Βινυλικά Δάπεδα - Τοποθέτηση

Βρες τους Καλύτερους Τεχνίτες στην κατηγορία Βινυλικά Δάπεδα - Τοποθέτηση

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις προσφορά από έναν ή περισσότερους επαγγελματίες
Επιλέγεις την προσφορά που σε ικανοποιεί χωρίς καμία δέσμευση

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τα βινυλικά δάπεδα;

Τα βινυλικά δάπεδα, αποτελούν μία σύγχρονη και οικονομική επιλογή για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους και χρόνο με τον χρόνο αυξάνουν την δημοτικότητά τους στον τομέα των πλαστικών δαπέδων. Οι επαγγελματίες πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, μάς έδωσαν κάποιες βασικές απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με το συγκεκριμένο είδος πατώματος που σίγουρα θα σε απασχολήσουν.

Τι είναι τα δάπεδα βινυλίου;

Τα δάπεδα βινυλίου, αποτελούνται από συνθετικό υλικό και απεικονίζουν πλακάκια, ξύλινα δάπεδα και μονόχρωμα χρώματα με νερά. Χρησιμοποιούνται για οικιακούς χώρους (κουζίνες, μπάνια) και για επαγγελματικούς χώρους και εγγυώνται υψηλή αισθητική και μακροχρόνια αντοχή.

Η πλειοψηφία των βινυλικών δαπέδων, εφαρμόζουν κολλητά στο πάτωμα και υπάρχουν στην αγορά σε πολλές διαστάσεις. Δεν είναι ανθεκτικά σε μεγάλες ποσότητες νερού όμως μπορούν να εφαρμόσουν σε χώρους με ρήση, αρκεί να είναι λεία και επίπεδη η επιφάνεια του πατώματος που τοποθετούνται.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των βινυλικών δαπέδων;

Τα βινυλικά δάπεδα, πέρα από την ξεχωριστή τους όψη, διαθέτουν κάποιες ιδιότητες που τα κάνουν να ξεχωρίζουν στον τομέα των πατωμάτων. Οι επαγγελματίες πατωματζήδες της πλατφόρμας μας, μάς έδωσαν μία λίστα με τα βασικότερα πλεονεκτήματα στα πατώματα βινυλίου:

  • Διαθέτουν αντιολισθητικές ιδιότητες και μεγάλη απορροφητικότητα κραδασμών.
  • Αντοχή στην φθορά του χρόνου.
  • Εύκολος καθαρισμός και συντήρηση.
  • Ποικιλία σχεδίων (πέτρα, ξύλο, πλακάκι).
  • Υψηλή αντοχή στην υγρασία.
  • Οικονομική επιλογή σε σύγκριση με τα υπόλοιπα είδη δαπέδου.

Από τα παραπάνω, μπορείς να καταλάβεις ότι έχεις να κερδίσεις πολλαπλά οφέλη εάν αποφασίσεις να προχωρήσεις με την επαγγελματική τοποθέτηση βινυλικών δαπέδων τόσο αισθητική όσο και πρακτικά. Οι επαγγελματίες μας, αναλαμβάνουν την επαγγελματική εγκατάσταση πατωμάτων βινυλίου στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χρόνο σε χρόνο μηδέν. Υπάρχουν τρεις βασικοί μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι τεχνίτες μας για την τοποθέτηση πατώματος βινυλίου.

Τοποθέτηση χωρίς κόλλα: Ξετύλιγμα του ρολού και απλή τοποθέτηση.

Τοποθέτηση με μερική κόλληση: Περιμετρική κόλληση του βινυλικού δαπέδου.

Τοποθέτηση με κόλλα: Εφαρμόζεται κόλλα στο υπόστρωμα και έπειτα τοποθετείται το πάτωμα βινυλίου.

Πώς γίνεται συντήρηση των πατωμάτων βινυλίου;

Η συντήρηση στα βινυλικά δάπεδα, αποτελεί μία απλή και γρήγορη εργασία που βασίζεται στον τακτικό καθαρισμό του πατώματος. Ο απλός καθαρισμός με ζεστό νερό και ένα απλό καθαριστικό αρκεί ώστε να διατηρείται η αρχική όψη του δαπέδου βινυλίου. Το αυτοκόλλητο σοβατεπί, που θα εφαρμόσεις στα δάπεδα βινυλίου θα δώσουν ένα τέλειο αισθητικά αποτέλεσμα στην εικόνα του δαπέδου σου.

Οι επαγγελματίες πατωματζήδες της πλατφόρμας μας που δραστηριοποιούνται στον τομέα των πλαστικών δαπέδων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνουν ολοκληρωμένες λύσεις για την άμεση τοποθέτηση, επισκευή ή συντήρηση του βινυλικού δαπέδου. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να προχωρήσεις στην άμεση καταχώρηση της εργασίας σου στην πλατφόρμα μας και θα λάβεις τις καλύτερες προσφορές για τιμές στα βινυλικά δάπεδα από εξειδικευμένους τεχνίτες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Άμεση εξυπηρέτηση, σοβαρή εργασία, πραγματική γνώση του αντικειμένου και καλές τιμές. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Αρκετά ποιοτική και προσεκτική δουλειά!
Καλή δουλειά, συνέπεια, λογική τιμή!
Πολύ καλή δουλειά, συνεπής και αξιόπιστος!
Άριστη δουλειά, άψογη συνεννόηση, πολύ καλά παιδιά. Μπράβο!
Καταπληκτική δουλειά! Άψογος επαγγελματίας!
Σχετικά άρθρα
Αγαπάμε το ξύλινο πάτωμα. Το αγαπάμε τόσο, που μπορούμε να παραβλέψουμε τον παραπάνω κόπο που χρειάζεται η καλή διατήρηση του.
Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.
Σχετικές υπηρεσίες