6 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Βιολογικός Καθαρισμός Κορυδαλλός

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες για Βιολογικό Καθαρισμό


Δημήτρης Μαλτέζος - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η συνεχής κατάρτιση των τεχνικών μας από τους διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης εξασφαλίζουν στα χαλιά σας την ιδανική φροντίδα. Διασφαλίζουμε ότι κάθε χαλί θα έχει τη δέουσα μεταχείριση, ανάλογα με την κατασκευή του. Η μακρόχρονη παρουσία στο χώρο μας καθώς βρισκόμαστε 50 χρόνια στο χώρο μας έχει καταστήσει ειδήμονες στη φύλαξη, στο καθαρισμό και την επισκευή ταπήτων ώστε να διατηρούνται τα χαλιά σας όμορφα και αναλλοίωτα στο χρόνο. Επιλέξτε μας για επαγγελματικό βιολογικό καθαρισμό, σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Σίφουνας - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Με πάνω από 23 χρόνια εμπειρίας στον καθαρισμό χαλιών, η εταιρία μας αναλαμβάνει να σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για την οικία η την επιχείρηση σας. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες βιοκαθαρισμού, ο οποίος μπορεί να πραγματοποιηθεί στο χώρο σας! Επίκεντρό μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας μέσα από την παροχή ενός βιολογικού καθαρισμού, που ξεπερνά τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

WAVE CLEAN ΜΑΛΤΕΖΟΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Αναλαμβάνουμε την ολοκλήρωση εργασιών βιολογικού καθαρισμού, με επαγγελματισμό και μεγάλη επιτυχία. Η συνεχής κατάρτιση των τεχνικών μας από τους διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης εξασφαλίζουν στα χαλιά σας την ιδανική φροντίδα. Έτσι, διασφαλίζουμε ότι κάθε χαλί θα έχει τη δέουσα μεταχείριση, ανάλογα με την κατασκευή του. Η μακρόχρονη παρουσία στο χώρο, μας έχει καταστήσει ειδήμονες στη φύλαξη, τον καθαρισμό και την επισκευή ταπήτων ώστε να διατηρούνται τα χαλιά σας όμορφα και αναλλοίωτα στο χρόνο. Παρέχουμε και βιολογικούς καθαρισμούς στρωμάτων, όλα στον χώρο σας, πάντα σεβόμενοι τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

THINK CLEAN ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για κάθε βιολογικό καθαρισμό στο χώρο σας. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε με συνέπεια και σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας. Στόχος μας είναι η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας με αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν για την λεπτομέρειά τους και όλα αυτά με πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SPOT CLEANERS - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις βιολογικού καθαρισμού άμεσα και υπεύθυνα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του καθαρισμού για αρκετά χρόνια και στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και προτάσεις, σε συνδυασμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Είμαστε πάντα διπλά στις απαιτήσεις των πελατών μας, φροντίζοντας για τις ανάγκες των κτιρίων τους με άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KOUROS - ΣΚΑΦΤΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Κορυδαλλός Αττική 181 20

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα πρόθυμο να δώσει την καλύτερη λύση στον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας, χρησιμοποιώντας τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μας, εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα της εργασίας θα είναι καλύτερο απ' ότι φαντάζεστε. Είμαστε ανά πάσα στιγμή στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελέσματα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Βιολογικός Καθαρισμός Κορυδαλλός