Επισκευή & Τοποθέτηση Κουζίνας Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορά εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες τεχνικούς

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επισκευή από τεχνικό ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε Προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Αξιολόγησε τον επαγγελματία

Εξυπηρετήσου από τον έμπειρο τεχνικό μας και αξιολόγησε τις υπηρεσίες του

Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/4/2017

Τα σημάδια που μαρτυρούν ότι χρειάζεσαι επισκευή κουζίνας!

Η ηλεκτρική κουζίνα είναι μια από τις βασικότερες οικιακές συσκευές για κάθε σπίτι. Μια βλάβη που απαιτεί επισκευή πέρα από τη σπατάλη χρημάτων, θα σήμαινε και μεγάλη δυσχέρανση της καθημερινότητάς μας.

Πότε είναι λοιπόν ώρα να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία για το service της κουζίνας σου;

Πέρα από τους βασικούς λόγους που είναι η σύνδεση ή εγκατάσταση και η συντήρηση της κουζίνας σου, υπάρχουν μερικές έκτακτες περιπτώσεις που θα χρειαστείς έναν εξειδικευμένο τεχνικό.

Οι επαγγελματίες τεχνικοί της πλατφόρμας μας, μας έδωσαν μία λίστα με ενδείξεις για βλάβη στην κουζίνα:

  • Δεν λειτουργεί ο φούρνος
  • Δεν ανάβει η ενδεικτική λυχνία
  • Δεν ανάβει το φως του φούρνου
  • Δεν ζεσταίνει ο φούρνος
  • Δεν λειτουργεί το μάτι της κουζίνας
  • Η κουζίνα κάνει θόρυβο

Σε περίπτωση λοιπόν, που παρατηρήσεις μία από τις συγκεκριμένες ενδείξεις τότε η επισκευή κουζίνας, αποτελεί μονόδρομο. Ανεξαρτήτως εταιρείας οι κουζίνες, μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα με την πάροδο του χρόνου και την καθημερινή χρήση.

Για να έχεις μία ιδέα ποια μπορεί να είναι η βλάβη που έχει παρουσιαστεί στην κουζίνα σου, δες τι πιο δημοφιλείς βλάβες στις κουζίνες και τους φούρνους:

Βλάβες στις αντιστάσεις: Οι αντιστάσεις της κουζίνας και του φούρνου, πολύ συχνά παρουσιάζουν προβλήματα και απαιτούν την επισκευή ή την αντικατάσταση των αντιστάσεων από εξειδικευμένο τεχνικό.

Πρόβλημα στην φτερωτή: Είναι βασική για το σύστημα μεταφοράς του αέρα μέσα στον φούρνο. Η αντικατάστασή της θα πραγματοποιηθεί με τον εξειδικευμένο χειρισμό από έναν επαγγελματία τεχνικό επισκευής οικιακών συσκευών. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, διαθέτουν τις κατάλληλες συνεργασίες που θα εξασφαλίσουν ποιοτικά ανταλλακτικά, μεγάλης αντοχής στην φθορά του χρόνου.

Πρόβλημα στο θερμοστάτη: Ο θερμοστάτης, είναι βασικό εξάρτημα για την ρύθμιση της θερμοκρασία της κουζίνας και του φούρνου. Μία πιθανή βλάβη στον θερμοστάτη θα απαιτούσε την επαγγελματική συμβουλή ενός εξειδικευμένου τεχνικού επισκευής οικιακών συσκευών.

Βλάβη στις εστίες: Πολλές φορές, οι εστίες δεν λειτουργούν, πιθανότατα να έχει πατηθεί το κουμπί κλειδώματος των εστιών. Οι έμπειροι και αξιολογημένοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, διαθέτουν τον εξοπλισμό και τα ανταλλακτικά να επαναφέρουν τις εστίες της κουζίνας.

Στο Douleutaras.gr, μπορείς να βρεις αξιόπιστους τεχνικούς επισκευής οικιακών συσκευών που θα αναλάβουν την άμεση και αποτελεσματική επισκευή της κουζίνας, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Οι αξιολογημένοι τεχνικοί μας, προκειμένου να ενισχύσουν το αίσθημα της ασφάλειας των συσκευών σας, παρέχουν 6μηνη εγγύηση για κάθε συσκευή που επισκευάζουν στην Αττική.Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμας μας και λάβε άμεσα την πιο ανταγωνιστική προσφορά από τον πιο εξειδικευμένο τεχνικό στην περιοχή σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνικοί για το 2019

Σάκης Κ.
259 αξιολογήσεις

Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος με την συνέπεια στα ραντεβού του. Για να με εξυπηρετήσουν ήρθαν στις 21:30.

Douleutaras.gr λογότυπο
Νικόλαος Δ.
81 αξιολογήσεις

Μια χαρά. όλα καλά. σωστός. κανένα πρόβλημα, έγινε η δουλειά μου

Douleutaras.gr λογότυπο
Αναστάσιος Μ.
59 αξιολογήσεις

Με εξαίρεση την κάπως τσουχτερή τιμή (καλό είναι να προσκομίζονται οι αποδείξεις τυχόν ανταλλακτικών) η εξυπηρέτηση ήταν άψογη. Η βλάβη α...

Κωνσταντίνος Γ.
42 αξιολογήσεις

Η Βλάβη διορθώθηκε . Είναι σωστός επαγγελματίας σε θέματα ραντεβού επικοινωνίας εκτίμησης βλάβης

Χρήστος Σ.
36 αξιολογήσεις

Αψογος, ταχυτατος και ευγενεστατος :)

Αλμπέρτο Π.
25 αξιολογήσεις

Άμεση και άψογη εξυπηρέτηση!

Σχετικά άρθρα

3 αιτίες που δεν λειτουργεί η κουζίνα σου και τι μπορείς να κάνεις!

Η ηλεκτρική κουζίνα είναι μία από τις σημαντικότερες συσκευές ενός σπιτιού. Ο ρόλος της είναι πρωταγωνιστικός, για αυτό και μια βλάβη μας

Περισσότερα
5 εύκολες λύσεις για τη συντήρηση των οικιακών συσκευών σου!

Θα μπορούσες να φανταστείς τη καθημερινή σου ζωή χωρίς το φούρνο μικροκυμάτων, το πλυντήριο πιάτων ή την ηλεκτρική σου σκούπα;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τεχνικοί

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Θεσσαλονίκη

Αλμπέρτο Π. Επισκευή & Τοποθέτηση Κουζίνας Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
25 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω επισκευές και εγκαταστάσεις κουζίνας και φούρνου για τον χώρο σας. Διαθέτω 10 χρόνια εμπειρίας στην αγορά και στις ευαίσθητες αυτές εργασίες, επιπλέον διαθέτω πολλές συστάσεις ευχαριστημένων πελατών μου, οι οποίες είναι απόδειξη της ποιοτικής και επαγγελματικής εργασίας, που προσφέρω. Την δουλειά μου, την χαρακτηρίζει η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης, αλλά και ο σεβασμός προς τον πελάτη και τον χώρο του. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων έχουμε καταφέρει να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, πραγματοποιώντας αξιόπιστες εργασίες. Αναλαμβάνουμε μια μεγάλη γκάμα εργασιών με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας.Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία για κάθε εργασία, και εγγυόμαστε το άριστο αποτέλεσμα σε κάθε εργασία. Το μεράκι για τη δουλειά μας και ο σεβασμός προς τους πελάτες μας αποτελούν τα χαρακτηριστικά στοιχεία της εργασίας μας, απογειώνοντας την κάθε σας εργασία. Θα χαρώ να αναλάβω και τη δική σας εργασία!
Θωμάς Σ. Επισκευή & Τοποθέτηση Κουζίνας Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
4 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση της κουζίνας αλλά και την επισκευή του φούρνου σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων από το 1980 και αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές εργασίες που σχετίζονται με την επισκευή και εγκατάσταση της κουζίνας και του φούρνου σας. Έχοντας άριστη τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία ως διπλωματούχοι ηλεκτρολόγοι εγκαταστάσεων και βιομηχανικών κτιρίων μπορούμε να εγγυηθούμε ένα σίγουρο αποτέλεσμα.Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη και είμαστε δίπλα του για όποιο πρόβλημα προκύψει. Προτιμήστε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που διακρίνονται από υψηλή ποιότητα και απόδοση!
Χρυσοβαλάντης Π. Επισκευή & Τοποθέτηση Κουζίνας Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
3 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν την επισκευή και την εγκατάσταση της κουζίνας και του φούρνου σας, επιδιορθώνοντας και κατασκευάζοντας ότι χρειαστείτε. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των επισκευών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών από το 1979 και η ομάδα μας αποτελείται από καταξιωμένους τεχνικούς. Αναλαμβάνουμε εργασίες επισκευής όλων των ειδών και στόχος μας είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση, με τα πιο ποιοτικά αποτελέσματα. Με την 30ετή και πλέον πείρα, η εταιρία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, εγγυάται ότι θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, πρωταρχικός μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση σας, μέσα από την παροχή επαγγελματικών εργασιών και συσκευών λειτουργικών και αποδοτικών που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!
Α. GROUP Επισκευή & Τοποθέτηση Κουζίνας Θεσσαλονίκη - Αρτέμιδα(Λούτσα)
1 αξιολόγηση
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την επισκευή και εγκατάσταση της ηλεκτρικής σας κουζίνας και του φούρνου σας, στον χώρο σας.Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν και τις πιο δύσκολες εργασίες ανεξαρτήτως μοντέλου. Χαρακτηριζόμαστε από την προσοχή στη λεπτομέρεια, την πολυετή εμπειρία μας και τα υλικά μας, τα οποία τα έχουμε επιλέξει, γιατί μας έχουν αποδείξει ότι είναι ανθεκτικά στο χρόνο. Συνδυάζουμε ανταγωνιστικές τιμές με πλήρη λειτουργικότητα των συσκευών σας. Εμπιστευθείτε μας και δεν θα χάσετε!
Νέστωρ Γ. Επισκευή & Τοποθέτηση Κουζίνας Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
0 αξιολογήσεις
Η επιχείρηση μας παρέχει πρακτικές λύσεις στις εγκαταστάσεις κουζινών και τις επισκευές φούρνων. Βρισκόμαστε στον χώρο από το 1975 και οι πτυχιούχοι επαγγελματίες που απαρτίζουν την ομάδα μας, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, υπόσχονται να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα στους πελάτες μας. Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει δράση σε πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές εργασίες που σχετίζονται με την ηλεκτρική σας κουζίνας, ανεξαρτήτως κατασκευαστή και μοντέλου, με τελικό αποτέλεσμα την ασφάλεια του πελάτη και την λειτουργικότητα της συσκευής. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, με συνέπεια και σεβασμό στις προτιμήσεις τους και στις ανάγκες της κάθε περίπτωσης!

Επαγγελματίες Τεχνικοί σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει