15 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Βιολογικός Καθαρισμός Αγία Παρασκευή

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι διαθέσιμοι επαγγελματίες για Βιολογικό Καθαρισμό


TANIS CLEAN - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Το ταπητοκαθαριστήριο μας αναλαμβάνει την ολοκλήρωση εργασιών που σχετίζονται με τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών σας. Το έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας χρησιμοποιεί προϊόντα απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, που δεν προκαλούν αλλεργίες ή άλλου είδους παθήσεις. Δραστηριοποιούμαστε για πολλά χρόνια στον χώρο των βιολογικών καθαρισμών και διαθέτουμε ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών, που θα αναλάβει άμεσα την εργασία σας, προσφέροντάς αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Έχοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία, ξέρουμε να κάνουμε την κατάλληλη εργασία προκειμένου να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ενοχλητική παρουσία και μικροοργανισμό, μπορεί να έχετε στα χαλιά σας. Προτιμήστε μας για αποτελέσματα εγγυημένης ποιότητας, σε προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φεβρωνία Κοκλίδου - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Το ταπητοκαθαριστήριο μας προσφέρει ποιοτικές λύσεις για το πρόβλημα του καθαρισμού και της φύλαξης των χαλιών σας. Δραστηριοποιούμαστε για χρόνια στον εν λόγω χώρο και μπορούμε να αφουγκραστούμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά για την σωστή διεκπεραίωση των εργασιών μας. Διαθέτουμε έμπειρη ομάδα, έτοιμη να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης και στόχος μας η απόλυτη ικανοποίησή του, μέσα από την παροχή άκρως επαγγελματικών λύσεων, που ξεπερνούν τις προσδοκίες του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΞΙΦΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Δραστηριοποιούμαστε με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια στο κλάδο του βιολογικού καθαρισμού. Το έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας χρησιμοποιεί προϊόντα απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, που δεν προκαλούν αλλεργίες ή άλλου είδους παθήσεις. Αναλαμβάνουμε τον επαγγελματικό καθαρισμό των εσωτερικών σας χώρων και διαθέτουμε ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών, που θα αναλάβει άμεσα την εργασία σας, προσφέροντάς αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Τα έργα μας τα χαρακτηρίζει η καλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε καθώς και ο σεβασμός που μας διακατέχει για τον προσωπικό χώρο του πελάτη. Εμπιστευτείτε σε μας την καθαριότητα του χώρου σας και το σίγουρο είναι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την επιλογή σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

IOS SOLUTIONS - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει βιολογικούς καθαρισμούς, με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία χρόνια και έχει αναπτύξει ένα άκρως πιστό και ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες της πελατολόγιο. Το έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας δεν χρησιμοποιεί χημικά απορρυπαντικά και άλλες επιβλαβείς για τον ανθρώπινο οργανισμό ουσίες, αλλά προϊόντα απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, που δεν προκαλούν αλλεργίες ή άλλου είδους παθήσεις. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης μας και κύριο μέλημά μας, η παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες εγγυημένης ποιότητας, σε τιμές που συμφέρουν!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AMBERAL Group - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις βιολογικού καθαρισμού. Στην εταιρεία μας βρίσκονται άνθρωποι με πολυετή εμπειρία στο κλάδο του καθαρισμού επαγγελματικών χώρων. Οι εργασίες βιολογικού καθαρισμού που πραγματοποιούνται στους εργασιακούς και όχι μόνο χώρους, εξασφαλίζουν υψηλά επίπεδα υγιεινής, ασφάλειας και καθαριότητας. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός μας αποτελείται από σύγχρονα μηχανήματα, ενώ γίνεται τακτικός έλεγχος και συντήρηση ώστε να παραμένει σε εύρυθμη λειτουργία. Τα υλικά και απορρυπαντικά, που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι τα πλέον αναγνωρισμένα και φιλικά προς το περιβάλλον και στον χρήστη. Προτιμήστε μας για υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε φιλικές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Σιαμπλής - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Το ταπητοκαθαριστήριο μας παρέχει ολοκληρωμένη υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού, άμεσα και με επαγγελματικά αποτελέσματα. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, με άριστα αποτελέσματα, σε πολύ προσιτές τιμές, για κάθε νοικοκυριό. Χρησιμοποιούμε μηχανολογικό εξοπλισμό νέας τεχνολογίας για βαθύ βιολογικό καθαρισμό και προστασία των χαλιών σας. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούμε, είναι βραβευμένα, πιστοποιημένα οικολογικά καθαριστικά απόλυτα φυσικά χωρίς χημικά ή άλλα τοξικά, ασφαλή για το σπίτι σας, την οικογένειά σας και το περιβάλλον. Προτιμήστε μας για εργασίες ανώτερης ποιότητας, σε προσιτές τιμές και εκπλαγείτε θετικά, από το παρεχόμενο αποτέλεσμα!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

KOUROS CARPETS CLEANING - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών σας, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές εργασίες, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Μετά από τριάντα χρόνια παρουσίας στην εμπορία χειροποίητων χαλιών, τώρα κοντά σας και στον καθαρισμό όλων των τύπων χαλιών (χειροποίητα, βιομηχανικά ) στην καλύτερη σχέση ποιότητας υπηρεσιών και τιμών. Η ομάδα μου αποτελείται από πολύπειρους επαγγελματίες και πρωταρχικός μας στόχος είναι η απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας. Τα στοιχεία που μας έχουν διατηρήσει υψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας είναι η ποιοτική εργασία, οι οικονομικές τιμές και η εγγύηση που παρέχουμε σε κάθε εργασία!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Όλγα Παρρή - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στον οικολογικό καθαρισμό στρωμάτων, μαξιλαριών, σαλονιών, χαλιών και μοκετών προσφέροντας άριστη ποιότητα στις καλύτερες τιμές. Με συνέπεια σε αυτό που κάνουμε, σεβασμό προς την περιουσία σας και μεθοδικότητα βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας, με αδιάκοπη έρευνα & εκπαίδευση σε όλα τα νέα μηχανήματα και τις νέες τεχνικές καθαρισμού, για να είστε 100% ικανοποιημένοι. Φροντίζουμε τη κάθε λεπτομέρεια και σας παραδίδουμε εργασίες, που χαρακτηρίζονται από απόλυτη ασφάλεια και προσοχή. Διακρινόμαστε για την ποιότητα, την υπευθυνότητα και τις προσιτές τιμές!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SARP FACILITY MANAGEMENT ΑΕ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Μαζί με το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο μου προσωπικό αναλαμβάνω την ολοκλήρωση εργασιών, που σχετίζονται με τον βιολογικό καθαρισμό του προσωπικού ή και επαγγελματικού σας χώρου. Τις περισσότερες φορές θεωρούμε ότι ένα απλό κάλυμμα στο σαλόνι, μας προστατεύει από την σκόνη, τα ακάρεα αλλά και από πολλούς ιογενείς οργανισμούς και εμποδίζει την διείσδυση αυτών των μικροοργανισμών στο σαλόνι μας. Κάτι τέτοιο όμως δεν αρκεί. Ο απόλυτος και πιο οικολογικός καθαρισμός είναι ο βιολογικός! Ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα η τεχνογνωσία, η εμπειρία στον κλάδο και η χρήση ποιοτικών υλικών και κατάλληλου εξοπλισμού, για την κάθε περίπτωση! Είμαστε η λύση στον βιολογικό καθαρισμό, εμπιστευτείτε μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΟΝΗΣ Μ ΣΤΑΥΡΟΥ Ν ΟΕ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Το συνεργείο καθαρισμού μας αναλαμβάνει τον βιολογικό καθαρισμό των χώρων σας, άμεσα και οικονομικά. Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας είναι ο πελάτης μας και όλες οι εργασίες μας ολοκληρώνονται σεβόμενοι τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Έχοντας πολύχρονη εμπειρία ξέρουμε να κάνουμε την κατάλληλη εργασία προκειμένου να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε ενοχλητική παρουσία και μικροοργανισμό, μπορεί να έχετε στο χώρο, στα στρώματά σας ή στα χαλιά σας. Επίκεντρό μας είναι ο πελάτης μας και κύριο μέλημά μας, η παροχή υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Προτιμήστε μας για βιολογικούς καθαρισμούς ανώτερης ποιότητας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σταυρούλα Παπαγεωργίου - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μου αναλαμβάνει όλες τις εργασίες που σχετίζονται με τον βιολογικό καθαρισμό των χώρων σας. Η ομάδα μου αποτελείται από επαγγελματίες που προτεραιότητα τους είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών. Με εντιμότητα, σεβασμό και υπευθυνότητα ως προς τους πελάτες μας αναλαμβάνουμε την επιτυχή ολοκλήρωση από την πιο μικρή μέχρι και την πιο μεγάλη εργασία. Χαρακτηριζόμαστε από πολύχρονη εμπειρία, άριστη ποιότητα δουλειάς αλλά και ανταγωνιστικές τιμές και παραμένουμε στις πρώτες προτιμήσεις των πελατών μας. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε και να δώσουμε έναν καθαρό αέρα στον χώρο σας, προσφέροντάς σας υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, σε τιμές που θα σας εκπλήξουν θετικά!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεώργιος Δρέλας - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μου αναλαμβάνει τον βιολογικό καθαρισμό των χώρων σας και εξειδικεύεται στον καθαρισμό σαλονιών. Έχοντας πολυετή πείρα στον καθαρισμό των ταπήτων και προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα καθαρισμού στο σπίτι, είμαστε η ιδανικότερη λύση στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών βιολογικού καθαρισμού. Αναλυτικά αναλαμβάνουμε επί τόπου καθαρισμό χαλιών, μοκετών, τάπητων, σαλονιών και στρωμάτων. Παραλαμβάνουμε χαλιά από όλη την αττική, τα καθαρίζουμε και τα φυλάμε ή τα επιστρέφουμε ανάλογα με την προτίμηση του πελάτη. Αναλαμβάνουμε και καθαρισμούς επαγγελματικών χώρων. Φροντίζουμε τη κάθε λεπτομέρεια και σας παραδίδουμε τα προσωπικά σας αντικείμενα απόλυτα ασφαλή και προσεγμένα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SARP BUILDING MANTANANCE A.E. - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις βιολογικού καθαρισμού των χώρων σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του καθαρισμού για αρκετά χρόνια και στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και προτάσεις, σε συνδυασμό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Είμαστε πάντα διπλά στις απαιτήσεις των πελατών μας, φροντίζοντας για τις ανάγκες των κτιρίων τους με άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα. Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για την παροχή αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

SARP FACILITY MANAGEMENT AE - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στον βιολογικό καθαρισμό του χώρου σας, άμεσα και με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Συνδυάζουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υλικά που προσφέρουν άριστα αποτελέσματα εγγυημένης καθαρότητας. Χαρακτηριζόμαστε για την συνέπεια, τον επαγγελματισμό και την προσοχή στην λεπτομέρεια. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με αποτελέσματα επαγγελματικά. Η τιμή δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να μας επιλέξετε. Είμαστε στην διάθεσή σας για την παράδοση επαγγελματικών αποτελεσμάτων με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος! Επιλέξτε μας και λάβετε εργασίες ανώτερης ποιότητας, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΑΣ - Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Διαθέτουμε εξειδικευμένα, έμπειρα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία για τον βιολογικό καθαρισμό στον επαγγελματικό ή προσωπικό σας χώρο. Αναλαμβάνουμε από αρχικό καθαρισμό χώρων μέχρι τον βιολογικό καθαρισμό των χαλιών ή των επίπλων σας. Είμαστε έμπειρη ομάδα ατόμων με πολυετή εμπειρία και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Στοχεύουμε στην ικανοποίηση των πελατών μας και στην ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί τους. Τα στοιχεία που μας έχουν διατηρήσει υψηλά στις προτιμήσεις των πελατών μας είναι η ποιοτική εργασία, οι οικονομικές τιμές και η εγγύηση που παρέχουμε σε κάθε εργασία! Εγγυόμαστε άριστα και καθαρά αποτελέσματα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Βιολογικός Καθαρισμός Αγία Παρασκευή