15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Βιολογικός Καθαρισμός Αιγάλεω

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες για Βιολογικό Καθαρισμό


MASTERCLEAN ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού και είναι μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον κλάδο, παρέχοντας παράλληλα τις υπηρεσίες τις, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Διαθέτει εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό στη χρήση κάθε νέου, σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού, επιτυγχάνοντας τη διεκπεραίωση οποιασδήποτε εργασίας ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τις απαιτήσεις της. Διακρινόμαστε από οργάνωση, σεβασμό και αξιοπιστία και δίνουμε άμεση και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα, που αντιμετωπίζετε. Η εταιρεία μας έχει τη την δυνατότητα να προσφέρει τις πλέον αποτελεσματικές και συμφέρουσες προτάσεις και λύσεις για τα έργα που αναλαμβάνει.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

OLYMPIC HOME SERVICES - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας με 10ετη εμπειρία στο χώρο της παροχής υπηρεσιών, προσφέροντας καινοτόμες εξυπηρετήσεις, κατάφερε με την εμπειρία όλων αυτών των ετών και την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της, να σας προσφέρει υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού, ανώτερης ποιότητας. Διακρινόμαστε από άρτια οργάνωση, άμεση εξυπηρέτηση, αυστηρά επιλεγμένη ομάδα συνεργατών και άριστη ποιότητα υπηρεσιών. Η εταιρεία μας κατέχει επιστημονική γνώση, μακρόχρονη πείρα, εξειδικευμένο προσωπικό που με τον κατάλληλο εξοπλισμό και τα μέσα που διαθέτει είναι ικανό να λύσει άμεσα και αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα βιολογικού καθαρισμού, επιθυμείτε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΕΥΩΔΙΑ Παλμός Νικόλαος Ε - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία και ιδιαίτερη τεχνογνωσία στην παροχή υπηρεσιών βιολογικού καθαρισμού.Η ομάδα μας, που αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, καθαρίζει τον χώρο σας όπως σας αρέσει κάθε φορά. Παρέχουμε μόνο ειλικρινή και αξιόπιστα άτομα, με αποτελέσματα εργασίας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Η εμπειρία και η επιθυμία τους να προσαρμοστούν στις νέες μεθόδους μας, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της υπηρεσίας μας. Είμαστε σίγουροι ότι όλα τα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούμε είναι φιλικά προς το περιβάλλον και προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε οικολογικά προϊόντα όσο αυτό είναι πρακτικά εφικτό. Η ομάδα μας εργάζεται σκληρά για να διασφαλιστεί η πλήρης ικανοποίησή σας! Επιλέξτε μας για τον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας και βγείτε κερδισμένοι!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLEAN CITY - ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, που δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στον χώρο του βιολογικού καθαρισμού. Με σύμμαχο τις χαμηλές μας τιμές και την ποιότητα των υπηρεσιών μας, ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε να καθαρίσουμε ό,τι μας ζητήσετε. Χαρακτηριζόμαστε από αξιοπιστία, σεβασμό στις ανάγκες των πελατών μας και λειτουργούμε πάντα εντός χρονοδιαγράμματος, τηρώντας τα προσυμφωνηθέντα. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε τιμές που συμφέρουν και απαλλαγείτε από μικροοργανισμούς και δυσάρεστες μυρωδιές, άμεσα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Βγενής - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη εργασία βιολογικού επιτόπιου καθαρισμού σαλονιών, χαλιών και μοκετών.Τα καθαριστικά που χρησιμοποιούμε είναι τα πλέον επώνυμα και είναι οικολογικά, βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά και εγκεκριμένα από το χημείο του κράτους. Η αξιοπιστία των μηχανημάτων καθαρισμού μας, σας εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χωρίς φθορές, αλλοίωση στα χρώματα ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, ενώ χαρακτηριζόμαστε από αξιοπιστία και ευγένεια. Επιλέξτε μας και παραλάβετε χώρους καθαρούς και αποτελέσματα ποιοτικά, που ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη, σε τιμές προσιτές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MSB ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις βιολογικού καθαρισμού, απαλλάσσοντας τα έπιπλα και τους χώρους σας από δυσάρεστες μυρωδιές και μικροοργανισμούς. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του βιολογικού καθαρισμού για αρκετά χρόνια και στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και προτάσεις, σε συνδυασμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Είμαστε πάντα διπλά στις απαιτήσεις των πελατών μας, φροντίζοντας για τις ανάγκες τους με άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

GREEN AND CLEAN ROOMS - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στον βιολογικό καθαρισμό χώρων, διαθέτει έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα καθαρισμού στο σπίτι και στον εργασιακό χώρο. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας καθώς και το υπερσύγχρονα μηχανήματα εγγυώνται τον τέλειο και βαθύ καθαρισμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Με σεβασμό στην περιουσία σας και με συνέπεια σε αυτό που κάνουμε σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

MICROCLEAN ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας λειτουργεί με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, παρέχοντας ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις, για τον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας. Η οικολογική διαχείριση και οι νέες τεχνολογίες αποτελούν προτεραιότητά μας και σύμφωνα με αυτές ολοκληρώνουμε, την κάθε εργασία, που αναλαμβάνουμε. Έχουμε αναπτύξει ένα ιδιαίτερα πιστό και ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες μας πελατολόγιο, το οποίο είναι η απόδειξη της ποιοτικής εργασίας μας και του επαγγελματισμού μας. Χαρακτηριζόμαστε από αξιοπιστία, οργάνωση και κύριο μέλημα μας είναι η ικανοποίησή των πελατών μας και η παροχή αποτελεσμάτων ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές. Είμαστε η κατάλληλη λύση στο πρόβλημα καθαρισμού που αντιμετωπίζετε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΝΑ.ΚΑ.Π. ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Το συνεργείο καθαρισμού μας αναλαμβάνει την επαγγελματική και άρτια ολοκλήρωση βιολογικού καθαρισμού, για το προσωπικό ή και επαγγελματικό σας χώρο. Με άμετρο επαγγελματισμό, συνέπεια και φροντίδα για το χώρο σας, με μεθόδους καθαρισμού ‘φιλικούς’ προς τη προστασία του περιβάλλοντος και με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας σάς προσφέρουμε σε προσιτές τιμές το αποτέλεσμα που επιζητείτε! Η εταιρία μας έχει την δυνατότητα να προσφέρει τις πλέον αποτελεσματικές και συμφέρουσες προτάσεις και λύσεις για τα έργα που αναλαμβάνει. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, στις πλέον συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Λάμπρος Παπαδημητρίου - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας εξασφαλίζει τη φύλαξη και τον βιοκαθαρισμό χαλιών, προσφέροντας καθαρά χαλιά χωρίς κατάλοιπα. Χαρακτηριζόμαστε από τέλεια αποτελέσματα, µε απόλυτη ασφάλεια στην απευθείας επαφή βρεφών παιδιών και ενηλίκων µε τις καθαρισμένες επιφάνειες. Χρησιμοποιούμε φιλική τεχνολογία προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, λόγω πλήρους έλλειψης χημικών απορρυπαντικών και σαπουνιών, ενώ οι μέθοδοι καθαρισμού μας είναι εξειδικευμένοι και απόλυτα ασφαλείς, για όλες τις ποιότητες και τύπους χαλιών. Επιλέξτε μας γιατί η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να προσφέρει τις πλέον αποτελεσματικές και συμφέρουσες προτάσεις και λύσεις για τα έργα που αναλαμβάνει.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΕΝΤΟΜΑΣ Γ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΟΕ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών σας, παρέχοντάς σας υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε συμφέρουσες τιμές. Το πλύσιμο γίνεται με υποαλλεργικά προϊόντα, φιλικά προς το περιβάλλον, και οι επισκευές των ταπήτων από τεχνίτη με ιδιαίτερη εξειδίκευση στα χειροποίητα χαλιά. Οι πρωτοποριακοί τρόποι καθαρισμού, όπως ο βιοκαθαρισμός για τάπητες, με εφαρμογή και στους επί τόπου καθαρισμούς σαλονιών και στρωμάτων, αλλά και στους επί τόπου καθαρισμούς επαγγελματικών χώρων, είναι ένα μικρό δείγμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Επιλέξτε μας για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και επωφεληθείτε από την επαγγελματική προσφερόμενη υπηρεσία, πάντα σε συμφέρουσες τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

INTERCLEAN ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Το άριστα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού μας, είναι πάντα πρόθυμο να δώσει την καλύτερη λύση στον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας, χρησιμοποιώντας τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μας, εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα της εργασίας θα είναι καλύτερο απ' ότι φαντάζεστε. Οργανώσαμε την εταιρεία μας με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουμε εξυπηρέτηση και άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών μας. Οι άνθρωποι της εταιρείας μας μπορούν να το κάνουν αυτό, διότι οι σχέσεις με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας είναι προσωπικές και καθημερινές. Χρησιμοποιώντας εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, αλλά και επαγγελματικά προϊόντα το αποτέλεσμα της εργασίας είναι πάντα το ιδανικό!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLEAN CITY SERVICE - ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο του βιολογικού καθαρισμού, αναλαμβάνει πληθώρα σχετικών εργασιών με μεγάλη επιτυχία και επαγγελματισμό, καλύπτοντας τις προσωπικές και εταιρικές σας ανάγκες. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα πρόθυμο να δώσει την καλύτερη λύση στον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας, χρησιμοποιώντας τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μας, εγγυόμαστε ότι το αποτέλεσμα της εργασίας θα είναι καλύτερο απ' ότι φαντάζεστε. Συνδυάζουμε μεγάλη πείρα με άριστη τεχνογνωσία και εγγύησή μας αποτελούν οι ήδη ευχαριστημένοι πελάτες μας. Είμαστε στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και οικονομικά, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ - NEWSTART - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Στην εταιρεία μας διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για τον βιολογικό καθαρισμό του προσωπικού ή επαγγελματικού σας χώρου. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια και τηρούμε τα χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσης του κάθε έργου. Προσφέρουμε εργασίες υψηλής ποιότητας, πάντα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Συνδυάζουμε σεβασμό στον χώρο και τον χρόνο των πελατών μας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Είμαστε έμπειρη ομάδα ατόμων με πολυετή εμπειρία και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Προτιμήστε μας, γιατί εγγυόμαστε άριστα και καθαρά αποτελέσματα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

CLEAN STOP Μητσέλης Δημήτριος - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον επαγγελματικό βιολογικό καθαρισμό των χαλιών και των στρωμάτων σας, έχοντας ως κύριο μέλημά μας, ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον για τους πελάτες της. Αναλαμβάνουμε µε υπευθυνότητα τον πλήρη καθαρισμό του χώρου σας εξασφαλίζοντας απόλυτα καθαρό, υγιεινό και στεγνό αποτέλεσμα χωρίς κατάλοιπα σαπουνιών απορρυπαντικών ακόμα και από προηγούμενους καθαρισμούς, σε ελάχιστο χρόνο. Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα οι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι επαγγελματίες, που διαθέτουμε, οι οποίοι εφαρμόζουν εξειδικευμένη μέθοδο καθαρισμού, ανάλογη των προτιμήσεων σας και των αναγκών του χώρου σας. Επιλέξτε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας και ξεγνοίαστε!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Βιολογικός Καθαρισμός Αιγάλεω