάγκελων:
20 μέτρα - 50 μέτρα Κόστος: 530,00€
Άλλο
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Amoni C.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Άλλο
Αντικείμενο εργασίας:
Κάγκελα
Διαστάσεις κάγκελων:
20 μέτρα - 50 μέτρα Κόστος: 80,00€

Σχετικές υπηρεσίες στη Θεσσαλονίκη

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές