160.000+ εργασίες έως σήμερα!

Zanussi Service Θεσσαλονίκη

Εξυπηρετήσου Άμεσα για Zanussi Service στη Θεσσαλονίκη από Εξειδικευμένους Τεχνικούς. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Επισκευή Zanussi Οικιακών Συσκευών, σε 3’!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Λάβε Προσφορές σε 20"

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επισκευή από τεχνικό ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε Προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Αξιολόγησε τον επαγγελματία

Εξυπηρετήσου από τον έμπειρο τεχνικό μας και αξιολόγησε τις υπηρεσίες του

Τελευταία ενημέρωση: 05/7/2020

Zanussi service Θεσσαλονίκη - Επισκευή zanussi συσκευών

Αν κάποια  οικιακή συσκευή σου δεν είναι τόσο λειτουργική, όσο ήταν στο παρελθόν, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως έχει κακή ποιότητα κατασκευής. Με το πέρασμα των χρόνων και τη συχνή χρήση, όλες οι οικιακές συσκευές φθείρονται. Το zanussi service στη Θεσσαλονίκη από εξειδικευμένο τεχνικό είναι μονόδρομος, για να χαίρεσαι για περισσότερα χρόνια τις συσκευές.

Είτε πρόκειται για service πλυντηρίου πιάτων zanussi, πλυντηρίου ρούχων, στεγνωτηρίου, ψυγείου, κουζίνας, φούρνου μικροκυμάτων ή απορροφητήρα, είμαστε έτοιμοι να σου βρούμε τον κατάλληλο τεχνικό. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις δωρεάν τη φόρμα μας, για να πάρεις προσφορά μέσα σε λίγα λεπτά από έμπειρο τεχνικό στη Θεσσαλονίκη!

Για ποιες συσκευές αναλαμβάνουν το zanussi service Θεσσαλονίκης οι τεχνικοί μας;

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν στο χώρο σου κάθε εργασία που έχει να κάνει με την εγκατάσταση ή απεγκατάσταση, επισκευή (σέρβις) και συντήρηση των οικιακών συσκευών Zanussi στη Θεσσαλονίκη. Με λογικές τιμές κόστους μπορούν να σε προμηθεύουν με τα ανταλλακτικά που χρειάζεσαι και να σε βοηθήσουν με την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης.

Καθημερινά, είμαστε έτοιμοι να σου βρούμε τον καλύτερο επαγγελματία για σέρβις των εξής συσκευών:

 • Πλυντήριο πιάτων Zanussi

 • Πλυντήριο ρούχων Zanussi

 • Στεγνωτήριο Zanussi

 • Κουζίνα - φούρνος Zanussi

 • Φούρνος μικροκυμάτων Zanussi

 • Ψυγείο Zanussi

 • Καταψύκτης Zanussi

 • Απορροφητήρας Zanussi

Γιατί να προτιμήσεις τεχνικό του Douleutaras.gr για service zanussi στη Θεσσαλονίκη;

Καθημερινά, όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες οικιακών συσκευών με βλάβες εμπιστεύονται τους τεχνικούς μας, για να βρουν λύση στο πρόβλημά τους. Μερικοί σημαντικοί λόγοι για να εμπιστευτείς τους επαγγελματίες μας για zanussi service στη Θεσσαλονίκη είναι οι εξής:

1. Εγγυημένη εμπειρία & τεχνογνωσία: Οι τεχνικοί που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας αξιολογούνται από τους ίδιους τους πελάτες τους για το επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρουν. Έτσι, μπορείς να νιώθεις σιγουριά για την εμπειρία του τεχνικού που θα αναλάβει την εργασία σου.

2. Πλήθος προσφερόμενων υπηρεσιών: Είτε χρειάζεσαι συντήρηση ή επισκευή / service zanussi στη Θεσσαλονίκη, είμαστε έτοιμοι να σου βρούμε τον κατάλληλο τεχνικό. Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν πλυντήρια ρούχων και πιάτων zanussi, ψυγεία, κουζίνες, φούρνους μικροκυμάτων και απορροφητήρες.

3. Άμεση εξυπηρέτηση: Αφού συμπληρώσεις δωρεάν τη σύντομη φόρμα μας, αρκούν λίγα λεπτά για να πάρεις προσφορά από εξειδικευμένο τεχνικό στη Θεσσαλονίκη. Αφού πάρεις προσφορά, μπορείς να επικοινωνήσεις με τον επαγγελματία, για να κανονίσετε άμεσα ραντεβού για service της zanussi συσκευής σου.

4. Επισκευή με οικονομικά ανταλλακτικά: Ακόμα κι αν έχει λήξει η εγγύηση της οικιακής συσκευής σου, οι τεχνικοί μας στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνουν να σε προμηθεύσουν με τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς, ανάλογα με τις ανάγκες σου και στις πιο προσιτές τιμές!

Αν χρειάζεσαι εξειδικευμένο τεχνικό για zanussi service στη Θεσσαλονίκη, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας εντελώς δωρεάν και μέσα σε λίγα λεπτά θα πάρεις την καλύτερη προσφορά για επισκευή από αξιόπιστο τεχνικό σε κάθε περιοχή της Θεσσαλονίκης!

Ποια προβλήματα σε προειδοποιούν ότι μια συσκευή zanussi χρειάζεται άμεσα service;

Για κάθε οικιακή συσκευή που έχουμε στο σπίτι, υπάρχουν διαφορετικά σημάδια που θα σου δείξουν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα που χρειάζεται επιδιόρθωση. Μερικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και να σε κάνουν να αναζητήσεις τεχνικό για zanussi service στη Θεσσαλονίκη είναι:

 • To ψυγείο zanussi δεν παγώνει

 • Δεν γυρίζει ο κάδος του πλυντηρίου

 • Τρέχουν νερά από το πλυντήριο

 • Το πλυντήριο ρούχων δεν παίρνει νερό

 • Δεν λειτουργεί ο φούρνος zanussi 

 • Δεν ρουφάει ο απορροφητήρας

 • Το ψυγείο zanussi δεν έχει καλή απόδοση

 • Δεν ανάβει το μάτι της κουζίνας

 • Το πλυντήριο/ το ψυγείο/ ο φούρνος κάνει θόρυβο

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεις με κάποια οικιακή συσκευή σου, οι τεχνικοί μας θα σου βρουν άμεσα την καλύτερη λύση. Θα κάνουν διάγνωση της βλάβης που αντιμετωπίζεις και θα σου προσφέρουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για zanussi service στη Θεσσαλονίκη, με τα καλύτερα ανταλλακτικά!

4,48 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Αξιολογήσεις πελατών που μας εμπιστεύτηκαν το Service της Οικιακής Συσκευής τους στη Θεσσαλονίκη

Σάκης Κωστόπουλος
369 αξιολογήσεις

Επαγγελματιας παρα πολυ συννενοησιμος γρηγορη δουλεια

Νικόλαος Δόγκας
182 αξιολογήσεις

Γρήγορος-φιλικός -εξυπηρετικός

Douleutaras.gr λογότυπο
Ανδρέας Παπαφλωράτος
88 αξιολογήσεις

Συνεπής και αποτελεσματικός. Ανταποκρίθηκε άμεσα. Τον συνιστώ

Douleutaras.gr λογότυπο
Αναστάσιος Μπουτσιώλης
83 αξιολογήσεις

Εξαιρετικη εξυπηρετηση. Σωθηκε το ψυγείο!

Douleutaras.gr λογότυπο
Ρετζέπης Δημήτρης
76 αξιολογήσεις

Ο Δημήτρης ήταν πολύ φιλικός και γρήγορος στη δουλειά του, με βοήθησε πολύ με το πλυντήριο μου. Θα τον πρότεινα ανεπιφύλακτα.

Χρήστος Σταυρίδης
75 αξιολογήσεις

Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη από τον κο. Σταυρίδη. Ο τεχνικός σας είναι πολύ καλός και εξυπηρετικός, ήρθε στην ώρα του και σίγουρα θα εμπ…

Σχετικά άρθρα

Γιατί φταις και εσύ για την κακή λειτουργία του πλυντηρίου πιάτων;

Αναρωτιέσαι γιατί τα πιάτα και τα ποτήρια σου δεν γυαλίζουν μόλις βγουν από το πλυντήριο;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη σωστή συντήρηση ψυγείου!

Ναι, τα σύγχρονα ψυγεία (ειδικά τα τεχνολογίας nofrost) είναι αυτορυθμιζόμενα, δε χρειάζονται απόψυξη και γενικά είναι πολύ πιό «έξυπνα»

Διάβασε περισσότερα άρθρα

Κορυφαίοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας για Zanussi service στη Θεσσαλονίκη

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει σε κάθε περιοχή της Θεσσαλονίκης

Δημήτριος Μουρατίδης

Θεσσαλονίκη
109 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας τεχνικός κουζίνας - φούρνου και μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μου, μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας αίτημα και να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία. Φροντίζουμε για την επιδιόρθωση κάθε βλάβης στην κουζίνα σας με τα καλύτερα ανταλλακτικά και με αφοσίωση στη λεπτομέρεια. Προτιμήστε μας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Γιάννης Σαφέτης

Νότια Προάστια Αθήνας
92 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εγκαταστάσεις και επισκευές οικιακών ψυγείων. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των εγκαταστάσεων και των επιδιορθώσεων ηλεκτρικών συσκευών για πάνω από 20 χρόνια και έχουμε τη δυνατότητα να δίνουμε γραπτή εγγύηση 2 ετών ακόμα και στα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε. Η θητεία μας, χαρακτηριζόμενη ως ιδιαίτερα επιτυχημένη, δύναται να σας εγγυηθεί την λειτουργία των μηχανημάτων αλλά και την αποπεράτωση κάθε είδους έργου, καθώς και τη μετέπειτα συντήρηση από δικά μας έμπειρα συνεργεία. Λειτουργούμε άμεσα και πάντα με γνώμονα την εμπειρία και τον επαγγελματισμό, είμαστε εδώ για να καλύψουμε τις ανάγκες σας έχοντας ως αρχή ότι καμία εργασία δεν είναι τόσο μικρή που να μην την αναλαμβάνουμε και καμία τόσο μεγάλη που να μην μπορούμε να την αναλάβουμε! Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά!

Χρήστος Τσιάπος

Θεσσαλονίκη
45 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας στον κλάδο των οικιακών συσκευών, όπου εδώ και πολλά χρόνια προσφέρω ολοκληρωμένες υπηρεσίες για απορροφητήρες κάθε τύπου. Για εγκατάσταση ή επισκευή απορροφητήρα με τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς, είμαι στη διάθεσή σας!

Σάκης Κωστόπουλος

Θεσσαλονίκη
369 αξιολογήσεις

Είμαστε οι ειδικοί στη σωστή σύνδεση πλυντηρίου πιάτων, αλλά και στην επισκευή από κάθε απαιτητική βλάβη. Το πλυντήριο πιάτων είναι μια απαραίτητη συσκευή για το σύγχρονο νοικοκυριό κι εμείς το ξέρουμε, γι' αυτό και εξυπηρετούμε τους πελάτες μας άμεσα και αποτελεσματικά, με τα καλύτερα ανταλλακτικά. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και τη δική σας εργασία!

Ρετζέπης Δημήτρης

Θεσσαλονίκη
76 αξιολογήσεις

Είμαι επαγγελματίας τεχνικός με εμπειρία πολλών ετών στην επισκευή πλυντηρίου ρούχων, αλλά και την σωστή εγκατάσταση και τη συντήρηση. Αναλαμβάνω παλιά και νέα μοντέλα για όλες τις δημοφιλείς μάρκες της αγοράς, παρέχοντας τα κατάλληλα ανταλλακτικά για κάθε εργασία. Μπορώ να αντιμετωπίσω για εσάς πολλές διαφορετικές δύσκολες περιπτώσεις, δίνοντας νέα ζωή στο πλυντήριο σας!

Σχετικές υπηρεσίες στη Θεσσαλονίκη

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Πλυντήριο Ρούχων: Επισκευή/Εγκατάσταση - Επισκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Σάκης Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
Οικιακό Ψυγείο: Επισκευή -
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Ανδρέας Π.
Περιγραφή εργασίας
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες
Κουζίνα/Φούρνος: Επισκευή/Εγκατάσταση - Επισκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Σάκης Κ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες
Πλυντήριο Πιάτων: Επισκευή/Εγκατάσταση - Επισκευή
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Ρετζέπης Δ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Επισκευή
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες
Στεγνωτήριο: Επισκευή -
Θεσσαλονίκη
Εκτελέστηκε από
Ρετζέπης Δ.
Περιγραφή εργασίας
Επισκευή εντός εγγύησης:
Όχι
Πότε θα ήθελες να εκτελεστεί η εργασία;
Τις προσεχείς ημέρες