15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Βιολογικός Καθαρισμός Ζωγράφου

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες για Βιολογικό Καθαρισμό


Κυριτσάκης Ταπητοκαθαριστήρια - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Οι πελάτες μας πάντα χαίρονται την υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες μας για τον βιολογικό καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών τους που μπορεί να είναι από μία απλή μοκέτα μέχρι το χειροποίητο και ιδιαίτερο χαλί τους. Σας εγγυόμαστε την απόλυτα επαγγελματική δουλειά και την άψογη συνεργασία. Μετά από τόσα χρόνια και τόση αγάπη μπορούμε να υπερηφανευόμαστε για τις άκρως ποιοτικές και επαγγελματικές εργασίες που προσφέρουμε. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, ολοκληρώνουμε τις εργασίες σας σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες και τηρούμε ότι άλλο έχουμε προσυμφωνήσει! Με σεβασμό στην περιουσία σας και με συνέπεια σε αυτό που κάνουμε σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Ε.Π.Ε. - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία, μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις βιολογικού καθαρισμού για τους προσωπικούς ή και επαγγελματικούς σας χώρους. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του καθαρισμού για αρκετά χρόνια και στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και προτάσεις, σε συνδυασμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Σεβόμαστε τις προτιμήσεις του εκάστοτε πελάτη και την διαφορετικότητα της κάθε περίπτωσης και λειτουργούμε αναλόγως. Είμαστε πάντα διπλά στις απαιτήσεις των πελατών μας, φροντίζοντας για τις ανάγκες των κτιρίων τους, με άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα. Επιλέξτε μας και εξασφαλίστε ένα αποτέλεσμα υπηρεσίας, ανώτερης ποιότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BEST CLEANING - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε είδους εργασία, βιολογικού καθαρισμού ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας και έχει καταφέρει να αναπτύξει ένα πιστό και άκρως ικανοποιημένο πελατολόγιο. Είναι μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες βιολογικού καθαρισμού και παρέχει τις υπηρεσίες της, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Διαθέτει εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό στη χρήση κάθε νέου, σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού, επιτυγχάνοντας τη διεκπεραίωση οποιασδήποτε εργασίας ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τις απαιτήσεις της. Η εταιρεία μας έχει τη την δυνατότητα να προσφέρει τις πλέον αποτελεσματικές και συμφέρουσες προτάσεις και λύσεις για τα έργα που αναλαμβάνει. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, που σας προσφέρουμε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΒΓΟΥΛΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη και άκρως επαγγελματική εργασία βιολογικού καθαρισμού των χαλιών σας, προσφέροντας σας αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα από την ημερομηνία παραλαβής τους, τα χαλιά σας πλένονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με την καταλληλότερη μέθοδο και με ουδέτερα αντιαλλεργικά απορρυπαντικά, που σέβονται το περιβάλλον. Αυτή η απόλυτα ελεγχόμενη διαδικασία εξασφαλίζει βαθύ αντιμικροβιακό καθαρισμό, προστατεύοντας παράλληλα τις ίνες και τα χρώματα του χαλιού σας. Διακρινόμαστε από αξιοπιστία και σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. Επιλέξτε μας για επαγγελματική παροχή εργασίας, με σεβασμό στις ανάγκες σας, πάντα σε φιλικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

XCLEAN - ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΜΟΝ. ΕΠΕ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Σε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της εταιρείας μας, παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού σε επαγγελματικούς αλλά και ιδιωτικούς χώρους και στηριχθήκαμε στο τρίπτυχο φροντίδα, ποιότητα, εμπιστοσύνη. Οργανώσαμε την εταιρεία μας με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουμε εξυπηρέτηση και άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών μας. Οι άνθρωποι της εταιρείας μας μπορούν να το κάνουν αυτό, διότι οι σχέσεις με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας είναι προσωπικές και καθημερινές. Χρησιμοποιώντας εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, αλλά και επαγγελματικά προϊόντα το αποτέλεσμα της εργασίας είναι πάντα το ιδανικό! Σας εξασφαλίζουμε αποτέλεσμα, που θα σας αφήσει ικανοποιημένους, αλλά και οικονομία, καθώς από εμάς θα ακούσετε μόνο λογικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GALAXY - ΚΟΛΥΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μου δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο κλάδο του βιολογικού καθαρισμού τα τελευταία χρόνια. Διαθέτουμε εξειδικευμένα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για τον βιολογικό καθαρισμό στο χώρο σας. Αναλαμβάνουμε από αρχικό καθαρισμό χώρων μέχρι τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών ή των επίπλων σας. Είμαστε έμπειρη ομάδα ατόμων με πολυετή εμπειρία και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.Έχουμε αναπτύξει ένα πλήρως ικανοποιημένο και πιστό πελατολόγιο, χάρη στην ευγένειά μας, την αξιοπιστία μας και την ποιοτική και επαγγελματική εργασία βιολογικού καθαρισμού, που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Εγγυόμαστε άριστα και καθαρά αποτελέσματα, πάντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ABSOLUTE CLEANING ΜΑΝΚΟ- G.MOSAKO OE - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις βιολογικού καθαρισμού, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών.Σε κάθε μας εργασία, μας χαρακτηρίζει το μεράκι μας για αυτό που κάνουμε και γι’ αυτό φέρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Άμεσα, υπεύθυνα και κυρίως οικονομικά, ολοκληρώνουμε κάθε εργασία βιολογικού καθαρισμού που μας αναθέτετε. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του καθαρισμού για αρκετά χρόνια και στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και προτάσεις, σε συνδυασμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Θα χαρούμε πολύ να μας επιλέξετε, και να μας εμπιστευτείτε την καθαριότητα του χώρου σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EMPIRE ICS - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στους βιολογικούς καθαρισμούς επί τόπου, έχοντας πολυετή εμπειρία. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στη διάθεση σας, να σας βοηθήσει και να σας συμβουλέψει για κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε, με επαγγελματισμό και ανώτερη ποιότητα εργασίας. Προσφέροντας επαγγελματικές υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού υψηλής ποιότητας και, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, έχουμε ήδη καταφέρει να κερδίσουμε σταθερούς πελάτες. Κύριο μέλημά μας ο σωστός και ποιοτικός καθαρισμός του χώρου σας με κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και με τα καλύτερα, αποτελεσματικότερα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και εργαλεία καθαρισμού! Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MATRIX CLEAN SYSTEMS - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία καθαρισμού μας αναλαμβάνει τον βιολογικό καθαρισμό του οικιακού ή και επαγγελματικού χώρου σας και με αποτελέσματα εργασιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Με πολυετή, ενεργή και πετυχημένη πορεία στο χώρο, αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας τον βιολογικό καθαρισμό, που επιθυμείτε με επαγγελματικό αποτέλεσμα εργασίας, οικονομικά, άμεσα και αποτελεσματικά. Αναλαμβάνουμε την ολοκλήρωση κάθε εργασίας, που μας αναθέτετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας και εγγυόμαστε καθαρούς χώρους, σε συμφέρουσες τιμές. Χρησιμοποιώντας εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, αλλά και επαγγελματικά προϊόντα το αποτέλεσμα της εργασίας είναι πάντα το ιδανικό! Διαλέξτε μας και η επαγγελματική και ποιοτική εργασία, θα είναι εγγυημένη!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FIRST CLEAN SERVICES - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας μπορεί να διεκπεραιώσει με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό, όποια εργασία βιολογικού καθαρισμού της αναθέσετε. Είμαστε η καταλληλότερη λύση στον βιολογικό καθαρισμό και καλύπτουμε τις οικιακές, αλλά και εταιρικές σας ανάγκες, άμεσα και οικονομικά. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, για χώρους καθαρούς και απαλλαγμένους από μικροοργανισμούς, γρήγορα και αποτελεσματικά. Σεβόμαστε το χώρο, χρόνο και επένδυση του πελάτη και λειτουργούμε αναλόγως, αφήνοντας σας πλήρως ικανοποιημένους, από την προσφερόμενη υπηρεσία μας. Εγγυόμαστε άριστα και καθαρά αποτελέσματα, πάντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς! Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε άμεσα από τις συμφέρουσες και ποιοτικές προσφορές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

HOUSE SERVICE - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα πρόθυμο να δώσει την καλύτερη λύση στον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας, χρησιμοποιώντας τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μας, εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα της εργασίας θα είναι καλύτερο απ' ότι φαντάζεστε. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης μας και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή εργασιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες του! Είμαστε ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά, στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Επιλέξτε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας και ξεγνοιάστε με χώρους καθαρούς, απαλλαγμένους απο μικροοργανισμούς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALS CLEANING - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο του καθαρισμού, μπορεί να αναλάβει την ολοκλήρωση του βιολογικού καθαρισμού, που επιθυμείτε. Το πιστό και άκρως ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μας πελατολόγιο, είναι η καλύτερη απόδειξη της αξιοπιστίας και της επαγγελματικής εργασίας, που προσφέρουμε. Το άρτιο εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, σε συνδυασμό με την ποιότητα και την άριστη σύνθεση των υλικών που χρησιμοποιούμε εξασφαλίζουν στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Προσφέρουμε δωρεάν προσφορά στο χώρο σας και εκτιμούμε την κατάσταση, πριν προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση της. Διακρινόμαστε από αξιοπιστία, ευγένεια, αμεσότητα και οργάνωση. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

FACILITY EXPERTS - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Το άριστα εκπαιδευμένο και καταρτισμένο σε εργασίες βιολογικού καθαρισμού, προσωπικό μας, είναι πάντα πρόθυμο να δώσει την καλύτερη λύση στον καθαρισμό του χώρου σας. Συνδυάζουμε μεγάλη πείρα με άριστη τεχνογνωσία και εγγύησή μας αποτελούν οι ήδη ευχαριστημένοι πελάτες μας. Ειδικευόμαστε σε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και προσφέρουμε εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων, αλλά και φροντίδα της υγείας σας, της δικής σας και της οικογένειάς σας. Αναλαμβάνουμε κάθε εργασία που μας αναθέτετε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία και λειτουργούμε σεβόμενοι πάντα τις δικές σας προτιμήσεις και τις ανάγκες του χώρου σας. Προτιμήστε μας και λάβετε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας σε τιμές που θα σας εκλπλήξουν θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαρία Μπουρσινού - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει για λογαριασμό σας, όποια εργασία βιολογικού καθαρισμού της αναθέσετε. Διακρινόμαστε από ευγένεια, αξιοπιστία και τεχνογνωσία, στοιχεία που μας καθιστούν την καταλληλότερη λύση, για τον βιολογικό καθαρισμό του προσωπικού ή και επαγγελματικού σας χώρου. Οι εργασίες μας ολοκληρώνονται εντός χρονοδιαγράμματος, σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη και μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, άμεσα και οικονομικά. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του. Προτιμήστε μας και παραλάβετε εργασίες που χαρακτηρίζονται από επαγγελματισμό και χώρους όμορφους και καθαρούς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΪΝΤΑΝΗΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ζωγράφου Αττική 157 73

Διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε βιολογικό καθαρισμό στο χώρο σας. Ο εξοπλισμός μας είναι σύγχρονος και τα υλικά που χρησιμοποιούμε φιλικά προς το περιβάλλον και τον χρήστη. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε με συνέπεια και σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας, με αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν για την λεπτομέρεια τους και όλα αυτά με πολύ ανταγωνιστικές τιμές! Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος και τηρούμε τα προσυμφωνηθέντα. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Βιολογικός Καθαρισμός Ζωγράφου