Επισκευή & Τοποθέτηση Κουζίνας Αθήνα

Πάρε προσφορά εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες τεχνικούς

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Εξυπηρέτηση σε 3'
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επισκευή από τεχνικό ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε Προσφορά

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά!

Προχωράς στην Επισκευή της Συσκευής σου

Παρέχεται εγγύηση επισκευής 6 μηνών για όλη την Αττική

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Τα σημάδια που μαρτυρούν ότι χρειάζεσαι επισκευή κουζίνας!

Η ηλεκτρική κουζίνα είναι μια από τις βασικότερες οικιακές συσκευές για κάθε σπίτι. Μια βλάβη που απαιτεί επισκευή πέρα από τη σπατάλη χρημάτων, θα σήμαινε και μεγάλη δυσχέρανση της καθημερινότητάς μας.

Πότε είναι λοιπόν ώρα να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία για το service της κουζίνας σου;

Πέρα από τους βασικούς λόγους που είναι η σύνδεση ή εγκατάσταση και η συντήρηση της κουζίνας σου, υπάρχουν μερικές έκτακτες περιπτώσεις που θα χρειαστείς έναν εξειδικευμένο τεχνικό.

Οι επαγγελματίες τεχνικοί της πλατφόρμας μας, μας έδωσαν μία λίστα με ενδείξεις για βλάβη στην κουζίνα:

  • Δεν λειτουργεί ο φούρνος
  • Δεν ανάβει η ενδεικτική λυχνία
  • Δεν ανάβει το φως του φούρνου
  • Δεν ζεσταίνει ο φούρνος
  • Δεν λειτουργεί το μάτι της κουζίνας
  • Η κουζίνα κάνει θόρυβο

Σε περίπτωση λοιπόν, που παρατηρήσεις μία από τις συγκεκριμένες ενδείξεις τότε η επισκευή κουζίνας, αποτελεί μονόδρομο. Ανεξαρτήτως εταιρείας οι κουζίνες, μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα με την πάροδο του χρόνου και την καθημερινή χρήση.

Για να έχεις μία ιδέα ποια μπορεί να είναι η βλάβη που έχει παρουσιαστεί στην κουζίνα σου, δες τι πιο δημοφιλείς βλάβες στις κουζίνες και τους φούρνους:

Βλάβες στις αντιστάσεις: Οι αντιστάσεις της κουζίνας και του φούρνου, πολύ συχνά παρουσιάζουν προβλήματα και απαιτούν την επισκευή ή την αντικατάσταση των αντιστάσεων από εξειδικευμένο τεχνικό.

Πρόβλημα στην φτερωτή: Είναι βασική για το σύστημα μεταφοράς του αέρα μέσα στον φούρνο. Η αντικατάστασή της θα πραγματοποιηθεί με τον εξειδικευμένο χειρισμό από έναν επαγγελματία τεχνικό επισκευής οικιακών συσκευών. Οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, διαθέτουν τις κατάλληλες συνεργασίες που θα εξασφαλίσουν ποιοτικά ανταλλακτικά, μεγάλης αντοχής στην φθορά του χρόνου.

Πρόβλημα στο θερμοστάτη: Ο θερμοστάτης, είναι βασικό εξάρτημα για την ρύθμιση της θερμοκρασία της κουζίνας και του φούρνου. Μία πιθανή βλάβη στον θερμοστάτη θα απαιτούσε την επαγγελματική συμβουλή ενός εξειδικευμένου τεχνικού επισκευής οικιακών συσκευών.

Βλάβη στις εστίες: Πολλές φορές, οι εστίες δεν λειτουργούν, πιθανότατα να έχει πατηθεί το κουμπί κλειδώματος των εστιών. Οι έμπειροι και αξιολογημένοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, διαθέτουν τον εξοπλισμό και τα ανταλλακτικά να επαναφέρουν τις εστίες της κουζίνας.

Στο Douleutaras.gr, μπορείς να βρεις αξιόπιστους τεχνικούς επισκευής οικιακών συσκευών που θα αναλάβουν την άμεση και αποτελεσματική επισκευή της κουζίνας, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Οι αξιολογημένοι τεχνικοί μας, προκειμένου να ενισχύσουν το αίσθημα της ασφάλειας των συσκευών σας, παρέχουν 6μηνη εγγύηση για κάθε συσκευή που επισκευάζουν στην Αττική.Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμας μας και λάβε άμεσα την πιο ανταγωνιστική προσφορά από τον πιο εξειδικευμένο τεχνικό στην περιοχή σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνικοί για το 2019

Παναγιώτης Φ.
323 αξιολογήσεις

Συνεπής και αποτελεσματικός. Έμεινα ευχαριστημένος.

L. Service
270 αξιολογήσεις

Αμεσότητα, προσεγμένη δουλειά, έμεινα ικανοποιημένη, θα τον ξανακαλέσω εάν χρειαστεί.

Γιάννης Π.
245 αξιολογήσεις

Άμεση τηλεφωνική επικοινωνία. Κλείσιμο ραντεβού στο χρόνο που με εξυπηρετούσε. Πολλή καλή εργασία.

Σταύρος Π.
182 αξιολογήσεις

Πολύ καλοί και ικανοί τεχνικοί, με εμπειρία. Συνεπείς και η δουλειά κλείστηκε και έγινε πολύ άμεσα. Προσεκτικοί, και να το τονίσω αυτό, η...

Γιώργος Δ.
147 αξιολογήσεις

Είμαι παρα πολύ ικανοποιημένη απ τον επαγγελματία που ήρθε στο σπίτι μου. Μας εξήγησε τι πρόβλημα έχουν και προχωράμε στην διόρθωσή του. ...

Βαγγέλης Λ.
134 αξιολογήσεις

άψογος επαγγελματίας οργανωτικός και συνεπής.

Σχετικά άρθρα

3 αιτίες που δεν λειτουργεί η κουζίνα σου και τι μπορείς να κάνεις!

Η ηλεκτρική κουζίνα είναι μία από τις σημαντικότερες συσκευές ενός σπιτιού. Ο ρόλος της είναι πρωταγωνιστικός, για αυτό και μια βλάβη μας

Περισσότερα
5 εύκολες λύσεις για τη συντήρηση των οικιακών συσκευών σου!

Θα μπορούσες να φανταστείς τη καθημερινή σου ζωή χωρίς το φούρνο μικροκυμάτων, το πλυντήριο πιάτων ή την ηλεκτρική σου σκούπα;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τεχνικοί

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Αθήνα

Γιάννης Κ. Επισκευή & Τοποθέτηση Κουζίνας Αθήνα - Μεταμόρφωση
100 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας ασχολείται με την επισκευή και εγκατάσταση της οικιακής ηλεκτρικής σας κουζίνας,άμεσα και αποτελεσματικά. Μέχρι σήμερα έχει αναπτυχθεί δια της φήμης της και μόνο με την σύσταση από πελάτη σε πελάτη. Διαθέτει εξειδικευμένο και φιλικό προσωπικό με τεχνογνωσία και πείρα σε όλα τα μοντέλα κλιματιστικών. Στόχος μας είναι η φήμη μας να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο από τους ικανοποιημένους πελάτες μας και τα αποτελέσματα που προσφέρουμε να μιλούν από μόνα τους! Συνδυάζουμε εμπειρία με τιμές που σοκάρουν και επιθυμούμε να γίνουμε η πρώτη σας επιλογή!
Δημήτρης Κ. Επισκευή & Τοποθέτηση Κουζίνας Αθήνα - Περιστέρι
322 αξιολογήσεις
Παρέχω υπηρεσίες εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης για τη κουζίνα και τον φούρνο σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των επισκευών οικιακών συσκευών και συνεργάζομαι με μία ομάδα από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Αντιμετωπίζουμε με απόλυτη υπευθυνότητα κάθε εργασία έτσι ώστε να επαναφέρουμε την άψογη λειτουργία της συσκευής σας. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας, έτσι ώστε να σας διευκολύνουμε με τις καθημερινές σας εργασίες. Κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε την αντιμετωπίζουμε με απόλυτη υπευθυνότητα έτσι ώστε να επαναφέρουμε την άψογη λειτουργία της συσκευής σας.προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που ταιριάζουν με τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τις ανάγκες του χώρου σας!
Γιάννης Λ. Επισκευή & Τοποθέτηση Κουζίνας Αθήνα - Καλλιθέα
105 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω την επισκευή του φούρνου και την εγκατάσταση της κουζίνας σας. Το αντικείμενο της πείρας και της γνώσης μου είναι οι εγκαταστάσεις, επισκευές, συντηρήσεις οικιακών ηλεκτρικών συσκευών. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων μου είναι ο πελάτης και πρωταρχικός μου στόχος η παροχή υπηρεσιών, ανώτερης ποιότητας που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Εδώ και 25 χρόνια προσφέρω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Η εγγυημένη επίλυση, η καλύτερη λειτουργία και η μακροβιότητα της συσκευής σας είναι για εμένα πάντοτε μια πρόκληση που με κινητοποιεί να γίνομαι συνεχώς καλύτερος και για να παραμένω η πρώτη επιλογή στο μυαλό των πελατών μου. Θα βρίσκομαι στη διάθεση σας όποτε με χρειαστείτε για την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας.
Πασχάλης Δ. Επισκευή & Τοποθέτηση Κουζίνας Αθήνα - Αθήνα
39 αξιολογήσεις
Προσφέρω άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη για κάθε μοντέλο κουζίνας. Εξυπηρετώ σε 24ωρη βάση και λειτουργώ πάντα άμεσα, σεβόμενο τα προσυμφωνηθέντα και το χρονοδιάγραμμα. Συνδυάζω υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με τεχνογνωσία και δίκτυο συνεργατών που ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε δυσκολία ανά πάσα στιγμή. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η ικανοποίηση των ιδιωτών και επιχειρήσεων που γίνονται λήπτες των υπηρεσιών μου. Αντιμετωπίζω πάντα με ειλικρίνεια τους πελάτες μου, λειτουργώ με επαγγελματισμό και συνέπεια, προσφέροντας ένα ποιοτικό αποτέλεσμα εργασίας. Θεωρούμε ότι πρέπει να είμαστε εκατό τοις εκατό συνεπείς για να μας εμπιστευτούν οι πελάτες και για να δώσουμε εκπληκτικά αποτελέσματα! Προτιμήστε μας για εργασίες που θα σας ικανοποιήσουν πλήρως στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!
Δημήτριος Ν. Επισκευή & Τοποθέτηση Κουζίνας Αθήνα - Αθήνα
34 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνω εγκαταστάσεις και επισκευές κουζίνας/φούρνου σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους. Είμαι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχω πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των εγκαταστάσεων και των επισκευών. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνω, πρωταρχικός μου στόχος είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη σε συνδυασμό με μια καλή ποιότητα εργασίας αλλά και σε προσιτές τιμές. Για κάθε εργασία εγγυώμαι το άριστο αποτέλεσμα αλλά και την άριστη μακρόχρονη λειτουργία της! Ζητήστε προσφορά δωρεάν για την εργασία που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε στον χώρο σας και εκπλαγείτε θετικά από την ποιότητα της εργασίας μας και από τις προσιτές τιμές μας!

Επαγγελματίες Τεχνικοί σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει