Μεταφορές & Μετακομίσεις Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Βρες τις Καλύτερες Μεταφορικές Εταιρείες για να αναλάβουν τις μετακομίσεις και μεταφορές από Αθήνα για Θεσσαλονίκη

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι μεταφορική εταιρεία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορές
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τι χρειάζεται να γνωρίζεις για τις μετακομίσεις;

Οι μετακομίσεις που πραγματοποιούνται από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο, μπορεί να φαντάζουν βουνό, εάν δεν επιλέξεις την κατάλληλη μεταφορική εταιρεία.

Οι μεταφορικές εταιρείες που αναλαμβάνουν την εξειδικευμένη μεταφορά φορτίων επαγγελματικών και μη, διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να φέρει εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες μεταφορές και μετακομίσεις.

Στην πλατφόρμας μας, διαθέτουμε έμπειρες μεταφορικές που διεξάγουν καθημερινά δρομολόγια για μετακομίσεις από Αθήνα για Θεσσαλονίκη. Με ειδικά φορτηγά και έχοντας αναλάβει την συσκευασία των οικοσυσκευών και των πραγμάτων σας, εγγυώνται την ασφαλή μεταφορά και την άμεση παράδοσή τους.

Η μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξεις ώστε να αναλάβει την μετακόμιση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, ενδεικτικά πρέπει να εξασφαλίζει:

 • Την συσκευασία, συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση των επίπλων σου
 • Την φόρτωση και εκφόρτωση των πραγμάτων σου, με την χρήση ανυψωτικού μηχανήματος και γερανού
 • Την αποθήκευση των προσωπικών σου αντικειμένων σε ειδικές αποθήκες
 • Ασφάλεια μεταφοράς
 • Σύνδεση & Τοποθέτηση των οικιακών σου συσκευών

Το κόστος των μετακομίσεων και των μεταφορών που γίνονται καθημερινά από την Αθήνα προς την Θεσσαλονίκη, εξαρτάται από ορισμένους παράγοντες:

 • Τον αριθμό των φορτηγών που θα χρειαστούν για την μεταφορά των οικοσυσκευών
 • Αν θα χρησιμοποιηθεί ειδικός εξοπλισμός(π.χ. Ανυψωτικά μηχανήματα)
 • Ο όγκος των οικοσυσκευών που θα μεταφερθούν
 • Το προσωπικό που θα χρειαστεί για την μεταφορά ή μετακόμιση του φορτίου
 • Η χρήση ανελκυστήρα εάν υπάρχει
 • Εάν θα αναλάβει η μεταφορική το αμπαλάζ των οικοσυσκευών ή του επαγγελματικού εξοπλισμού.

Οι εταιρείες μετακομίσεων του douleutaras.gr, έχοντας διανύσει χιλιόμετρα στις μεταφορές και μετακομίσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο, αποτελούν την πρώτη επιλογή για την ασφαλή μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων.

Αντιλαμβανόμενες την συνεχή ανάγκη για ακόμη περισσότερη ασφάλεια στις μετακομίσεις και τις μεταφορές, διαθέτουν ολοκληρωμένες δίκτυο συνεργατών που μπορεί να αναλάβει την παραλαβή των φορτίων σας και από ενδιάμεσες στάσεις στο δρομολόγιο Αθήνα προς Θεσσαλονίκη.

Σε πολλές περιπτώσεις δημιουργούν ειδικά πακέτα μεταφορών και μετακομίσεων για Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, ώστε να εξυπηρετήσουν τους πελάτες, εξοικονομώντας χρήματα.

Στην πλατφόρμα μας, καθημερινά θα βρεις έμπειρες και εξειδικευμένες εταιρείες μετακομίσεων που εδρεύουν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Πάτρα και είναι έτοιμες να σου παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Οι μεταφορικές μας, δραστηριοποιούνται στον τομέα των μετακομίσεων, καλύπτοντας μετακομίσεις παντός τύπου. Πέρα από επαγγελματικές και οικιακές μετακομίσεις, οι μεταφορικές μας ασχολούνται με φοιτητικές μετακομίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Σε περίπτωση που θες να οργανώσεις μία εύκολη και άμεση μετακόμιση, επίλεξε τους επαγγελματίες μας και το τελικό αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει.

Καταχώρησε την εργασία μετακόμισης που επιθυμείς να πραγματοποιήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη ή από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και εξασφάλισε τις καλύτερες προσφορές από αξιολογημένες μεταφορικές στην περιοχή σου.


4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Άριστοι σε όλα τους. Μεταφορά ακριβώς την ημέρα και ώρα που ήθελα. Συνεπείς και ευγενέστατοι. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!
Εξυπηρετικότατοι!
Η τιμή ήταν από τις πιο χαμηλές στην αγορά. Πολύ ευγενικός κύριος, μας βοήθησε μέχρι να τοποθετηθούν όλα τα πράγματα στην τελική τους θέση. Πρόθυμος και άριστος επαγγελματίας, μέχρι που πήρε την παλιά μας συσκευή για ανακύκλωση, χωρίς επιπλέον χρέωση. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα και θα τον επέλεγα σίγουρα για μια μελλοντική μετακόμιση!
Πολύ εξυπηρετικός και άμεσος! Σωστός επαγγελματίας!
Πολύ καλή συνεργασία. Καλή επικοινωνία και από το τηλέφωνο και από κοντά. Φιλικά άτομα, γρήγορα στη δουλειά τους και σε καλή τιμή!
Όλα καλά πήγαν! Ήταν γρήγορος, έκανε καλή δουλειά, ήταν οικονομικός. Έμεινα απ' όλα ευχαριστημένος!
Σχετικά άρθρα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις και αγχώνεσαι για την όλη διαδικασία; Μην ανησυχείς, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις για να κυλήσουν όλα
Ετοιμάζεσαι να μετακομίσεις στο νέο σου σπίτι; Προτού “βάλεις μπροστά” αυτή την, κατά κύριο λόγο, ταραχώδη διαδικασία
Σχετικές υπηρεσίες