15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Βιολογικός Καθαρισμός Ηλιούπολη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες για Βιολογικό Καθαρισμό


ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΟΥΡΑΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας μπορεί να διεκπεραιώσει με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό, όποια εργασία βιολογικού καθαρισμού των χαλιών σας, της αναθέσετε. Είμαστε η καταλληλότερη λύση στον βιολογικό καθαρισμό και καλύπτουμε τις οικιακές, αλλά και εταιρικές σας ανάγκες, άμεσα και οικονομικά. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, για χαλιά καθαρά απαλλαγμένα από λεκέδες, μυρωδιές και βλαβερούς μικροοργανισμούς, γρήγορα και αποτελεσματικά. Σεβόμαστε το χώρο, το χρόνο και την επένδυση του πελάτη και λειτουργούμε αναλόγως, αφήνοντας σας πλήρως ικανοποιημένους, από την προσφερόμενη υπηρεσία μας. Εγγυόμαστε άριστα και καθαρά αποτελέσματα, πάντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EXPERT ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας μπορεί να διεκπεραιώσει με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό, όποια εργασία βιολογικού καθαρισμού της αναθέσετε. Είμαστε η καταλληλότερη λύση στον βιολογικό καθαρισμό και καλύπτουμε τις οικιακές, αλλά και εταιρικές σας ανάγκες, άμεσα και οικονομικά. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, για χώρους καθαρούς και απαλλαγμένους από μικροοργανισμούς, γρήγορα και αποτελεσματικά. Σεβόμαστε το χώρο, χρόνο και επένδυση του πελάτη και λειτουργούμε αναλόγως, αφήνοντας σας πλήρως ικανοποιημένους, από την προσφερόμενη υπηρεσία μας. Εγγυόμαστε άριστα και καθαρά αποτελέσματα, πάντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΛΦΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας είναι μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες βιολογικού καθαρισμού και παρέχει τις υπηρεσίες της, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Διαθέτει εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό στη χρήση κάθε νέου, σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού, επιτυγχάνοντας τη διεκπεραίωση οποιασδήποτε εργασίας ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τις απαιτήσεις της. Με άμετρο επαγγελματισμό, συνέπεια και φροντίδα για το χώρο σας, με μεθόδους καθαρισμού ‘φιλικούς’ προς τη προστασία του περιβάλλοντος και με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας σάς προσφέρουμε σε προσιτές τιμές το αποτέλεσμα που επιζητείτε! Η εταιρία μας έχει την δυνατότητα να προσφέρει τις πλέον αποτελεσματικές και συμφέρουσες προτάσεις και λύσεις για τα έργα που αναλαμβάνει.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BCLEAN - KODRA KATERINA - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Το συνεργείο καθαρισμού μας αναλαμβάνει την άμεση και επαγγελματική διεκπεραίωση των βιολογικών καθαρισμών του χώρου σας. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή αποτελεσμάτων ανώτερης ποιότητας. Διακρινόμαστε από αξιοπιστία, ευγένεια, αμεσότητα και οργάνωση. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές. Είμαστε στη διάθεση σας, εξυπηρετώντας άμεσα και οικονομικά, πληθώρα αναγκών σας, που σχετίζονται με τον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας. Επιλέξτε μας για εργασίες εγγυημένης ποιότητας και απαλλαγείτε από τους μικροοργανισμούς, που είναι εμπόδιο στην υγεία σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΥΓΙΕΙΝΗ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για τον βιολογικό καθαρισμό του προσωπικού ή και επαγγελματικού σας χώρου. Αναλαμβάνουμε από αρχικό καθαρισμό χώρων μέχρι τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών ή των επίπλων σας. Είμαστε έμπειρη ομάδα ατόμων με πολυετή εμπειρία και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και μπορούμε να ολοκληρώσουμε οποιαδήποτε εργασία, μας αναθέσετε, ανεξαρτήτως δυσκολίας και μεγέθους. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, ολοκληρώνουμε τις εργασίες σας σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες και τηρούμε ότι άλλο έχουμε προσυμφωνήσει! Επιλέξτε μας, γιατί σας εγγυόμαστε άριστα και καθαρά αποτελέσματα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Οι πελάτες μας πάντα χαίρονται την υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες μας για τον βιολογικό καθαρισμό και την φύλαξη των χαλιών τους που μπορεί να είναι από μία απλή μοκέτα μέχρι το χειροποίητο και ιδιαίτερο χαλί τους. Σας εγγυόμαστε την απόλυτα επαγγελματική δουλειά και την άψογη συνεργασία. Μετά από τόσα χρόνια και τόση αγάπη μπορούμε να υπερηφανευόμαστε για τις άκρως ποιοτικές και επαγγελματικές εργασίες που προσφέρουμε. Λειτουργούμε εντός χρονοδιαγράμματος, ολοκληρώνουμε τις εργασίες σας σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες και τηρούμε ότι άλλο έχουμε προσυμφωνήσει! Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε τιμές που θα σας εκπλήξουν, θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΕΛΑ - ΔΕΠΑΣΤΑΣ Σ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών σας, παρέχοντάς σας υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές. Το πλύσιμο γίνεται με υποαλλεργικά προϊόντα, φιλικά προς το περιβάλλον, και οι επισκευές των ταπήτων από τεχνίτη με ιδιαίτερη εξειδίκευση στα χειροποίητα χαλιά. Οι πρωτοποριακοί τρόποι καθαρισμού, όπως ο βιοκαθαρισμός για τάπητες, με εφαρμογή και στους επί τόπου καθαρισμούς σαλονιών και στρωμάτων, αλλά και στους επί τόπου καθαρισμούς επαγγελματικών χώρων, είναι ένα μικρό δείγμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και επωφεληθείτε από την επαγγελματική προσφερόμενη υπηρεσία, πάντα σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLEAN2DAY ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας σας εγγυάται μια ξεχωριστή συνεργασία υψηλών προδιαγραφών, με στόχο την άριστη παροχή υπηρεσιών τόσο στο χώρο του βιολογικού καθαρισμού, όσο και των λοιπών αναγκών που έχει μια κατοικία ή και ένας επαγγελματικός χώρος, ώστε να λειτουργεί σωστά και καθαρά, για το περιβάλλον και τους ανθρώπους. Διαθέτουμε έμπειρο και άρτια καταρτισμένο στον κλάδο τεχνικό προσωπικό, που είναι στην θέση να αναλάβει όποια σχετική εργασία, του αναθέστε. Διακρινόμαστε από γρήγορη εργασία και άμεση εξυπηρέτηση, ενώ λειτουργούμε εντός προσυμφωνημένου χρόνου, σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες των πελατών μας και του χώρου τους. Προτιμήστε μας και επωφεληθείτε άμεσα και αποτελεσματικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Το άριστα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού μας, είναι πάντα πρόθυμο να δώσει την καλύτερη λύση στον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας, χρησιμοποιώντας τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μας, εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα της εργασίας θα είναι καλύτερο απ' ότι φαντάζεστε. Οργανώσαμε την εταιρεία μας με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουμε εξυπηρέτηση και άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών μας. Οι άνθρωποι της εταιρείας μας μπορούν να το κάνουν αυτό, διότι οι σχέσεις με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας είναι προσωπικές και καθημερινές. Χρησιμοποιώντας εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, αλλά και επαγγελματικά προϊόντα το αποτέλεσμα της εργασίας είναι πάντα το ιδανικό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

HELLAS CLEANING SERVICES - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία καθαρισμού μας αναλαμβάνει τον βιολογικό καθαρισμό του οικιακού ή και επαγγελματικού χώρου σας και με αποτελέσματα εργασιών, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Με πολυετή, ενεργή και πετυχημένη πορεία στο χώρο, αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας τον βιολογικό καθαρισμό, που επιθυμείτε με επαγγελματικό αποτέλεσμα εργασίας, οικονομικά, άμεσα και αποτελεσματικά. Αναλαμβάνουμε την ολοκλήρωση κάθε εργασίας, που μας αναθέτετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας και εγγυόμαστε καθαρούς χώρους, σε συμφέρουσες τιμές. Με σεβασμό στην περιουσία σας και με συνέπεια σε αυτό που κάνουμε σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ALFA CLEANERS - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Με πολυετή εμπειρία στη συντήρηση και τη φύλαξη χαλιών, προσφέρουμε και στο δικό σας χαλί τη φροντίδα και την περιποίηση που χρειάζεται. Αναλαμβάνουμε βιολογικό καθαρισμό, ανεξαρτήτως δυσκολίας και μεγέθους εργασίας και ικανοποιούμε, άμεσα και αποτελεσματικά πληθώρα αναγκών σας. Συνδυάζοντας τις πλέον αξιόπιστες τεχνολογικές εξελίξεις, εξασφαλίζουμε αποκλειστική και μοναδική μεταχείριση, ανάλογη με τη μέθοδο κατασκευής του χαλιού. Επίκεντρό των δραστηριοτήτων σας είναι ο πελάτης μας και πρωταρχικό μας μέλημα η απόλυτη ικανοποίησή του. Οι πελάτες μας μας εμπιστεύονται συνεχώς για την αξιοπιστία, την τεχνογνωσία και την εμπειρία που προσφέρουμε σε όλες μας τις εργασίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κυριτσάκης Ταπητοκαθαριστήρια - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Είμαστε μία υπερσύγχρονη, ελληνική, δυναμική εταιρία καθαρισμού και φύλαξης ταπήτων, όπως επίσης και επιτόπιων καθαρισμών μοκετών και σαλονιών, χρησιμοποιούμε την τεχνολογία, το μεράκι και την πείρα που διαθέτουμε, για την φροντίδα των χαλιών και των μοκετών σας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα από την ημερομηνία παραλαβής τους, τα χαλιά σας πλένονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με την καταλληλότερη μέθοδο και με ουδέτερα αντιαλλεργικά απορρυπαντικά, που σέβονται το περιβάλλον. Αυτή η απόλυτα ελεγχόμενη διαδικασία εξασφαλίζει βαθύ αντιμικροβιακό καθαρισμό, προστατεύοντας παράλληλα τις ίνες και τα χρώματα του χαλιού σας. Επιλέξτε μας για επαγγελματική παροχή εργασίας, με σεβασμό στις ανάγκες σας, πάντα σε φιλικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Carpet Express - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και εφαρμόζουμε τη μέθοδο βιολογικού καθαρισμού σε σαλόνια, πολυθρόνες, καρέκλες ταπετσαρίας κ.λ.π. Με τη μέθοδο αυτή, εξασφαλίζουμε βαθύ καθαρισμό, απομακρύνοντας τόσο τους λεκέδες όσο και τα ακάρεα. Η αντιμικροβιακή και αντιβακτηρηδιακή δράση της μεθόδου, εγγυάται την πλήρη απολύμανση και συνάμα την προστασία σας από αλλεργίες. Με τον βιο-καθαρισμό επιτυγχάνεται όχι απλά και μόνο καθαρισμός της επιφάνειας, αλλά παράλληλα, απολύμανση και εξουδετέρωση κάθε μικροοργανισμού και δυσάρεστων οσμών, επαναφέροντας τη χαμένη ζωντάνια των χρωμάτων. Μέλημά μας, να εξασφαλίσουμε μέσα από τον βιο-καθαρισμό ένα υγιεινό περιβάλλον στο σπίτι σας! Επιλέξτε μας για αποτελέσματα, π[ου θα σας εκπλήξουν θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLEAN 4 ALL - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο και παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις βιολογικού καθαρισμού. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του καθαρισμού για αρκετά χρόνια και στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και προτάσεις, σε συνδυασμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Χαρακτηριζόμαστε από αξιοπιστία, οργάνωση, ευγένεια και εμπειρία, στοιχεία που μας καθιστούν την κατάλληλη λύση, για την επίλυση στου προβλήματός σας. Είμαστε πάντα διπλά στις απαιτήσεις των πελατών μας, φροντίζοντας για τις ανάγκες των κτιρίων τους με άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα, που διακρίνονται από ανώτερη ποιότητα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

DIAMOND CLEAN - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Ηλιούπολη Αττική 163 42

Το ταπητοκαθαριστήριο μας από το 1979 διανύει μία επιτυχημένη πορεία στο χώρο του επαγγελματικού βιολογικού καθαρισμού χαλιών. Το μεράκι, η υπευθυνότητα και οι άριστες υπηρεσίες, μας έχουν καθιερώσει στη συνείδηση των πελατών μας. Με διαρκώς ανανεωμένο εξοπλισμό και εφαρμογή των καταλληλότερων μεθόδων στον τομέα του καθαρισμού των χαλιών, χτίζουμε την εμπιστοσύνη για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Διακρινόμαστε από αξιοπιστία και σεβόμαστε απόλυτα τις ανάγκες και τον χώρο σας. Επιπλέον, ασφαλίζουμε την περιουσία σας, που μας εμπιστεύεστε κάθε χρόνο, με εγγύηση αποζημίωσης για απώλεια ή αλλοίωση της ποιότητας του χαλιού σας. Εγγυόμαστε άριστα και καθαρά αποτελέσματα, πάντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Βιολογικός Καθαρισμός Ηλιούπολη