Βιολογικός Καθαρισμός Άγιος Δημήτριος | Στρωμάτων & Σπιτιού

Πάρε προσφορά εκτίμησης κόστους από αξιόπιστα συνεργεία καθαρισμού

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Όλα όσα δεν ήξερες για τον βιολογικό καθαρισμό του σπιτιού!

Οι βιολογικός καθαρισμός του σπιτιού, είναι μια διαδικασία που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος και ο λόγος είναι πολύ απλός. Όσο τακτικά και αν καθαρίζεις το σπίτι σου κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα πετύχεις χωρίς επαγγελματική βοήθεια από εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού.

Οι περιπτώσεις στις οποίες εφαρμόζονται βιολογικοί καθαρισμοί σπιτιών είναι πολλές. Ωστόσο, οι βιολογικοί καθαρισμοί είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι για αντικείμενα ή έπιπλα που δεν μπορούν να μετακινηθούν εύκολα για να καθαριστούν.

Έτσι, ο βιολογικός καθαρισμός συνήθως εφαρμόζεται σε μοκέτες και σε χαλιά ή καναπέδες και πολυθρόνες, αλλά και τα στρώματα και μαξιλάρια. Ο βιολογικός καθαρισμός του σπιτιού, μπορεί να προσφέρει σημαντικά οφέλη στην ποιότητα της ζωής όσων μένουν ή χρησιμοποιούν το σπίτι:

Απολύμανση

Στα στρώματα των επίπλων του σπιτιού όπως και στα χαλιά φωλιάζουν πολλοί μικροοργανισμοί όπως ακάρεα και αμέτρητη σκόνη, που συχνά γίνονται υπεύθυνοι για τυχόν αλλεργίες που προκαλούνται ακόμη και για κάποιες ασθένειες.

Για να απομακρυνθούν οι μικροοργανισμοί και η σκόνη από τα έπιπλα του σπιτιού, χρειάζεται μία φορά τον χρόνο ένας επαγγελματικός βιολογικός καθαρισμός σπιτιού, στρωμάτων και χαλιών.

Ο βιολογικός καθαρισμός των στρωμάτων και των χαλιών είναι απαραίτητος, ειδικά, σε περιπτώσεις που τα χαλιά και τα στρώματα τα χρησιμοποιούν μικρά παιδιά.

Αντιμετώπιση ακάρεων

Είναι πλέον γνωστό ότι ειδικά στα παλιά στρώματα, κατοικούν πάνω από 5.000.000 ακάρεα τα οποία δεκαπλασιάζονται κάθε βδομάδα και αποτελούν εστία μόλυνσης και πηγή διαφόρων θεμάτων υγείας.

Τα περιττώματα που αφήνουν τα ακάρεα, μετακινούνται συνεχώς το βράδυ την ώρα του ύπνου, με αποτέλεσμα να έρχονται σε επαφή με το δέρμα, το στόμα και τα μάτια του ανθρώπου και να προκαλούν προβλήματα υγείας.

Απομάκρυνση επίμονων λεκέδων

Στον χώρο του σπιτιού, στους καναπέδες, τα στρώματα και τα χαλιά, υπάρχουν επίμονοι λεκέδες που έχουν ξεχαστεί με τον καιρό ή δεν φαίνονται. Όσοι χρησιμοποιούν το σπίτι έρχονται σε επαφή με τα υπολείμματα των λεκέδων με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα ανθυγιεινό περιβάλλον.

Εξαφάνιση δυσάρεστων οσμών

Ο βιολογικός καθαρισμός στα στρώματα και τα χαλιά του σπιτιού, μπορεί να απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές που έχουν δημιουργηθεί από την ανάπτυξη μικροοργανισμών στο εσωτερικό τους.

Με τον βιολογικό καθαρισμό του σπιτιού, βελτιώνεται η ποιότητα ζωής και εξασφαλίζεται η υγιεινή του χώρου και των αντικειμένων του σπιτιού που χρησιμοποιεί κάποιος καθημερινά.

Χαμηλό κόστος του βιολογικού καθαρισμού σχετικά με το τι προσφέρουν

Το κόστος ενός βιολογικός καθαρισμού σπιτιού που περιλαμβάνει τον βιολογικό καθαρισμό των στρωμάτων και των χαλιών, είναι ιδιαιτέρως χαμηλό σε σχέση με την εγγυημένη καθαριότητα και τις συνθήκες υγιεινής που εξασφαλίζονται για το σπίτι.

Ο βιολογικός καθαρισμός σπιτιού, μπορεί να πραγματοποιείται μία φορά τον χρόνο όμως με έναν απλό οικιακό καθαρισμό μετέπειτα, μπορεί να συντηρηθεί η καθαριότητα του χώρου.

Βοήθεια στην αντιμετώπιση άσθματος και αλλεργιών

Πολλοί άνθρωποι ταλαιπωρούνται από αλλεργίες και άσθμα, αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι πολλές φορές η σκόνη και η ακατάλληλες συνθήκες υγιεινής του σπιτιού, μπορεί να ευθύνονται γι’ αυτό.

Οι βιολογικοί καθαρισμοί των σπιτιών, αποτελούν ένα καλό όπλο εναντίον των αλλεργιών και του άσθματος καθώς απολυμαίνουν τον χώρο από μικροοργανισμούς και σκόνη και εξασφαλίζουν ένα υγιεινό περιβάλλον.

Πώς γίνεται ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων;

Ενδεικτικά, αναφέρονται κάποιοι μέθοδοι βιολογικού καθαρισμού στρωμάτων:

  • Για τον βιολογικό καθαρισμό των στρωμάτων του σαλονιού αλλά και του δωματίου, χρησιμοποιείται μία μηχανή που δημιουργεί ισχυρή δόνηση και στροβιλισμό σε συνδυασμό με υψηλή αναρρόφηση και η οποία καταφέρνει να απομακρύνει από το στρώμα τα ακάρεα και τα περιττώματά τους.
  • Ακόμη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ειδική λάμπα που εκπέμπει μικροβιοκτόνο ακτινοβολία UVC και φωτίζει την επιφάνεια του στρώματος. Οι συγκεκριμένες ακτίνες, καθυστερούν την αναπαραγωγή των ακάρεων και την ανάπτυξη του πληθυσμού τους.
  • Τέλος, για τον βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα υποαλλεργικό, βιολογικό σπρέι που καθυστερεί την επανεμφάνιση των ακαρέων.

Πώς γίνεται ο βιολογικός καθαρισμός χαλιών;

Ο βιολογικός καθαρισμός χαλιών πραγματοποιείται από επαγγελματικό συνεργείο καθαρισμό που διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που παραδίδει επαγγελματικά αποτελέσματα. Πολλοί όταν μαζεύουν τα χαλιά τους, τα δίνουν σε επαγγελματικά ταπητοκαθαριστήρια που αναλαμβάνουν τον βιολογικό καθαρισμό αλλά και την φύλαξή του.

Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει συγκεκριμένα ο βιολογικός καθαρισμός αλλά και η φύλαξη χαλιών, οι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας, μπορούν να τον πραγματοποιήσουν άμεσα και ποιοτικά.

Στην πλατφόρμας μας, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου και να πραγματοποιήσεις ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα βιολογικού καθαρισμού στον χώρο σου.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού του Douleutaras.gr, διαθέτουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία να καθαρίσουν με απόλυτη προσοχή το σπίτι σου και να εξασφαλίσουν για εσένα ένα καθαρό και ποιοτικό περιβάλλον.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Τα Καλύτερα Συνεργεία Καθαρισμού για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Fast Cleaners
2 Αξιολογήσεις
Απόλυτα ικανοποιημένη ως πελάτισσα. Ολοκληρώθηκε η εργασία με μεγάλη επιτυχία!
TOTAL CLEAN EUROPE
14 Αξιολογήσεις
Πολύ επαγγελματίες, άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση!
Ελένη Βαλαβάνη
2 Αξιολογήσεις
Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά της κοπέλας. Σίγουρα θα την ξαναπροτιμήσω στο μέλλον!
Θεόδωρος Τζουβέκας
14 Αξιολογήσεις
Πολύ καλό αποτέλεσμα, γρήγορος και μου παρέδωσε έναν καθαρό χώρο. Μπράβο!
Γιάννης Μπουγιούκος
7 Αξιολογήσεις
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Ο καναπές μου καθάρισε πολύ καλά!
Αντώνης Καλλιανιώτης
4 Αξιολογήσεις
Πολύ πρόθυμος, εξυπηρετικός και ευγενικός επαγγελματίας, με πολύ καλές τιμές!
Σχετικά άρθρα
Αν σκέφτεσαι να ενοικιάσεις ένα ήδη επιπλωμένο σπίτι, ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων είναι μια εργασία απολύτως απαραίτητη!
Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην καθημερινή μας ζωή, που μας βοηθά να νιώθουμε ξεκούραστοι και ευδιάθετοι,
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε κοντινές περιοχές